måndag

ja men jag vet, jag har varit urkass på att uppdatera denna kära blogg. har haft annat för mig i helgen, som att umgås med min kära vän hannah. vi har bl.a. varit ute faktist, vilket var sjukt längesedan. Var en trevlig lördagskväll med nya och trevliga människor. jaaaaaaa, så ere. jag är jättetrött. så nu ska jag faktiskt sova lite!

tråååååkigt, jag vet.

inte min grej

jag är expert, jo men det är jag faktiskt - på att ligga kvar i sängen tills jag får bråttom. jag lyckas liksom aldrig få till de där skönhetsmornarna när man kan gå upp, duscha, göra sig iordning, sminka sig i lugn och ro, äta en god frukost, sätta sig och måla om naglarna, fixa håret, sätta sig lite vid datorn, starta dagen med lite grym musik och sedan vara redo för dagens äventyr. nejdå, det funkar ju ändå, absolut. men äreeeeee kul elleeeeer? nej. stress hit, stress dit. samma lika, lika samma - varje morgon! men det är väl okej ändå. idag låg jag kvar en och en halv timma extra och har ändå hunnit sitta och prata i lugn och ro med mina älskade föräldrar, färgat håret (blå/svart) gjort mig iordning och nu väntar frukosten. okej, jag erkänner - vi skulle ha varit inne i stan nu, men det får la gå ändå!

ikväll gör jag stan osäkert med Lovia och Hannah, kan nog bli riktigt grymt!

extraplugg, pizza och let's dance

en skoldag, precis som vilken dag som helst. slutade 14.00 och satt kvar i skolan till 16.00.. varför? ja det kan man fråga sig, har faktiskt ingen aning. det kändes bra helt enkelt! fick gjort lite svenska och lite spanska och gick sedan hem nödj och glad och invigde helgen med att titta på en förlust för handbollsherrarna. bra? nja, men så är det! de har väl gjort en bra turnering trots allt!

har nyss kommit hem efter en stund på pizzerian tillsammans med min familj och två familjer till. trevligt en fredagskväll som denna! nu sitter jag och tittar på let's dance, och jag kan inte riktigt sätta fingret på om jag gillar detta program eller inte. så vi kör en liten +sida och -sida så får vi se om jag fått någon klarhet i mitt problem sen!

+ & - med Let's dance:

+sidan

+ herrdansarna som verkligen har koll på sina kroppar och har kroppsdelarna på rätt ställe (de flesta)
+ tjejernas alla klänningar som är oftast är suuuuperfina
+ den omgjorda musiken som är riktigt trevlig på fredagskvällarna när man inte är mer festsugen än att soffan lockar
+ David Hellenius

-sidan

- alla B-kändisar som deltar i programmet iår
- de nya dansarna som jag inte riktigt vill fastna för
- Jessica Almenäs
- juryn som börjar bli långtråkig - Tony Irvings meeeeeen var roligt de första två säsongerna!! 
- all hysteri som toppar kvällstidningarna under programveckorna - förstår inte varför det är intressant att läsa om att sveriges största B-kändis har stukat lilltån och tillråga på allt så var det förmodligen förra veckan och att personen i fråga redan dansat med sin lilla tå. 
- ett minus till som kanske egentligen har med saken att göra är att programmet sänds på tv4 - jag spyr på reklamen! 

så var det med de - klarhet eller inte. nja, vi ser klart på programet helt enkelt! hoppas ni har en fin fredagskväll

 

bussproblem

nyss kommit till skolan och satt mig vid en av skolan väldigt snygga datorer, andats ut och snackat lite lätt med min kära vän Hanna. Snart kommer vår fina lärare så ska bara dra dagens problem lite snabbt för er.
Ni vet när man sitter på bussen, i de väldiga obekväma grå/blåa sätena och försöker slappna av trots att det är fullt med människor runt om kring som luktar äckligt, smaskar på allt som kan tänkas, pratar om allt från sex till middagar med släkten eller sover så det låter som andedräkten själv andas i nacken på en. jo men ni fattar! man sitter där och har lagt sin väska som man önskar var gigantisk bredvid sig och varje gång någon går på så hoppas man att alla som stiger på busen ska passera. Dock vet man att när man börjar närma sig Vålberg kommer det vara någon okänd människa som väldigt gärna vill sitta på väskans plats. och visst, det må väl vara okej. MEN, problemet är att jag stör mig något så fruktansvärt på frågorna "ursäkta, är det ledigt här?" eller "sitter det någon här?" alltså, kära någon, om det sitter någon där? "ja, tyvärr, min väska sitter där" ... om det är ledigt? "nej, han som sitter där har bara gått på toa? men nej. sluta fråga. sätt er bara!

