känner mig trött ...

... och väldigt sugen på att träna!

imorse var jag tillsammans med några elever med på tre intervjuer med blivande rektorer på skolan.  Var väldigt roligt att se olika personers sätt att tänka och hantera en sådan situtation som vi faktiskt satte dem i. och att se vilka olika personer det faktiskt finns som ändå söker en och samma tjänst.  sånt tycker jag är roligt faktiskt!  

ikväll är det dags för ett innebandypass! härligt. resten av veckan kommer också bjuda på en hel del i innebandyväg.   tror det kommer se ut ungefär såhär: 

träning idag  
träning onsdag
träning torsdag (21.15-22.30  - inte allt för skön tid)
dubbelträning fredag
träning + match lördag
fyspass, träning och teori söndag!   

(allt detta på grund av att vi har "träningshelg") 

- det enda negativa är att just denna helg är david helt träning/spelledig. 
typiskt! 

nu ska jag läsa genom engelskglosorna och sen packa väskan!
ha en fortsatt bra kväll     


:S

känner mig irriterad på något som jag inte vet vad det är. och en viss person stör mig, trots att jag inte ens borde lägga energi på att ge personen så lite som en tanke.  mycket frustrerande!


var i alla fall med Sofia Zaring igår, vad jättekul att få se henne igen :-)  somnade senare hos david och vaknade med en sjuk david bredvid mig.   inte lika kul. på grund av det missade han även sin match!   (vilket i för sig är gott för mig för då kan han vara hemma med mig)     

imorgon är det skolan som gäller i ännu en vecka.
skönt



nu kom det folk

tänkte jag skulle skriva lite här. men nu kom mamma hem med anna, erik och lovisa. så får nog gå och prata med dem lite ist för att sitta här!

idag har jag i alla fall tränat i två timmar och senare ska jag träffa min saknade sofiaZ :-)

ha en trevlig lördag


dåligt..

.. av mig att inte hållt er uppdaterade om mitt liv! men har haft rätt så mycket att göra.

skolan har redan börjar ta ordentligt med tid. och jag känner mig så otroligt laddad. det är så roligt!  längtar tills proven kommer igång!   förutom skolfronten har träningarna verkligen tagit fart och även det känns underbart!

och denna fredagskväll har jag spenderat tillsammans med (dam) laget på score med god mat och bowling!
nu har jag nyss kommit hem, duschat och fått reda på att jag antagligen inte får sova bredvid min goding inatt ):
känns lite tråkigt faktiskt. var sugen på att få göra det inatt! men sånt är livet.

ska se på idol 2007 nu och sen försöka sova.
godnatt


höstnytt

har precis beställt lite nya höstkläder från hm! billigt och bra (speciellt när mamma och pappa är snälla och betalar
dom är bäst, min älskade föräldrar!)    så nu ska jag bara vänta in plaggen och sen ska jag överraska min garderob!




nu packar jag ihop mina kläder och åker till david!
godnatt








planering!

sitter och planerar skolresa för klassen! dock är det ett rätt så bra tag kvar. men för er som gjort detta förut så vet ni redan att det gäller att vara ute i tid! så det är precis (vad vi i alla fall tror) att vi är. och just nu lutar det mot resemålen:

* Spanien
* Grekland
* Österrike
eller
* skeppsåkning i göteborgs skärgård.    - vilket är vad jag håller på att kolla upp. (på grund av att det är det jag vill mest av allt, även om det låter konstigt)  

efter lite trix har jag nu radat upp ett antal frågor som jag hoppas ska vara besvarade så gott som fullt ut innan skoldagen nåt sitt slut imorgon.  vilket betyder att amanda kommer att få sitta i telefon en hel del under skoltid då det inte bara ska ringas till en person utan närmare bestämt tre.  (och det är inte lite frågor)  men detta ska nog gå bra! 

skoldagen gick fort idag! och jag kunde då gå hem i lugn och ro och sedan bege mig bort till godingdavid. som nu har match dock!  men ska till honom ikväll, för min korv är ledig imorgon!   en aning fuskigt.    men så är det.

nu blir det soffläge ett tag!



riktigt jobbig träning ....

var vad det var idag! men det är så det ska vara.   välkommen kära träningsvärk!

