upp och ner - ner och upp

det är inte ofta allting är speciellt lätt...
ändå känns det mesta så jävla bra på något sätt.

och tur är väl det...

Nu ska jag försöka mig på att sova, men först ska jag se klart en gammal beckfilm.

veckan i korthet:

skolan - enbart två läxor, vilket får en stor fet tumme upp.
träning - måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag,
match - lördag & söndag

godnatt för idag.


16årskalas

Har precis kommit hem från säffle, där vi som varje år firar mig och min kusin marcus eftersom vi fyller år på samma dag, om det ska vara exakt är jag två timmar äldre än honom. (dock fyller vi inte år för än på onsdag, men passade bäst att fira idag) blev bjudna på tacos och cheesecake medan vi tittade på fotboll och snackade. precis som vanligt är det alltid lika trevligt att träffa släkten, eftersom det händer allt för sällan.

som sagt har jag precis kommit hem, ligger i sängen och tittar på wallander - innan frosten och gosar med stig. Funderar på att gå ner och hämta lite läxböcker, känner dock att jag inte orkar. så får se hur det blir med den saken.

Nu ska jag i alla fall ägna lite mer koncentration åt filmen.

ha en fortsätt trevlig kväll


lördag = innebandy + tjejkväll ... söndag = sova

sov hur gott som helst på fredagnatt och vaknade lika gott på lördag morgon. käkade tacos till frukost och slappade lite innan jag gick upp till sporthallen och tittade på när herrarna fick stryk av åmål med siffror som jag helt glömt. timmarna från att matchen var slut tills min samling 16.30 spenderades hos cacka, (min moster) där Weronica och Alva var (min kusin och hennes barn). Myste lite där och åkte sedan upp till sporthallen. Matchen vi spelade mot hagfors är redan förträngd då jag inte ens tänker lägga energin på att trycka på de siffor som jag själv inte tycker speglade matchen till fullo. finns säkert flera synvinklar på det hela. men turen var inte på vår sida, det är en saker som är säker (förlorade med 1-12)

På lördagskvällen efter matchen kom elin, elin, rebecca och lina hit. Tittade på tv, käkade massa godis och skrattade. precis som alltid med dem blev det en riktig myskväll. och resten av natten blev också bra!

nu ligger jag i min säng och tittar på nyhetsmorgon, väntar på att reprisen av robinson ska börja som jag missade igår. dock vet jag vem som vann, men vill se ändå!

nu är det frukost som gäller. och sen robinson!
tror även att resten av dagen kommer spenderas i sängen tillsammans med tv:n, datorn och läxböckerna.

ha en bra dag


helg

har en hel helg framför mig som kommer bestå av innebandy, innebandy, innebandy. dock är jag för en gångs skull ledig på söndag. riktigt skönt! 

Fredag idag förövrigt. Skoldagen gick snabbt och träningen idag gick riktigt bra, för hela laget. synd att vi inte har någon match i helgen nu när allt flyter på så bra. Fast kan vara skönt med en spelledig helg ibland också. ellerja... spelledig är jag inte, men har bara en match.

Nu ska jag bädda sängen och invänta sofiaz, för en mysfredag! :)


veckorna går för fort

veckorna bara springer iväg. känns rätt skönt trots att det går lite fort. känner mig piggare idag än jag gjort under de senaste dagarna. var meningen att jag skulle baka nu när jag kom hem från skolan för ett tag sedan, men det har varit en vattenläcka på gatan så de har stängt av vattnet, så orkade inte när jag inte kunde diska efter mig.

sitter i soffan och tittar på förkväll nu, gosar lite med mina två fiskatter och fryser sönder. ska snart packa väskan och sedan sätta mig i köket och prata lite med mamma och pappa. Dags för träningen ikväll igen, och denna gången ska det gå bättre än för en vecka sedan. 

sätter en tumme upp för det och packar väskan nu!



planering och plugg

han inte uppdatera något mer efter mitt bad och min träning igår. kom annat i vägen!

