det mörknar, men jag reser mig sakta uppåt

Nu är det en halvtimma kvar till skjutsen kommer och hämtar upp mig, Linnea & Elin för att åka vidare in till Karstad. All packning står redo där nere och vi är mer redo än någonsin! jag har sagt det förut och jag säger det igen, detta kommer bli grymt! Något som dock inte är lika grymt är att det antagligen kommer bli väldigt lite uppdatering denna vecka, kanske ingen alls. men ni får stå ut... har nog rätt mycket kul att dela med mig av när jag befinner mig här igen om nästan exakt fem dygn!

Ha en överskön vecka kära ni, för det ska jag & världens bästa klass ha!

natten är lång som aldrig förr

nu har jag packat klart allt som ska med, och det känns som jag packat mer än jag någonsin gjort tidigare. är helt säker på redan nu att jag har med mig alldeles för mycket saker. Denna vecka får dock vara sån, för den kommer bli bäst. Jag känner även redan nu att jag verkligen vänt dygnet, för det är nu jag börjar komma igång.. det är nu jag är pigg och laddad för äventyr!  Denna vecka kommer bli så jävla grym så ni förstår inte! GAAAAAAAAAAASCH, NU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VI!  alla människor på gotland, passa er - här kommer 9A!

ska vi älska, så ska vi älska till buddy holly

sitter och dunkar musik så hela huset skakar och laddar sönder! (och packar sönder också..) jag är så grymt laddad för denna resa. Det kommer bli så jävla kul! men packa är inte min starka sida, jag tycker verkligen att det är så himla tråkigt. det blir alltid lika rörigt hur organiserat jag än försöker göra det, och det är alltid någonting man glömmer eller som inte får plats. Så nu tar jag en paus från alla strumpor, trorsor, byxor, linnen, laddare, elektronikprylar, rakhyvlar, tandborstar, tandkrämer, hårborstar, snoddar m.m.m.m.m.m.m.m.  

ska drunkna i all sommarmusik jag figgat inför resan nu och käka lite godis!


även om det ser ut som jag har helt okej ordning, är det långt ifrån vad jag har just nu




kom så ska vi leva livet

idag är det söndag, inte vilken söndag som helst. Utan söndagen den 30 maj och 9a ska senare bege sig mot Gotland. Redan nu vet vi alla vad jävla grymt det kommer bli. Helt jävla överbra! Dock ska det packas en jävla massa nu, och jag har ingen ork. Linnea, Elin och Arstan drog nyss och jag känner att jag satt riktigt bra i denna stolen. Men... kan ju faktiskt bränna alla skrivor som ska med!

hörs senare :)

du log, sådär som bara du kan

börjar bli trött nu och funderar på att krypa ner under täcket. Arstan, Linnea & Elin ligger nere i soffan och "tittar på film" (sover) så känns som att jag nu efter att ha hängt en tvätt (ja, vid den här tiden.. kom på att jag åker till gotland imorgon) också kan gå och lägga mig. Morgondagen kommer bestå av enbart en massa packande. Vet just nu inte ens vad jag ska ha med mig, så har lite att tänka igenom och göra imorgon.

Nu är det dags att borsta tänderna och göra sängen sällskap
sov så gott hörreni

 


hahahahahahahahahahahahahahahahaha....

...låter det hemma hos mig nu. Jag, elin O, Arstan & Linnea har sjukt kul! herregud, ibland får man inte nog av att skratta. och en del.. ah, ne! vi säger så



hahahahahahahahahahahahaha.

ni skulle bara veta...

..vad jävla mycket mys vi kört med idag, och mer kommer det bli! Har chillat hela dagen igenom tillsammans med linnea. var på öb och köpte hudlotion (elin o var med på vår lilla mopedtur också) och sedan på godispalatset och köpte fetaste godispåsen någonsin som la sig fint hemma på bordet utan att röras då både jag och Linnea somnade i soffan så fort vi kom hem.

Nu har vi vaknat till och tagit oss hem till Linnea där det snart bjuds på grillat. snacka om lyxigt när man är själv, att slippa laga mat. och grillat på det, kan ju inte bli bättre!

Nu ska jag och min fis gå och möta Arstan, som ska göra oss sällskap under vår myskväll!

hörs senare fina ni :)


NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

det regnar ju ):

...det var den glassen!

glassigt

sitter och lyssnar på Mange Schmidt - Glassigt och försöker förstå hur jag kunde gå från att se ut som en prickig korv till en kräfta. brände mig rätt rejält när jag solade igår! är knallröd ): 

Nu har jag och Linnea i alla fall bestämt oss för att gå ner till grillhuset och köpa glass! så ska dra på mig en sjal nu så folk slipper möta den rödaste människan någonsin om de råkar titta på mig.. tyvär kan jag dock inte gömma hela ansiktet, men de överlever nog förhoppningsvis.  (vore hemskt om det stod i tidningen imorgon "en pojke såg igår en kräftliknande människa - dog omedelbart"   höh, nej.. mina vanliga fantasier!)

Nu drar vi!
hörs senare

du flyger högre än oss andra

det bjöds på en riktigt skön kväll igår, en lugn sådan. Jag, Elin O, Linnea, Arstan och Kristijan drog från Amanda vid 02.00 någon gång. Väl hemma käkade vi lite, snackade en aning och somnade sedan som stockar. Vaknade av att arstan och kristijan "smög" upp för trappen och stormade rummet, så var lika bra att gå upp. 

Nu har jag nyss käkat lite mat och sitter och diskuterar (över datorn, mina nötter har gått hem) med linnea vad vi ska hitta på en dag som denna.. och just nu står det still! så ska lägga energin på att hitta på något nu, så uppdateras det här senare :)

ha en bra dag!

dags att krypa ner i sängen

har varit en bra kväll/natt som spenderats hemma hos Amanda J. nu har Arstan, Kristijan, Elin O & Linnea slocknat i mina soffor, så nu ska jag styra mina steg mot sängen också. men först ska sminket bort!

hoppas ni haft en bra kväll, vi hörs imorgon - godnatt


på G!


Nu är det dags att dra. maten är käkad, mätta och belåtna drar vi nu vidare! var bara tvungen att kika igenom alla bloggar en gång först, snacka om nörd.. men så fick jag se denna man & denna bild. det gjorde min kväll! gasch... :$




NU KÖR VI! ha en bra kväll.

kvällen är här mina vänner

och vi är redo!










