have you ever seen the rain?

var uppe med tuppen idag för att köra ännu ett boxpass med pappa. om det var skönt? allt för skönt. och vädret? ja men det blir nog en fin dag min vänner. och denna dag ska spenderas på stadens gator tillsammans med fina hanna i hopp om att hitta lite nyheter att överraska garderoben med! får la se om jag lyckas, det ligger i alla fall ett par byxor på carlings och väntar på mig! gött.

hoppas ni mår bra - dags att rusa!


räkor och väder

hej mina vänner! här sitter jag likt en mycket sönderkokt räka och eftersvettas då jag har kört ett 60 minuters boxpass, stekt 20 minuter i solariet och sprungit hemåt i ett turbotempo - okej, turbo var väl att ta i. 7 minuter tog det - men detta har i alla fall resulterat i att jag framöver kommer att kallas räkan. vänder mina förhoppningar åt duschen då man i alla fall brukar få bort själva "trötthetsfärgen" genom några minuter under det rinnande, kalla (läs iskalla - det ger liksom mer effekt då) vattnet.

så vad händer annars? mår ni bra? ska ni ut och supa skallen av er ikväll? eller kanske precis som jag spendera kvällen åt att städa rummet och ha så tråkigt det bara går att ha det? hur kul låter det? förjävla tråkigt faktiskt och det är väl också ungefär så det känns. från det ena till det andra.. vädret vänder snabbare än vinden, har ni märkt det? när man går på stan en dag som igår så vill man likt en björn bara kunna krypa ner och bosätta sig i festaste idet du kan hitta. men, så vaknade man idag? inte fan vill man väl vara i något ide då inte. nej, och det verkar vara fler så känner så då man varje, verkligen varje dag det är såhär ser dubbelt så mycket folk på stadens gator, dubbelt så mycket folk som trängs i affärerna och dubbelt så mycket alkohlister som trängs på alkis-bänkarna. det är väl för fint. vi vaknar liksom till, livet lever sitt eget liv dagar som denna och är ni med, vi vänder blad, idag har jag varit på sämre humör än jag varit på länge. fråga mig inte varför. boxningsinstruktörer kom fram efer passet förut och sa "var du grinig idag eller? .. det syntes! det såg skitbra ut, jävligt bra jobbat" jo men vi tar det positivt faktiskt. jag var arg - boxningen gick grymt. kvällen kommer bli tråkig.

hoppas ni får en kul (och nu råkade jag skriva kuk, kul om jag inte hade sett det) kväll!

punkt

vädret bedöver mig totalt. det är grått och tråkigt. väldigt tråkigt faktiskt. skolan är precis som vanligt, och jag vet inte om jag tycker om det där ordet "vanligt" - fast skolan tycker jag om. det är väl typ också det som är roligt just nu, lite småtrött på det mest. måste fylla i en utvärderingslapp om innebandysäsongen innan träningen sen, och jag vet varken vad jag tycker eller vad jag vill. jo jag vet vad jag vill, jag vill bli smal och kunna köpa en helt nu fet garderob. det vill jag. om ni undrar varför jag missbrukar punkten "." så vet jag faktiskt inte, den är bara fin liksom. typ. nej usch vad tråkigt det blev nu, vill inte ens skriva något mer, så tråkig och grå känner jag mig.

hoppas ni är färgglada.

tisdagar suger, vissa gånger

här sitter jag i skolan i ett typiskt klara-klassrum. det är knäpptyst här inne och alla jobbar sönder. Utom vi! (jag, hanna, hannah och my) för vi är hur jävla trött som helst. har suttit här i tre timmar nu och typ skrivit tre meningar. nej, okej. lite mer har har jag faktiskt gjort, rätt mycket. men vi kör lite facebook, nelly och snack mellan varven - det är förjävla töligt med tisdagar när man inte har någonting att göra!