dagen idag har bestått av skolan som gick riktigt segt, fast ändå snabbt. är konstigt det där på något sätt, lektionerna känns som år - veckorna som sekunder. Efter skolan följde jag i alla fall med Elin O hem för att prata lite med hennes syster då hon har lite erfarenhet av att flytta hemifrån efter nian, och även lite kunskap om staden jag tänkt bege mig till. Blev dirket klokare och ännu mer inne på att det känns rätt det jag funderar på.
Efter besöket hemma hos familjen olsson följde jag med mamma och handlade och åkte sedan hem och intog första plats i sängen där soboken, kemiläxan och engelskboken låg och väntade på mig.  trevligt med sällskap

Nu ska jag gå ner till köket och äta lite kvällsmat och sedan fortsätta plugga en snabbis innan jag tittar på ph precis som alla andra svenskar utan liv.

godnatt!


måndag - fredag

första dagen på veckan är snart slut. skoldagen är i alla fall över. Det sätter verkligen spår i kroppen med en gång, jag är så otroligt trött. skulle jag lägga mig ner nu skulle jag somna på en gång. Just därför är det ingen idé att jag lägger mig i sängen för att läsa några sidor i soboken, utan får helt enkelt sätta mig vid köksbordet.

har egentligen träning idag, eller ja.. två! men hoppar över den första för att hinna plugga ordentligt på so:n samtidigt som jag är jäkligt trött i kroppen. så känner att det räcker med en träning just idag.

fryser gör jag också, så innan jag slår näsan i soboken funderar jag på om jag faktiskt ska ta ett bad.
får nog bli så..  varmt&gött

hörs senare


segt

har legat i sängen i stort sett hela dagen. och min stig ligger fortfarande bredvid och sover som en stock. har hunnit med att plugga och... ja, det är väl det jag hunnit med. i för sig det viktigaste av det jag hade tänkt göra idag, vilket kanske är huvudsaken. känner mig dock riktigt slapp och borde egentligen gå ut och få lite luft. men lat som jag är orkar jag inte. har där emot funderat på att baka lite, men vet inte om jag orkar det heller. det märks. kanske skulle ta och göra en kladdkaka, vore gott nu.

ja, så får de bli!

....
en kladdkaka på G.

plugg står på schemat

ligger i sängen med min stig som sovit hos mig hela natten, min goding. Har nyss tittat klart på tzatziki - vänner för alltid och ska alldeles strax ta tag i lite pluggande som behövs göras. eller rättare sagt som behövs läras in, för att provet ska gå vägen på torsdag.

senare idag ska jag antingen fortsätta ligga hemma och slappa, åka upp och titta på handboll eller gå ut och fota lite. fotandet lockar mest, men vet inte vart jag ska åka bara. Att bara ligga hemma och slappa kanske också är behövligt. får la se vad som händer - och fötter.

skolan imorgon iaf, känns skönt att dagarna går. det blir liksom lov snabbare då. vilket just nu lockar rätt bra. jag behöver ny energi.  Men det kommer väl... en dag i taget.

Nu: soplugg
sen: något av det nämnt ovan
senare: i en annan del av köping & Johan falk

5 poäng

matchen mot munkfors vann vi med 4-3 efter förlängning och fick därför med oss 2 poäng vilket satt äckligt bra efter en rad förluster. Efter matchen var det bara att ladda om inför mötet med vålberg. Laddade som tusan gick vi in inför 165 personer (funderar på att det borde vara publikrekord? i alla fall på en 94/95match?... eller?) och vann med 5-1.  u, så gött. nu har vi åter igen ledningen med 6 poäng i serien. en fet tumme upp!  och att vi sedan tog de tre poängen över vålberg sitter ännu bättre! GÖTT.

efter matchen gick jag, elin och rebecca ner till ica och köpte med oss lite godis och vidare till elin olsson, där linnea redan befann sig för en liten tjejkväll. käkade tacos och myste med tvittande, sällskapsspel och lite andra konstigheter. En riktigt trevlig kväll som snart ska göras om.

nu ligger jag i sängen och myser med min stigH. (min katt, för de som missat det)
ska snart sova.
och imorgon ska jag sova lääääääääänge.