Nu var väl detta kanske det störsa i-landsproblemet någonsin. men så är det! Och detta inlägg har legat som utkast sedan i tisdags. vad har jag gjort sen dess då? haft fullt upp kort och gott. och nu skulle jag egentligen också haft fullt upp eftersom skolan började för en timma sedan, men jo visst, min kropp har valt att inte vilja bli frisk. så bestämde mig för att ligga hemma hos hannah idag!
dags att äta lite

förkylning och färgade strumpor

febern har gått över i en vidrig förkylning. ni vet en såndär när halsen kliar så man skulle vilja ta en gaffel och köra ner i halsen och riva upp varenda milimeter, en hosta som spränger sönder böstet och en näsa som är helt jävla infekterad. ja, mindre skönt helt enkelt. jag har gått och blivit fånge i min egen kropp, har inte varit utanför dörren sedan i torsdags, igår var första gången jag duschade på tre dagar och även första dagen jag orkade resa mig upp ur soffan. förjävla onödigt det där med att vara sjuk måste jag säga...

Något jag där emot hunnit med under mina dagar i soffan är att se mycket på tv, mycket skit, mycket bra. mest skit. något jag sett som inte är skit är herrarnas handbolls-vm. visst går det bra för Sverige, det gör det. bra handboll spelar dom, det gör dom. meeeeeeen, har ni sett det nya modet? jo men precis, det nya modet. eller det kanske är gammalt? vad vet jag. har ni sett kommentatorerna och experterna, eller vad kallar man dom? de "fina" uppklädda herrarna som tror sig veta lite om sporten.. jo men de vet nog en hel del, något de också tror sig veta är hur man ska klä sig - för alla klär sig exakt lika dant. det är skjortor, det är kavajer, det är västar - det är snyggt! visst är det de, absolut, utan tvekan. men, åter till det stora MEN:et - ni har säkert sett hur de sitter i de fina dyra sofforna/fotöljerna i ett rum inrett i någon speciell, klatschig färg så som grön, orange m.f. då det ex. är en grön matta, en grön lampa och gröna äpplen i en skål på bordet.. till råga på allt så sitter dessa fina herrar med sina kavajer och i kavajfickan ligger en liten fin lapp i samma färg som "rum"-inredningen.. detta är väl helt okej, lite fint och modernt sådär.. nu till problemet: strumporna.. har ni sett det? varför? varför har dessa välklädda herrar på sig enfärgade/mönstrade färgglada strumpor, i helt fel färg än inredningen som allt annat är ihopmatchat med? jag förstår inte grejen. jag tycker personligen inte att det är snyggt någonstans.



typ såhär.. dock matcher denna herre strumporna med slipsen, vilket är helt okej. rätt snyggt, ibland. meeen, när det nu ser ut såhär, fast i ett rum helt inrett i oranget (matta, lampa och två stora skålar med apelsiner) med en man i kavaj, en kavaj med oranget innefoder. Denne man sitter med det ena benet över det andra, när byxorna åker upp sticker det från byxkanten ut ett par strumpor, ett par rosa/röda strumpor. ja ni läste rätt. och jag vet inte... antingen är jag dum, helt ute och ja, bara helt oförstående. eller så är detta förjävla fult. jag vet inte, välj själva.

så var det med det.. nu ska jag duscha, packa väskan och åka in till hannah!