... dags att fixa lite mat & sedan dra vidare!
ha en superkväll kära ni

kvällen är påväg

har fortfarande inte hunnit ner till duschen, fastnade framför gårdagens program av bella&tyra show, och sedan blev kl. 15.00 och då var jag tvungen att åka iväg till orrby och hämta lite grejer vi hade beställt.. men nu, kära ni, är jag äntligen redo för en dusch och sedan ska jag göra mig iordning för kvällen! 

vi hörs senare  :)

solen skiner genom fönstret och utanför går du som om allt vore som vanligt

Nu sitter jag här igen, fräknig som bara den efter 20 minuter i solariet. Skoldagen idag och de tidigare denna veckan har varit så otroligt slappa, så det ska vara i för sig den sista veckan i 9an. Idag hade vi inte en enda lektion, satt enbart och chillade. Sista timmen gick vi grumslunken jag, linnea, elin, martin och arstan! (alla gick/sprang i för sig...) Nu ska jag och Linnea snart åka iväg till orrby och handla lite till middagen vi ska laga ikväll och för att värma upp inför kvällens planer!  skulle tippa på att det blir precis lika bra som vanligt..

Nu ska jag springa ner till duschen, hörs senare mina kottar




ska bara...

lyssna på mina "godnattlåtar" kom jag på, som alltid fyller mina öron till max precis innan jag kryper ner under täcket! ♥










godnatt än en gång

inte min grej...

det där med att sova är inte riktigt min grej har jag märkt. Har sjukt svårt att somna på kvällarna. Som tur är har jag inga problem med att gå upp, och att sömnen inte är den bästa är inget som påverkar mig just nu (som tur är) jag njuter, gläds av alla runt om kring mig & lever till tusen. tack vare alla fina människor i min närhet ♥ ...

sova har jag tid med senare.. men nu ska jag i vilket fall som helst göra ett försök till åtminstonde några timmars sömn innan morgondagen stormar mig och er med allt vad den har att erbjuda. jag vet exakt vad som står på schemat, och vad grymt det kommer bli. som alltid! 

godnatt kära ni  

fotbollstittande

nu har jag precis kommit hem efter att varit iväg och tittat på fotbollsmatch tillsammans med SofiaG, mellan slottsbron & Borgvik som slutade 4-4. Var även en sväng förbi min mosters hus, som blir så sjukt fint så det är inte sant. så himla kul att se!

sitter och funderar på vad jag ska göra under helgen, familjen ska till hunnebostrand (till båten) och jag vill egentligen verkligen med, men samtidigt är det vissa saker som håller mig kvar hemma.. och jag kan verkligen inte bestämma mig! just nu lutar det åt att jag är hemma... gaasch, vad svårt.

nu är det dags att lägga energin på annat än datorn.. sova vore något!


YES!

bildprojektet gick hem hos Saila! så jävla gött. nu är jag HELT klar med alla mina uppgifter som jag någonsin har gjort och kommer göra genom hela grundskolan.. hur jävla mycket njuter jag inte? sjukt mycket.
Vår klass vann även dubbelbollen idag (en "cup" som vi spelar, alla 8or & 9or, i innebandy & fotboll) vilket gör att vi ännu en gång bevisat att vi är bäst! det bara är så, "försök stå på tå, ni når ändå inte upp till vår nivå" så sant, så sant :D

nu ska jag hjälpa pappa med lite saker och sedan ska jag traska iväg till Sofia Gård och vidare till slottsbron för lite fotbollstittande.

ha en fortsatt bra dag, så hörs vi senare

ett enda ord.

godnatt

hej fräknar

nu så.. är jag lite piggare! vi var dock bara två på träningen + herrarnas målvakt, så blev ingen värre träning. men var skönt att få hålla i min andra halva lite (innebandyklubban) för det var ett bra tag sen.
Har precis kommit hem efter att varit och solat, och snacka om att jag ser ut som en prickig, jag vet inte vad. Blir verkligen så sjukt fräknig när jag solar.. tur det lägger sig sen! 

nu ska jag fortsätta med mitt teknikskrivande..

tröööööööötttttttttt

mina små ekorrar, jag är helt slut. orkar inte skriva något intressant här just nu. måste lägga all energi jag har kvar efter att jag och elin origenterat i skolan (som alla andra också då) på en uppgift. ska skriva en reflektion om vårt husbygge i tekniken. Sedan ska jag iväg på innebandyträning..

hörs efter träningen när jag solat!

NU...

...är jag äntligen klar! och borde egentligen springa direkt och lägga mig, för jag börjar bli riktigt trött. men har lite till att fixa med innan sängen ska gästas. Men till er ska jag bara säga Godnatt, och bjuda på två bilder från det jag och elin pysslat med under dagen.








detta har vi pysslat med idag.. målat varandra med kroppsfärg och varit nere på lassehall och tagit kort (ca. 200 bilder, kan dock bara visa dessa två), inför vårt bildarbete som ska imponera på Saila (vår bildlärare) .. hoppas detta duger för henne. Jag och Elin blev i alla fall väldigt nöjda med vår idé och reslutatet :)


vad kan vi lära oss av vår energianvändning förr?

..hm... fattar ingenting! sjukt dryg uppgiften.... men snart klar!

skolarbeten

precis slagit mig ner vid datorn, för första gången denna dag. vilket förklarar dagens dåliga uppdatering. denna dag har precis som gårdagen gått i ett! och även denna dag har dominerats av mina och elins konstiga ideér. som ni (pyttelite) kommer att få ta del av senare... Först ska jag skriva klart min fysikinlämning om energi!





detta har vi pysslat med idag... hm... kika in senare, får ni se mer :)

dina ögon kan krossa min värld som stenar mot glas

dåligt med skrivande idag.. tiden har bara sprungit ifrån mig! kom hem från skolan vid 15.30 efter att jag jobbat över i slöjden för att bli klar med min kudde, som jag broderat in texten "din ögon kan krossa min värld, som stenar mot glas" på. blev riktigt nöjd faktiskt! hann precis hem innan jag och Elin skulle med bussen in till stan. Väl inne i staden sprang vi in på mitticity och plockade ihop det vi skulle ha (kroppsfärg till en uppgift och underkläder) och åkte sedan med första bäst buss hem igen! .. Har kommit på att min säng har någon slags dragningskraft, för så fort jag kommer hem (även om vänner är med) hamnar vi, helt utslagna i min säng.. inga fel dock, älskar min säng, så ska inte klaga.. men skulle inte vilja räkna ut hur många timmar i veckan jag spenderar i min säng!

