jobbigt

mycket i skolan som sagt, tusen känslor som går emot mig, miljoner tankar som vägrar sluta spinna i mitt huvud. blir galen snart. Är sjukt trött också, och är fortfarande inte klart med de skoluppgifter som ska vara gjorda idag för att jag ska vara med i planeringen.

Nu ska jag säga hejdå till släkten som är påväg att lämna huset där nere..
sedan ska jag ta tag i pluggandet!
säger godnatt

oh boy

sitter och lyssnar på miss li och försöker måla klart mitt helkroppsporträtt till bilden. ska snart ta tag i lite tvättprovsplugg också! känns som vi har alldeles för mycket i skolan nu faktiskt.  är verkligen FULLT upp.

v.18 - tvättprov, svenskredovisning, biologiprov
v.19 - soinlämning, engelskprov
v.20 - kemiinlämning eget prov + film, fysikprov, teknikinlämning, soinlämning 
v.21 - fyskinlämning, bildinlämning

__________________________

v. 22 - GOTLAND GOTLAND GOTLAND, med världens bästa klass ♥
v. 23 - utklädningsdag, stockholm, lediga två dagar AVSLUTNINGSFEST + AVSLUTNING! 

det känns så sjukt...... 9 år med världens bästa människor och helt plötsligt tar de slut..  NEJ!
det här tanker jag inte prata om nu, gråter ihjäl mig!

tänker istället lägga energin på bilduppgiften, lyssna på lite musik och sedan ta en dusch. kommer folk hit kl. 19.00 för att fira far som fyller år på söndag :)

sömnproblem

har sett klart andra avenyn, gjort klart hela power point presentationen inför min svenskredovisning och pluggat in 25 engelskglosor i huvudet. trots det vill inte min kropp sova. Alla jävla tankar tar död på mig!

längtar till västkusten, till båten, till klipporna, till resturangerna, till sjöbodarna, till havet, till fisk/havslukten, till affärerna, till cafeérna, till båtturerna, till hamnstäderna, till min båtruff, till solen, till fisket, till krabbfisket, till girll/myskvällarna vid elden, till solnedgångarna, till springturerna, till bokläsandet.. längtar till den ensamma tid jag ska spendera i sommar. jag, familjen och västkusten med sina vackra klippor och solnedgångar ♥

nu ska jag drömma mig vidare...
godnatt än en gång
















sjukt trött

idag har jag varit och tittat på klaragymnasiet, och det programet jag tänkt att gå, Samhäll - människa&beteende. verkar riktigt bra, efter fjärde besöket och jag ser verkligen fram emot hösten och de tre år som väntar där! förhoppningsvis tillsammans med julia också, skulle vara kul :)

nu ska jag titta på andra avenyn och sedan sova..
godnatt

idag är ingen bra dag

är jättetrött.. har ont i hälen.. känner för att gräva ner mig... gråta 25 L.. och vakna som en ny människa.

:'(


prov

ligger i min säng och går igenom veckan i mitt huvud. har spanskprov på tisdag som jag knappt har tittat igenom. Spanskan är något jag verkligen inte orkar med just nu, och det blir inte bättre av att hela mitt huvud snurrar av sjukt mycket annat. funkar liksom inte att ens försöka förstå någonting, så det har jag inte gjort heller. (försökt förstå alltså) utan jag har helt enkelt skitit i att plugga.

får ta tag i det imorgon, det löser sig nog precis som så mycket annat förhoppningsvis gör tillslut.

nu ska jag se klart på kvällens långfilm, wallander - luftslottet. 
godnatt

100425

söndag idag, en söndag som har spenderats i tingvallahallarna tillsammans med 94laget. har tittat på Tjeckien -schwiez och Sverige - Finland. har även fått pris eftersom vi vann serien. Har varit en sjukt dryg dag, och jag har varit tröttare än någonsin eftersom jag inte somnade för än 04.30 igår/idag. 

ligger i min säng nu och skissar lite på en helkroppsbild vi ska göra i bilen. går åt helvete skulle jag vilja säga då de jävla händerna som jag gör ser ut som apfötter. får psyk på detta snart och lägger mig under täcket och skriker. 

nej, nu ska jag titta på topmodel istället för att rita apfötter... 

fredag igår, lördag idag.

träffen med värmlandslaget igår var hur kul som helst! tittade på matcherna Finland mot Schweiz och Sverige mot Tjeckien. snackade, skrattade, hejade, käkade och hade grymt kul. störtsköna brudar hela högen! ♥  
de sista timmarna av dygnet efter timmarna med laget spenderades i sporthallen, utanför elin jansson hus och hemma i sängen tillsammans med elin olsson som sov över.