vissa dagar är sämre än andra

återkommer med något roligare här när kroppstemperaturen har sjunkit från 39.5 till mina normala 37, när huvudet har slutat värka, när halsen slutat klia och när hostan slutat spränga sönder mitt bröst.. helgerna kan vara finare än såhär kort och gott

dagarna springer iväg

jag hinner inte rikigt med här känner jag! dagarna springer iväg och jag jagar ikapp dem så gott det går. gick till skolan idag i hopp om att halsontet som dök upp igår skulle gå över, men icke - åkte hem! och vad gör jag på bussen? jo naturligvis somnar jag och vaknar vid stationen, fick gå där ifrån i mina fina converse och hannahs skinnjacka, nej men jag frös inte alls. Nu har jag krupit ner i min underbara filt och ska försöka sova lite!

simning vs. skidor

det är iskallt på mitt rum. så långt kan vi vara överens. det är även rena isbanan vart man än försöker ta sig utanför huset. så långt kan vi också vara överens. jag missade idrottsgalan men såg minuterna då jerringpriset delades ut och det gick till sporten simning och till therese alshammar. jag tycker det är fel. skidåkarna är både bättre och snyggare. så långt är vi också överens eller? jo men jag visste väl det. sedär, vad bra det kan vara ibland. det har varit en bra dag som jag har spenderat tillsammans med hannah. vi har precis som vanligt varit rikigt hemmafruar och städat, lagat mat osv.. känner hur jag mer och mer verkligen har lagt mig till rätta i den rollen. fint eller inte? det är frågan. kanske har jag hittat mig själv? på sätt och vis. det är fint att umgås med min hannah iaf. så mycket vet jag. jag vet också att det är dags att sova!


dåliga skridskoåkare och sura kärringar

idag var jag och hannah uppe med tuppen för att agera publikvärdar tillsammans med hennes basketlag på "disney on ice". Showen var inte bra.. antingen kan det bero på att det var riktat åt barn i något yngre ålder än mina snart 17 år, eller så  beror det på att artisterna inte riktigt hade övat in att hålla sig på skridskorna. men ja, förutom dålig show och äcklig mat så har dagen varit riktigt bra. tog bussen från LLA och steg av vid sundsta för att återigen handla med oss lite mat.. I hopp om att få se lite snygga killar gick vi in då det tydligen ryktas om att det är där dom hänger - kom ut halvnöjda. Väntade på bussen och hade fullt upp med att hålla mig på benen då jag denna dag gjorde en liten miss under skolvalet och körde på converse... "äh" tänkte jag, "så farligt kan det väl inte vara" elllllllerr? jo, hannah fick en fin liten film på hur jag står och knappt kan hålla balansen i väntan på bussen och väl på bussen möts vi av världens suraste busschaufför (läs kärring), men kom tillslut hem hela, efter att jag nästa kissat ner mig och trampat rätt i en vattenpöl. nu sitter jag här nersjunken i soffan medan hannah fixar med maten. imorgon har vi studiedag, snacka om skönt!

totalt onödigt inlägg

en bra skoldag avklarad. ett utvecklingssamtal som gick bra. ett boxpass med pappa som gick riktigt bra och lite innebandytittande med min hanna Evermark är ungefär vad dagen har bjudit på. nu ligger vi i min icke bäddade säng och tittar på ondskan samtidigt som vi försöker fixa så hannah Johansson kan ta sig hit. det liksom fattas en i vår trio. men snart så, kommer det kännas bättre. tror liksom det löööööööööööser sig. asfint! godnattttt

pinsamt, på den högsta nivån någonsin

alltså, hörreni. jag skulle kunna skriva ett inlägg om vad dåligt matchen gick, vad ont jag har i mina ben (som sörren förövrigt har tejpat grymt trots smärta i vaden) och vad domarfittorna idag skulle kunna dra åt helvete. men nej, jag orkar inte. jag tänker inte lägga någon energi på att klaga mer än såhär.. jag tänker bara säga: DOMARNA VAR VERKLIGEN FITTOR IDAG.. pinsamt på hög nivå. fyfan.... godnatt!

en gubbfri dag

jag bugar och bockar. idag har inte en enda gubbe stört min dag. fick till och med min skönhetssömn på bussen! den satt fint. dock satt inte träningen lika fint idag, inte alls faktiskt. knät krånglar och hälsenan lika så. känns inte så jättebra inför morgondagens match på skoghall (förövrigt är den hemma, kl. 19.45!)

