en del av något som aldrig fanns

var en fin och lugn fredag som spenderades hos mormor och i ishallen. Idag har jag varit i karlstad och inhandlat lite kläder inför kvällens 70årskalas - även det hos mormor. det är typ så mycket jag har att dela med mig av. NU ska jag duscha!

vad är det som krävs för att stanna kvar?









har varit en fin men slitsam dag. har bl.a. skrivit klart mitt tal som jag ska hålla på svensklektionen efter lovet. tror det blev rätt bra faktiskt - känner mig nöjd. (tänkte faktiskt dela med mig av det här, men det gör jag inte för än jag framfört det i skolan) nu är det dags att sova.


ett skitit fönster mot världen







'

ge mig ett fel som jag kan rätta till och ett annat efternamn

du, kanske jag, kanske vi

känner att jag verkligen inte har någonting att skriva om och då känns det sjukt ovärt att göra det faktiskt, så tror helt enkelt jag skippar att dela med mig av något för tillfället. vi kanske hörs senare!


101027

sitter i en av datasalarna på skolan och är tröttare än tröttast. Har precis gjort klart en powerpoint-presentation till datakunskapen/samhällskunskapen och har snart matte. Slutar 16.10 och då ska jag hem och iväg för att simma några längder med min kära mor :-)  

det är dags...

...att göra sängen sällskap. jag är helt slut! har gjort det jag skulle göra och har även hunnit med en timmes prat med mamma om allt och ingenting vilket var fint. jag har världens bästa mamma! Nu säger jag godnatt för idag, sov så gott alla fina ♥


så som himlen ser ut

har precis kommit in efter en långpromenad med emelie runt grums. Är riktigt skönt ute och det var väldigt skönt att få prata lite med Emelie. en fint avslut på dagen! Nu ska jag laga till något att äta och sedan se en film i min ensamhet. Systeryster är på handboll i karlstad och mamma är med min kära moster på hennes första smyckesparty! är ni sugna på något nytt i smyckesväg gör hon sjukt fina smycken som ni hittar här! 

nu: mat
sen: dusch
efter det: film
senare: blogga
sen: sova


den man förlorar - vinner en annan

visst kan det vara fint med vänner, visst kan det vara fint att vara omtyckt, visst kan det vara fint att vara behövd. men frågan är hur fint det egentligen är när man inser att saker och ting inte alls är som man tror. det är fan inte fint alltså. man inser saker man inte insett, man kommer på saker man inte kommit på tidigare och man tvingas framför allt att förstå saker man tidigare inte velat förstått. det är svårt, det gör ont och man önskar ibland att man bara kunde blunda, vara stark och gå vidare - utan minsta tanke. Det är nog såhär det är och jag antar att det finns något bra i det - jag hoppas det i alla fall. Vänner är inte alltid de människor man tror de ska vara, de förvirrar, sviker och försvinner.. kommer igen.. och gör åter sina misstag. precis som man själv. man trampar snett, gör misstag och kommer igen. man måste låta sig falla, man måste låta andra falla och ge dem en chans påväg upp. men ska man ta emot skit även vid de tillfällen där man står helt oberörd i samanhanget och enbart funnits till hands? för mig finns det inte. varför ska man låta sig tryckas ner? varför ska man visa sig svag när man kan vara stark? varför ska någon, även dina vänner, få behandla dig precis som de vill? våga säga ifrån, våga sätta emot och stå upp för din sak, för dig. så länge du bara gjort det du kan, stått upp för dig och för de du bryr dig om är det ingen som har rätt att rubba det. de som verkligen bryr sig står kvar, står upp för sig själva men accepterar dig och dina åsikter. De svagare går - och så kommer det alltid vara. låt dem gå, det är deras val. man måste våga tro att man har rätt, att man faktiskt gjort det man kan och när man väl gjort det är det upp till de runt om kring, de har ett val.. haka inte upp dig på de som egentligen sätter krokben för dig - de har fått hjälpen, uppmärksamheten och allt du kan ge.. det bara är så. hur fint eller ofint det än är. alla har ett val!

det var en dag igår, det är en dag imorgon

stress... skyndar mig att skriva av mig lite i "lite sällskap-pausen". Det har varit en bra dag innehållande en rolig skoldag, ett tripp med mamma i karlstad, städning av rummet (orkar inte vänta tills på fredag, vilket ni antagligen förstår av bilderna) och träning - en bra sådan. GÖTT! nu börjar programet, hörs senare... 