godnatt

let's dance

ligger i min säng och har nyss ätit lite pizza medan jag tittar på let's dance och slappar sönder mig. vilket jag faktiskt tror jag att jag behöver. Kroppen har varit konstigt seg de senaste dagarna och humöret har varit långt ifrån på topp!  så nu ska jag hämta lite chips och dipp och fortsätta vila sönder mig, ända tills imorgon då jag ska spela två matcher.. 

första mot munkfors, med damlaget kl. 13.15
den andra mot vålberg med 94laget kl.17.00 

GODNATT!   

sjukt kallt

sitter i soffan och fryser som en galen. är verkligen sjukt kallt här hemma, och på något konstigt sätt är det ännu kallare på mitt rum än här nere i vardagsrummet. vilket är störande, för min säng är mycket skönare än soffan!

skoldagen gick snabbt. och nu är i alla fall veckans två läxor avklarade. nästa vecka står det två läxor och ett prov på schemat! vilket förhoppningsvis kommer gå bra. skolstarten har faktiskt varit seg, och jag känner inte riktigt att jag haft den motivationen som jag haft tidigare. men den börjar komma tillbaka, och denna våren ska all enegi läggas på de sista månaderna på grunskolan. har man gett 110% alla andra år kan man lika gärna fortsätta med det, det sista halvåret också.

träning sen. 21.15 - 22.30!  otroligt segt. men skönt! ska verkligen försöka göra en bra träning idag, och köra skiten ut mig själv. hoppas på det bästa, kroppen vill inte alltid samarbeta. tyvär!

men nu styr jag mina ben upp mot rummet i vilket fall.
behöver läsa lite i soboken!

trött som en get

träningen gick segt, men helt okej! 

Nu ligger jag i soffan efter lite mat och ett varm bad. hur skönt som helst! är verkligen viktigt att hinna slappna av lite ibland. Speciellt när det är många träningar samtidigt som det är krav från skolan. tittar även på handbollen och sverige är inge bra!  apropå handboll så var fredik här igår och tittade på hanbollen. var kul att träffa honom, och vi konstaterade att det näsan var ett år sedan han var här. helt sjukt! 

Nu ska jag snart gå upp och lägga mig i sängen, läsa igenom spanskläxan en sista gång och sova.
min kropp behöver vila, vila, vila & vila. dock hinner jag inte riktigt med det!
men det kommer nog.

nu blir det sängen.
godnatt


oh susie

blev en bloggfri tisdag! 

-

sitter och lyssnar på lite musik och borde egentligen packa väskan, för jag hade samling för fem minuter sedan.  Men min skjuts som består av mamma är fortfarande på apoteket och fixar lite saker, så jag har inte fått tummen ur och gått ner för att packa än heller.  det är så sjukt kallat här också, för er som ville veta.
efter träningen blir det ett varm bad skulle jag tro.

nu ska jag lyssna klart låten och sedan packa!



ett skitit fönster mot världen

skoldagen gick bra. förutom att jag var så trött så jag höll på att gå under. ögonen ville liksom inte hålla sig uppe. Är dags att ta tag i sovandet nu och försöka komma i säng i tid på kvällarna, även om det är ett stort problem.
Man blir ju faktiskt inte av med problemen om man inte tar tag i dem.

Nu ska jag slänga i mig lite mat, packa väskan och åka iväg på träning i slottsbron kl. 17.00.
Efter den träning ska jag bara hem och packa om väskan och sedan upp till sporthallen för träning igen!

engelskläxan får vänta till ikväll...


konstigheter

förlorade vår första match med f94 idag. mot karlstad. ett av de lag vi absolut inte ska förlora mot. men så är det! och det är bara att ta och gå vidare. nästa match blir bättre! och träningarna under veckan ska också bli bättre än de varit.

efter matchen idag åkte jag iväg och tittade på ulagsmatchen uppe i sporthallen. Vidare till mormor för att slänga i mig soppa och sedan fort in till karlstad - tingvallahallarna, igen. För att titta på Karlstad - Balrog (2-6) Skattkärr - Mariestad (5-1) och Sjöstad - Kristinehamn (5-4) , tre roliga matcher som jag dock skulle ha hoppat tror jag, såhär i efterhand. För jag är sjuuuuuuuuuuuuuuukt trött - i HELA kroppen. 