känner mig aningen trött på allt idag. eller nej, nu ljög jag, skoldagen har varit grym. som vanligt när man får umgås med underbara tjejer och roliga lärare. men när jag kom hem, efter träningen, kom saker ikapp som får mig att vilja spy rätt ut och radera vissa stunder ur mitt liv. eller, radera, nej. bara glömma bort liksom.

men nej... godnatt


från irriterande gubbar till fulla gubbar (och kvinnor)

idag är det tisdag.. hm, ja, just det, skulle ju inte prata om sådant som alla redan vet. Skoldagarna på tisdagar då? det vet ni väl inte så mycket om? en dag som denna har vi i alla fall inga schemalagda lektioner på klara gymnasium utan en dag då vi själva bestämmer vad vi behöver/vill göra. Vilket betyder att man oftast förtutom att jobbar så gott det går har jävligt roligt. lika så idag! kort och gott, tisdagar är bra. Efter skolan tog jag med mig min fina hannah hem till grums och på köpet fick hon uppleva en vanlig hemresa med 801:an.. då undrar ni som inte brukar åka den kanske vad som menas med detta. jo: det är fullt med folk som i kaos försöker ta sig på bussen, man går på och inser snabbt sin plats. så långt fram som möjligt i bussen. och varför detta? jo, för den oskrivna lagen säger att alkolisterna från vålberg ska ha platserna längst bak. och så blir det. Man vet redan när första alkohlisten går på att dagens bussresa är förstörd och det man kan vänta sig är ett 45 minuter långt "samtal" innefattande orden: "öj" "hallå där" "håll keften" "ska du åka snart elllllller?" "har du en 28:a till mig?" "näääh, nu tappade jag den" "vart ska vi?" "till grums.." "vad ska vi göra där?!" ........... och ja, det undrade jag och hannah också. man blir så trött på dom. jag går från att spy på dom, till att tycka synd om dom till att spy igen. seriöst, låt dom gå hem till vålberg istället så kanske vi kan få sitta på bussen utan att vilja sjunka genom sätet varenda jävla dag.

direkt jag kom hem stack jag upp till grymmet och sprang en timme med mamma medan hannah tog sig ett bad här hemma.. nu har vi precis ätit och ska mysa ner oss under täcker framför tv'n. godnatt


de har gjort det igen - de jävlarna

dessa gubbar slutar inte irritera mig. när de väl börjat verkar de villa hållas! hade nätt och jämt tagit mig till busshållsplatsen efter att dansat fram över ett isbelagt karlstad. trött som bara den och aningen stressad går jag på bussen, sätter mig, drar på mig luvan och tänker mig en 45 minuters väldigt skön och välbehövd tupplur. jo jag tackar ja.. en hållplats senare kliver två män i 50års-åldern på bussen och slår sig ner på platserna framför mig. det tar inte lång tid innan de börjar prata.. och vad tror ni de pratar om? jo men visst - vårt väder! "det är ju livsfarligt att gå ute idag" säger den ena "ja, rena isbanan" svarar den andra.. och se fortsätter de i ca. 10 minuter tills de kommit fram till att det ska bli skönt med vår. vi har hunnit till ikea. där säger istället den ena "brukar du vara på ikea?" "jadå, vi brukar allt vara där ibland" svarar den andra, "fyfaaan, vad tråkigt det är. förjävligt! frugan ska dit jämt.." "jodå, har att en hemma också som gärna åker dit" "tur det ändå kommit till karlstad" och så fortsätter det, tills de åter igen kommer in på vädret och vad dåligt det är att de inte sandar vålbergs trottoarer före vägarna.. ja, och efter detta gick den ena av, mötte en tant på vägen ut och säger "ja, gud vad tråkigt detta väder är, och SÅ halkigt" ... nästa hållplats stiger den andra av, möter en tjej i dörren och hon säger då "jadu, det är allt halkigt ute, ska bli kul att se om jag tar mig hem" sen var det bara för mig att invänta min hållplats två minuter bort och stiga av - ännu mer stressad, ännu tröttare och irriterad. JÄVLA GUBBAR. alltså, säg mig.. varför ska vi svenskar alltid prata väder? vi vet för i helvete att det regnar när det regnar, att det snöar när det snöar och att det var halkigt ute idag har varenda människa märkt. Vi vet också att alla 50+gubbar inte tycker om ikea. det bara är så! fine.. sätt er på bussen, håll käften och låt oss tonåringar sova. ni kan väl chatta på facebook om vädret när ni kommer hem istället?! TACK.