 





(programet ville inte vänta på mig, så ja.. det är slut men orkar inte skriva om inlägget.. nu vet ni i alla fall att mitt rum inte var speciellt fint, men nu är det lite mer ordning och jag ska nu krypa ner i min nybäddade säng och läsa lite innan det är dags att sova) .... godnatt :-)


somliga går i trasiga skor

har ingen lust att skriva om vad jag gjort idag. ingen lust att skriva alls. idag är en såndär tråkig, jobbig dag.. även om det inte syns utan så känns det vill jag lova. ska fortsätta lyssna på Cornelis Vreeswijk nu och ladda inför morgondagen, för imorgon blir en bra dag!


det isar, som i isglass

om ni vill veta så är det kallt ute, riktigt kallt. Jonas, Lina, Ida och Matilda kom till mig förut. var trevligt. tittade på new moon och tog en promenad i kylan.. som tur var träffade vi adde på vägen så jag var riktigt osnäll och åkte med honom en stund i bilen och sedan hem, medan de andra fick gå. men de andra hade i alla fall vinterjacka på sig, så helt jättedum behöver jag nog inte känna mig. Det var trevligt att träffa Andreas en stund i alla fall.. nu har jag haft ett litet samtal med min kära far om dagens match som vi precis bestämt oss för att den ligger rätt så bra bakom oss faktiskt. imorgon väntar innebandytittande då jag först ska se grums ulag spela och sedan ska jag och Jonas Kruse iväg till Kristinehamn för att se dem spela! är det innebandy som gäller så är det... nu väntar sängen, grumsmatchen är kl. 10.00 imorgon... PUH, känner redan nu vad trött jag kommer vara. Godnatt!

en lördag, kanske en helt vanlig sådan







jag känner mig som ett litet barn, på något konstigt sätt. vet inte varför. men lördagskvällen är fin i alla fall. min pappa står iklädd arbetskbyxor och målar och min fina syster lagar mat till oss. det saknas en mamma mitt i allt, värlens bästa mammas som är på (eller heter det kanske i?) ullared tillsammans med världens bästa mostrar och världens bästa mormor. det är nog rätt fint det också. Senare kommer Lina och Jonas, det blir trevligt. hur har ni det? :)

det gömde sig en förlust i allt det fina som var



det är höst. det är fint. det är faktiskt typ det enda som är fint. och att det är lördag kanske, och jag ska få träffa min söta Jennie olsson. förövrigt känns det mesta krångligt, komplicerat och inte alls fint.. inte någonstans. är det nu man ska kämpa på? trotsa alla problem? och visa sig stark? jag tror det....

vart tog elden vägen?

förlorade matchen med 7-10. äckligt surt! jag är irriterad, trött och allmänt ur fokus. ska göra något annat nu. typ äta mat och ringa till jennie.. låter mycket bättre än att sitta här och gräva ner sig i allt, tycker jag faktiskt! återkommer senare


innebandy

vaknade med tanken: 3 poäng... 3 jävla poäng (och ett mål från min sida, till min fina jennie olsson) det är snart samling, och sen match som gäller! så jävla laddad. det är dags att inkassera 3 poäng, var så säkra! vinst, bara vinst! vi hörs efter matchen, eller kanske ses där? GRUMS - LESJÖFORS/FILIPSTAD 13.15 - grums sporthall!