Nu sitter jag i min säng och tittar på Roast på Berns, enbart för att Thomas Järvheden är med, enbart för att han är så sjukt bra! (är lite smått kär i han, han och cimon) mhm.

nu ska jag se klart, och sedan städa lite här.. för att till sist sova!











kyligt

usch, vad kallt det är ute. Har nyss kommit in från cykelturen med elin, som inte blev någon värre cykeltur. träffade Arstan, Kristijan och Sebastian på vägen så hängde på dem bort mot Arstan/Kristijan och satt där ute och snackade. Nu sitter jag här i min säng och tittar på wallander, ska snart sova hade jag tänkt!

orkar inte skriva mer faktiskt, är trött som tusan..
godnatt!

söndag

nyss kommit hem från kalaset, där vi bjöds på trevligt sällskap i form av släkten på pappa sida, sjukt god mat och ännu godare tårta. Nu ska jag och Elin ge oss ut på en cykeltur..

hoppas ni haft en bra söndag


vi ska vara dom vi vill vara, hellre nu än efteråt

gårdagskvällen började i slottsbrons folketshus tillsammans med 94laget, damlaget & herrlaget (innebandy) käkade där och delade ut lite priser (vann årets pris för mesta spelare, tacktack) När vi gjort klart stället drog vi vidare till Elin, där partyt började på riktigt. snackade, dansade ihjäl oss, kramades, skrattade, spelade fotboll och hade hur kul som helst. Uh, vilken grym kväll. tack (varning för namn) Elin J, Elin O, Linnea, Amanda J, Rebecca, Arstan, Kristijan, mozzie, Green, Hult, Kull, danne, Lillsebb, Lucas, Casper, Tobbe, D.åslund, Ludde, Martin, Jocke och Andreas för att ni gjorde kvällen så dunderbra! (hoppas inte jag glömde någon nu)   blev i alla fall en sjukt kul kväll, med lite för mycket av det goda för vissa! Kom hem vid 04.15 och somnade snabbare än någonsin, vilket gör att denna dagen kommer bli riktigt lugn.

Nu ska jag inta soffläge, titta på någon barnslig film och sova lite. ikväll står kalas i borgvik på schemat! trevligt att träffa släkten lite..

hoppas ni hade en grym gårdagskväll, och får en bra söndag.





VI KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!

detta är bara början mina vänner, vi kör hela natten lååååååååååååång..   wiiiiho, hur bra? sjuuukt bra.

hoppas ni hänger på hemma i stugorna
- för det gör vi!

paaaaaaaaaaaarty.


STRESS

hinner inte skriva egentligen.. gör det ändå!
fick tag på allt jag skulle ha inne i stan, förutom skor. men fick lite annat jag inte skulle ha istället!
kommer kanske bilder imorgon..  nu är det verkligen brottom.. ska göra mig iordning för en festnatt, med allt vad det innebär i klädväg, sminväg osv... och klart ska jag vara 18.00! hm..  planerar'n är i farten!

dags att SPRINGA ner till duschen!
ha en bra kväll... hörs imorgon

herr svartvit & jag







nu sticker vi in till stan, herr svartvit & jag ♥
 

godmorgon världen

vilken underbar dag... (åh, vad länge sedan det var jag lyssnade på Jimmy Jansson kom jag på nu.. haha)
Nyss vaknat och stigit upp för att käka lite frukost. dock inte hunnit göra det än. Gårdagskvällen/natten blev så bra den kunde bli. chill, snack, chipsätande, korttagning m.m. tillsammans med några av de absolut bästa. kan ju inte bli så mycket bättre! och ikväll bjuds det på ännu mer roligheter, (förhoppningsvis, har en känsla av att det inte brukar sluta så bra tack vare folket i denna lilla håla) och blir det inte bra har vi reservplaner! så.. det kan ju inte bli annat än bra, som vanligt!

Nu kommer snart min mor & far hem efter en liten gårunda vid lassehall, då ska vi åka in en sväng till stan! behöver avslutningskläder, tights och en bikini! får la se hur det går, något borde jag hitta.. nu ska jag i alla fall fixa något att äta

vi hörs senare under dagen


inte en minut för tidigt

mina vänner känns verkligen ute i god tid idag. klockan börjar närma sig natten, och jag sitter här och känner hur huvudvärken smyger sig på.. inte bra, men nu ska jag vara positiv. kommer bli en bra natt, var så säkra! de lär trilla in vilken sekund som helst så ska springa ner och ta en alvedon..

säger så mycket som godnatt nu, mina kära jordekorrar.


hello, i'm nerd

sitter, ligger, står, ligger, står, sitter.. är rastlös! seg kväll, riktigt seg kväll! nu skulle jag behöva något att plugga på. men nej, så nördig tror jag faktiskt inte att man får vara... mina vänner kommer snart och räddar kvällen! vilka änglar




dags att färga året, ja..


dags att...

...ta en dusch i vänta på att mina fotbollsnördar ska lira klart och anlända!

hörs om ett tag


på andra sidan gatan faller regnet

hör hur regnet smattrar på rutan.. skiter i solariet idag. det går liksom inte hand i hand, tror det är meningen att man ska vara blek i sverige. (dock ska jag inte vara det på balen, men har fått tillräckligt med färg för att kunna hoppa idag) Nu har jag i alla fall "helgstädat" mitt rum.. känns så skönt när sängen är bäddad, golvet är rent och korgstolen tom från kläder.. det sprider sig liksom ett lugn! tummen upp.. nu kan helgen ta över

lyssnar på melissa horn och drömmer mig in i mitt eget liv på något sätt.. vilka jävla texter, helt sjukt verkligen. på något sätt finns ord i varje låt som helt passar in i mitt liv, i mina tankar och i mina drömmar.




vilken tjej!

... nu kom min far hem så ska vandra neråt och prata lite med honom ♥

väck mig innan solen går ner

oj.. ligger jag i min säng? ovanligt!

