här vänder sig skyn till den som kan tro genom tegel

har försökt ladda upp två bilder nu i hundra år, känns det som i alla fall. nu ger jag upp. låter lars röst sjunga mig trött, lägger mig under täcket och låter denna dagen gå över i morgondagen. imorgon är det första oktober, det är fint. det är höst på riktigt. godnatt


det kan vara bra ibland, för bra

nyss tränat, nu ska jag äta lite.. återkommer!

jag behöver inte nån som visar vägen för jag tänker inte gå den










tre gamla favortier som spelas sönder för tillfället!

 


men någonstans mellan botten och skyn svänger livet upp och ner och det är därför det är där som jag går

ni som läst min blogg en längre tid vet att det går upp och ner i skrivandet, i inspirationen och framför allt i humöret. det kommer perioder där jag har svårt att må helt bra, av olika anledningar, vilket gör att bloggen drabbas och det känns nedstämt. det är lite jag det där, och det är så det är och så det kommer vara. mycket av det jag skriver är kanske egentligen sådant som ska vara nerkladdat i blocket under sängen, men det känns finare att dela med sig av vissa saker, och då blir det såhär. jag tycker det är hur fint som helst att ni som läser gör det, en stor kram till er ♥ och jag tror någonstanns att ni läser av en anledning, så jag låter det vara som det är. det är jag, hur fint och ofint det än är.



och du astrid, snart kommer de bättre dagarna. tack för bilden, den gjorde min dag. tycker absolut du ska satsa på ballongutdelare!

titta inte åt mitt håll, du får inget tillbaka

när man löst ett problem, står det andra runt hörnet. men för stunden njuter jag, lyssnar på lars och ska snart köra ner näsan i spanskpappren. ska bli skönt att kunna lägga redovisningen bakom sig efter imorgon. har varit en jobbig dag, men en bra dag. kort och gott. kommer vara död imorgon, men snart är det helg. snart är det helg. godnatt

du kanske borde tänkt på hur du mår. du kanske borde tänkt på hur det går. du kanske borde tänkt på konsekvensen mer än kicken, idiot.

sitter och skrattar med Hanna i datasalen. kan vare den ljusaste stunden av dagen, antaligen den enda. mycket negativt nu mina vänner, jag antar att ni får stå ut. det är såhär ibland, det måste tydligen vara såhär. det kommer en vändpunkt, det gör det alltid. vi väntar och ser, snart kanske, kanske inte. Nu är det dags att skriva en novellanalys.

det är mornar som denna sängen lockar lite mer

ville inte gå upp, ville inte göra mig iordning, ville inte äta frukost, vill inte gå ner till bussen, vill inte till skolan. Vill bara vara kvar hemma och spendera dagen i sängen under mitt täcke. ännu en dag som går emot, strävar emot allt den kan, stretar, drar och rycker på samma gång. jag orkar inte, säger jag tyst för mig själv. ändå vet jag att jag snart kommer gå den vanliga vägen ner för backen till busskuren, träffa min klasskamrater i skolan och försöka klista på ett leende för ett litet tag. skillnaden är att när jag kommer hem idag finns det inget leende, idag finns ingenting. för nu är jag trött på det här!  ha en trevlig dag fina ni  

det här är slutet på en lycklig början

känner mig inte klokare. snarare yrare än någonsin. det gäller att inte visa sig svag. men jag är påväg ner, det är nog en del av sanningen. som något oförklarligt. något ofint. inte hela sanningen, jag kommer alltid vara lite starkare än det som försöker knäcka mig. det är en ofin sanning som svider, och som gör att jag går som vinnare ur striden. det är något jag vet, något som gör mig starkare. men det är med besvikelse jag erkänner, erkänner att ni förvirrar mig. det är så sjukt ovärt, ofint, obra. det gör mig verkligen sorgsen att tänka tanken, att tänka tanken kring att vi ska gå genom den sanning vi vet ligger framför oss, vi veta alla, att sanningen ligger där, naken och ofin, som något som bara väntar på att få träda fram. och vi vet så väl att det är så det blir. varför ta omvägen? varför? det snurrar nu, och det snurrar bra. snart vet jag inte vart fram och bak är, snart vet jag inte vart upp och ner är, snart vet jag ingenting, ingenting alls. kryper ner under täcket, låter drömmarna möta den ovisshet jag känner, kanske har de något svar, någon finurlig lösning. ska drömma mig framåt, här kör vi framåt. finns ingen anledning att fastna, så mycket vet jag. vi sätter punkt här för kvällen. är yr, frusen och trött. imorgon är en ny dag, precis som denna dag, hoppas på något finare, något klarare. önskar era tankebanor vore aningen klarare, det vore lättare då. punkt. godnatt!