3 poäng, inget annat

har varit en mysig kväll tillsammans med matilda. gick en promenad ner till happy station där vi köpte på oss en massa fredagsgodis, gick upp och hälsade på vår kära vän Andreas ett tag och gick sedan hem till mig och spenderade resten av denna fina kväll i min säng. mys på hög nivå! nu ska jag sova - imorgon väntar match kl. 13.15 i grums sporthall, GRUMS - LESJÖFORS/FILIPSTAD! laddad som bara den. 3 poäng är det som gäller imorgon, inget annat!

sov så gott alla fina!


under denna årstid faller snön, inte jag

det är lite halvtråkigt att det inte går att ladda upp bilder kan jag tycka faktiskt.. eller rättare sagt så kokar jag snart över på det. men ja, ska försöka hålla mig lugn. det spelar väl ingen roll om jag blir arg, kan jag tro. så är det med det. rummet är städat och jag är tröttare än tidigare, men det hindrar mig inte från att ta med mig min kära vän matilda ner till happy station för att hyra en film, köpa lite godis och köra på myskväll för hela slanten. låter rätt fint faktiskt! blir en skön promenad ner dit också i detta underbara väder - älskar denna årstid ♥

fredagstrött

det är fredag, och jag är hur trött som helst. sitter i soffan och tittar på Emil i lönneberga medan jag tänker tilbaka på veckan. har varit en bra vecka, en vecka som gått lite saktare än de senaste veckorna. men det är nog bra, faktiskt.. helgen kommer inte bjuda på så mycket mer än match, vilket är vädligt skönt. Nu ska jag "fredagsstäda" mitt rum och försöka få lite ordning, sedan ska jag träffa Matilda. hörs senare :-)


vissa stunder är bara lite finare

datorn vill fortfarande inte ladda upp bilderna och jag är för trött för att orka vara arg på den. så struntar i dom. ville bara bekräfta att jag inte är så bra på att hålla ordning! förövrigt gick inte träningarna så bra, mensvärk och annan skit i vägen - mitt huvud och mina tankar vill inte riktigt samarbeta. men det kommer. har annat som gjorde mig riktigt glad nu och som gör att jag kan somna hur skönt som helst. känns kanon och mer därtill! hoppas ni lever, njuter och mår bra! godnatt

ett erkännande - ett brutalt sådant

det finns mycket saker jag inte är bra på, men det finns något jag är absolut värdelös på.. Att hålla ordning på mitt rum! det funkar inte. det går inte. jag vet inte hur man gör. brukar vecko-städa varje fredag och tänka något i form med "ja men om jag nu försöker ha det såhär snyggt i en vecka då räcker det ju att jag dammsuger och bäddar sängen nästa fredag" men jo tjena, dumskalle! det funkar inte. det gör bara inte det. jag erkänner, på mina bara knän... JAG ÄR KASS!


(här skulle det vara tre bilder på mitt mycket "fina" rum.. men min dator vägrar ge med sig och ladda upp bilder, så den kan ta sig i röven.. försöker fixa det när jag kommer hem)


pepparkakor och Pelle svanslös

sitter i soffan här hemma och äter pepparkakor och tittar på Pelle svanslös med mamma och pappa. höstmys såhär en vanlig torsdageftermiddag. skoldagen har varit bra och ikväll är det två träningar som gäller. Nu ska jag skriva det sista på min svenska och sedan packa väskan! hörs efter träningen :-)


hur fint som helst en vanlig torsdag

det är sjukt fint ute. blir lycklig bara jag tittar ut genom fönstret. ska snart sätta på mig skorna, jackan, halsduken och vantarna för att gå ner mot bussen. Det är en vanlig dag i skolan som gäller och ikväll är det träning! vi hörs senare

en dag mot något annat

har varit en bra dag! hälsade på min älskade mormor tillsammans med mamma efter skolan och kvällen spenderades sedan i ishallen tillsammans med Matilda där grums vann över åmål med 7-2. fintfint! nu är jag trött vilket betyder att det är dags att sova. har även sovmorgon imorgon vilket inte känns helt fel. godnatt!

tusen ord på två minuter

tog tag i svenskan och fick faktiskt skrivet en hel del. sedan bestämde jag mig för att göra något roligare av kvällen, så åkte upp till ishallen där jag träffade två av mina fina Hannor i från klassen. Tack hannah J.. du vet vad jag menar ♥ - kör på lite hemligheter såhär ibland. Förövrigt börjar jag få ont i halsen vilket inte är bra alls, så ska gå till sängen nu, skriva lite till på svenskan och sedan sova bort halsontet. låter som en bra idé, inte sant? sov så gott, sötbollar.