är så sjukt trött, vet inte vad det är med mig. egentligen borde jag nog hoppa att träffa någon ikväll och bara ligga hemma. men det tänker jag verkligen inte göra. Antagligen kommer mina underbara vänner hit sen, så blir det film osådär! men först ska jag ta mig ner till solariet tror jag, (om jag orkar vill säga) och sedan ska jag ta mig ett bad och fixa till mig en aning! skulle egentligen vilja se brudarnas fotbollsmatch, men ne... var för trött för att orka följa med. Så kan det vara!

nu ska jag ta mig i kragen och få något gjort

vad gör jag?

jo.. jag sitter och lyssnar på samma låt som jag lyssnade sönder på igår, (ludde) samtidigt som jag skriver sms så tummarna går sönder om kvällen och bara slappnar av. Jag har EN, ja EN uppgift kvar innan jag kan lägga skolan så gott som på hyllan och bara njuta. gud vad underbart..

vad kvällen bjuder på återstår att se, men något blir det tillsammans med de bästa! blir i alla fall antagligen en film och godismys här hemma tillsammans med linnéa tills resten spelat klart sina fotbollsmatcher och allt de skulle göra..

nu ska jag lyssna på melissa horn istället och sjunga med i alla underbara låtar, titta runt på lite bloggar och sedan käka mat som mamma håller på att laga!

tänker inte skriva mer idag... är ledsen, glad och världens lyckligaste på samma gång! 
avslut med: 9a, ni är bäst.. och jag älskar er över allt annat. vill inte vara en dag utan er

godnatt

ett inlägg

tillägnat min egna kära barndomsvän Ludde!





åååh, mina öron har gått och blivit förälskade! hör på denna låt, hör på denna människa som jag känt sedan jag var noll och ingenting. uh, vad grymt! jag är så glad, jag är så stolt. han är så duktig! (och johannes som spelar gitarren också)   - så jävla bra gjort att sätta sig där, och visa alla att hockeynörden själv också kan sjunga! ;) 
ja, jag är glad! ludde är bäst, johannes är bäst, klassen är bäst! ♥

plugg....

jag överlevde redovisningen... och det är typ det jag hinner skriva just nu! fysikboken väntar.

hörs ca. 21.30!

solen lyser genom mina glasögon

precis kommit upp på mitt rum och slagit på fläkten! gasssch, vad varmt det är. men ändå rätt skönt. (fast jag är vintermänniska ut i fingerspetsarna) Dagen idag har spenderats nere i folketshus tillsammans med klassen och alla andra människor som uppträtt och varit publik. Båda uppvisningarna vi gjorde gick riktigt bra. sjukt vad grymma klasskamrater jag har. och ludde, vilken stjärna mina vänner... det ni!

nu är det lite stress här i huset, plugga är ett stort, jävla MÅSTE idag. alla kläder ska in i garderoben, sängen ska bäddas (och nu tänkte jag skriva att bädden ska sängas.. trött, ja!) vid 17.15 ska jag vara uppe vid skolan för att ha polenredovisning, den sista, för alla föräldrar och sponsorer! blir nog bra..

innan jag sätter igång med allt ska jag äta lite kladdkaka!


"Sandhamn"

nu kom elin! sitter och tittar på "sandhamn" och börjar bli riktigt sugen på att åka till kusten. det är så fint, så vackert, så stillsamt fast ändå så fartfyllt, så obeskrivligt underbart. ja, ni har förstått nu.. jag älskar kusten!

nu ska jag inte babbla mer för ikväll faktiskt.. ska snacka sönder med Elin nu om allt mellan himmel och jord och sedan ska vi sova!

godnatt fina ni! ♥

wooooooho.

hemma! efter att tittat på skolans vårshow och uppträtt, ja ni läste rätt. klass 9a, världens bästa klass har uppträtt med ett dansnummer! så grymt.. så jävla bra är vi! och förövrigt var det en bra show som helt och hållet ägdes av 9a, vad de andra än säger! det var (förutom hela klassen på dansnumret) 8 st. ur klassen som gjorde någonting, och allt blev så jävla bra! uh, vad glad jag är. så jävla grymt!

- det kan inte bli bättre mina vänner. och jag älskar alla i min klass så sjukt mycket. det kommer vara krokodiltårar och mer där till som fälls när vi ska behöva gå åt olika håll. JAG VILL INTE! 9 år, kan inte säga att det är de bästa åren i mitt liv. för åren innan har också varit bäst tillsammans med världens bästa familj.. så, vafan! 16 år, de 16 bästa åren i mitt liv. och klassen är en av den absolut största delen i det hela!  gaaaaaaschamajsfdahdsa! finns inte ord ♥


Nu: sitter jag här nyduschad, ska ta på mig lite kläder, käka lite och möta upp elin för inatt ska den fisen sova hos mig! 

hörs senare när elin kommit!



showtime mina vänner

dags att kila iväg på cyklarna tillsammans med Rebecca och Linnéa ner till folketshus!
hörs senare..
 

glasstime

vem orkar läsa fysik i detta väder?  inte jag i alla fall.. - så jag skiter i det!
ska se klart top model och sedan förflytta mig ut i solen en stund!





snart faller regnet, inte jag

bra dag i skolan. precis som vanligt! klassen har fått för sig något sjukt roligt också, som vi ska göra! dock kan jag inte nämna så mycket om det just nu.. ni som ska se vårshowen ikväll lär se, och ni andra får kanske se några bilder senare!

skulle ju behöva läsa i fysikboken också.. måste nog ta tag i det! trots att jag egentligen inte orkar. har ett repetitionsprov på fredag, så skadar inte att läsa något sidor.

åh, nu kom det en doft av nyklippt gräs in i rummet.. känns att sommaren är på väg

... dags att förbereda sig inför kvällan!


vindarna vänder medan jag står kvar

inte en jävla fysiksida senare ligger jag fortfarande är och snorar mig. tittar på hockeyn som fortfarande går bra. tänker på stighelmer och astrid som jag saknar såna här kvällar och skriver sms så tummarna snart strejkar.

förövrigt ligger jag också och tänker på vad bra jag har det. och vad glad jag är att jag har min familj och min klass. skulle kunna tjata ihjäl mig om det. jag är SÅ glad. och jag älskar dom allihopa! folk skulle nog kunna tro att jag ljuger så tungan blir svart när jag säger att jag bara vill vara i skolan hela tiden, men det är verkligen så. vill vara där hela tiden, och spendera all tid jag bara kan med världens bästa klass. känslan som är bland oss nu kan inte bli bättre, och jag vill inte ens tänka tanken på fredagen den 11 juni. usch och fy! ska verkligen ta vara på de sista veckorna.   

nu ska jag gå ner till köket och hämta något att dricka..

fooooooootboll

Linnea kunde inte följa med, så Caroline följde med istället. För er som är intresserade så vann Slottsbron med 3-1.. tror jag. nu ligger jag åter igen i min säng (ja, jag ligger mycket i min säng och jag älskar den) ska snart slå upp fysikboken och läsa lite innan jag lägger mig till ro helt, för kvällen.

.... ser bra ut för sverige också!

hörs om några fysiksidor!