Så nu ska jag lägga mig och titta på Johan Falk - vapenbröder och sedan sova.

förlust

blev ännu en förlust igår. otroligt surt, eftersom vi hade största delen av matchen och ledde med några få minuter kvar. Men så är det, och det är bara att ta nya tag! vi jobbar oss uppåt, sakta men säkert.

dagen idag spenderades till en början i kils sporthall, för en titt på när jessica spelade handboll. sedan åkte jag och mamma till karlstad för besök på klaragymnasiet och john bauer där det var öppet hus. Sedan tillbaka hem för att titta på när herrarna spelade match. och idag var det verkligen nära att de tog sina första tre poäng. men det är inte allt för ofta grums har turen på sin sida, och de fick nöja sig med oavgjort. (men jag fick i alla fall det jag var lovad :)

nu ligger jag i min säng mätt och belåten efter lite tacos och lyssnar på thåström utan att tänka ett skit.
har kommit på att det där med att tänka inte hjälper.
man kommer ingen vart.
så det så!

nu ska jag figga en film.
tjo

fredagstrött

helt slut i kroppen. det konstiga som kommit och hoppat på mig vägrar försvinna. illamåendet går upp och ner, och jag blir yr då&då och måste gå och lägga mig. problemet är att i skolan är det där liggandet lite svårt, vilket gör att jag blir ännu tröttare när jag kommer hem då jag inte funnit en bra plats för lite vilande på skolan.
två steg innanför dörren slänger jag av mig grejerna och rusar upp på rummet för att hinna andas ut i min säng. hamnar där, börjar tänka. och sen är det kört. jag blir kvar där! ni vet, sådär som det blir när människor kvävs i sina egna spyor.  - just nu kvävs jag i mina egna tankar.  

nog snackat om det. det försvinner väl någongång!
ikväll är det match, borta mot lesjöfors/filipstad. dags för en vinst nu! skulle inte sitta helt fel att åka hem med tre poäng faktiskt. vi satsar på det i allafall.

nu ska jag sova.
men jag tror inte man säger godnatt när klockan än 14.30.
så....

godmiddag.


trött på det här nu

det är tusen tankar. tusen frågor. tusen frågor utan svar.
om jag var galen innan, är det inget emot vad jag är nu.
det här med motgångar är inte min starka sida.
men fan så mycket starkare jag blir sen.
kanske är det så jag får se det, kanske är det så jag måste se det.
det känns som det här är det tyngsta jag varit med om.
det kanske inte är så hemskt?
bara förjävla ensamt.
just därför drar jag mig sakta här ifrån.
till mitt eget. jag ska bygga upp min egen mur nu. där bara jag kan se ut.
men inte en enda ska få se in.
så ska det bli. min väg. enbart min väg.

ska bara övervinna alla känslor först.
en i taget. en efter en. sakna men säkert.
jag ska klara det.
helt ensam.

godnatt.


mamma, pappa & jessica - jag älskar er


2010-01-14

seg dag i skolan. jag är seg i huvudet. och mina ben är hur sega som helst. segt helt enkelt!
men ikväll är det träning och då ska jag ta chansen att springa bort allt som inte är bra just nu. vilkert är rätt mycket. något som där emot är bra i allt dåligt är att jag nästan helt kommit på vad det blir för gymnasium.. eller rättare sagt vilket jag helst vill. kan bli riktigt bra!


nu ska jag äta en avokado och krama min pappa!
bjuder även på lite fulamanda bilder enbart för att jag har så himla roligt.








höh.
hejdå.