sen blir det gymmet och solariet! bättre än det här i alla fall, fast jag är DYNGTRÖTT.

träning

nu ska jag vara uppe i sporthallen om exakt fem minuter! vad fan gör jag här?

hejdå - hörs sen!

söndagskvällar







här ligger jag i min älskade säng och tittar på wallander - just nu nyheterna. tänker tillbaka på lovet och känner att jag trots att jag inte gjort så mycket har haft ett urbra lov. de flesta har alltid en tendens att köra på nu-ska-jag-hinna-med-allt-som-jag-inte-hinner-med-annars-och-vara-med-alla-jag-inte-hinner-träffa-annars-loven, men nej, inte jag. jag är för lat och jag har insett att man inte ens hinner hälften ändå. har hunnit med tillräckligt och gjort det jag vill göra, det liksom räcker så (förutom att jag inte hunnit träffa mina tre fina vänner, hanna frida och hannah, men detta ska styras upp så snabbt som möjligt, utan lovdagar). något jag däremot inte alls känner för är skolan imorgon, helt seriöst så orkar jag inte riktigt. det ska bli skitkul med de två nya kurserna som börjar, men det är väl också typ det. på onsdag har vi det tredje nationella provet i spanska och det kommer gå åt helvete - det enda positiva är att spanskan är slut om tre veckor. men nu ska jag sluta snacka en massa negativt, det mesta är trots allt väldigt bra. nu ska jag ta av mig min bh som skär in i mitt bröst och krypa ner under täcket för att se klart på wallanderfilmen.

imorgon hörs vi igen, yes - det gör vi.

förluster och sån skit

här sitter jag hemma i soffan, igen. det var tre jättebra dagar i årjäng som sedan på lördag avslutades med hemfärd och vidare mot forshaga för match. förlorade med 6-2. jävligt surt, tråkigt, irriterande, svindåligt och allt det där. det sög helt enkelt. jag är trött, jättetrött faktiskt och känner inte rikitgt för att dela med mig av något mer. ska lägga mig ner nu, titta på något dåligt tv-program och vänta på att maten ska bli klar. ja, det tänker jag faktiskt göra!


fina människor är det finaste som finns

har haft två helt underbara dagar här i årjäng tillsammans med underbara släkten - fisketävling, fyrhjuling/crossåkning, krovgrillning, snöbollskrig, wii-spelande, hårfärgning + klippning, filmtittande till sena natten, fina samtal på kvällkvisten, halvtaskig sömn på hårda madrasser och en massa mer mys. jag är trött och nu ska vi äta ost och kex, inte kex för det ska jag inte äta. men ost. godnatt.

kom dock på en sak nu som jag måste berätta då detta var aningen roligt...

mitt 5åriga kusinbarn har härjat här hela dagen (just nu spelar hon wii med min kusin - trött? näsch!) och förut var det mig hon gav sig på. vi inledde vår lilla lekstund med den alltid lika roliga "ta-leken" och vi jagade varandra i omgångar. när det var hennes tur att jaga ställde jag mig still och hon styrde då in det hela på någon slags boxningslek. Hon har även mitt i detta kommit in i någon slags bajs&kiss ålder blandat med att testa gränserna kring hur "otrevlig" man får vara. hon står nu och slår mig medan hon skriker "bajs-prutt-fis-rumpa" "bajs-prutt-fis-rumpa" till mig. hon utökar sedan detta till att skrika "köttrumpa" köttrumpa" till mig (älskar ärligheten hos små, söta barn) och helt plötsligt stannar hon upp, lyfter benet och säger "jag kaaan... jag kan slå dig på snippan" medan hon kickar till med foten i höjd med ja, snippan som hon nu så fint valde att kalla det. jag skrattar till och vet inte riktigt hur jag ska hantera denna mycket roliga situation, ni vet den där situationen som uppstår när man helst vill vika sig dubbel av skratt samtidigt som man ska vara den där ordentliga "mamman" som så fint säger till barnet i fråga "du, lilla gumman. så där får man inte säga". Jag hanterade nog inte detta så speciellt bra då jag låter henne fortsätta tro att hon kunde slå mig på snippan och går sedan in till de lite äldre i sällskapet och berättar det roliga i denna händelse och hennes mamma skrattar och försäkrar att det inte är hon som använt ordet "snippa". När Alva (som mitt kusinbarn heter) sedan kommer in i rummet frågar hennes mamma vart hon fått detta ord ifrån och hon utbriset snabbt "från dig jueee?!" detta nekar hon till och frågar "men Alva, nej. när har jag sagt så?" Denna lilla människa utbriset då i en mycket hög och bestämt ton "JOOOOOOO, VARJE DAG - PÅ MÅNDAGAR!!!!" (bör tilläggas att denna lilla dam kan vara den mest bestämda ungen någonsin) vad ska man göra? - skratta ihjäl sig. varje vecka på måndagar har de snipp-måndagar i Åmål! hon är för go vår lilla Alvis. 