återigen nog pratat om gubbarna.. de har gjort det igen. kort och gott. Just nu befinner jag mig i soffan nyduschad och nytränad efter en grym träning. var så jäkla kul idag! ska skriva några sista rader i mitt arbete om sociala frågor och sedan lägga mig och läsa! kram på er - och se upp för gubbarna där ute


sexiga män och en dator med pms

ligger i min säng och försöker få in händelseförloppet under franska revolutionen i huvudet. det går inte bra. det är jävligt segt i mitt huvud för tillfället. lyssnar på justin bieber gör jag också, men kan för att ni inte ska tro jag är dum i huvudet försvara mig med att den råkade ligga på spelningslista från förra sommarens fester, som inte jag styrde över! så är det med det. som ni kanske kan utläsa så tycker jag inte om honom. förövrigt sitter jag och funderar på att jag vill göra om mitt rum, jo men det behövs faktiskt. eller, nu ljög jag, det behövs inte, det är bara jag som tycker om lite förändringar. vad sägs om att måla upp denna bild på ena väggen?

och ja, men se där.. som vanligt så vill inte datorn samarbeta när jag vill det.. synd om mig, synd om er som missade min grymt snygga paintdesignade bild på några av världens sexigaste män. men vem vet, kanske att datorn är på bättre humör imorgon. vi hoppas på det och säger så för idag! godnatt

män (gubbar) fortsätter irritera mig

sömn är inte något vi överdoserat detta lovet ska ni veta. inatt kom övertröttheten och slog till rejält och för er som känner mig så vet ni hur jag blir när jag är övertrött. skrattanfall på skrattanfall sköljde över mig och jag och hannah hade hur kul som helst, tills vi insåg att klockan var 04.00 och det kanske var dags att sova, vi skulle ju trots allt upp 09.30. tror ni vi tog oss upp? nej. kalla oss dumma, det är tillåtet. inte blev det något innebandytittande idag inte. vi sov, vi sov till 12.15 (då finalen egentligen skulle börja) vi gick upp och sedan insåg jag något väldigt smart, min mobilladdare låg hemma och batteriet ville inte riktigt samarbeta utan la av. plånboken? hade jag med mig den? nej, inte hade jag väl det. jag skulle ju inte vara kvar i stan. hur tar jag mig hem? som tur är chansade jag på att man kunde köpa biljetter på stationen, och visst kunde man det, så med andan i halsen sprang jag på bussen och försökte lugna ner mig genom att låta musiken från mp3'n spränga sönder mina öron.. men ja, turen var nog inte riktigt på min sida idag för batteriet i mp3'n ville inte riktigt samarbeta det heller. så där sätt jag - trött, rufsig i håret, iklädd gamla kläder och oborstade tänder och försökte känna mig någorlunda som alla andra ändå. sen kommer jag på andra tanker. en gubbe går fram till busschauffören, sätter sig på sätet längstfram och säger "HALLLÅ!! varför funkar inte toaletten?" jag hör inte riktigt vad chauffören svarar men gubben fortsätter "jag gick på stan, behövde gå på toaletten, men så tänkte jag att jag ska ju åka med 800:an, då finns det ju toalett på bussen.. jag ska faktiskt till slottsbron" så blev han tyst. satt kvar, tittade ut och sa sedan "nehe.. då får jag väl lösa detta på annat sätt då" och nu frågar ni er kanske vad som vad så speciellt med detta?! och ja ska erkänna att jag har faktiskt ingen aning, men jag förstår inte riktigt hur gubben tänkte. för det första.. detta frågade han i vålberg och han skulle till slottsbron, för er som känner till dessa platser vet att man borde kunna hålla sig. för det andra.. vad ville han att busschauffören skulle göra? stanna så han fick göra sina behov ute medan de andra passagerarna fick vänta för att han valde det osökra före det säkra och hoppades på en toalett på bussen? stanna för att laga toaletten? eller bara visa lite medlidande? för det tredje.. han yttrade som sagt något i form med "nehe.. dår får jag lösa detta på annat sätt då" och då känner jag verkligen det största frågetecknet för dagen. hur hade han tänkt lösa det?! jag tänker inte ens fantisera om det, jag bara irriterade mig på honom. han störde mig, och han störde busschauffören. nog pratat om irriternade, nödiga gubbar på bussen.