sitter hos min david nu. åkte hit för att hämta plattången och min sjal. för imorgon är det skolkort som gäller! inte sådär jätte sugen på det. men det blir säkert precis som alla andra år,  - precis som man inte vill ha det. så inget att oro sig för!  blir att sova utan min prins inatt.   icke skönt. men blir bra mycket skönare när vi väl sover med varandra då! :) 

nu ska jag åka hem, äta, titta på två avsnitt av big brother och sova! 

ha en fortsätt bra kväll, och sov gott!  

snart träning

sitter i sofffan. har nyss käkat lite kyckling! laddar för fysträning med de bästa innebandybrudarna och sören.  är så himlas skönt att vara igång!  

skoldagen idag bestod äntligen av vanliga lektioner. och allt på skolfronten känns perfekt!  samtidigt som jag är så glad att jag har min david...    jag mår hur bra som helst helt enkelt!

nu ska jag packa och åka upp till sporthallen!

bb

sitter och tittar på big brother tillsammans med min översnygga david.

tränade förut, var en rätt lugn träning egentligen. men hur roligt som helst. är så himla skönt att komma igång!    går snabbt i svängarna, har kanske match på lördag och sedan är det träningsläger m.m inlagt!  perfekt.
och på fredag ska vi även ha en liten lagmiddag med bowling.  - känns jättekul att det börjar så bra!

nu ska jag borsta mina tänder, ta av mig kläderna och krypa ner bredvid min älskling och titta klart på programet!
(men kommer nog somna innan det är slut)
godnatt

lång dag

har suttit i uppehållsrummet hela dagen idag, vilket var otroligt drygt och jag hade alltså inga lektioner (som jag var så sugen på) men imorgon drar det igång på allvar!

efter skolan gick jag hem till david. Min lilla filur hade fått för sig att han skulle raka av sig håret.  sagt och gjort
så nu har han inte riktigt lika mycket hår kvar, men han är ändå världens finaste.  

ikväll är det träning!  så ska ladda inför den nu,  så skriver jag mer ikväll.

söndagkväll

det var ett bra tag sedan man satt i soffan en söndagkväll och visste att om ett par timmar ringer klockan och man ska pallra sig upp och iväg till skolan.  men nu så, - är allt som vanligt igen!   och det känns så himla skönt                                  jag tycker verkligen om den här känslan. att veta att inom en snar framtid kommer jag har fullt upp med både läxor, prov, inlämningar och mer sådant jobbigt. men även fullt av träningar, matcher och kärlek.  sådant som jämnar ut den jobbiga med ändå sköna känslan av att det är fullt i huvudet av jobbiga skoluppgifter.  jag ser verkligen fram emot hösten och vintern med stora förhoppningar!     jag är laddad till tusen för att göra mitt yttersta för att allt ska bli så lyckat som möjligt.

ska bl.a hinna med:

- att plugga och lägga upp skolan så att jag får tillräckligt med tid till det som ska göras där.
- att ge min pojkvän som mycket tid och kärlek jag bara kan.
- att umgås med mig älskade familj.
- att ge tid till min släkt och hälsa på dem mer än jag gör.
- att vara med mina vänner.
- och till sist ska jag försöka ge mig själv några timmar till att träna och ta hand om mig själv.

använder jag bara alla hösten och vinterns mysiga timmar till fullo ska inte detta vara några problem. det gäller bara att ha mål, och göra allt det viktiga för att nå dem.

lördag

myyyyyyyyyyyysmorgon
nu ska jag och d käka lax och potatis.
sen pallra oss iväg hem till honom. 
 

kanske kommer några rader senare.
tjo! 

no boy can make me feel like you

åkte direkt till david igår efter duschen så hann inte ladda upp bilderna på mitt skolmatrial!

nu sitter jag här hemma i min ensamhet och lyssnar på miss li! tänkte snart åka iväg till affären och handla lite mat och laga iordning. mamma och pappa plockar svamp och david spelar match i kristinehamn så får helt enkelt klara mig själv. vilket inte brukar vara några större problem. är rätt skönt att bara ligga hemma och ta det lugnt själv ibland. 

tränade innebandy förut, med 94:alaget!  det var den bästa fysiska känslan i sportväg på otroligt länge. och jag är så otroligt nöjd med träningsinsatsten från hela laget. alla tog i som bara den, och spelat var som att vi aldrig hade haft något uppehåll!  helt underbart.  

ska lägga bort datorn ett tag och titta runt lite på tv:n.  får blir soffläge resten av kvällen!
 