tankar

har verkligen hundra miljoner tankar i huvudet om allt möjligt. det är fullt snart. poppfullt! ändå löser sig ingenting. blir tokig. rent ut sagt galen! vet inte åt vilket håll jag vill, har ingen aning om vad som är bäst eller om det som är bäst nu är bäst om något år?! problemet är att jag är den enda på denna planet som kan svara på det. Och det gör mig ännu mer frusterad över att jag inte kan fatta ett vettigt beslut. Finns så himla mycket saker som ska fungera just nu, för att det ska fungera senare. men så trött som jag är på vissa saker här och nu, så kan det väl ändå inte bli sämre?  .....        eller?  

det återstår att se hur allt blir. ska försöka lösa en fråga i taget. fick i alla fall ett svar idag, vilket känns skönt.
bara att traska vidare och lösa nästan fråga. samtidigt som det är hundra problemen bredvid.

känner mig som ett enda jävla stort frågetecken.
är det normalt ens?
tror inte det.

GAH!

eftersom tankarna gjort att jag inte ens hunnit ner i duschen, är det nästa sak att ta tag i!

fyspass

precis kommit hem och landat med rumpan på datorstolen. ska alldeles strax gå ner i duschen, efter ett mycket välbehövligt fyspass. Något som dock stör mig är att jag fortfarande inte är helt frisk. näsan rinner, ögonen rinner, halsen svider då&då och illamåendet kommer och hälsar på när jag minst anar det. min kropp beter sig mycket märkligt just nu. Men för tillfället stoppar det mig inte. 

Somnade för en gångs skull riktigt skönt igår också, utan en enda dröm. vilket var rikitgt välbehövligt. Var dock inte varit speciellt pigg under dagen då jag vaknade 07.30 (börjar 08.10) och fick skynda mig en aning. och när jag sedan kom hem somnade jag som en säl i soffan och vaknade lagomt till det var dags för ombyte inför träning. Har en känsla av att det är såhär våren kommer fortsätta.  kommer nog vara helt slut. men.... det är så det ska vara nu, har jag bestämt. och då finns det inget som kan stoppa mig från att orka med allt som ska göras, trots tröttheten som svider ända ner i tårna.

Nu: duschen
sen: kvällsmat
senare: tv:n - sova.

kanske att det ändå kommer gå nu...

efter någon timmes försök till ett mer sovande tillstånd ligger jag nu här, fortfarande med ögonen öppna. Detta är ett problem som jag inom kort måste ta tag i. har lagt ner datorn, försökt somna.. startat datorn.. försökt somna igen! det funkar inte. 

men nu, har några få ord som jag inte hört på länge fått mig något lugnare. 
tack <3

så med dessa onödiga meningar nedskriva ska jag nu ta vara på de orden, 
och ännu en gång göra ett försök att somna. 

godnatt


på något konstigt sätt...

... är det nu jag behöver dig som mest.
har svårt att se genom mina egna tankar.
det  blir bara suddigare och suddigare.
ge mig en väg, ut från mig själv.

kväll

nyduschad och mätt ligger jag nu i min säng för att inom en snar framtid ta tag i mitt dagliga problem: att somna!
men innnan det ska jag trycka lite mer på mobilen, fixa några förslag till headers och borsta tänderna.

så snabbt gick det.
godnatt små tandtroll

måndag

vandrade iväg till skolan imorse, för första gången på länge. och det kändes verkligen! var riktigt segt att gå upp ur sängen, och ännu segare att köra näsan utanför dörren i 20 minusgrader för att traska iväg. (tur det inte är så långt) Väl i skolan rullade allt på som vanligt, och det känns faktiskt skönt att komma igång. Redan nu är en inlämningsuppgift, en läxa och ett prov inplanerat och det känns redan nu att det kommer bli en händelserik vår!
men det är nog så det ska vara... ska lägga allt jag har och lite till på de här månaderna fram till skolavslutningen. nu eller aldrig - jag har ingenting att förlora!


nu sitter jag i soffan och dricker lite mjök och tittar på sporten. har nyss tränat och väntar på att få åka iväg på den andra för dagen. Är dags att springa all skit ur kroppen! för att orka med allt under veckan.

dags att kila...