nu ska jag fortsätta plugga lite historia!


illaluktande män med för stort ego

idag mina vänner har jag kommit i kontakt med något som jag verkligen hatar. något som jag knappt klara av, som får mig att vilja hålla för öronen, skrika och gå där ifrån. ni vet såna där Jag-kan-allt-och-vet-precis-hur allt-ska-vara-och-min-son/dotter(i detta faller son)-är-det-bästa-som-finns-Pappor. jag och hannah var i sundsta förut och tittade på värmlandkillarnas kvartsfinal, och inte nog med att stadsbussarna var inställda på grund av halkan så vi efter en snabb överläggning om taxi ändå bestämde oss för att gå i regnet bort till sundsta så vi kom lite för sent för att få bra platser hamnade mitt i västergötlands-klacken. tänk er lite halvstora män (40/50-årsåldern) med tighta t-shirts, grova mansröster, ölmagar och till råga på allt så ligger de inne med en nyduschad-herrparfymsdoft som får vem som helst att vilja spy rätt ut. jo men vi tackar. där satt vi i alla fall, och när de börjar skrika "ut med packet" efter att deras söner slängt sig flera meter för en utvisning, klagar på domarna när de ändå leder med 5-0 och yttrar något om att det skiljer två divisioner på lagens spel och att deras "gubbar" spelar i världsklass så blev det för mycket. jag kan även på detta slå vad om att han som var värst var far till kaptenen, som var sämst på planen, och jag var sååååå nära på att vända mig om rätt i hans face och säga "hörru, jag antar att det är du som är pappa till kaptenen? jo men jag visste väl det, han är precis lika dåligt som du är jääävligt irriterande" men väluppfostrad som jag är lät jag han hållas. vilken idiot. människor/gubbar som dessa klarar jag verkligen inte av. jag har någon slags fobi mot "sportpappor" som tror sig vara så mycket mer än de är. det bara är så. nog pratat om dom. (värmland förlorade med 6-0, trots att de stor del av matchen spelade jämt om inte bättre än västergötland)

nu ska jag och hannah efter att ha tittar på grease 1 och 2 krypa ner under täcket! imorgon ska det ses en semifinal och en final!

känslor i lyckoform

en lång dag. en dag med mycket innebandy. ett lov med sjukt många timmar tillsammans med Hannah Johansson och hur fint är inte det? det har kommit en liten allt-är-lite-för-bra-känsla över hela mitt liv och jag känner att jag är på rätt väg - eller jag tror åtminstonde det. Värmland spelade sina två första matcher idag och genast kom linköpings-känslan tillbaka. jag sitter i en buss, påväg till en sporthall någonstans i sverige som jag aldrig varit i tidigare, med höga förväntningar, eller bara inga förväntningar alls, sjukt jävla laddad, precis som de andra människor bredvid mig i denna buss. det strömmar musik i bussen högtalare, någon gubbe sjunger "härliga värmland, åh, jag älskar dig" det brinner i våra kroppar, det bubblar av glädje. en helg och vi är påväg hem. med en silvermedalj i bagaget. en underbar känsla, som idag kom och hälsade på igen. det är något speciellt med sport. något helt underbart. Dock glänste inte direkt värmland med sitt spel idag. det var nog rent ut sagt rätt dåligt och jag bara hoppas för deras skull och för vår också att det vänder imorgon. 08.00 imorgon ses vi i sundsta sporthall! nu ska jag och hannah efter att ha diskat all disk och fyllt i vår studieutvecklings-lapp till våra utvecklingssamtal krypa ner i sängen.