ta mig här ifrån för en stund, för ett litet tag

åkte med mamma till ikea en sväng. behövde lite småsaker, ni vet, ljus och annat onödigt. Mitt humör är fortfarande inte bra. är skakig, trött, småirriterad och rätt hysterisk inombords. det är en orkan, en förjävlig sådan som vägrar lugna sig. Ska ta en promenad nu, men några vänner. kan kanske bli bättre, kanske inte. det återstår att se. så länge lars röst är runt mig är det lugnt. men så fort det tystnar, då kommer paniken. på riktigt. tar en promenad och låter höstluften kyla ner mig, borra sig in i mig och hoppas på att den tar med sig något vettigt, eller kanske ovettigt ut.

jag vill aldrig vara något tungt för dig

imorse låg allt på samma nivå, nu har det förändrats, rätt rejält. det är yrt, snurrigt och jobbigt. idag är en sån dag när jag stänger in mig i en glasbubbla, går i den och vägrar öppna mig. går i min egen fil liksom, helt och hållet. det är irriternade. NI är irriternade. nej inte ni, utan mer ni som inte vissa personer. ett stort ÅH på denna dagen. nu ska jag ta ett bad!

snart kan jag ta mig ut på isen, men inte än

på något sätt är det kyla som möter mina ögon när jag tittar ut denna morgon. det är frostbelagda gräsmattor, dagg och solsken i en fin kombination. blir en fin dag mina vänner. Dock är inte amanda på något bättre humör, heller inte sämre. det ligger liksom på samma nivå, samma nivå av ilska, raseri, hysteri och glädje mitt i allt. för detta är skrattretande. skrattretande på riktigt. Nu ska jag gå ner till bussen, sätta mig på den, låta lars röst sjunga sönder mig, kliva av bussen, gå en kall promenad till skolan och möta världens finaste klasskamrater. vi hörs senare


jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår, och aldrig älska dig igen.. aldrig älska dig igen

"det är en hög division vi spelar i. nivån är på topp. välkommen in den som vill vara med och spela. det är här vi kör, kör över varandra. idioter"

detta skrevs nyligen på amanda nilssons facebookstatus. tänker inte förklara mig. men hon kokar, kokar över. det här är fan det ofinaste jag varit med om. fyhelvete, om man får säga så? det får man, det kan jag lova er. länge sedan jag kände denna känskan, på detta sätt. att ha förtroende för folk är stort. jag tappade just mitt. godnatt fina ni, vet att några av er i alla fall är fina. det är nog bra. tror jag. FAN! godnatt :@

det är något skumt med stan just idag, någonting som knakar

dagarna flyter på, flyter ihop, som o'boyen gör tillsammans med mjölken. blir en aning yr i huvudet, lite snurrig, som när man åker karusell. men dagarna är fina, att åka karusell är fint. luften har blivit kyligare, den hud jag lämnat synlig när jag kliver utanför dörren på morgonen väntar inte direkt med att tala om att hösten är påväg. ser ni löven? kan vara något av det vackraste jag ser. färgerna, luften, lukten, kylan, mysljusen som lyser upp i kvällsmörket - hösten, det är något fint med hösten, något speciellt. vissa dagar är speciella, vissa dagar kommer tankar som man trodde lämnat en, typ föralltid, tillbaka. ibland som förut. eller inte alls. jag vet inte. det snurrar lite. kan kanske vara bra? nu blir det så där yrt igen, kaos. vi skiter i det. jag lever, mår bra, andas oså. det är fint. ni också hoppas jag?

somliga dagar tar jag in vad jag hör, det går kvällarna ibland när jag inte ens undrar vad du gör

JAG ÄR HELT SLUT. TRÖTT. BORTA. DÖD. så enkelt är det. ska ta ett bad nu, tina upp en inte allt för varm kropp efter en hockeymatch, sedan ska jag inta sängläge snabbare än ni hinner blinka där framför era datorer. mår ni bra? jag hoppas det. tycker om när människor mår bra. faktiskt. så är det och så blir det. ska vi säga godnatt? tror det är lika bra, jag får inte ur mig mer än såhär. till och med mina fingrar är trötta... och naglarna också tror jag. hela jag är verkligen helt slut. och vet ni? imorgon har vi konditionstest i skolan. ni får gärna skjuta mig, på riktigt. godnatt!