Idag var vi uppe med tuppen.. nästan! jag vaknade kl. 07.30 av att en jävla äcklig pytteliten skalbagge eller något kröp på min arm, fick panik och efter det var jag rätt vaken faktiskt! timmarna mellan 12.00 och 16.00 traskade jag och mamma runt i varenda affär i hela karlstad tror jag. och det gav väl ett helt okej resultat då jag i alla fall köpte klänningen och skorna jag ska ha på avslutningsfesten (balen)

nu håller jag på att planera kvällen, vilket just för tillfället inte går specillt bra. konstigt att allt alltid ska gå så segt när det är killar inblandade? :s det där med att de inte kan göra två saker samtidigt är så sant som det är sagt. 

vi säger så.. vad kvällen bjuder på återstår att se. 
ta det försiktigt ute på gatorna små troll ♥   

ännu en fotbollsträning

var en jobbig skoldag idag. Började med ett till nationellt prov i matte. skönt att alla utom tre prov är avklarade nu (för mig.. som har missat ett) efter skolan satte jag mig med lite läxor. och sen, trots att jag var hur osugen som helst på att träna fotboll bestämde jag mig för att göra det ändå. på grund av att jag var på hur dåligt humör som helst efter skolan. fick ur mig rätt mycket tankar och var skönt att springa av sig lite. Efter en varm dusch och lite mat, känner jag mig nu piggare.

just nu sitter jag och tittar på hockey. och djurgården leder över hv71 med 4-3 (vilket är bra)
ska snart bädda ner mig i sängen och sova. imorgon väntar en endaste skoldag innan helg, + träff med värmlandslagsbrudarna! ska bli rikigt kul att samlas allihopa igen :)

nu säger jag : GODNATT!

vilken människa!

var och lyssnade på en förläsning med Björn Starrin idag. vilken sjuk människa. vilket geni! vilken stjärna!
min favoritfilm som jag säkert nämnt någon gång tidigare är smala sussie. och nu, efter att träffat björn blev ju inte filmen sämre direkt. Bröllopsfotografen är också helt underbar! men ingen film slår smala sussie. och efter att nu träffat björn tror jag inte det är så många människor som slår honom heller. han föreläste om mental styrka/självkänsla, och vart enda ord var hur bra som helst. (och det blev ju inte sämre av att man höll på att skratta ihjäl sig hela tiden då björn själv var som en lite lugnare version av pölsa) ... sjukt bra!









kunde inte sluta skratta åt honom, (vilket syns på de otroligt bedrövliga bilderna) vart enda ord var helt klockrent på denna fina dialekt. fick även en mycket snygg signering på mina skor!

_______________________________________________________

nu har jag precis kommit hem från arvika efter att varit där och bytt min piercing till en mindre stav.
ska alldeles strax ta tag i lite läxor och sedan ta ett varmt bad. funderar även på att lägga mig lite tidigare ikväll, se en film och försöka somna i tid..  får se hur det går

kram ♥

överlevde

nyss tagit mig en varm och skön dusch efter en rätt så iskall hemfärd efter träningen (som inte heller var så varm för den delen) ska jag vara ärlig var det inte så roligt heller, fotboll är nog inte min grej. hade tappat sjukt mycket teknik och speluppfattning också, trodde faktiskt inte det var så mycket.. men kör ändå ett tag framöver för träningens skull! satt fint med lite löpning.

imorgon ska klassen iväg och lyssna på en föreläsning om självkänsla (tror jag) med björn starrin. ska bli riktigt intressant. och ska jag orka lyssna är det nog bäst jag går och lägger mig nu, men först hade jag tänkt titta på de sista minuterna av matchen mellan inter och barca!