- texten på bilden försvann,  så får se lite konstigt ut.
skulle i alla fall stå;   

Kollegieblock från clas ohlson - 3 för 39 :-
pappersmappar från atelje13 - 12 :- /st
kalender från Ica - 100 :-


jättebra saker om man vill ha ordning och reda både i huvudet och i skåpet!


långpromenad

efter mitt besök på vårdcentralen där jag tog första dosen av gardasilsprutorna gjorde jag iordning en kycklingbaguette, bytte om och tog en tur runt byn på ca en timma!  var jätte skönt ute och mina ben behövde verkligen röra på sig!

nu ska jag ta en dusch och sedan kommer bilder på skolgrejerna! 




skolstart

spenderade nästan hela dagen igår i karlstad. var jätte sugen på att inhandla massa kläder, någon väska m.m. men när jag väl kom in rann den lusten av mig helt. så åkte hem utan någonting.  men senare under dagen åkte jag och david in med mamma för david hade match, så medans hans uppvärmning höll på gick jag på stan en sväng till och då hittade jag i alla fall en väska, ett par trosor och lite mer skolgrejer!    (har dock inga bilder på det jus nu, kommer nog senare)

första skoldagen idag!  - om man nu kan kalla det skoldag.  vi började 08.10 och jag var hemma hos david igen 09.00!
men det var jätte roligt att träffa alla igen och jag är grymt laddad inför de två sista terminerna på grundskolan som väntar. 

nu ska jag laga lite mat och gå ut och springa!
skriver senare ikväll

benen vägrar röra sig

jag borde egentligen träna, men jag orkar verkligen inte! det är så otroligt tråkigt att träna själva.  så jag tänker helt enkelt hoppa över det idag.

jag var nere hos mormor och morfar och klippte gräsmattan förut. och tänkte jag skulle byta om nu och gå ut och gå en sväng över lilla grums! (förhoppningsvis får jag med mig david också)

sitter och tittar på lite kläder på olika sidor. har fastnat på http://www.monkigirl.com/ just nu. är verkligen förälskad i vissa klädesplagg. det bästa med hösten/vintern är verkligen kylan - vilket gör att man får klä sig varmare. och det finns så otroligt mycket snygga kläder inför hösten/vintern.    tänkte visa lite plagg som jag fastnat för, men tyvär krånglar datorn just nu. så om det löser sig senare kommer bilder då!

nu ska jag byta om!

bilder

var ju iväg igår och åkte med i båten som Kurt (davids pappa) har byggt. Den var riktigt häftig att åka och båten är så otroligt speciell och så otroligt snygg. riktigt häftigt att det går att bygga en sån båt nästan helt själv!  














det var lite bilder från turen! 
nu ska jag åka till david för att kolla bigbrother, och sedan tillbaka hem hit.
(fråga mig inte varför vi åker så - fram och tillbaka.   det har liksom blivit en vana)
godnatt!






träning efter en veckas lathet!

var riktigt lat förra veckan och tränade endast en dag.  fy på mig, skulle jag vilja säga. men kändes skönt att slippa all tråkigt soloträning för en stund. men nu ska jag ta tag i det igen och träna de få dagarna tills innebandyträningarna med hela laget drar igång,  - vilket det gör på fredag.      känns så himla gott!  

nu ska jag bege mig ut på gräsmattan och bevisa för mage, ben, armar, rumpa m.m. att det faktiskt befinner sig lite muskler någon stanns långt där inne.

uppdaterar senare med bilder från båtturen igår. 

dax för båtåkning!