ögonlocken börjar bli tunga nu

hej där mina kära läsare

har precis slagit mig ner i sängen för att titta på tv och vila lite innan jag ska cykla iväg till slottsbron med Linnéa. Vi hade tänkt oss att se på lite fotboll idag. Egentligen har jag en del att plugga, men just idag orkar jag inte. Hinner förhoppningsvis imorgon också. eller, jag hinner imorgon. mhm!

mina ögon håller på att falla ihop... vi hörs senare kära ni


inväntar morgondagen

ligger i min nybäddade säng, tittar på andra avenyn och läser lite engelska. Börjar bli trött, i helt okej tid för en gångs skull. ska se klart avsnittet, läsa klart de engelska orden som börjar omvandlas till små grodor i bokstavsform och hoppa runt på pappret, släcka lampan och sedan sova.


(MEN FÖRST SKA JAG DÖDA EN JÄVLA FLUGA SOM IRRITERAT MIG NOG FÖR IKVÄLL!)


säger godnatt nu små troll ♥



en fin kväll med fint sällskap











fler såna här kvällar kommer det bjudas på under sommaren.. var så säkra mina vänner 

håller inte det jag lovat ikväll

skulle lägga upp lite bilder från lassehall sa jag förut. Kom dock på precis när jag slog mig ner i sängen att jag har engelskprov imorgon som jag måste läsa igenom. sjukt jobbigt känner jag just nu. Men sånt som måste göras...
så dags att ta tag i det.


TRÖTT.


med ett leende på läpparna

sitter och läser lite bloggar, i vanlig ordning. En blogg, en person som jag verkligen faccineras av är Cimon. Gaschhhh, vilket troligt skön människa. (av det man kan utläsa på bloggen) han är så sjukt inspirerande - fråga mig inte varför, han bara är det. blir alltid lika sugen på att bara vara glad när jag läser hans blogg, göra så mycket roligt jag kan och bara leva livet fullt ut. grymt. (och för er som missat det är han sjukt snygg)







tummen upp för denna människa


nu ska jag och min fisElin iväg på fotboll!
... när jag kommer hem kommer lite bilder från lassehall i förrgår.

upp och ner

man försöker må bra, ibland lyckas man. har skrivit flera gånger vad sjukt bra jag mår, och egentligen gör jag verkligen det. Men ibland blir allt verkligen dåligt samtidigit, och mycket sitter i och vägrar släppa. Är så trött på att tänka, är så trött på att fundera, är så trött på att jämföra, är så trött på att gråta... ÄR SÅ TRÖTT. Allt kan vara bra, och så fort förvandlas till något dåligt. det gör så ont, så fruktansvärt ont.

men dagen igår var i alla fall bra. bland havslukten, fiskmåsarna, bryggorna, båtarna, bergsklipporna, husen, blommorna, snäckorna, sjöbodarna och allt annat som har med hunnebostrand och västkusten att göra - mår jag som bäst. att gå runt där, i ett samhälle som inte känner mig, som inte bryr sig om mig, som inte ställer några kvar gör mig så lycklig. luften lever sitt eget liv, fåglarna cirkulerar helt utan krav, vattnet följer vindens väg och man kan vandra runt kring all frihet helt i sin egen värld.






















dåligt humör

bra kväll igår. bra dag idag, tills nu. orkar inte uppdatera mer idag. kommer bilder från vår lilla västkusttripp imorgon.

ha en fortsatt bra dag

att göra något vettigt...

...är inte det lättaste!

skulle plugga sa jag, och även städa mitt rum. (som jag inte nämnde) dock har inget av det blivit gjort. Har legat här i soffan sen jag skrev sist och kollat på gamla andra avenynavsnitt, käkat och funderat på om jag ska ta en promenad ner till solariet. tror inte att jag orkar det egentligen, inte just nu i alla fall. tror istället att Damma, dammsuga, plocka in alla kläder och byta sängkläder står på schemat.

dags att köra igång!


sena nätter

varenda dag under detta "minilov" har verkligen varit sjukt bra. lika så blev tillslut gårdagskvällen också! Började hos Jennie tillsammans med henne, Elin, Elin, Rebecca, Amanda, Arstan, Kristijan, Ludde, Martin, Jocke, David och Andreas! mellanlandade efter några timmar hemma hos mig tillsammans med elin, elin, rebecca, arstan och kristijan och avslutande natten hemma i Arstans soffa tillsammans med han, Kristijan och Elin. Tittade på Alvin & gänget och somnade som stockar.

Vaknade idag och åkte hem efter lite skratt (kan inte sluta skratta med dessa översköna människor) och satte mig här i soffan för att plugga på det muntliga spanskprovet vi har på måndag. Denna dag kommer bestå av plugg, plugg och åter plugg. Vad kvällen sedan erbjuder återstår att se. just nu lutar det åt matlagning och filmtittande hos Arstan med sovgästerna från natten!

nu ska jag ta tag i spanskan

på G

sitter hos jennie tillsammans med underbara människor! nyss spelat lite kort och tjatat sönder. nu ska jag resa på röven ur datastolen och dansa lite med brudarna..


hoppas ni har en bra kväll :D

det är ljust snart, jag vet

ska snart springa ner till duschen, tänkte bara hinna med ett inlägg först. Mina dagar är helt fylld av bara en massa bra. och jag är så glad, så glad för att alla underbara människor gör mina dagar till de bästa. Ikväll styrs stegen mot vålberg & jennie tilsammans med allt för bra människor. jag tror på en toppenkväll, vad tror ni?
det ska hoppas, dansas, kramas och skrattas i massor för jag är nog den lyckligaste människan i världen. herregud, jag slutar aldrig förundras över vad bra jag har det. vad mycket bra jag egentligen har, vilket tur jag har som har klassen & alla vänner. Veckorna framöver kommer bli de bästa och värsta i mitt liv. 9a, jag älskar er allihopa ♥  

nu ska jag duscha & göra mig iordning för en dunderbra kväll!  







....

finns ingen anledning att vara ledsen när man kan vara glad

blev ändrade planer

de som skulle komma kom aldrig igår utan jag, elin och jennie åkte upp till Arstan och Kristijan istället. Blev ännu en lugn kväll med lite tvtittande oså. kom hem vid 01.30 och somnade otroligt gott!

Nu sitter jag här och tittar på bella&tyrashow och funderar lite på dagen.. planera kvällen... och kommer fram till att det blir nog riktigt bra. vilket kan förknippas med GRATTIS JENNIE MIN LILLA FIS!


nu ska jag iväg till tippen med min kära mor, hörs senare..

redo!