du vet hur allt ska bli nu, allt är sagt, luften är ren

var en trevlig kväll igår, kort och gott. inga mer förklaringar. det var fint.
Idag har jag tränat ett pass och spelat träningsmatch mot skoghall, som gick kanonbra, trots att vi förlorade. var min bästa match för säsongen (1 mål, vilket kändes grymt bra) och lagets bästa match också, tror jag. älskar verkligen känslan av att få springa runt på det färgade sporthallsgolvet, i en varm sporthall med klubban i handen, bollen på golvet och mina med och motspelare på planen. det finns inget bättre.

nu är det hockey som står på schemat!


pinsamt, ja.

sitter hos emelie och tittar på reprisen av "lite sällskap" vilket är lika pinsamt varje gång. tycker verkligen inte om detta programet, det är sjukt dåligt. verkligen. mh, så är det. Nu ska vi snart åka in till karlstad och titta på hockey!

hoppas ni får en trevlig lördagskväll, hörs senare!

nu flyttar vi med fåglarna som trotsar atlanten

är det inte en dag som denna som kan vara typ.. överfin? har precis kommit hem från en tre timmars träning, som var hur rolig som helst, vilket träningarna i för sig alltid är när man får göra det man älskar. Ska snart gå ner till duschen sedan käka lite och åka in till karlstad för att titta på hockey tillsammans med Emelie, Tobbe, Adde & Fredrik. tycker om dagar som denna, det är fint att få göra det man brinner för, att få vara med sina vänner och ah. leva. tror jag lever.

nu ska jag duscha


kulhål tvärs genom bröstet, lungorna fyllda med vatten

jag har precis slagit mig ner här vid datorn efter en fullspäckad dag. började med skolan, slutade 14.30 och tog 15bussen hem. han precis innanför dörren så åkte jag med mor och far in till stan igen. Fick mig lite pengar och sprang som en tok mellan alla affärer för att hitta det som garderoben saknar. hittade det mesta vilket resluterade i att det var en mycket glad amanda som åkte med hem igen och gjorde sig redo för kvällens träningspass. Och även det gick bra, trots lite folk. har varit en bra dag, faktiskt. lite ont i halsen och annat smådåligt, men det är nog rätt fint ändå. Nu ska jag gå ner för trappen, dricka ett glas vatten och sedan mysa ner mig i soffan tillsammans med världens finaste familj ♥

hoppas ni mår bra, fina människor

det närmar sig en tid långt från dig

brotttttommmmm... precis kommit hem, ska in till stan igen nu med mor och far! vi hörs sen


du var 17 jag var 16 och jag skolkade från allt, jag ville bara vara med dig

några timmar i sporthallen, en promenad med lina och några minuters prat med fredrik senare sitter jag nu här med lars röst sjungande i öronen. jag njuter, på riktigt. han är bäst. imorgon är det skola, och det är jag faktiskt inte sugen på. är trött, trött som bara den. något jag däremot är sugen på är denna helgen, jag tror den kommer bli riktigt bra. träninshelg är det som gäller! börjar med träning imorgon 20.30 - 22.00.. fint, fint som fan.
nu ska amanda sova. ni också tror jag faktiskt, så vi sätter punkt här. och säger godnatt - godnatt


för alla idioter som gick vilse i sin tro

dålig dag. riktigt dålig. fast ändå bra. hade lars med mig, både i öronen och på magen. kanske var det som gjorde det hela ändå, trots allt. fint. gissa vad jag gör nu? vet att ni vet. jag lyssnar på lars, det är vad jag gör. ska snart förflytta mig här ifrån in till sängen och sova ett tag. har blivit sämre gällande förkylningen, så ska inte spela ikväll. ska istället med upp och titta på min träning, och försöka intala mig själv att bli friskare. det är precis så det ser ut. dagen kommer avslutas med en liten promenad tillsammans med två fina människor. låter fint, eller hur?



krossade hjärtan och lortiga speglar

jag är inne i en helt sjuk lasse-period. jag får inte nog av mannens röst. det är fint, så jäkla fint också. Det är torsdag idag, vilket jag tycker är rätt sjukt det också. torsdag? fredag imorgon? helg? var det inte måndag igår? jag blir inte riktigt klok på klockan alltså. men det kanske är fint det också? försöker hitta något fint med allt just nu. livet blir finare då. ikväll är det match, det vet jag faktiskt inte vad det är. fint? ofint? jag är förkyld. punkt. bussen går snart. vi hörs senare.









amanda bakar

jag bakar lussebullar.....