har nyss gjort mig iordning lite, ska ta mitt pick och pack (bl.a. min nya väska) och bege mig till min kära d, för att invänta mina föräldrar och sedan ta en sväng i båten som Kurt (davids pappa) har byggt.  Bilder kommer senare (y




användning av gamla jeans

Josefina och Josefin (davids syster och hennes bästa vän) kom till grums i fredagsnatt. så igår umgicks vid enbart med dem, var i karlstad och myste.  vi åkte till en mataffär i Kronoparken (all världens mat hette den) och köpte lite olika utländska såser, ris, vårrullsbröd m.m.  För under kvällen gjorde vi egna vårrullar, kyckling och fläskfilé som vi friterade och käkade tillsammans med ris och en sallad.   blev jättegott! :)      

david har match idag, så jag har bara varit hemma hela dagen och tagit det lugnt. har letat ett par veckor efter en lite mindre handväska, eftersom jag proppar den jag har så full jag bara kan eftersom den är så stor. Så hittade jag några par lite äldra jeans som var riktigt snygga. så klippte sönder dem och sydde en egen väska istället!  efter lite knep och knåp med en knäpp symaskin och lite andra problem så blev det faktiskt riktigt bra.  så det kan jag verkligen rekomendera. Har man ork, tid och lust kan man göra riktigt mycket av lite tyg, tråd och en symaskin!

ikväll ska vi ha lite kalas för casper eftersom han fyller år idag, så om ett tag ska jag nog ta min moped bort till familjen klarén och hjälpa dem att laga maten. 
men första ska jag kolla runt ett varv på tv:n och se om någon av alla kanaler har något sevärt program att bjuda på!










bakdag

tyvär har jag inte hunnit tagit några bilder på skolgrejarna. detta på grund av att jag har bakat hela dagen. Casper (davids bror) fyller år på söndag och Josefina (david syster) kommer hit.jag har därför fixat iordning kanelbullar, coccostoppar, kärleksmums och drömtårta!  så nu finns det godsaker till kalaset :)  

jag har nyss kommit hem från fotbollsmatchen grums - kbk.   matchen blev 2-2!   nu sitter jag och väntar på att pappa ska göra klart tacosen, är jätte hungrig så ska bli hur gott som helst.   sedan ska jag nog höra av mig till elin och bjuda hit henne, sofie och emelie på lite filmmys ;-)

ha en bra kväll

kvällsfika

har precis fixat iordning en fralla med tomat, gurka, skinka och fetaost i och tänkte jag skulle stoppa i mig det tillsammans med lite varm o'boy innan mötet! 

var även iväg och fixade en kalender och lite pappersmappar och plastfickor inför skolstarten som jag visar senare, efter mötet eller imorgon beroende på vart jag tar vägen efter mötet.   nu ska jag i alla fall äta och sedan åka iväg!

möte

ikväll är det innebandy möte inför träningar, matcher m.m inför den kommande säsongen.  och som jag längtar
har saknat träningarna. det är verkligen inte samma sak att hålla igång och träna själv.   med en ny stryelse, en ny tränartrupp och laddade spelare kan detta bara bli bra!     

nu ska jag åka hem från david och ta med mig mamma ner till atelje 13..     -  dags att skolhandla!


inför skolstarten

sitter hos david, lyssnar på lite musik och planerar i mina tankar lite smått inför skolstarten.
några få saker som står på inköpslistan är följande:

- en kalender (otroligt viktigt att ha enligt mig då man slipper ha allt i huvudet, och slipper känna sig stressad inför prov, inlämningar m.m.)
- en liten anteckningsbok  (alltid bra att ha ifall man kommer på att man behöver skriva av sig lite eller behöver skriva ner något utanför "planeringen")
- fina pennor och sudd (jag tycker att pluggandet blir mycket roligare om man har bra och fina pennor och sudd, jag lägger även ner mig mer på själva skriften om jag har fina pennor)
- kollegieblock (det är något jag använder mig av vare sig jag pluggar, sitter i skolbänken eller ligger i min säng på kvällarna och behöver skriva ner mina tankar, ett litet + är även att köpa med lite roliga färger eller krumilurer som gör det hela lite roligare. man kan även om man är som jag och använder blocken som skrivböcker i skolan köpa olika färger för olika ämnen.)
- pappersmappar (alltid bra att ha, och väldigt lättvindigt att ha en för varje ämne vilket underlättar ordningen i skåpet/bänken. även dessa är kul att ha i olika färger)

det var lite av vad som står på min inköpslista inför den kommande skolstarten.