Hunnit med allt jag skulle göra. Alltså köpt marknadsgodis, fått mig lite färg i solariet och varit till bergvik och fått mig två nya bh:ar. Köpte även med nagellack hem för att kunna göra fransk manikyr, så det har jag och mamma suttit och pysslat med, och det blev faktiskt riktigt bra! Nu ska jag göra mig iordning lite smått, laga tacos och sedan invänta elin, jennie, Arstan och Kristijan. kanske dyker upp någon mer person senare, det återstår att se.

dags att hjälpa mamma i köket...






än en gång för lat för att orka ta kort med den riktigt kameran, mobilen fick duga.

bevisat

förlorade fifamatchen inatt, vilket gav bevis på att jag inte är speciellt bra på fifa. nog för att Arstan borde vinna, men jag är urkass. Nog om det.. Sov kvar hos Arstan tillsammans med Elin, dock skulle K och A upp tidigt. så det där med att somna 05.00 och behöva gå upp och gå hem kl. 08.30 kändes inte så jäkla värt faktiskt. men kul hade vi, vilket i för sig är det viktigaste. Kom hem 09.00 och sov till kl. 13.00. Känner mig dock inge mer utvilad. Ska nu istället gå ner till marknaden med mamma och elin, ta en sväng förbi solariet och sedan dra in till bergvik en snabbis!

hörs senare :)

fifadags

sitter hos arstan tillsammans med han, Kristijan, Elin & Elin. skulle vara en lugn kväll hemma, blev en lugn kväll hos arstan istället. nyss tittat på lite av madagaskar och nu ska jag och Arsan ta en fifamatch. Är sjukt trött egntligen, men sitta hemma var inge kul. det är där emot något jag ska göra imorgon då jag måste göra klart några skoluppgifter. Ska även försöka hinna med att sola imorgon och träna lite. får se hur det går


nu är det vinst över arstan som gäller!


varför är jag så trött?

sjuuuuukt dryg skoldag. väldigt jobbigt faktiskt. börjar bli trött på skolan nu! kom hem 16.15 efter en totalt ovärd polenredovisning för enbart en enda person. var meningen att fler skulle komma, men var tydligen ingen mer i personalen som var intresserad. Satte mig direkt här när jag kom hem och skrev två sidor om husbygge förr och nu i globalt perspektiv, sjukt kul. (eller inte alls) och nu ska jag gå vidare in till mitt rum och städa. får se vad kvällen har att erbjuda, något lugnt står i alla fall på schemat.


nu blir det städ


i skuggan av din (jävla) stolthet ska jag resa mig och gå

nyss varit uppe på ip tillsammans med jennie och tittat på lite fotboll. förutom det har dagen mest bestått av plugg. Skolan först som var otroligt seg, men sjukt roligt. älskar att vara i skolan tillsammans med världens bästa klass. Gjort klart det mesta som ska vara klart nu, eller ja. där överdrev jag. har gjort klart det som har stressat mest. nu har jag bara fem uppgifter kvar som ska göras. känns bra! 


förövrigt mår jag sjukt bra så länge jag får vara med min underbara klass och underbara vänner. stor fet puss på alla dom som verkligen betyder allt nu och har fått mig att inse vad otroligt viktigt det är att ha folk runt omkring som bryr sig om en. älskar er
♥ 

nu ska jag äta lite lax och sedan ta ett bad..


slänger in ett inlägg som helt kort och gott enbart ska innhålla orden:

 Godnatt mina kära  ♥

plugg & promenad

nyss kommit hem efter en timmes promenad med min kära mor! kändes riktigt skönt att komma ut och röra på sig. Imorgon är det inplanerat någon timma på gymmet med Jennie. Ska försöka komma igång nu, mycket som behöver bearbetas i mitt huvud och mycket som ska läggas bakom. dags att göra något åt allting och se något bra i det hela. PÅ G!

Nu blir det en dusch, lite "ta hand om mig själv" - fixning och sedan PLUGG i stora lass tills det är time att sova.


herregud...

...vad trött jag är! kom hem från skolan och satte mig direkt i soffan, tog fem minuter så låg jag helt plötsligt ner och sov. Inte bra att härja på helgerna så man inte orkar med skolan... eller jo, precis så det ska vara! och nästa helg kommer antagligen bli ännu värre. stor tumme upp

förövrigt är det plugg som gäller nu i någon timma, sedan en promenad!

trött som få - kör en "dagens"

Dagens humör: inget bra humör.
Dagens mående: värre än humöret.
Dagens borde ha gjort: pluggat sjukt mycket mer.
Dagens frisyr: nyduschat, i en toffs.
Dagens smink: Inget.
Dagens klädsel: tights, randig tröja och en sjal
Dagens materiella vill ha: en ny bikini
Dagens fundering: varför gör han som han gör?
Dagens beroende: ferrari - godisbilar
Dagens tråkigaste: pluggandet
Dagens roligaste: tittat på två fotbollsmatcher.
Dagens längtan: Gotland med älskade klassen & kusten med familjen
Dagens superlängtan: GOTLAND!
Dagens tidning: ingen tidning idag
Dagens låt: Melissa horn - vem lämnade vem


nu säger jag godnatt. kram på er ♥

sjukt trött

sitter hemma i sängen och har ont i magen. Har nyss varit uppe på ip och tittat på fotbollsmatch med Jennie och lite mer folk. Måste verkligen ta tag i pluggandet nu. Har inte orkat under dagen på grund av vissa saker, vilket gör att jag MÅSTE göra det nu. Har därför inte tid att sitta här..

nu: plugg
sen: ett bad
senare: tv'n



♥ 


när man ser att det blöder, det är först då det gör ont

ibland blir man verkligen besviken. så besviken så man skulle vilja dö för en sekund eller två. Tänkt att människor man tror man känner, kan vara något helt annat än vad man trodde. Att de som man kallat vänner beter sig som om man inte var värd någonting. Tänk att metvetet såra någon. alltså, jag förstår inte. Hur kan man säga en sak, och sen göra helt tvärs om? hur man kan tänka en tanke, visa en känsla och utföra något helt annat. förvånande hur man kan låta sig luras så att man lurar sig själv till slut. Konstigt att man kan vara på ett sätt, för att sedan bara bli någon annan. är det självklart att man kan leka med andras känslor, och sen ändå vinna allt själv? det är nog så. Konstigt att man kan bli så blind att man inte ser och förstår vad som sker. Det känns förjävligt att man kan tro så bra om något, som sedan visar sig bli något helt annat. hur kan man lura sig själv så till den grad att man såras? varför är känslorna så mycket starkare? läskigt. hemskt. tomt. folk säger att saker blir vad man gör de till.. kan någon komma och göra något bra? något som förändrar.

dolda ord i dolda meningar. behöver skriva av mig. nu ska jag fortsätta lyssna på Melissa Horn som utav någon konstig anledning hela tiden sjunger rakt in i mitt liv.

dunderbra

hittade ingen tid att uppdatera på mer igår.. efter solariet blev det stress! men efter lite fix och trix blev det åter igen en toppenkväll. ni är så otroligt bra mina vänner ♥  Kvällen bestod av grill, snack, skratt m.m. tillsammans med sjukt underbara människor. Blev följd hem och fick på köpet lite sällskap med mig in som väntade på att det skulle ljusna ute. Somnade vid 04.00, och är just nu åter igen hur trött som helst. Men det är sånt som ingår när man får ha hur kul som helst.