godnatt ♥

dags att träna fotboll

har suttit och pluggat sedan jag kom hem kl. 13.30 tills nu! har bland annat skrivit klart mitt soarbete om u-landet Nigeria! Nu ska jag alldeles strax ta ut moppen, åka och hämta elin och vidare till slottsbron för att genomföra min första fotbollsträning på 2 år.. känner mig till och med nervös. tänk om jag glömt bort hur man gör? kanske inte vet hur man passar en fotboll längre? haha...

får se hur detta går! nu ska jag i alla fall åka :)


jag vet vem jag är när jag är hos dig

har haft fullt upp hela helgen, så blev dåligt med bloggande. påbörjade helgen tillsammans med elin och jennie, i fredags då vi hade myskväll mestadels hemma hos mig som jag skrev om. Lördagen bestod av en hel del mopedåkning lite över allt och en filmkväll hemma hos mig tillsammans med lite pojkar. Söndagen sedan var riktigt slappt rakt igenom. somnade till och med tidigare än vanligt.

Måndag idag. Varit en vanligt skoldag precis som vanligt, hade polenmöte under eftermiddagen och kom ännu en bit på vägen mot en redovisning. Efter skolan åkte jag och mamma till en arbetskamrat till mamma en stund och sedan vidare till min mosters hus som de håller på att renovera. och det blir verkligen hur fint som helst, och jag blir bara mer och mer sugen på att flytta....

de senare timmarna av dygnet har jag lagt på att göra klart två inlämningsuppgifter och läst igenom lite glosor.. nu ska jag styra mina steg på sängen, linda in mig själv i en filt och krypa ner under täcket. 
godnatt små hjärtan ♥

 

humöret är påväg uppåt

var inge värre glad förut. Men nu är det bättre, har en jennie som ligger och sover i sängen bredvid mig och en elin som står och tvättar bort sminket på toaletten efter en kväll tillsammans här hemma med tvtittande och lite chipsätande. Var meningen att vi skulle få lite mer sällskap, men det blev inte riktigt så. Tar det imorgon istället!

nu ska vi krypa ner i sängen och försöka oss på att sova.
godnatt små troll där ute.. hoppas er fredag varit bra!

fredag

det är fredag och jag är trött på allt och trött på det mesta.
en typisk skitdag! vill byta skal, och förändra mig helt och hållet.
innifrån och ut. uppifrån och ner.
skiter i bloggen idag.


ha en bra fredag kära ni

bad och promenad

antar att det var denna rubrik ni väntade er! för just idag har jag gjort precis vad jag sa att jag skulle göra. Tog mig ett bad efter lite plock på rummet, sedan satte jag på mig träningskläder och gick ut! blev inged våldsam powerwalk men tog med mig elin på en lagom promenad runt grums på en timma typ. vädret är så sjukt underbart så jag blir helt lycklig. Efter promenaden gick vi upp till sporthallen en stund och tittade på lite innebandy för att sedan gå hem var och en till sitt. Blev kvar utanför dörren och trixade lite med fotbollen, men min otroligt grymma teknik hade visst sprungit bort. jag som underhållit mitt fotbollssinne så otroligt! *host*  dags att ta tag i det nu!

förövrigt börjar jag bli trött och ska snart dra med mig mina ben in mot sängen. men först ska jag lyssna 2000000 gånger till på en låt som jag fastnat för något så sjukt mycket.  

Lisa Ekdahl & Lars Winnerbäck - dom band som binder mig. 

sätter punkt där för ikväll. 
kram på er ♥ 

polenmöte

har haft polenmöte hela dagen tillsammans med polengruppen! har kommit rätt långt på vår väg mot redosviningen nu faktiskt. är så himla roligt och jag är så otroligt glad att jag fick uppelva den resan!
kom hem för en timma sedan och sedan dess har jag suttit och pluggat matte eftersom det är nationella prov imorgon.. känns dock som det kommer gå åt helvete, så la precis ner pluggandet. det jag inte lärt mig på dessa nio åren behöver jag inte kunna heller.