det kanske låter töntigt när jag säger att färg och form påverkar pluggandet m.m. men det är faktiskt helt sant. i alla fall påverkar det mig i mitt pluggande. något som också påverkar hur roligt det är att plugga är hur man skriver i det färgglada blocket  -  om man skriver med olika storlekar, olika färgpennor och olika stilar beroende på om det är en rubrik, en underrubrik m.m. gör att det blir mycket roligare, man kan ex. skriva rubriken lite större med en lite kursivare stil. alla underrubriker med en tjockare stil. själva innehållstexten med en neutral lättläst personlig stil.    Genom att göra såhär blir lektionerna och arbetet roligare och man får in informationen mycket lättare.    - och kom ihåg!  ju mer du lägger ner dig och får in informationen på lektionerna, ju mindre tid behöver du lägga ner på pluggandet hemma


sådär...  nu har jag delat med mig lite utav mina tankar kring skolstarten och lite av dess innehåll.
skolan är något av det roligaste jag vet, och därför blir småsaker som böcker och pennor väldigt viktigt.  
- precis som de rätta fotbollsskorna eller denna rätta klubban är viktigt för en fotbollsspelare eller en innebandyspelar.


nu ska ja titta på big brother med min d, och sedan åka hem till mig och sova. 
godnatt
 



designförändring

som jag sa så var den andra designen enbart en mellanlandning innan jag skulle ta tag i det.  Nu fick jag tummen ur att i alla fall förbättra det lite. kommer mer så småning om!   hinner inte nu på grund av att syrran har match, och jag har varit väldigt dålig att följa hennes steg på fotbollsplanen denna sommar så tänkte jag i alla fall skulle göra ett försök nu!

ikväll blir det pizzamys med d framför fotbollen på tv:n! 
ta hand om er 
trollrumpor
 

åskväder

varit i stugan idag tillsammans med david och mamma, hälade på mormor och weronica, reine och halva som var där också.  fikade lite i ett väder som inte var speciellt bra. ösregnade blixtade och åskade som bara den. - men det kanske var behövligt eftersom luften de två senaste dagarna har varit jätte jobbig. 

imorgon ska ja till Ingmarie för lite massage. och nu ska jag göra slingor på david!
skriver mer imorgon. 
 


fotbollsdags!

var en trevlig och jätterolig kväll igår tillsammans med min bästa d och vänner i parken. kändes kul att göra något då jag de senaste dagarna har varit riktigt rastlös och detta sätter spår i mitt inte allt för lättpåverkade humör.

idag har det inte hänt så mycket - än.  ska iväg till karlstad snart och titta när david och fbk spelar match mot skoghall.
och vad kvällen sedan bjuder på återstår att se. 
nu ska jag fortsätta titta lite på tv innan vi ska åka.    

skriver mer ikväll   

kalas

sitter nyduschad här efter ett lätt styrketräningspass! ska göra mig iordning nu och sen dra iväg till säffle för att fira min faster som fyller 45!   ikväll blir det mys med min älskling och resten av helgen kommer kanske spenderas ute på sjön.
det åter står att se..

ta det lugnt.
vi hörs


garderobspåfyllning


     känner mig som jag igen i  mitt  bruna hår

                                   

                  lilarandig top från monki  - 200kr

                   grå/blå byxor från monki - 50kr (tidigare 200)


hann med en runda på stan igår tillsammans med mamma innan vi skulle hämta david.
sprang in en snabbis på monki och hittade ett par jätte sköna/snygga chinos för 50 kr och en stor lilarandig top som jag blev förälskad i. så efter en timme på stan var jag 250 kr fattigare och en top och ett par byxor rikare.  kan aldrig få för mycket i garderoben 

idag kom davids föräldrar hem, så dagen har enbart gått åt till att vara där hemma och prata med dem. Men nu är jag hemma och ska alldeles snart dra på mig träningskläderna och köra lite styrketräning. sen ska jag vandra iväg till emelie och vidare till slottsbron för att kolla på damernas match,  Slottsbron - Grums!

hörs ikväll

träningsdax!

nu ska jag dra mig iväg hemåt efter en mysmorgon med min d. konstigt att jag säger morgon när klockan är 15.00 snart.
men idag gick vi alla fall upp lite tidigare än vad vi gjort de senaste dagarna.  När jag kommer hem ska jag gå ut och ta mig en springrunda tillsammans med mamma.  nästa vecka drar innebandyn igång!  läääääääängtar

skriver mer senare


mörkhårig

nu är jag mörk i håret igen - vilket resulterar i att jag känner mig som mig själv igen!