början har inget slut

har påbörjat någon slags text flera gånger nu, men den får liksom inget vettigt innehåll. Jag innehåller inget vettigt just nu. inget alls faktiskt. Rent ut sagt så är jag tom. känner mig tom som en boll. eller kanske som en fiskmås? har förstått att de inte är så smarta. vet inte om jag skulle kalla mig dum i för sig. utan bara tom. något är det som inte stämmer.... kan bara inte sätta fingret på vad det är. eller, egentligen kan jag nog det. Jag vet exakt vad det är som påverkar mig. jag kan bara inte göra något åt det. Eller så kanske jag kan det? skulle nog behöva ta ett steg ifrån, ifrån mer än jag redan gjort. jag tror jag gått ifrån fel saker. fel situationer. eller så har jag bara gått fel väg. men tankarna skrämmer mig, just nu vill jag inte framåt. känner mig rädd, för något som inte visar sig för mig. som jag kanske inte vill se heller. vem vet. Jag vill inte framåt, inte som det är nu. men jag vill inte stå här heller, med båda hälarna i backen utan fart åt något håll. jag vill tillbaka, tillbaka till det man kan kunde kalla framtid då. då ja, ge mig då - nu! eller bara det som var bra, jag vill inte gå ifrån allt. JAG VILL INTE!
tänk om det kunde hjälpa att göra som man gjorde när man var liten. Då man bara kunde lägga sig ner, sparka i golvet och skrika när man inte vill någonting och alla gav en all uppmärksamhet, och efter tillräckligt mycket skrik fick man precis som man ville. just nu skulle det vara helt perfekt. eller? ne. det är inte så jag vill ha det heller. Jag vill bara inte behöva ta stegen framåt. det känns som fel riktning. Mitt i allt finns det en verklighet, och just nu stör den mig. allt den innebär gör mig tokig. Jag vill inte behöva ta beslut om gymnasiet just nu, jag vill inte tänka på att jag kan bo på ett helt annat ställe i vårt avlånga land inom ett år, jag vill inte behöva ta en massa beslut så påverkar verkliga saker. räcker det inte med besluten om vilket kanal som visar bäst tvprogram eller besluten om vilken sportbh som är bekvämast till träningen? det räcker för mig, just nu.

samtidigt som besluten som påverkar skrämmer mig, är det klart jag är laddad inför den kommande våren som verkligen kommer påverka en stor del av mitt liv. Men just nu, i denna stund känner jag inte för någonting. inte ens för att sova. jag saknar... saknar... saknar... ne.  eller jo. Mitt huvud lurar mig, mest hela tiden. det känns som jag verkligen försöker ta stegen framåt, men samtidigt som det går ett steg framåt, går det tre steg bakåt. Det känns som jag förstör för mig själv. och för andra. eller för vissa - för någon. allt känns som en cirkel, det ena förstör det andra. samtidigt som det finns något bra med det hela. det känns även som jag pratar i gåtor. hela jag är som en stor fet gåta. utan ett enda svar. alla ord förvirrar mig, men alla tankar förvirrar mig mer.
Känner mig som världens minsta myra i världens största myrstack. eller, jag vet inte. jag vet faktiskt ingenting. framåt, bakåt, uppåt, neråt. det spelar ingen roll! jag vill i alla fall inte vara en i mängden, och jag vill inte stå kvar här, orörlig. trots att jag inte vill ta steget ifrån.  

en enda onödig text, om ingenting
godnatt




en vinterförmiddag






















vinter året runt, tack.

åkte ner till trulsen en sväng förut som jag sa. Blir lika lycklig varje gång jag får sätta på mig vinterkläderna och vara ute i detta vädret. Jag älskar det verkligen. snön ligger som ett glittrande täcke över hela vårt landskap.
hur fint är det inte egentligen?     blir helt galet lycklig av denna årstid.     tummen upp för det!

nu ska jag bädda min säng, äta fläskfilé och klyftpotatis, ladda upp lite bilder från dagen och sedan bege mig ner till morfar för lite kalas! 

bilder kommer snart....


sista dagen på mitt jullov

eftersom jag var sjuk i fredags blir detta den sista dagen på mitt jullov, och tidigare var jag inte alls positiv till att börja skolan men nu känns det faktiskt riktigt bra! och tur är väl det eftersom jag under mina nio år i skolan alltid velat gå dit. hade varit konstigt om det ändrats nu.