det finns ställen där jag aldrig har varit

fick ner några ord på pappret, men långt ifrån tillräckligt. tänkte ta tag i det nu.. snart, eller lite senare. är jättetrött. hur trött som helst. ni vet sådär trött så man verkligen bara vill lägga sig och sova. PRECIS SÅ TRÖTT ÄR JAG. tror jag ska göra min säng sällskap en stund faktiskt. kommer mer ovärda ord senare...

det är genomskinligt, tomt & ihåligt

sitter i skolan och borde egentligen skriva klart det jag ska prata om på den muntliga presentationen i svenskan, men det funkar inte. Jag har för tillfället NOLL inspiration och kommer verkligen ingen stanns. hatar när det är såhär! men som sagt och som ni märker är inte livet direkt som jag skulle vilja just nu, detta är helt fel vecka att behöva prestera.... ska ta mig i kragen.. någon dag. inte nu. behöver få ur mig all skit först, och det är tidens jobb. vi säger så för nu - några ord borde jag kunna få ner på pappret. ha en bra dag!

kanske att förändring av småsaker kan få livet lite ljusare?

eftersom jag känner mig själv så vet jag att min hjärna tycker om att sätta igång tankeverksamheten som mest såhär på kvällara, vid denna fina tidpunkt - så jag bestämde mig för att sitta här lite till, för att kanske få bort en del av tankarna i alla fall. nu är jag dum, dum som bara den. att motarbeta tankarna och köra med "måste-saker" eller "om-jag-gör-detta-glömmer-jag-nog-bort-att-tänka-saker" har aldrig varit någon bra lösning.. jag vet. men nu ger jag det ännu en chans och hoppas att det denna gång fungerar, hur icke troligt det än är (det brukar enbart resultera i att jag får ligga extra länge sen ändå och tänka alla de tankar som jag stoppade undan nu). under den tid som jag nu lagt på annat än att tänka fixade jag faktiskt till desginen lite här och årets finaste årstid fick bli inspirationen. nu känner jag dock att jag lagt för mycket tid på "om-jag-gör-detta-glömmer-jag-nog-bort-att-tänka-saker" och tror faktiskt jag ska ge sängen en chans. kanske att jag somnar på en gång? det vore fint. godnatt med er små troll ♥

ett, två, tre......

hemma efter en träning som gick bättre än jag trodde. är trött och tankfylld, så ska ta min bok, lägga mig i sängen, slappna av lite och läsa tills jag somnar. låter rätt bra just nu faktiskt! imorgon börjar vi 09.00 iställer för 10.10 så ska försöka somna idag också, för en gångs skull. godnatt med er!

Jag tvivlar än en gång och strör ut frågorna på bordet, någon säger nånting någon annan nåt annat

sitter inlindad en filt här och känner mig precis lika tom som "vanligt". allt är tomt. har tappat alla tankar, och kanske att det är tur. lyssnar på världens finaste Lars och drömmer mig bort, inte framåt inte tillbaka, bara bort. det är snart träning och möjligvis att det kan vara lite fint. ska i alla fall försöka göra det till något bra. dags att byta om.. om jag hittar orken. vi hörs senare fina ni.

ännu en dag, kanske bättre, kanske sämre

märkte direkt när jag vaknade att denna dagen inte direkt kommer bli bättre. men tog mig upp i alla fall, pratade lite med min älskade mamma vid frukostbordet och gick iväg till bussen. Nu sitter jag i skolan och ska snart ha första lektionen - datakunskap. har ingen ork, lust eller motivation, men tänker ändå stå. det bara är så. har svenska sen, det blir nog bättre. förhoppningsvis. vi hörs senare!  


ont, ont som fan

ingenting är bättre, så går och lägger mig, det är lika bra. godnatt ♥

And I don't want the world to see me, cause I don't think that they'd understand

det är förjävla negativt, jag vet, jag vet. men det är bara så. skulle vilja säga att jag ska rycka upp mig och gå iväg på träning. men nej, träna ska jag göra, men inte rycka upp mig. det är grått idag. det är tråkigt idag. det är värdelöst idag. och det får det vara. punkt för nu. vi hörs efter träningen!