Idag kommer dagen bestå av plugg, och kanske lite fotbollstittande senare i eftermiddag. Har en hel del som behöver göras på skolfronten, så vi säger så för nu. hoppas ni hade en bra gårdagskväll!


repris på G

grym kväll igår, så jävla roligt! jag älskar er allihopa små fisar, som för tillfället gör hela mitt liv ♥ 
har inte tid med ett inlägg nu egentligen, ska vara hos elin Jansson om fem min för att gå ner till solariet och under tiden planera den repris som ska köras idag!

hörs antagligen senare.. om inte; HA EN TOPPENKVÄLL! puss, smack, tjofffffff.

PIZZATIME!

nyss varit och tittat på fotboll som Grums vann med 4-1! nu ska jag, elin och Rebecca åka iväg till Mickis och hämta pizza och sedan vidare hem till Rebecca dit där även senare kommer lite grabbar. Lär inte bli något mer inlägg ikväll, SÅ.. ha en bra kväll gott folk

Nu är det dags att hämta pizzan!

skönt!

en promenad och några minuter i solariet senare sitter jag nu här och börjar bli rätt hungrig. Vet inte om jag ska laga mig någt att äta nu eller vänta tills senare och se vad gänget hittar på i matväg.  i-landsproblem! 
Ska i vilket fall som helst ta en dusch nu och göra mig iordning inför matchen som börjar 19.30 tror jag?!

:)


jag har köpt nya solglasögon och gömt mig i dom hela dagen

kom hem från skolan för en timme sedan.. slog mig ner här och kikade runt lite! ska snart bege mig ut på en promenad med Elin Jansson och även hinna med några minuter i solariet. Ikväll blir det fotbollsmatch och sen chill med lite vänner på obestämd plats.  Jag har insett att om jag bara får vara med er, fungerar allt. ni är bäst ♥

hörs senare under dagen mina vänner..








på fredagar är jag lite extra snäll och bjuder på såhär sjukt snygga bilder som man tar när man inte har roligare än mig på en eftermiddag som denna..


tankar hit och tankar dit

DET GÅR INTE ATT SOMNA! JAG FÅR PANIK.

så är det,
godnatt.

magont

sitter i min säng och tittar på debatt på svtplay.. de sitter och diskuterar klasskillnader i samhälllet. Jag skulle kunna lägga ner hur mycket bokstäver och ord som helst på det de diskuterar, men orkar inte just nu dela med mig av den irritationen som växer inom mig när jag hör dem.

Var uppe och pratade med klassens föräldrar förut, tillsammans med Elin Olsson. gick rätt bra tror jag och de flesta föräldrarna kändes engagerade och intresserade av vårt lilla påhitt. Ska bli riktigt kul om det går att genomföra helt! nu är det snart time att sova.. imorgon väntar en skoldag full av polenredovisningar och sedan grillning med lite vänner.

kram & sov gott små tomtenissar ♥



när man inte har något att göra..

.. får man fixa lite med designen!

nu ska jag traska ner till båten, för att sedan åka med mamma & pappa hem igen. Elin kommer vid 18.30 så vi kan planera lite inför mötet!

hörs senare

onsdag + torsdag = snart fredag

(igår när jag hade skrivit kvällsinlägget blev datorn knäpp, så laddar upp det exakt som det var nu istället)  

blev ingen promenad med mamma eftersom hon skulle bort till en kompis. Ringde Elin istället som var villig att ta en promenad, kom dock på att det är skönare att cykla (och vi måste "värma upp" inför de 5 milen som ska cyklas på gotland) så vi började cykla ner mot trulsen och på vägen fick vi med oss Arstan och Kristijan också. Fotade lite där nere inför en bilduppgift som jag och elin ska göra i skolan och sedan gick/cyklade vi hemmåt igen. blev en otroligt rolig kväll i alla fall! skönt att slippa plugga för en gångs skull.. även om jag borde gjort det egentligen. 

Nu ska jag bädda min säng, (enbart för att det är skönare att lägga sig om den är bäddad) plocka in lite kläder i min garderob och sedan sova.  Imorgon är det enbart lektioner på förmiddagen sedan har jag polenredovisning med halva polengänget. ska bli kul att få göra klart allt nu


























vår är lycka

_______________________________________________________

torsdag idag, en väldigt jobbig torsdag för den delen. hade som sagt bara lektioner på morgonen och sen var det polenredovisingar restena dagen, som faktiskt gick riktigt bra. börjar dock bli lite tjatigt att se samma film om och om igen. men det är sånt man får stå ut med! jag och erica hade kul trots det...
eftermiddagen/kvällen nu kommer bestå av lite städning på rummet och plugg. och senare ska jag Elin O upp till skolan och prata med klassens alla föräldrar på föräldramötet angående avslutningsdagen!