godnatt igen.  

finfin kväll

En typisk rené nilsson-kommentar:
"Men Ann-ci, vad har hänt med ert varmvatten? det har ju alltid gått jättefort från kallt till varmt?"
"men.... kära du, du har kranen på kallvattnet?"
"ja men, ojdå. (hahahaha) inte så konstigt då"

min mamma är lite go ibland, dock inte allt för smart alltid. ♥

Förvrigt är det jävligt skönt att vara ifrån grums lite. tog mig en timmes joggingtur förut och det märktes snabbt att folk i stugorna här ute på landet inte är vana att se en människa komma springnas i träningskläder då de stod i fönstret med telefonen i högsta hugg och föjde mig med blicken. mycket roligt faktiskt. förutom de nyfikna människorna så var det en trevlig springtur, bara ko-skiten och jag. Nu ska jag krypa upp i soffan precis som förr och titta på gamla semesterfilmer!

vinterlandskap

tror ni inte att jag befinner mig ute på landet, omringad av det finaste vinterlandskapen någonsin. jo, det är precis vad jag gör. det är så fint så jag typ, dör. tror ni inte till råga på allt att jag har glömt kameran hemma? jo det är precis vad jag har. bra amanda! skjut mig! jag som hade finaste bloggdesignen i huvudet som jag hade tänkt fixa till efter helgen här - efter en helg med kameran i högsta hugg! men nej. skit.

hejdå.

en morgon med lasse och tankarna

har precis vaknat och tagit mig ner till soffan, borde göra någonting vettigt, som att packa. men jag har inte riktigt ork och lust än - det kommer. vi ska ju som jag kanske nämnt? eller inte? till årjäng och hälsa på min moster i några dagar, vilket ska bli otroligt mysigt och jävligt skönt då det alltid är gott att komma här ifrån ett par dagar. Resten av släkten på mammas sida ska också med så det kommer bli både jäkligt trångt och väldigt mysigt.