vattendroppar faller, precis som du och precis som jag

sitter och lyssnar på lasse, världens bästa lasse och finaste lasse. Har varit en bra dag i skolan, trots att jag är hur trött som helst. ska ta tag i mig själv och städa rummet snart, måste bara samla en aning mer energi. Ingen träning idag, vilket är skönt. Ska istället träffa josefin en stund, som det var riktigt längesedan jag träffade. så ser resten av dagen ut. ser rätt bra ut faktiskt!

nu: städa rummet!

vattendroppar faller, precis som du och precis som jag

sitter och lyssnar på lasse, världens bästa lasse och finaste lasse. Har varit en bra dag i skolan, trots att jag är hur trött som helst. ska ta tag i mig själv och städa rummet snart, måste bara samla en aning mer energi. Ingen träning idag, vilket är skönt. Ska istället träffa josefin en stund, som det var riktigt längesedan jag träffade. så ser resten av dagen ut. ser rätt bra ut faktiskt!

nu: städa rummet!

dom som skriver ljuger

avslutade denna dag med att se en hockeymatch tillsammans med några kära vänner. fint avslut på en bra dag. Nu är jag riktigt trött, vilket betyder att jag ska gå och lägga mig, nu på en gång faktiskt! vi hörs imorgon fina ni, godnatt


ni gör något ingen annan tidigare gjort

har spenderat två dagar i värmlands djupa skogar, närmare bestämt i sunne och i humletorp. jag har lärt känna nya människor från andra klasser och framför allt fördjupat mig i de underbara människor som finns i min klass, SMbe1b. vi är ett gäng överhärliga människor som har hur kul som helst tillsammans. det är helt underbart, på riktigt. har varit två sjukt roliga dagar. och mer såna ska det bli. helt klart! det blir inte finare, verkligen inte. att sättas ihop med 26 st helt främmande människor, få tre dagar på sig att känna sig någorlunda bekväm och sedan kastas rakt in i vardagen med allt vad skolan innehåller är tufft, att man då har turen att komma i en sånhär klass är guld värt, och mer därtill. jag är tacksam, tacksam som fan. det är öööööööverfint.

nu ska väskan packas upp och sedan väntar ett besök hos mina älskade morföräldrar!

svenska folket, vi tar stegen åt fel håll

jag är arg. jag är ledsen. jag är besviken, besviken på svenska folket. vi är påväg åt fel håll. helt fel håll. vad håller ni med på? jag säger ni för att stor del av svenska folket inte fått rösta i detta val. jag får inte fram ord när det gäller detta. Sverigedemokraterna? ett rasistparti ut i fingertopparna. har ni någon gång hört Jimmie Åkesson prata om något annan än invandringspolitiken? tror ni att ett parti som sd, som driver en fråga, en enda jävla fråga kan bygga upp ett starkt, tryggt och säkert land? sluta tänka om ni ens tror på det. det skrämmer mig, det skrämmer mig något otroligt. vi alla har någon gång hört den hemska historien om andra världskriget? ni vet då när hitler byggde upp ett nazistparti och styrde något som var helt åt helvete fel? jag vet att ni vet vad jag pratar om, varenda kotte. jag vet också att ni alla tycker det är fel, hemskt, sjukt, läskigt och totalt oförståligt. är detta bättre? vi har ett parti i sveriges riksdag som står för rasism, som står för att stoppa invandringen. jag blir mörkrädd, mörkrädd här där lamporna skapar skuggor på väggarna. skuggor som skrämmer mig. det är ljust, och ljuset gör mig mörkrädd. jag förstår inte detta. varför skulle landet bli bättre för att de utlänska människor som går på Sveriges gator skulle byta gator? skulle byta land? blir vi inte ett bättre land om vi börjar i andra änden? om vi bygger upp vårt land från andra hållet, med helt annat tänk. jag skiter i om det är rött, grönt eller blått. om vi vill sänka eller höja skatterna eller vad vi än ska göra. vi ska i alla fall inte skylla våra motgångar på invandrarna. det är dags att sätta stopp, innan det börjat. detta är skrämmande. "ge oss tillbaka vårt sverige" varför vill vi ha tillbaka något vi inte blivit av med? jag är arg. på riktigt. ska bli en intressant dag imorgon, är rädd för att min klass kommer vara hysterisk. så är nog dags jag lägger mig nu, om jag kommer klara av att somna. hoppas ni inte röstat på sd. jag blir besviken. godnatt