Matchen igår var jämn fram till slutet då Åmotsfors ökade på ledningen och vann med 6-9. Personligen var det en värdlös match som jag nog lika gärna kunde ha hoppat över. Var sjuk vilket kanske påverkade det hela en aning, men ändå otroligt jävla dåligt. Imorgon är det ny vecka, nya träningar, nya tag! 

Efter matchen igår gick hela familjen över till familjen wallgren och käkade lite tacos och myste. var längesedan vi var där hela familjen, och det var framförallt längesedan jag träffade emelie. Så det var riktigt mysigt.

Dagen idag är fortfarande oplanerad. Har nyss vaknat och ska antagligen snart dra på mig lite kläder och göra mig någorlunda mänsklig för ett möte med världen utanför dörren som tack vare graderna där ut knappt går att öppna. Men om jag väl klarar av att öppna den ska jag ta med min mamma ner till trulsen och ta lite vinterbilder.

Nu går jag upp och tar ett steg närmare ett mänskligt uteseende.



en - stor - fet - idiot

:'(

matdags

kände mig piggare nu under dagen. Men dock börjar illamåendet smyga sig på igen, samtidigt som min förkylning börja komma tillbaka och mina halskörtlar är påväg upp i storleken pingisboll. Känns inte så bra detta!
Har match imorgon, och som det ser ut nu kommer jag inte spela den. vilket jag verkligen ville.

Nu ligger jag i alla fall i min säng, precis som jag gjort hela dagen. Försöker få i mig så mycket vatten jag bara kan samtidigt som jag tittar på Let's dance. Ska snart käka varma smörgåsar och sedan ta ett varmt bad.

får räcka så för ikväll gott folk
godnatt


sjuk

har gått och blivit sjuk. Vilket inte var det jag ville nu när skolan precis börjat. Men som tur är kom det nu och inte under sm! Ligger just nu nerbäddad i sängen och försöker få i mig lite vatten samtidigt som jag försöker hitta något sevärt på tvn. Funderar på att göra ett försök att ta mig ner till köket och få i mig en frukt, har dock en känsla av att den inte kommer vilja stanna där den ska. så skippar nog det!

nu kom astid, så tar och myser lite med henne istället.










SM i bilder





































blev en fin färg

vi förlorade inte ett guld, vi vann ett silver

nu är smdagarna över, och det har varit de bästa dagarna i innebandyväg i hela mitt liv. så jävla grymt, precis som vi sa.

började med en oavgjord match mot västergötland på söndagkväll. ökade på den poängen med tre poäng då vi dagen efter vann över Gästrikland. När vi ändå kört på en vinst kunde vi lika gärna fortsätta i de spåren. Så vi såg till att vinna över Västmanland och dalarna och vann därför vår grupp och tog oss till kvartsfinal. Kvarten vann vi över Östergötland med 5-1, och då körde vi på vinst även i semifinalen med 2-1 mot Södermanland.

Dags för SMfinal. Började finalen bra och spelet kändes bra vilket gav utdelning då vi tog ledningen. orkada hålla tätt bakåt fram tills sista perioden, då de gjorde 1-1. Matchen gick till förlängning och sedan till straffar. Vi var några centimeter från att vinna smfinalen, men de få centimerna gav vi till uppland. som än en gång tog hem smguldet!     

äckligt jävla surt, skulle man kunna kalla det. - eller så kallar man det helt jävla grymt! vi var några få centimeter från att bli bäst i sverige. Men vi vet att vi är bäst. och vi spelade grymt, hela turneringen igenom. personligen har jag vunnit, och tillsammans har vi vunnit. inte bara ett silver, utan också så otroligt mycket erfarenhet, glädje, kunskap och vänskap. och värmland kan vara stolta över två lag hemkomna med en silvermedalj och en bronsmedalj!  SJUKT JÄVLA BRA!

jag är så jävla stolt över vår insats, och vi har verkligen bevisat vilka grymma innebandyspelare vi är! det har varit fyra helt otroliga dagar i linköping med värmlands bästa 94tjejer och killar! 

såååååååååååååå jävla bra.