det här är brustna hjärtans höst





vissa dagar känns gråa. tråkiga. hemska. värdelösa. och ännu mer därtill som är så obra och ofint det kan bli. det känns värdelöst. jag känner mig värdelös, och det bara är så vad någon än säger. allt är upp och ner. har svårt att se något bra för tillfället. jag rannsakar mig själv, försöker se om, se tillbaka, se rätt.. det funkar inte. är det mig det är fel på? eller sitter kanske felet någon annan stans? i vilket fall som helst så hittar jag det inte, och just nu känns det som att det är precis så det kommer förbli. ensamt, övergivet, tråkigt. VÄRDELÖST. vill ta ett steg ifrån, ett steg mot något bättre. hittar inget bättre. saker försvinner framför näsan på mig, tid försvinner, vänner försvinner. vill inte mer. inte just nu. svagheten har nått mig på den här punkten. tårana kommer, och jag låter dem fan rinna. kanske det blir ljusare, kanske inte. det är som det är. det är höst, och det är fint trots allt.

det kallas höst, eller något annat sånt fint









allt känns åt helvete, men den här årstiden får mig att må bra

dina händer bad mig sova över, som ett sätt att säga tack för ikväll

dagen bara försvann igår. spenderade mestadels av tiden i sporthallen och sedan åkte jag direkt till denise och var där tillsammans med tjejerna. Dagen idag kommer inte vara lika glädjefylld. jag har vaknat på fel sida, eller ingen sida alls känns det som. är ingen bra dag idag. verkligen inte. kände det redan när jag somnade igår. ska använda dagens timmar till att städa, stryka och gå ut och gå. behöver tid för mig själv tror jag, eller kanske inte.. ibland är det bara lite jobbigare än vanligt. vi hörs senare...










en kväll i slottsbron

sitter hemma hos Denise med henne, Elin, Elin, Matilda, Rebecca, Caroline och Ida. mysigt att träffa brudarna igen!
tröttttttttttttttttttttttttt. godnatt.

tiden läker alla sår var det någon som sa en gång.... bullshit.

Lördag idag. fredag igår. två dagar som har gett mig ett jobbigt bevis på vad fort det kan gå. det gör ont, ont som fan. men det är väl så det är, så det kommer vara. imorgon är en ny dag. det blir nog fint. brukar söndagar vara fina? nja... men jo. imorgon blir det en fin dag. vi säger så! dags att duscha, äta mat hos mormor och titta på innebandy. vi hörs senare, var så säkra :-)

ibland blir man trött, som i att sova

hemma. stentrött. ska. sova. NU. godnatt fina ni, vi hörs imorgon.

Some boys take a beautiful girl and hide her away from the rest of the world









sedär, det funkade visst ändå. (bjuder på bilderna från min lilla Amanda-tar-hand-om-sig-själv-kväll, för två veckor sedan) tar med mig kameran till munkfors nu så kanske det bjuds på några bilder senare och kanske att detta även kan göra att min blogg nu mera blir lite finare. man kan ju hoppas. vi säger så, nu kommer snart mina vänner för kvällen och hämtar mig.



vad är det som gör att jag är kvar fast jag har sagt att jag ska gå?

har varit en bra skoldag! hade riksdagsspel sista lektionen. det var roligt. politik? kanske att man skulle sätta sig in i "spelet" som faktiskt styr vårt avlånga land lite mer. ja, den som lever får se.

Nu ska jag äta lite mat (skulle det funkat att lägga in bilder här skulle jag gått ut och fotat lite nu, men nej.. det vägrar funka och då lockar maten mer) och resten av denna fina fredagskväll ska spenderas i Munkfors sporthall tillsammans med Fanny & Jonas Kruse. Ha en bra kväll :-)

du kanske undrar över mig?