Hoppas ni haft en bra dag mina bollar


stress

ligger i min säng och har nyss sett det sista avsnittet av andra avenyn. sjukt slut, och sjukt tråkigt att serien är slut också för den delen. Har varit en stressig dag, påbörjade vår polenredovisning, gjorde nationellt biologiprov och stressade ihjäl mig i stort sett, vilket resulterar i att jag ligger här med makvärk och huvuvdvärk. Måste egentligen plugga, för att hinna klart med allt som ska vara gjort. men jag har verkligen ingen ork till det just nu, istället ska jag ta mig en promenad med mamma tror jag. Behöver komma ut och röra lite på mig!


polenmöten dygnet runt

igår kom jag hem från skolan 16.45, idag kom jag hem 17.30. Polenmötena tar livet av mig! börjar bli rätt jobbigt nu, och naturligvis krånglade mina och ericas inspelningar när vi trodde vi var klara, så det var natrulgitvis bara att ta med sig allt hem och fortsätta arbeta hemma! som tur är lyckades vi till slut fixa inspelningarna så nu ska de bara in i filmen imorgon bitti. blir nog bra detta... till slut

Efter att vi hade spelat in våra berättarröster jag och Erica åkte vi till slottsbron och titta på damernas seriepremiär, dock var det så sjukt kallt så jag var SÅ nära på att frysa ihjäl. Skyndade mig hem efter matchen och tog ett långt, varmt bad. Nu sitter jag här nybadad och måste ta mig ut för att ställa in mopeden, som jag naturligtvis inte tänkte på att jag kunde ha gjort förut. Efter det ska jag snabbt lägga iordning allting inför imorgon, läsa igenom ett häfte och sedan sova med kudden som förhoppningsvis fortsätter vara sådär snäll och lydig som den var igår. 

godnatt ♥


kvällsfunderingar

här sitter jag på rumpan i min vita datastol och funderar över allt och ingenting. mestadels går tankarna åt vad otroligt mycket energi jag lagt på att må dåligt den senaste tiden. så sjukt mycket onödig tid som jag skulle kunna ha lagt på att vara glad. Dock finns det en klar anledning, men ändå. Det är konstigt att man inte kan påverka kroppen mer när den väl bestämt sig. Kan vakna, titta mig i spegeln och intala mig själv att här står jag, världens bästa människa, med världens bästa liv. och va fasen, jag är världens bästa människa med världens bästa liv. precis som så många andra. men just nu, just i denna tid, vägrar kroppen spegla den bild jag innerst inne representerar. Här går jag, ler och försöker vara glad medan magen och hjärtat skriker. just nu, när jag vill vara den där "världens bästa människa" vägrar kroppen. varje kväll står det skrivit på kudden "du har bara tiotusen miljoner tankar kvar att tänka, ingen idé du försöker sova min vän", var ju snällt att han sa min vän i alla fall.. för annars den senaste tiden har det utspelat sig krig på kvällskvisten - mellan mig och kudden. det där med att sova har liksom blivit minde och minde min grej. men mitt i allt negativt kommer jag på vad sjukt bra jag ändå har det, varför ska hjärtats små misslyckanden få förstöra allt som resten av kroppen vill må bra av? Har insett att det inte finns någon anledning. om jag vill vara världens bästa människa? om jag vill le åt allt jag en gång log åt? skratta åt allt jag en gång skrattade åt?  vara med mina vänner som lyser upp min vardag till max? och fullkomligt skita i allt som gräver ner mig? kan jag göra det då? JA. jag kan, jag kan allt om jag bara vill.
Har lyckats med så sjukt mycket den senaste tiden, så varför skulle inte jag kunna lyckas med att vara glad?
finns så otroligt mycket jag bär med mig i bagaget som jag kan plocka fram och bara av ren lycka flyga flera mil. vart ska jag börja? alla utflykter med klassen, alla resor med mormor & morfar, alla sommrar med familjen på kusten, dj17 sm med 91orna, örebrocupen med 94laget, SMSILVER med 15tjejerna, för att inte prata på ALLA dagar i skolbänken tillsammans med alla underbara klasskompisar som jag älskar och allt annat som förgyllet mitt liv. finns ingenting att klaga på, om jag bara bestämmer mig. om 5 veckor står jag, efter nio år i skolan med slutbetyget i min hand, och jag har lovat mig själv att det se ut precis så som jag har kämpat för. och precis som med så mycket annat har jag bestämt mig för att lyckas.  JAG SKA LYCKAS. JAG KAN LYCKAS. JAG VILL LYCKAS. jag är helt säker på att man kan allt man vill. Finns ingen anledning att låta de delar av kroppen styra som styr åt fel hål. dags att ratta om, styra stegen på den väg jag byggt upp utan att våga sätta fötterna på. Dags att våga se det möjliga i det jag de senaste veckorna sett omöjligt. Man lär sig något nytt i allt, och som lasse sjunger i en av hans låtar "det finns något bra och stort i alla om och alla men" .. det är så självklart, ska från och med nu lära mig att se något bra i allt som känns som ett misslyckande. finns inga misslyckanden. man kan ju alltid lära sig något, vinna något i någonting man låtit gå förlorat. Jag ska bli rik.. på erfarenhet!

och nu ska jag även sluta babbla.. och förhoppningsvis från och med nu även avsluta det krig som kudden startat. om inte annat slänget jag in handduken nu, skiter i alla tankar och sover.
ska bli skönt för en gångs skull  
godnatt små fisar ♥

hemme alltså..

läste nyss igenom gårdagens inlägg och såg att jag visst råkat skriva hemme istället för hemma. det var ju fint! förövrigt är jag sjukt trött. kom hem 16.45 från skolan idag efter ett heldags-polenmöte som drog ut på tiden. sjukt jobbigt faktiskt! kom hem och la mig direkt i sängen för att plugga på tvättprovet vi har tills imorgon, och det är precis vad jag ska lägga mig i sängen och fortsätta göra. pluggar verkligen ihjäl mig känns det som och blir bara mer och mer stressad för allt. ska bli så otroligt skönt med sommarlov...

nu ska jag återgå till läxböckerna!

söndag

har ingen ork att skriva idag! så blir ett snabbinlägg.

har nyss vaknat, efter en trevlig kväll igår hos elin! ska iväg att titta på herrarnas fotbollsmatch uppe på ip med jennie och lite annat folk senare. Efter matchen ska jag direkt hem och fira pappa som fyller år idag. Grattis till värdens bästa pappa som jag älskar mest

nu ska jag fixa lite här hemme, äta och cykla upp till ip!
ha en bra dag


sjuuuuuuuukt lyckad kväll

































hade fest här hemma igår, klassfest med lite annat folk. Allt gick helt klockrent och det hela blev hur kul som helst. Kunde verkligen inte blivit bättre! tack alla underbara för att ni gjorde kvällen så bra ♥
Hängde här hemma, dansade, skrattade, spela kort, snackade. HADE HUR KUL SOM HELST! slutade med att de flesta gick hem runt 03.00 och lucas, arstan, jennie och elin blev kvar här! 

Nu sitter jag och tittat på reprisen av bella & tyra show. måste egentligen plugga men orkar inte riktigt än. Senare ska jag gå och hämta mopeden hos Catrine och Johnny, åka till ica och handla lite dricka till ikväll och sedan ta ett långt varmt bad. hoppas på ännu en lyckad kväll.

nu måste jag städa lite på rummet.
ha en bra dag



RSS 2.0