Nu ska jag förflytta mig ner till badkaret för ett bad och sedan ska jag ta mig en timmes vila, och seda kanske jag skulle försöka mig på att komma ut på den där promenaden som jag tjatar om som aldrig blir av!

får se vad klockan blir....

seg

det där med läxorna var ingen bra idé för mig just idag.. orkar verkligen inte! bestämde mig för att måla naglarna istället, och det var precis vad jag gjorde. Tack vare piercingen har jag slutat bita på naglarna, tänkt vad mycket fördelar en sån liten sak kan ha ;) och nu tänker jag verkligen inte börja bita igen heller, som jag alltid annars gjort när jag lyckats sluta några veckor! den där promenaden som jag snackade om har inte heller blivit av än.. men det är dock inte försent än.. får se hur det blir med de!

nu ska jag i alla fall försöka läsa lite på läxorna....





mobilkameran är den sämsta någonsin, orkade inte hämta den andra

biltur

kom hem från skolan en timme senare än vanligt idag för jag och några klasskompisar ville jobba lite extra med huset vi bygger i tekniken. Kom i alla fall en liten bit längre vilket var skönt eftersom det inte är så många veckor kvar! när jag kom hem tog jag och mamma en liten biltur till liljedal och tillbaka! fint väder och massa fina hus.. jättemysigt! skulle verkligen vilja bo ute på landet.. 

Nu sitter jag här hemma och har precis ätit en mjukglass som har kylt ner hela mig.. fryser som tusan!
ska snart ta tag i lite läxor och sedan ta en promenad!


apor och springturer

har precis krupit ner under täcket och ska alldeles strax göra ett tappert försök till att sova. Första lektionen imorgon är idrott och skulle det inte vara för mitt lår skulle jag ge mig ut på en löptur, min allra sista också för den delen när det gäller betyget. tack dina apa för att du gav mig lårkakan, känner inte för att springa. Ska istället börja planera min och elins idrottsdag, så den kan bli gjord så fort som möjligt.

nu ska jag pussa på min stighelmer innan det är dags för ögonen att slutas.
ha en fin natt mina kära läsare









kyligt

ville verkligen inte gå upp imorse.. men var så illa tvungen och kom precis i tid till skolan! Under musiklektionen han jag skriva klart nästan hela slöjdarbetet som ska vara inne om tre veckor (resten av klassen hade prov) Fick även tillbaka två prov under dagen som antagligen var det sista jag behövde för att behålla mina mvg:n och gjorde fysikprovet som hängt mig i hälarna.. så nu känns det mesta i skolväg riktigt bra!

Sa till mig själv när jag gick hem från skolan idag att jag skulle skita i att plugga på den lilla ynka spanskläxan vi har tills på torsdag, och det var precis vad jag gjorde. Jag åkte direkt ner till mormor och pratade lite med henne och tittade på båtdynorna våra som hon sytt. sedan åkte jag iväg med min kära moppe och hämtade elin, snabbt hem och käkade lite tacos och sedan gick vi ner till grillhuset? (heter det så?) och köpte glass. var verkligen hur skönt som helst att sitta där nere i solen och käka glass. 19.00 var det dags för elin att träna fotboll, så åkte med henne upp. Satt där, åkte några varv på moppen i grums med matilda, åkte bland annat till orrby för att kissa. 
på vägen hem fastnade vi en sväng..  så kom hem för en stund sedan (en rätt lång stund sedan) och fryser fortfarande så jag håller på att dö. och trots att det fina vårvädret kommit är det långt ifrån varmt på kvällarna!

nu har ni hört min inte allt för roliga dag i detalj. ska kolla lite bloggar nu innan jag styr mina steg mot kuddarna och duntäcket i sängen!
kram på er ♥


sömnproblem

just idag kom en sådan dag då kroppen vägrar slappna av och somna. Just idag när jag är trött och behöver sova. Klockan är ställd på 06.15 och det skulle vara rätt skönt om jag var något utvilad till morgondagens skoltimmar. Men sånt här är livet, ibland besämmer man över kroppen... ibland bestämmer kroppen helt själv.

