tid har förlöpt.. dagar har gått..

månen har vandrat sin väg genom vitt och svart och grått.. jag saknar ditt skratt, saknar ditt hår, saknar att ringa ibland och berätta om hur det går... 


kom på medan jag satt här i datasalen med resten av klassen i mina egna tankar och lyssnade på lars winnerbäck, att jag lika gärna kan dela med mig lite efter så många veckor då jag lyst med min frånvaro. 
Har bland annat hunnit med en polenresa, stressat halvt ihjäl mig och vunnit en serieseger. 

Känns sådär att heta Amanda René Nilsson just för tillfället. Har sjukt mycket i skolan och det kommer hela tiden ikapp mig var fort allt går. just nu trivs jag inte, inte för fem öre. någon stanns så speglar lasses mening ovan hur det ser ut. på något sätt, dolt bakom allt finns en saknad, inte bara efter vissa människor, utan efter något jag inte kan sätta fingret på. Mina dagar rinner iväg, igenproppade med pluggande och tusen tankar. Men någonstanns där bak vet jag att det kommer bättre tider, inte idag och inte imorgon. men snart, Jag kan bara ta mig ur vissa problem själv. och det ska jag göra!

förövrigt kan jag berätta att polenresan var det ........ (coolaste? läskigaste? roligaste? finaste? mest skrämande? fulaste? overkligaste?) jag varit med om.  Overkligt,  hm.... jag har inte under alla de veckor jag varit hemma kunnat sätta fingret på hur det var. en sjuk upplevelse - är nog den bästa förklaringen! SJUKT

Vi har även gått och blivit seriesegrare med 94a laget. och det känns riktigt bra. Vi har spelat grymt iår, och nu är det bara örebrocupen kvar att ta hem! Sedan ska jag lägga skorna på hyllan ett tag. funderar dock rätt skarpt på att damma av fotbollsskorna iår, kanske vore värt att ge gräset och den lite större bollen en chans. Ska fundera på saken..

Precis som jag funderar på så mycket annat.. framtiden? gymnasiet snart? shit.. hinner inte med. Hinner ju inte ens med det som ska vara gjort här och nu. denna veckan har jag tre prov och en inlämningsuppgift, och utav det är det två prov kvar att göra. börjar tröttna.. riktigt rejält! men som jag sagt till mig själv så många gånger - EN VÄG. jag ska gå den vägen. och jag ska klara det jag bestämt mig för att klara av.

nu är lektionen snart slut, och jag ska fixa lite saker innan jag och mitt tankfyllda huvud beger oss mot tekniksalen för en allt för lång lektion teknik och sedan hem för att plugga sönder skallen, lägga mig för att gråta och vänta på morgondagen som bjuder på andra roligheter!

.... det har tidvis gått bra, tidvis har skakandet lagt sig. ibland har jag vaknat på morgonen, och gjort det jag ska. Men jag saknar din hand, saknar din röst. ensamma dagar saknar jag ditt huvud mot mitt bröst...

förvänta er inte någon bättre uppdatering..
veckorna är inte normalt fyllda med saker som ska göras, och jag är inte normal jag heller för tillfället.

vinst var det

vinst blev det! ännu ett steg närmre serieseger. känns riktigt bra!

nu ska jag börja packa väskan inför polen och sedan göra mig iordning inför kvällen som bjuder på familjeträff hos hagström's. Efter de får vi se vad som händer!  Hade även tänkt att lägga upp lite vinterbilder från dagarna i årjäng..   titta hit senare så har jag nog fixat det då!

ha en bra dag

trött, stressad och glad

sitter i min säng och skriver på min bärbara dator som jag inte kunnat gjort på några veckor för internet har krånglar. men nu så! Förövrigt så börjar det närma sig polenresan med stormsteg och det mesta är fixat. i&med resan har jag även otroligt många prov och inlämningsuppgifter som håller sig tätt bakom mig och bara väntar på att få köra över mig och skratta mig rakt upp i ansiktet känns det som!  de stressar sönder mig.  - men det blir nog bra....   en sak i taget!   först och främst POLENRESAN. Det kommer bli så otroligt grymt och jag ska njuta varenda minut av upplevelsen.

Känns som veckorna bara springer fram, och snart är det sommarlov! känner mig otroligt laddad inför hösten.. redan! de senaste veckorna har framtiden varit en av de störta tankarna jag bollat med, och alla viljor just nu tar över mitt huvud. vill si, vill så, ska göra si, ska göra så! vill bara komma ut i världen och på något sätt påvecka alla människor till något bättre.... åååååååå vad jag bara vill göra något bra. göra något vettigt! blir galen på att jag vet exakt vad jag vill, det gäller bara att utföra det!        gymnasiet får bli startlinjen, och början på något dunderbra!

fredag idag, och kväll dessutom. har varit en kanonkväll som jag spenderat hemma hos sofia gård tillsammans med några fler tjejer! Blev dock en rätt tidig kväll eftersom jag har match imorgon!  Skoghall hemma dessutom, en match som bara måste vinnas.  Nu ska jag ta av mig kläderna och krypa ner under täcket.  - godnatt

årjäng

sjukt dålig uppdatering. och senaste inlägger var inge värre positivt. men nu är det bra mycket bättre!
sitter i årjäng, nyss hemkommen efter en tripp till sporthallen där vi tittade på min kusin Andreas träning.
Nu ska vi snart käka lite och sedan blir det slappt framför tv:n. spenderar natten här och imorgon blir det en heldag i snön i detta otroligt fina vinterlandskap som utmärker sig på ett helt speciellt här ute på landet, med sjön och allt.  hur fint och mysigt som helst <3

Har även match imorgon, mot skoghall. En match som måste vinnas. så sätter igång och laddar reda nu!
ska bli kul att spela samtidigt som jag känner mig lite trött på det. men sista matchen med damlaget nu, och den ska vinnas!

förtutom dagen idag så har tidigare dagar under veckan varit riktigt bra. har tillbringat mestadels av tiden med Jennie. kan kortfattat beskrivas: stan - arvika - karlstad - myskvällar/nätter - töjning av hål i örat - tvtittande - sovande + en massa mer mys!

några få dagar kvar av lovet som jag ska ta vara på.
sen är det full energi på skolan igen, och en polenresa som väntar!

godnatt :D

RSS 2.0