från kylan in i värmen

har spenderat kvällen på mitt rum tillsammans med Fredrik, Andreas, Tobias & Emelie. Så fint sällskap en lördagskväll som denna är inte helt fel. Dock är jag nu helt slut efter att inte sovit överdrivet många timmar under helgen och ska försöka mig på att sova så snart som möjligt. Lars röst är med mig, hela han känns här, nära. känner mig förvirrad, lycklig, glad och helt konstig på en och samma gång. vet inte om det är bra eller dåligt, men tror det är hur bra som helst. Har match imorgon, samling 12.00 och matchstart 15.00 i Lesjöfors, tror ni jag just nu känner att jag orkar? med en förkylning i hela kroppen och jordens hosta. nej, ni har rätt. jag orkar inte. men jag kommer göra ett försök, så det så! nu sätter vi punkt här, vänder blad, tänker en stund, säger godnatt och hörs imorgon. sov så gott

innan mörkret faller ska jag visa några bättre sidor och lova dig någonting igen

en fin natt. en fin dag. använder ordet "fint" allt för mycket, men för tillfället är det mycket som är fint. har inget bättre ord på lager. har inte så mycker mer att dela med mig av för tillfället heller, tråkigt nog. lyssnar på lars, och just nu behövdes hans röst. vi hörs senare

I don't believe in much, but I believe in you













vi kör på fredagsmys i detta hus, en så fin kväll som denna. De senaste dagarna har gått i mysandets tecken hela dagarna, dag som natt, så kan lika gärna fortästta. det är fint ska ni veta, så jävla fint. jag mår bra, på riktigt. konstig känsla om jag ska vara ärlig. Nu ska jag bädda min säng, duscha och krypa ner under täcket till en film. mår bra ni bra? jag hoppas det. lev väl och ta vara på dessa mysiga höstkvällar

"bort med rasisterna från våra gator, fyll dem istället med bögar och flator"

dåså, då är ännu en dag påväg mot sitt slut. har varit en seg dag. en bra dag. fick sluta tidigare för att klassen ville se Jimmie Åkessons (SD's partiledare för er som inte har koll på det) prat på torget, vilken de flesta kanske såg på nyheterna gick åt skogen. eller rent åt helvete. kalla det vad ni vill! inte fick vi höra det inte. Skulle varit intressant. riktigt intressant. jag tänker inte uttrycka mig i frågan angående svergiedemokraterna, men det hade varit intressant att låta honom få fram sitt och höra hans åsikter. alla får stå för vad de vill, vare sig man tycker det är fel eller rätt. jag kan dock säga att jag inte är för deras åsikter men tänker inte säga mer än så eftersom jag inte satt mig in i allt ordentligt, vilket som sagt gör att jag stör mig på mig själv eftersom jag vill vara intresserad. men det kommer, det kommer. I vilket fall som helst så är det både intressant och skrämmande vad folk verkligen har olika åsikter, och ibland känns det som att det har gått för långt. Jimmie tog sig inte ens ur bilen idag, på grund av att polisen inte kunde garantera hans säkerhet. ibland känns det illa, ibland inte. jag vet inte. (vänsterpartister hade ex. en stor banderoll där de ord som står för min rubrik var skrivet) Man tycker som man tycker, och det är fint. det är faktiskt fint.

förövrigt har det varit en mycket trevlig kväll som nu ska avslutas med lite skrivande på en novell innan det är dags att sova. imorgon väntar en stressig dag! tummen ner för det, men tummen upp för er. finisar. godnatt

onsdag

sitter i sängen och tittar på "pojken i randig pyjamas", en hemsk men sjukt bra film. är trött som tusan, ögonen håller på att falla ihop. kanske skulle sova en stund, och sedan ta en dusch. tror det får bli så! vi hörs senare

hösten tar sin lilla tid ibland, jag kanske tittar till en gammal vän

ligger i min säng, nyligen hemkommen från Adde efter några timmar tillsammans med honom och Fredrik. har varit en trevlig kväll. och nu ska jag sova, tråkigt nog. vill inte, måste. ni vet sånadär tråkiga måsten som bara är där, och retar i vardagen. ofint, ofint som tusan. godnatt!

vad säger ni? vänster? höger?

politik hit och politik dit. ska man vara intresserad? ska man inte vara det? en stor fråga. en bra fråga. är ni intresserade? jag vill vara det. jag vill vara intresserad, veta och kunna. se olikheter, se likheter, så möjligheter, se något fint, fint med politik. men vet ni vad, för mig känns det inte så fint. det känns som pajkastning, som en boxningsmatch, som en liten lek. fast ändå inte. hm... jag tror jag låter detta vara, ligga under ytan, tills jag känner mig redo för att ta upp ämnet. och då tror jag banne mig att jag ska veta lite också, ni vet.. se olikheter, se likheter, se möjligheter, se något fint. politik är fint, det är det. tills dess hoppas jag ni kloka människor där ute som har rösträtt ändå gör ett val, tänker en aning och försöker påverka vårt land för en finare framtid. för sverige är fint, det kan ni hålla med om, där är vi överens, right?

nu är det dags för träning. vi hörs senare!