Har sysselsatt mig med att läsa ett antal bloggar om och om igen, låtit mina öron njuta av lite Lassemusik och försökt trycka sönder min lårkaka. (vilket jag gjort helt utan resultat dock, då det fortfarande gör lika ont och är lika stort) samtidigt som jag gjort detta ligger jag och förundras över hur mina ögon knappt orkar hålla sig uppe trots att kroppen inte är trött för fem öre? kan bero på att jag inte tränat någonting idag. eller så beror det på något helt annat, vad vet jag....  Hade tänkt jag skulle fundera ut något bra att göra under veckan nu när jag ändå inte har några prov att plugga på i all min ensamhet och när ändå sömnlösheten spökar. Det var dock lättare sagt än gjort. huvudet vill alltid komma på saker att göra när det är som mest inbokat. typiskt! Kan i alla fall kanske bli en sväng in till stan och till helgen är det avslutningsfest med innebandyn i gruvan.

vad ska ni göra under veckan? :)

nu ska jag försöka mig på att sova, trots att det kommer ta ett bra tag om jag känner mig själv rätt. Hinner tänka tusen tankar som jag kan dela med mig av imorgon....
Godnatt


Örebro i bilder

































vi är bäst & helgen var bäst! ♥


efterrätten först

åt som sagt muffins förut, sedan kom jag på att jag var sugen på tacos. så fixade iordning det åt mig, syrran och mamma. Nu har vi precis ätit och jag sitter proppmätt i soffan och tittar på svenska hollywoodfruar, (paus nu) och jag blir lika trött varje gång jag ser det för jag stör mig så fruktansvärt på dem men ändå är det så underhållande. Ska se klart det nu och sedan blir det sängen med en gång. Är trött, har lite huvudvärk och näsan rinner. Bara jag inte blir sjuk...

Nu börjar det!



muffins

blev ingen promenad, men det blev istället lite mopedåkning. Jessica ville ha skjuts till träningen, så körde henne och tog en sväng ner till okq8 för att tanka och åkte sedan hem och bakade kladdmuffins för att sedan åka och hämta henne igen.  Nu sitter jag här och tittar på Draknästet på svtplay! jäkligt bra att man kan se programen på nätet. speciellt för mig som aldrig kommer ihåg tidpunkterna för programen och därför missar dem.

Nu ska jag äta mina muffins!

vanlig måndag

En natts sömn, lite frukost, en lång skoldag som innehöll lektioner och utvecklingsamtal och ett top model program senare sitter jag nu här vid datorn och fryser ihjäl. Gissar på att det är varmare ute än inne faktiskt. Njuter fruktansvärt mycket av att inte ha någonting att plugga på och funderar på att ta med mig mamma ut på en promenad i det underbara vårvädret. Pappa har även fixat mopeden, så kanske skulle ta en tur med den. får la se hur det blir! sängen lockar också, är rätt trött efter helgen. Skulle vara rätt skönt att dra på sig mjukisbyxorna och krypa ner under täcket, sätta på en film och somna någon timma, idag när det inte är någon träning heller..
fast i för sig så vore ju då promenaden något bättre. Får se hur det blir! Går ner och pratar lite med mamma till att börja med!

Krami ♥


örebrocupen 2010

då var man hemma igen! en helg fylld med otroligt mycket roligheter var fort över. Och som ni märkte fick jag inte tag på någon dator under helgen.

Det har varit en riktigt rolig helg med jätte mycket innebandy, en gigantisk lårkaka, massa skratt och träffar med folk från alla möjliga olika håll. riktigt roligt! kom dock inte så långt i själva cupen som vi egentligen hade som mål då vi åkte ut i kvarten genom en endaste liten straff. men sånt är livet! och cupen var riktigt rolig ändå. Var skönt att komma bort lite och få tänka på annat.

skulle precis ladda upp bilderna, men naturligvis skulle det krångla just nu. Ska försöka fixa det imorgon!
Nu ska jag istället hoppa ner i sängen, se  klart på filmen 50 firts dates och slappna av efter en rätt jobbig helg trots allt roligt. mitt huvud är riktigt trött och mitt lår är totalt kört. blir vila hela veckan nu + lite plugg!

nu blir det sängen!


















redo!

sådär.. nu är alla (två) väskor packade, mobilladdaren och kameran nerpackad, hörlurarna hittade, mobilen fullproppad med ny musik, en skiva utbränd, och jag är redo för att ge mig av mot örebro tillsammans med laget!
Hoppas på en kanonhelg nu, och om jag tänkt rätt har jag inte glömt någonting! vore skönt att slippa den där panikkänslan av att någonting så fint ligger kvar hemma.