ibland känns allt bara extra bra

mat och spider-man

sitter inne i stan hos Hannah efter en dag innehållande träning med mamma, några timmar kvalitetstid med Hanna Evermark och innebandyträning! jag är trött i benen, trött i huvudet och trött i hela kroppen. hannah lagade nyss jättegod mat till oss båda vilket satt sjukt bra. nu ska vi bädda ner oss i soffan och titta på spider-man! imorgon väntar värmlands första match i SM som iår hålls i karlstad. asnice mina vänner, detta betyder att hela helgen kommer spenderas i en av karlstads sporthallar!
mår ni bra? :-)

4/1

träningen igår gick inte speciellt bra, mitt knä och min fot ville inte riktigt som jag ville och jag gick därför av efter halva träningen. Idag har jag istället varit ute och gått med mamma för att mjuka upp det hela lite, och det gick bättre. nu har jag precis ätit och ska ta en dusch. är trött idag och det är typ det jag har att skriva. hoppas ni mår bra. godnatt

fina naglar och äkta vänskap

dagarna bara springer iväg här och frågan är väl kanske vad jag egentligen håller på med. jag vet inte riktigt det själv. just nu sitter jag och målar fransk manikyr på mina naglar och tidigare idag har jag tittat på hannahs basketträning, bäddat sängen/diskat åt henne och gått på stan med Jennie.

jag har upptäckt någonting under detta lov. någonting som är hur fint som helst. det finaste jag vet, skulle jag nog vilja säga. äkta vänskap? har ni hört talas om det? jag vet en sak nu, och det är att det är inte för än man varit med om äkta vänskap som man vet vad det faktiskt är, och det är inte för än då man upptäcker vad som fanns innan. hur konstigt det än låter - så är det och det är läskigt fint.

nu är det snart dags för innebandyträning och jag håller alla fingrar jag har på att min fot och mitt knä orkar, för jag vill verkligen träna!


en Hannah-Amanda-kväll när den är som bäst

vi har ätit kyckling. vi har tittar på mamma mia. vi har ätit godis och en jävla massa onyttigt. vi har pratar - vi har pratar sexiga män, det vi är som bäst på. och då kan det gå precis hur som helst. idag gick det mindre bra (fast det gav oss världens fetaste skratt) Jag skrev nyss på facebook:
"jag och Hannah Johansson sitter och tittar bilder och kommer (som vanligt) in på sexiga män. hannah blir helt plötsligt galen och slår i ett glas rätt i golvet. dricka och glas överallt. hon hämtar dammsugaren, drar den rätt i näsan och utbrister: FAAN! jag orkar inte! Orlando Blooms rumpa har orsakat att jag har ett glas mindre. grrr - annars. just nu - FAN vad jobbigt."
sådär kan det gå när man inte kan behärska sig, fast.. det kunde gått värre. hans rumpa är ju inte helt fel! men vi löste i alla fall situationen, hannah dammsög, jag plockade glas och sedan hämtade hon skurmoppen som hon doppade i diskvattnet innan hon dansade över golvet med den. en helt underbar kväll mina vänner. som alltid med denna människan! fiiiiiiint.
vad säger ni? inte är han väl helt fel? - detta gjorde i alla fall vår kväll.
godnatt kära ni

kvällar som denna

nej hörreni, här tänker jag inte sitta en dag som denna. 2011 är det och vad skulle jag göra? jo precis det jag vill och just nu vill jag vara med min hannah. 19.01 går bussen. det ska - lagas mat, tittas på fångarna på fortet, pratas sexiga män (vilket vi är sjuuukt bra på) och sovas i mängder. pusss på er

2010 blev 2011











ja men dåså, då var 2010 över. och skulle jag sammanfatta detta året så tror jag inte den sammanfattningen skulle bli så fin. det har varit en konstigt år, ett svårt år, jobbigt på många håll och med några få ljusa stunder i mellanåt. det känns bara som ett mellan år, och det är nu det kommer. 2011 ska bli mitt år - jag ska hitta mig själv. jag ska göra det just jag vill och jag ska göra det så jävla bra. så det så. förövrigt var det en rolig kväll igår som bestod av mycket pinsamma, fulla och glada människor. en fet blandning. och jag och hannah mitt i allt. denna kväll fick mig att inse, fick mig att förstå. en stor fet puss till världens bästa hannah.

RSS 2.0