Nu ska jag sova bort all seghet i benen efter de sju spelade matcherna,
och leva på silvret!



packar och laddar

börjar närma sig sm nu...  och det ska bli så jävla grymt!

dagen idag har spenderats i sunstahallen tillsammans med helene, felicia och carro! det ordnade sig med skjutsen, och även sällskapen. så det blev lite fotbollstittande trots allt! 

Nu sitter sitter jag och skriver, samtidigt som jag dricker vatten och checkar av så allt är medpackat. och som det ser ut nu så är allt med.. har druckit vatten som en dåre igår och idag för att ladda upp ordentligt! ska fortästta med det nu samtidigt som jag ska se klart piplarsson, eftersom jag inte han det igår!

Men nu kom mormor och morfar, så ska snacka lite med dom först!

imorgon drar vi!  - hemma onsdag (förhoppningsvis med ett smguld) ni kan ju hålla tummarna!

tjooooooooooblablablabla!  - HEJ!


läggdags

ligger och försöker planera morgondagen.. samtidigt som jag måste packa inför sm har jag lust att åka in och titta på en fotbollscup i karlstad! problemet är att jag inte tar mig dit, och tar jag mig dit har jag ingen att titta med!  Hamnar antaligen hemma bland träningskläder och mjukisdressar som ska packas i alla möjliga olika väskor. Men det kan ju i för sig vara bra det också, för det är en del saker som ska med.  Vatten ska drickas också..  en hel massa vatten. dags att börja ladda nu, riktigt rejält!

Ligger som sagt.. i syrrans säng! tittar på pip-larsson vilket det var ett par år sedan jag gjorde. Älskar verkligen alla barnfilmer som jag såg när jag var mindre. pelle svanslös, trolltider, eva & adam m.m. För att inte prata på alla Astrid lindgrens filmer som det kan tittas på om och om igen.  

Nu ska jag se klart filmen, sedan är det sova som gäller!

godnatt







(Y)

nämnde ordet prestation förut.. och att jag var stolt över det jag presterat i år. Med det vill jag bara säga att jag tycker att ni också ska vara det. Tänk igenom vad ni presterad detta år (enbart det bra), skriv ner vad det är så ni kommer ihåg det och tänk på det ibland när saker och ting är jobbigt.  Det kan vara saker som att man gjort mål i en match, fått ett betyg på ett prov, tränat en träning extra bra, hälsat på en släktning man inte träffat på länge, lagat mat som man annars inte gör. Precis vad som helst!  men jag tror ändå det är viktigt att man påminner säg själv ibland om att man faktiskt gör mycket saker som är bra. som man kan vara stolt över!  Det håller ljuset uppe i de situationer som annars kan kännas mörka. och man blir stark av att känna sig nöjd med det man gjort!

ta vara på de bra saker ni gör, och säg till er själva att det är bra. även om man oftast tycker att man kan göra allt lite bättre, så ska man ändå stanna upp ibland och se sig om. På vägen mot det perfekta, har man samlat på sig hur mycket bra saker som helst. och det är viktigt att ta med sig när man möter nästa motgång.

eget beröm luktar inte illa - även om ordspråket säger det!

ta vara på det bra och var stolt över er själva!





Nytt år

























Så var ännu ett år över..

tror inte jag har så mycket att säga om själva nyårskvällen. Men har en hel del jag skulle kunna säga om detta året. Men jag tror jag behåller det för mig själv. Kortfattat har detta året varit det bästa någonsin, och det sämsta någonsin. Människor som jag haft i min närhet mer än andra har verkligen fastnat där, medan andra har tappat mitt förtroende helt och hållet. Man slutar aldrig förvånas. Men en sak är säker: Jag ångrar ingenting, jag är stolt över det jag presterat och jag ska göra 2010 ännu bättre. 


TACK FÖR I ÅR ALLA FINA MÄNNISKOR SOM STÅTT MIG NÄRMAST!


RSS 2.0