ligger hos david nu, är trött som bara den och ska nog snart styra mina steg mot sängen.
idag har jag hunnit med att klippa gräsmattan hos morfar och färgat håret.  låter det som jag har gjort mycket?
nix. för jag går upp alldeles för sent på dagarna.   jag blir så sur på mig själv.   imorgon ska jag upp i tid!

nu ska jag pussa lite på david och kila ner till sängen.
bilder på håret kommer imorgon, har inte hunnit!
godnatt

hårfunderingar..

sitter här i soffan och funderar på vad jag ska göra med mitt hår. är så himla sugen på att färga tillbaka mitt hår till den mörk/svart/röda färgen som jag hade för ett tag sedan. och har nästan bestämt mig helt för att det får bli så. vet bara inte riktigt hur jag ska gå till väga. tänkte först åka till lousie i åmål.. men hon hade inte tid tyvär. så nu ska jag bestämma mig för om jag ska ta en sväng ner till Katrin och lägga i en mörkbrun färg eller om jag helt enkelt ska fixa det själv.. det spörs!

det där om att jag skulle gå och lägga mig i tid fungerade inte ritkigt. jag gick och la mig vid 03.15. och vaknade 12.00!
inte bra detta... ska försöka att vända tillbaka dygnet så snart som möjligt. 
men nu kom jag och mamma på att det får bli egen färgning! så ska dra iväg till afffären och inhandla lite färg nu.
återkommer senare med bilder och sådär!

give me routines

än en gång sitter jag här och saknar mina rutiner.. dagarna som ser precis lika dana ut, med samma tider och samma aktiviteter..   tänkt, vad skönt det egentligen är. att behöva gå och lägga sig i tid för att orka med en lång skoldag, hemmapluggandet och träningspassen. 
Jag längtar till träningarnar drar igång, skolan börjar och rutinerna och läxorna hänger mig i hälarna tills jag bara vill lägga mig ner, sparka tårna i golvet och skrika som ett litet barn!  -  då mår jag egentligen som bäst.
 
dagen idag har varit bra. hunnit med att fira mamma, även om det egentligen hade behövts lite mer tid. men mamma vet att jag älskar henne ändå :) eller hur mamma?    vi var iväg och tittade på davids fotbollsmatch, dock han inte Emelie med, vilket jag sa igår. så det blev bara jag och mamma.  matchen blev 0-0, även fast jag tycker fbk var värda vinsten.
nu sitter jag hos david och har nyss lagat lite mat. ska se en film nu och sen hade jag tänkt försöka lägga mig någorlunda i tid idag.   får se hur det går.

godnatt.   



tidig morgon

under kvällen igår vad jag med emelie, fixade tacos, kollade på film och åkte lite moped. Först till edsvalla till hennes föräldrars kompisar och sedan vidare till skruvstadsparken. kom hem vid halvett och åkte direkt hem till min älskling, kollade på discodaggarna och somnade!  myssssskväll

idag blev jag väckt av mormor, kunde inte somna om så åkte hem.  min älskade mamma fyller nämligen år idag så ska fixa lite till henne. sen ska jag ta en dusch och åka tillbaka till david. han har match ikväll, mot grums!  så då ska jag och emelie tillsammans med mamma åka in och titta.   





grattis mamma :-)


i väntan

sitter här i min soffa och väntar på mig själv.. om man nu kan säga så! jag kan inte förklara det bättre.   det känns som jag måste göra någonting.. allt känns så tråkigt! har nyss kommit hem från david, för han och hans bröder skulle se på film, och jag orkar verkligen inte fördriva dagstimmarna med att se på film. även fast det är väldigt mysigt
så nu sitter jag här i alla fall och bara önskar att någon knackar på dörren och hitta på något att göra. för jag kan då inte komma på någonting som skulle roa mig.

men det var i alla fall en trevlig kväll igår. började hos david, och åkte sedan vidare in till karlstad. åkte runt lite där, gick nere vid hamnen en sväng och sådär.  kom hem vid två och somnade hur gott som helst bredvid min älskling. 

nu ska jag klicka mig vidare mot winnerback.net och se om dom har sparat en biljett åt mig till hans höstturné! 
 

RSS 2.0