men det var egentligen inte det jag låg här och tänkte på, utan de tankar som just nu kör race i mina tankebanor handlar om vänskap. för jag kan nog erkänna att jag kommit på mig själv med att jag inte har en aning om vad det egentligen är. jo, jag vet. men det finns så mycket som kan vara det och jag har nog aldrig riktigt upplevt äkta, rikitgt, ärlig vänskap. eller? ja, det är ju det jag inte riktigt vet. klart som fan att jag har vänner, helt underbara vänner och jag har upplevt vänskap på riktigt hög nivå. men jag kommer hela tiden på mig själv med att på frågan kring vad vänskap är, inte ha något bra svar. jag tror det hela beror på att jag kan erkänna för er, öppet, ärlig och helnaket att jag är kass på att bevara vännskap. jag är kass, på riktigt. och då går det nog som går. vänskap är ett fenomen som ska bevaras och tas hand om, man behöver liksom smeka det ömt, linda in det i bomull och handskas med det likt en mycket dyr diamant. och där stuper det hela en aning. det är ju bra mycket lättare att handskas med en jävla oäkta sten av något fult slag. och fan så mycket bättre det kan bli. för det där är lite mer jag - ta hand om varandra till den grad att du ändå står som starkast på dina egna ben. men det är inte så många mer det fungerar så för och det är liksom där det kör ihop sig. jag har försökt så jävla många gånger att öppna mig, få människor att lära känna mig, en del har haft typ hela livet på sig, andra inte. frågan är ju när det går snett? för inte fan har jag lyckats. jag har insett att det är typ såhär, och typ såhär det kommer få vara. jag vet inte - vill nog inte veta. kanske att det oäkta vänskapen är mer äkta? det verkar så. och så kan det fan få vara. det är sig själv man har i slutänden ändå - och det har jag fått besvisat nu.

- den finns det vissa människor som trots detta har tagit mig för den jag är och bevisat att de trots lite tid tillsammans, känner mig äckligt bra. de är värda mer än alla diamanter i världen. ♥ jag önskar bara att jag i fall som dessa klarar av att bevisa att jag faktiskt förstår mig på vänskapen, trots att det krävs otroligt mycket. jag vill och ska göra det. för det finns inte något som är så mycket värt som när man förstår sig på varandra utan ord, där sitter vänskapen för mig. den rena vänskapen man delar med en människa när man kan sitta en hel dag och dela varandras närvaro utan att dela ett enda ord med varandra - det kan vara det finaste jag vet.

nu ska jag packa. kanske att vi hörs senare, kanske att vi hörs under dagarna i årjäng, kanske att vi hörs på söndag. hoppas ni mår bra!






innebandy och.... ikea

det har varit en lång dag och jag sitter nu helt utslagen i soffan, är verkligen helt slut! idag var det dags för den sista uttagningen till dj17-laget, alltså 93ornas värmlandslag. träning, teori + match mellan 13.00-16.00, och jag insåg väldigt snabbt att gårdagens 40 minuter på löpbandet inte direkt var ett smart drag. men som sagt, jag överger titelt som den vassaste kniven i lådan till någon annan. DOCK inte till min mamma, (mamma, jag älskar dig) för hon är allt för omständig den människan. Efter timmarna i sporthallen drog hon med mig till stan för att byta pappas glasögon och köpa det sista för att hennes göra-om-i-sovrummet-och-byta-design-projekt skulle gå i hamn. visst tänkte jag, det är klart jag hänger med. men vart hamnade vi till sist? jo men precis, på ikea. mammor och ikea? precis... = några timmarna helt i onödan. kalla mig knäpp, kanske att ni kan kalla mig man typ, för inte tycker väl män om att gå på ikea? - inte jag heller. (jo till viss del, men när mamma är igång skulle jag helst springa iväg med benen på ryggen) hon är grym på att inreda och få det bra, hon är också riktigt bra på att veta hur hon vill ha det, problemet dycker dock upp när det kommer till att välja mellan flera olika saker. det funkar liksom inte, det kör fast helt och hållet, det blir lite som när en person med tourrets syndrom sätter igång med sina ticks, det kan liksom ta hur lång tid som helst. skulle inte någon vara med henne och i slutänden komma med det avgörande uttalandet och beslutet skulle hon nog fortfarande kunna stå kvar där hon stod för två år sedan för att välja mellan en ros och en tulpan.. typ! men vi kom trots detta hem idag, och då lagade jag lövbiff och slog mig sedan ner här, och här tänker jag ligga kvar.

hoppas ni mår bra finisar.




okej, jag erkänner.. tror ni jag ser ut såhär? (ja, det är nu.. men det var med den sista gnutta kraft jag hade kvar jag drog till med ett smile)

.....