And I hear him singing while he sits there in his chair, while these autumn leaves float around everywhere











det är något speciellt med hösten. något extra. något fint. något som gör mig hel.


Daylight breaks and I go to bed, and I find myself worrying about things you said

ur datorns högtalare hörs lasses röst. ett fint avslut på kvällen. träningen för dagen gick bra trots att huvudet inte riktigt var med. rätt obokstavligt. fint ord, mycket fint. tittar på lite sällskap, och idag tänker jag inte kommentera det. magen skriker efter mat och jag känner mig trött, på riktigt. det var längesedan. imorgon är en ny dag, en bra dag förhoppningsvis. tisdagar brukar vara bra. det sägs så. mentorssamtal imorgon, minde bra. för jag orkar inte. nu ska jag stänga av datorn. eller i alla fall sluta babbla, och försöka uttrycka något bra en kväll som denna genom osammanhängande meningar och konstiga ord. vi säger såhär för nu, kanske för idag. sköt om er ♥

I walked these streets with you

sitter i min obäddade säng bland duntäcken och grönklädda kuddar, lyssnar på "from hank to hendrix" och funderar på allt och ingenting. livet är bra fint mina vänner. det är en sak som är säker. jag trivs, trivs som fisken i vattnet. luften där ute får mig att le. träden som börjat förvandla sina blad till en allt mer hösliknande färg, får mig att le. människorna som fortfarande går i sommarkläderna och trampar sönder benen i ilfarten för att hinna med bussen på eftermiddagarna, får mig att le. den andra sortens människor, som tagit fram höstkläderna i alla dess former, som vandrar lugnt efter gatorna i takt med höstluften som försöker blåsa bort de få löv som precis nuddat marken, får mig att le. hösten är fin. livet är fint. hoppas ni känner det samma, det vore ännu finare.

Just take those old records off the shelf

trött. trött. trött och totalt råOsugen på att springa 3km sticker jag iväg ner till bussen. ännu en dag i skolan ska genomföras, har en känsla av att det kommer vara precis lika galen som alltid. STRESS NU. hörs i eftermiddag  


jag är hög nu sedan den dagen när du kom. ja, jag är hög nu och kan inte somna om

har varit en mycket fin söndagskväll som jag avslutar med att skriva tre sidor fakta om kristdemokraterna. Imorgon väntar en skoldag som bla. innehåller 3km löpning på idrotten vilket jag inte alls ser fram emot, men det är bara att bita ihop och köra. hoppas ni haft en bra dag, nu ska jag proppa huvudet fullt med lasses röst och sedan sova. godnatt!


kan vi inte bara se oss om, och inse att det var finare då

äntligen tagit mig upp ur sängen, duschat och nu ska jag göra mig iordning.. eller ja, sätta på mig kläder. är allt för lat för att göra mig iordning just nu. kl. 16.00 är det hockeymatch som ska ses tillsammans med Matilda och Elin. blir fint att umgås lite med mina brudar!

veckoslut

hej på er. hej träningsvärk. vaknade nyss och jag är heldöd i HELA kroppen. varenda muskel värker (speciellt min rumpa konstigt nog) så idag blir det en riktigt slappdag. Ska gå ner och göra lite mat nu, käka och sedan gå upp hit och lägga mig igen. hoppas ni får en trevlig dag!

Can we make it last, like a musical ride?

har varit en fin kväll. och nu är jag trött, riktigt trött. imorgon är en vanlig söndag, ni vet en sån där söndag när man sover till 12, ligger kvar i sängen tills maten står på bordet, käkar och lägger sig i sängen igen. det är så det ska vara på söndagar och det är precis så det kommer se ut för mig imorgon. huvudet är trött, hela kroppen är trött, jag är trött. regnet smattrar på rutan, det känns fint på något sätt. det är höst, och hösten är fin. nu faller mina ögonlock i takt med låtens sista textrader. det är dags att sova. godnatt kära ni

vissa dagar är man ett med alla människor i parken











en dag i åmotsfors sporthall.
en vinst en förlust.



det är dags att fara vidare, ifrån här

inte ett dugg trött trots att det inte gick helt lätt att sova inatt. det kändes bra ändå. mh. Nu är det dags att åka till Åmotsfors och lira en massa innebandy och jag är både nervös och taggad. NU KÖR VI. helt enkelt. ha en bra dag

Can we get it together, Can we still stand side by side?