nu har min kära far fixat internet på denna inte allt för efterlängtade dator. äntligen! så nu kanske uppdateringen kan bli något bättre igen. sitter och lyssnar på lars. ja, man kan nog säga att allt är som vanligt. på gott och ont. men idag är ändå en bra dag, jag och mammi har varit hos Lousie i Åmål och fixat håret. blev nöjd, som vanligt! hon är bäst Lousie. så är det med det. nu ska jag lägga mig i sängen och läsa igenom mitt tal som jag ska hålla imorgon på samhällskunskapen. fintfint. godnatt med er :-)

trött på ingenting, trött på allt

sitter i skolan, försöker skriva något vettigt i en uppgift och är trött. trött på det mesta. ibland är livet mindre bra. eller ja, svårförklarat. ibland är det som att man är uppdelad i olika fack. vissa stunder känns allt jätte bra och vissa saker i livet flyter på som vanligt. vet inte, men det är det där "som vanligt" som irriterar och förvirrar mig. blir bara trött, trött på allt. så är det. det är nog rätt bra ändå. nu är det dags att gå till nästa lektion!

hoppas ni mår bra :-)

tjalalalalala

jag är inte död, har bara inget internet hemma för tillfället. kan i alla fall berätta att gårdagskvällen var överfin och matchen idag som vi spelade mot skoghall och vann med 6-3 var hur jävla bra som helst. FYFAN VAD GÖTT.
nu ska jag fortsätta mysa här i Emelies soffa.

Hörs när telia fått tummen ur röven och skickat oss ett nytt bredband! ha det bra så länge :-)

ensamma dagar i vår väldiga värld

får en känsla av att denna dagen kommer bli tråkig. titta ut. det kan vara vädret som påverkar mig. hösten är fin, varje dag. men i en kombination av lite regn känns det inte så jätte lockande att ta stegen utanför dörren. det bara är så. nu kurrar min mage. oj, skulle jag vilja säga, är aldrig hungrig på morgonen. tydligen har magen ändrat sig. kanske att jag också skulle göra det, ändra uppfattning. det kommer bli en bra dag.


för alla idioter som gick vilse i sin tro

det kan vara så att jag faktiskt har rååååååpsyk på att det inte går att ladda upp bilder. blir galen. någon fin människa som vet hur man löser problemet? tacksam för det i såna fall. Förövrigt rullar dagarna på. skoldagen innehöll två lektioner + fotografering som blev ungefär lika dålig som alla andra år. som vanligt. under eftermiddagen har jag varit och handlat med mamma. bakat med syster och spenderat några timmar med mysisen Josefin Haraldsson. det var fint! nu väntar sängen.. hoppas ni haft en bra dag :-)


dom gick där ifrån

mörkret har lagt sig. jag är trött. det är dags att göra sängen sällskap och göra ett försök till att sova. imorgon ska vi ta skolkort, kanske vore bra att se lite utvilad ut. vi hörs mer imorgon, godnatt :-)


Vad är det som inte stämmer? jag traskar bara runt här i samma ring och känner hur skorna klämmer

gula, oranga, gröna och röda löv. folk på stan. påväg till något viktigt, eller kanske bara påväg att springa bort tiden. klädda i stora jackor, halsdukar och skor något varmare än sommarskorna som precis blivit inställda på sin plats i garderoben där de ska stå tills värmen kommer och hälsar på igen. gula och oranga bussar korsar varandra. billar där mellan. små barn med hm-kassar som tar sina första kliv ut på stadens gator utan föräldrar i händerna. en tant med sin rullator och coopkassarna påväg hem, hem från folkruset. ett par, har de aldrig sett varandra förut? de äter upp varandra. en pojke med röda kinder som precis missat bussen. en smston. en ringsignal som ekar över torget. fotsteg. skratt. ett äldre par på en parkbänk. en kvinna som ler åt alla som paserar. en telefonförsäljare som gör sina sista timmar för dagen. han har ännu inte fått någon på fall. stressade kostymnissar med för stora skor. för stort ego. en stressad mamma med barnen på dagis. en gammal man med håret som en krans runt huvudet på ett café, ensam. är han lycklig? en pappa med en barnvagn påväg att möta upp mamma. mamma som tagit ett kopp kaffe med sina fina väninnor. skolbarn som tälvar om sittplatserna i bussen. fjortisgänget som vägrar bara vara, vill sticka ut, på mcdonald's. busschauffören som än en gång visar att han valt fel jobb. alkohlisterna på bänken vid stationen. stationen som ska vara trevlig. alkoholister ser inte så trevlig ut, tyvärr. flickan med barnvagen, ungefär lika gammal som barnet. ljud. ljud över allt. musik, en stil som inte tilltalar mina öron. kanske inte någons öron egentligen. en rödhårig tjej med gröna ögon på bussen. en busshållsplats. kanske fler. en tjej. kanske jag. bland alla andra