är nog snarare såhär det både ser ut och känns för tillfället... godnatt.

ronja rövardotter och knivar

sitter nyvaken nere i soffan och tittar på ronja rövardotter medan jag laddar för en dag i hammarös sporthall för en sista uttagning till värmlandslaget med 93orna. känner mig rätt laddad faktiskt, inte fullt ut än, men helt okej. det kommer! har träningsvärk sedan gymmet igår dock, var kanske inte det smartaste draget jag gjort - men är ju trots allt inte den vassaste kniven i lådan heller. så ligger det till mina vänner. Nu ska jag laga mat till mig och mamma!

- hörs senare!

godnatt

nu blev kvällen genast väldigt tråkig bara sådär, typiskt mig. men jag biter ihop. ingen idé att tänka och försöka. lägger ner. det är såhär. antagligen. godnatt

fullt upp...

en fullspäckad dag från morgon till kväll. denna dag har jag verkligen hunnit med hur mycket som helst. 08.50 var jag hos tandläkaren (som ni redan vet), 11.00 befann jag mig i värmlandsbro för att träffa sören som tejpade min fot som nu fungerar helt okej. 12.00 åkte jag till Malin för en timmes massage. 13.00 var jag med mamma ner till legotjänst och hälsade på anna som jobbar där tillsammans med alla söta människor. När vi hade varit där gick jag upp till gymmet och sprang 40 min och körde styrka 30 min - gick sedan ner till solariet och solade 20 min. dirket därifrån till säffle för att köpa gardiner tillsammans med min mamma. Vi avslutade sedan vår tripp med ett besök hos farmor. SEN åkte vi hem och lagade mat.

jag sitter nu utslagen i soffan och erkänner enbart för er att jag inte ens har hunnit duscha än. mycket illa och det är därför precis det jag ska göra nu, duscha alltså. hörs sen!

tand-tant-jävel

nu är det såhär att Amanda nilsson är aningen irriterad, vilket kan bero på att jag inte tycker om tandläkare, eller okej. tandläkare är helt okej, men okunniga tandhygienister är något av det värsta jag vet. har precis varit hos en mycket trevlig dam som sa att det inte var några fel på mina tänder. tack sa jag, men jag är fortfarande inte nöjd. hur kul är det att ha två häxtänder? och fyra gigantiska gluggar? nej jag tänkte väl det. VET REDAN att specialisterna inte tycker det är värt att lägga pengar på "så små" problem, men det skiter jag fullständigt i. det är väl jag som ska ha mina tänder i typ 100 år, (okej inte 100, men nästan) inte ni? eller? så visar damen mitt i allt när jag ligger där och pratar sin egna tandrad i underkäken och säger "titta här, såhär ser jag ut, det är inte så kul" men vadå inte så kul? det fattar väl jag också, det är förjävligt. men är det mitt problem eller? du skulle väl för fan ha gjort något åt det då? ska jag stå sådär om 40 år då eller? "kolla här mina kära barn, såhär ser jag ut. det är inte så kul" ungefär som att det då kvittar om jag också ser ut så, eller mina barn i framtiden. nej fan heller! okej, jag fick en tid hos en tandläkare, då hon sa sig inte kunna så mycket om detta. nehe? nej men det är bra att du erkänner. tack för det.. den 18 mars fick jag en tid hos en tandläkare, som antagligen kommer säga exakt samma sak. FUCK IT, säger jag.








här ser ni.. okej, bilderna är dretfula och mina tänder ser gula ut för att kameran inte är den bästa. (jag har faktiskt inte så gula tänder som det ser ut) men såhär ser jag i alla fall ut. med fetaste häxtanden och en fet glugg (har fler, men tror inte ni vill se alla) FINT. nej. tack, vet att ni håller med mig! skriv ett brev till min tandläkare och stöd min kamp mot en snyggare mun. höhö, skämt åsido. jag spyr på det här. hejdå.

RSS 2.0