En fin fredagskväll ♥


när himlen är blodröd och brinner är det natten som tränger sig på

det är en kväll som denna jag längtat efter. det är en kväll som denna som gör mig lycklig. det är ett riktigt höstväder som vilar där ute, både på himlen, i luften och i träden. det är fint att omslutas av något så vackert men ändå så ofint. imorgon är det match, på riktigt. match i matchkläderna, med klubban i handen, medspelar på min sida och motståndare på andra. samling 06.45. fin tid va? just nu är svaret ja på den frågan. jag är spelsugen så det skriker i varenda liten cell. det är en typisk fredags-höst-kväll, med idol på tv:n, god mat i soffan tillsammans med familjen, läggdags tidigt enbart för att det är innebandy som gäller imorgon. för mig är det är fint, riktigt fint. jag trivs, och det är bara förnamnet. trivs ni ikväll? jag hoppas det, jag hoppas verkligen det. njut & lev väl. 


han ser sig om, efter något som en gång var du

alltså.. fyfan, vad tråkig jag är. delar inte med mig av något intressant över huvudtaget och visar er inte mitt liv ur något annat perspektiv en genom enformiga bokstäver, ord och meningar. usch på mig. på riktigt. ni förväntar er nog mer, jag vill att ni ska göra det också. det är förjävla ofint alltså. Dags att jag skärper mig nu. ska i alla fall försöka, för detta funkar inte. mer ord, mer tankar, mer händelser och framför allt mer bilder. det kommer, det kommer. ha lite tålamod bara fina ni, ibland är det mycket på en och samma gång. men har jag bestämt mig för något brukar det gå tillslut. vi säger så för idag, skärpning - SKA BLI!  godnatt :-) 

du går genom stan som om ingenting hänt

trött som bara den! och precis snär jag skulle skriva lite och lägga upp lite bilder såg jag vad mycket klockan var. träning nu ju, eller... snart! HÖRS SEN

overdrive

snart dags för skola.. eller först en bussresa på 30 min, sen skola. Känner mig inte så sugen idag faktiskt, eller jo. där ljög jag, jag känner mig visst sugen men har inga värre sköna lektioner idag. Men det är väl så det ska vara ibland också, det kan kanske inte bara vara KANONBRA att gå till skolan. eller kan det de? dags att fixa håret! ha en bra dag, vi hörs senare :-)

dagarna svävar

sitter och tittar på idol samtidigt som jag filer lite på en novell jag ska skriva i svenskan. känner att inspirationen finns, men ändå inte. det kommer förhoppningsvis. Har varit en bra dag, några få lektioner i skolan och några timmar med avslappning hemma nu på eftermiddagen. känner mig redo för morgondagen som tyvärr inte innebär något match vilket jag hade hoppats på men istället andra roligheter! Nu ska jag göra iordning lite kvällsmat och fortsätta titta på människorna som försöker nå sina drömmar :-)

idol

trött trött trött. nu ska jag se på idol....

samma, lika

en start på en dag utan ett avslut. en bra start för en lycklig tjej. en glad tjej med vackra vänner, vackra förutsättningar. när bussen rullar in vid hållplatsen kommer känslan vara precis som vanligt, även om det inte finns något som är vanligt. samma känsla, samma fina känsla. samma, lika. för tillfället är samma, lika fint. riktigt fint. det förväntas blir en bra dag, en fin dag. kan samma, lika sätta stopp för det? ett frågetecken hänger i luften, inget svar. kan det något bara vara? hänga i luften? en dag som denna när molnen är upplösta kan det det, det är fint. och hon låter det vara så.

ge mig en anledning att se åt ditt håll

sitter i min säng och har precis sett programet "lite sällskap" och jag hoppas just nu att resten av sveriges befolkning missade detta. Från och med nu kan ingen människa i vårt avlånga land se oss värmlänningar som normala människor. pinsmat, på hög nivå. men samtidigt lite kul, pyttelite. nog tjatat om det! Träningen gick bra och det är match på torsdag, lördag och förhoppningsvis söndag. DAGS ATT BÖRJA LADDA! det ska jag göra nu, genom att sova och invänta morgondagen som är den skönaste dagen på hela veckan. sov så gott som ärtor ♥

sa någon träning?

nu sticker jag iväg och tränar! ska springa så mycket jag kan, skjuta så mycket jag kan, göra så mycket mål jag kan, TA I SÅ MYCKET JAG KAN. ska träna ihjäl varenda lite muskel. inte alls sugen...... hörs sen!