Dax att titta genom väskorna en sista gång och åka!
ha en bra helg - för det ska jag/vi :)

morgonpigg

... eller inte.

Hade tänkt mig att gå upp kl. 09.00 idag för att packa de sista grejerna och fixa till lite småsaker som mobilladdare, fylla på mobilen med lite låtar, kolla så att hörlurarna funkar m.m. Detta var dock precis vad jag inte gjorde då jag direkt stängde av alarmet när det ringde och somnade om. Vaknade istället för ca 10 minuter sedan och kände att det nog är dax att stiga upp om jag ska hinna med till örebro. (bussen går inte för än 15.00, men är man dryg in i det sista inför bestämda tidpunkter så är man)  

Är som sagt time att ta tag i packning. hoppas på att jag får med mig allting utan att behöva krångla när man väl kommit fram. Brukar alltid vara någon som har glömt någonting. inte ska det bli jag i alla fall! 
Får se hur det blir med uppdateringen under helgen.. kan komma något inlägg om jag har turen att få tag på en dator! 

i vilket fall  - HA EN BRA HELG!

fem öre hit och fem öre dit

sådär! nu är träningen avklarad och den var inte kul för fem öre. kan bero på att jag var så otroligt osugen på att träna. trots att vi hade provträning för nya spelare kom det inte en enda ny heller, vilket gjorde det hela ännu tråkigare. Men i vilket fall har jag packat klart alla saker inför örebro, tror jag? hoppas helgen kommer bli riktigt bra nu. behöver verkligen tänka på något annat, och detta är ett perfekt tillfälle. har ett typiskt i-landsproblem också då jag inte kan bestämma mig för om jag ska ta med bikinin eller inte till äventyrsbadet och om jag ska ta med plattången... tror jag skippar båda delarna faktiskt. nu vet ni det också!

totalt onödigt vetande jag just delat med mig av.
ska gå upp till sängen, dra täcket över huvudet och sova nu.

godnatt alla tomtar och troll


påväg upp

sitter i soffan, tittar på sighelmer som så fint ligger och sover bredvid mig medan jag pratar med mamma om vad sjukt dyrt det blivit att ta eukörkort, och mitt i allt känner jag att mina naglar tar emot knapparna när jag skriver. konstigt.... de som alltid varit nedbitna till max. nu har de helt plöstligt en lite vit kant. är nog tack vare percingen i för sig, eftersom jag varit vädligt noga med att inte få in några bakterier i munnen. tusan, så bra!

Jennie sov hos mig inatt och idag var vi tillräckligt pigga för att gå upp ca. 14.00! riktigt bra gjort av oss ändå. från det tills nu har jag enbart packat lite inför örebro, kört hem jennie och gosat med stig. Ska snart gå ner och packa väskan och åka iväg på träning. Är dock riktigt rejält osugen på att träna, känner verkligen inte för det för fem öre. Men ska komma några nya och provträna idag, så är väl lika bra att gå upp och försöka. Kanske behövs pratas lite inför morgondagen och helgen också.

förövrigt vet jag varken upp eller ner.. ut eller in.. men det kanske är lika bra. ärligt talat ska det blir skönt med skolan på måndag, behöver annat att tänka på och annat att göra.

Nu: packa väskan
Sen: träning
Senare: packa klart inför örebo

7 april 2010

onsdag idag, exakt en veckan sedan jag var i arvika och fixade piercingarna. det är verkligen såna där saker som påminner en om vad fort veckorna går. känns bara som måndagar och fredagar hela tiden. Skönt dock att denna vecka ändå varit skolfri. Känns även skönt att vi har några dagar kvar innan skolan sätter igång igen. Helgen ska spenderas i Örebro, då det är dags för örebrocupen med laget. En cup som bara ska vinnas

Börjar bli trött, får bli ett kort inlägg.. Andra avenyn rullar på tv:n och jag ska snart sätta mig i bilen tillsammans med mamma för att åka och hämta Jennie. ska även åka förbi nyängen och köpa med något väldigt nyttigt hem i form av godis eller chips.. känns som det kommer smaka riktigt bra nu faktiskt!  ´

godnatt


RSS 2.0