så som himlen ser ut, en tisdag över skolans kommunala korridorer, klockan fyra i oktober

det lyser höst utanför fönstret. det är så sjukt fint. jag blir så glad. jag blir verkligen det! det är dags att äta lite frukost, ta på mig skorna, jackan, halsduken, slänga en sista blick mot spegeln och möta en jobbig spegelbild en sista gång och sedan gå ner mot hållplatsen. förhoppningsvis kommer bussen i tid idag, som den inte brukar göra på tisdagar. det vore fint. ha en bra dag!

jag är ingen soldat, har inga vapen att ta till

idag har jag testat hur det är att gå en hel dag utan min underbara klass SMbe1b när man egentligen ska vara med dom, och kommit fram till att jag från och med nu inte vill ha fler lediga dagar och lov. det funkar inte, usch vad tråkigt!

träningen gick bra, och pannkakorna smakade bra tillsammans med "lite (sjukt pinsamt) sällskap" efteråt. nu ska jag planera helgen tillsammans med elin och sedan sova.. det gäller att vara ute med planeringen i god tid! vi hörs imorgon.. godnatt ♥


en ledig dag, en bra dag

var en jättemysig kväll igår hemma hos frida tillsammans med mina fina flickor i SMbe1b. hur mycket kärlek som helst till er ♥

idag har vi studiedag, vilket först och främst betydde sovmorgon. men även ett besök på jättesten har jag hunnit med. var kul att träffa lite gamla lärare igen, och framför allt världens bästa klassföreståndare, Andreas & Niklas. Nu har jag precis slagit mig ner i min säng och ska titta på en film och bara slappa innan det är dags för träning senare!

du får gärna komma hit och skrämma mörkret

idag var det jag som var den. den, någon, hon, kanske han? idag var människors blickar något annat. idag skulle jag också velat ha ett knä att vila huvudet i. idag. kanske imorgon. kanske tidigare. kanske föralltid. idag är inte en dag som bara ska vara, och kanske att det heller inte var så. jag vet inte. jag sluter ögonen, tar ett djupt andetag, stänger av, känner efter om jag lever, känner efter vad som är upp, vad som är ner, går ett varv och tänker en tanke, en tanke för mycket. kanske var det förgäves. kanske inte. är det någon idé att tänka om tankarna förvirrar? jag trivdes bättre igår, eller kanske just nu, eller kanske att det känns bättre imorgon. kanske att jag trivs bättre i närheten av dig, eller av ingenting. omsluts av ett mönster, ett enformigt sådant utan början, utan slut. livet är fint, ibland, ibland inte. just nu vet jag inte. eller jo, jag vet. jag vet så inihelvete. jag trivs, behöver bara flytta mina fötter, ta ett steg, ändra tankarna, förflytta mig ett litet steg, åt vänster? åt höger? det är frågan. en bra fråga, kanske en fin fråga? något att bita i, jag biter hårt. det är lika bra. det är mycket som är lika bra, eller lika dåligt. eller lika ingenting, ingenting alls. jag vet i alla fall att framåt är bättre än bakåt, en bra början, ett dåligt slut. jag går, väljer en riktning, förflyttar mig, kör på. att veta är fint, att använda vetskapen och utföra något är finare. att vara finare kommer alltid vara lite finare än att bara vara fin. fin är medel. eller? räcker det? det är frågan. ännu en bra fråga. sängen kallar. tankarna ska stängas in, kläderna ska av, tänderna ska borstas, täcket ska dras över kalla kroppsdelar, värma upp mig, sova. sova ska jag göra.

för dig, för mig, för oss

amanda och tre fina vänner. en biltur mot karlstad. en promenad på stan. mat på burger king. en halvbra film i en mysig biosalong. en biltur hem. en mycket fin lördagskväll. ibland känner man lycka, lycka för småsaker.