med ett leende på läpparna

det är med ett leende på läpparna jag vaknar varje morgon. det är med ett leende på läpparna jag kliver upp ur min säng, det är med ett leende på läpparna jag snörar på mig mina vita converse och går ner till bussen. det är med ett leende på läpparna jag sätter mig på bussen och sitter där i 45 minuter varje morgon. det är med ett leende på läpparna jag går upp för trapporna/backen till skolan. det är med ett leende på läpparna jag öppnar dörren till skolan. det är med ett leende på läpparna jag går på lektionerna. det är med ett leende på läpparna jag gör skoluppgifterna. det är med ett leende på läpparna jag går på stan med mina fina vänner på eftermiddagarna. det är med ett leende på läpparna jag tar bussen hem varje dag. det är med ett leende på läpparna jag åker upp till sporthallen på kvällarna. det är med ett leende på läpparna jag sätter på mig träningskläderna och tränar innbandy. det är med ett leende på läpparna jag duschar efter träningarna. det är med ett leende på läpparna jag åker hem efter träningarna. det är med ett leende på läpparna jag går och lägger mig varje dag för att åter igen vakna upp med ett leende på läpparna. det är med ett leende på läpparna jag lever livet just nu, och det är allt för fint.

en dag är du jag och jag du

Blev en lite promenix och nu ligger jag här i min säng och är bara några tandborstdrag från att sova. Imorgon väntar precis som vanligt en heldag i skolan fylld med en massa härj och skratt. Nu ska jag gå och borsta mina tänder och sedan krypa ner under täcket. godnatt med er små troll :-)

ett steg framåt

har varit en dunderbra helg med mycketmycket innebandy, hur fint som helst. Nu ligger jag och tittar på ett PHavsnitt och ska snart gå ut på en kvällspromenad tillsammans med Elin j, Lina & Ida. ett allt för fint avslut på helgen! hörs när jag är hemma igen :-)

fel fel fel

känns inte så jättebra att jag gick upp en timma tidigare än jag behövde och såg helt fel tid på när bussen gick. GAH, vad irriternade. var bara att vända utanför dörren klar att åka och gå in igen. Det enda bra var att jag han äta frukost, men nu är det snart dags att göra ett nytt försök. Ha en bra dag :-)  

vilka var det nu vi var?

har varit en heeeeeeel lång dag i tingvallahallarna och en massa titt på innebandy. Det är så jävla underbart att innebandysäsongen kommit igång, och på torsdag spelar jag den första matchen för säsongen. ska bli så ini..... kul! bara tanken på att få gå in på planen med laget och lira gör mig helt tokig! LYCKOKÄNSLOR. Nu ligger jag i min säng och har en känsla av att det är här jag kommer befinna mig resten av kvällen. Ska titta på massa gamla PHavsnitt och bara vila!

sång i ensamheten

sitter här i min ensamhet och sjunger för mig själv. har precis kommit hem efter en lång dag i skolan, stan och sedan i tingvallahallarna. Nu ska jag träffa Elin, och det är precis såhär mycket jag orkar skriva om jag ska ta mig härifrån, för just nu känns det som jag somnar snart.  Hoppas ni har det fint :-)

jag kan bara se det du visar mig

har varit en fin dag, precis som vanligt. hade enbart en lektion, tittade på valdebatten, gick på stan, åkte hem, var på klubbkväll med innebandyn, tränade, duschade, larmet gick och sedan åkte jag hem. detta har gjort mig aningen trött och imorgon ska jag upp 06.00, så blir inte mer ord än såhär ikväll. en stor fet puss på er, vi hörs imorgon!

du går i takt med solen

Nu sticker jag iväg till skolan och har enbart en lektion och sedan är det dags för valdebatt, vilket ska bli riktigt intressant! ta vara på dagen, så hörs vi ikväll :-)


tiden har sin rätt att förändras när den går

jag lever. så ni vet. och vill ni veta en sak till? jag känner mig typ överlycklig, men jag kan inte sätta ord på var lyckan kommer ifrån. allt känns bara så jävla fint. verkligen allt. var riktigt längesedan jag kände såhär och tar därför tillvara på varje sekund. har även varit en fin kväll och nu avslutar jag den med att lyssna lite på lasses röst och drömma mig bort eller bara närmre. varför drömma när man kan stanna här i verkligheten och vara lycklig som bara den? det är fint ska ni veta. Imorgon väntar skolan, och jag längtar. det är så himla kul och ja, jag vet att jag låter sjuk. men tänk er känslan.. att verkligen älska att gå upp till skolan för att träffa alla underbara människor. L.Y.C.K.A 

Nu säger vi godnatt, jag behöver några timmars sömn! sov så gott fina människor ♥

RSS 2.0