Idag ska världens bästa SMbe1b träffas hos frida inne i stan för lite tacomys, känner på mig att det kommer bli ett riktigt fint avslut på helgen. Nu är det dags att äta, duscha och sedan åka in mot karlstad. hörs ikväll :-)

(bloggen saknar en hel del bilder mina vänner, det är något fel. något irriterande sådant. det funkar inte att ladda upp bilder.. fråga mig inte om felet, men jag ska försöka fixa det)


för dig, för mig, för oss

amanda och tre fina vänner. en biltur mot karlstad. en promenad på stan. mat på burger king. en halvbra film i en mysig biosalong. en bildtur hem. en mycket fin lördagskväll. ibland känner man lycka, lycka för småsaker.

Idag ska världens bästa SMbe1b träffas hos frida inne i stan för lite tacomys, känner på mig att det kommer bli ett riktigt fint avslut på helgen. Nu är det dags att äta, duscha och sedan åka in mot karlstad. hörs ikväll :-)

(bloggen saknar en hel del bilder mina vänner, det är något fel. något irriterande sådant. det funkar inte att ladda upp bilder.. fråga mig inte om felet, men jag ska försöka fixa det)


känslan är obeskrivlig

JÄVLAR VAD GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTT! gav lesjöfors stryk var precis vad vi gjorde. vinst med 7-2. 2 poäng till mig & 3 poäng till laget. så jävla gött. innebandy är det absolut bästa som finns - för er som inte redan insett det.

Nu ska jag göra mig iordning för lite andra roligheter.. hörs senare :-)


jag ser gitarren i butiken, symbolen för att skolka, sagan om ett uppror, drömmen om en högre höjd

laddad. laddad. laddad. laddad. överladdad. nervös. problem detta, är alltid så nervös att jag inte klarar av att äta innan matcherna. sen när den värsta nervositeten gått över kommer gäspningarna, då gäspar jag var 10e sekund, man skulle kunna tro att jag inte sovit på flera veckor. MEN, sen jävlar! LESJÖFORS SKA FÅ SPÖ, på riktigt!!!!!!!!!!

det är så ibland

LÖRDAG. lördag mina vänner. en mycket fin dag i veckan! dags att packa väskan, äta lite frukost och göra sig redo för match. jag är ladddddddddddddddddddddddad! lesjöfors ska få stryk!


vi hörs senare folket!

jag ser dig, ser du mig?

ligger fortfarande i min säng.. det är liksom som planerat. jag är trött som bara den, så ska faktiskt sova nu! viktigt dag imorgon, viktig match. så det så! missa inte GRUMS - LESJÖFORS GRUMS SPORTHALL, 13.15!

hoppas ni haft en trevlig fredagskväll, godnatt :-)

en allt för fin fredagskväll

jag blir galen! har tagit lite kort för att ni skulle få ta del av min myskväll med mig själv, men datorn vägrar gå med på att ladda upp dom. skit är det. Nu har jag i alla fall nybadad slagit mig ner i min nybäddade säng för att äta min pizza. ska se idol och bara mysa resten av kvällen.. är skönt att bara vara och ladda ihjäl mig inför imorgon!

du hade mer än jag, du hade mod

går inte direkt i turbofart för mig.. är helt slut, verkligen helt slut. nu har jag i alla fall snart fixat klart rummet, sen väntar badkaret! efter badet ska jag inta ryggläge i sängen och där blir jag kvar tills det är dags att säga godnatt!

vissa dagar kommer känslan av att du aldrig lämnat mig, att du aldrig sa orden, att du aldrig lät din doft lämna mina vitklädda örngott

har varit en energikrävande vecka, så denna fredagkväll ska jag lägga helt på mig själv. städa rummet, bädda rent i sängen, ta ett bad, fixa håret, tända ljus på rummet, köpa lite godis och titta på en film och framför allt sova i tid. för imorgon är det seriepremiär som gäller, GRUMS - LESJÖFORS grums sporthall 13.15!

hörs senare...

RSS 2.0