sug kuk, eller typ. helt underbar kväll

alltså, jag är arg. hur arg som helst! behövde bara få ur mig det. det har varit en grym kväll, helt överfin med underbara människor! puss på det, kort och gott.

inte så med

dåligt med ord här. jag vet, jag vet. jag är trött som bara den och orkar inte riktigt vara så aktiv för tillfället. dålig ursäkt, jotack. men livet är bra i alla fall, det rullar på och skolan känns bra, innebandyn också. bra fint det i alla fall. idag är det fredag och jag ska titta på idol och bara vila upp mig, imorgon är det match mot gs, och då är det 3 poäng som gäller!

du gav mig en anledning, en fel sådan

stela ben. blött hår. ungrig mage. kalla fötter. ett trött huvud. en säng som väntar. en tjej som nyss tränat innebandy en så fin dag som denna. förut gick jag i ett överfint kvarter i någon gammal fin stad full av vackra, kloka människor och bara såg allt fint i livet. jag tog två steg runt hörnet på det där fina rikemanshuset och tittade snabbt ner på mina skor innan jag åter igen tittade upp och insåg att jag plötsligt stod i ett kvarter där ingen människa satt sin fot på flera år och där ingen mänsklig varelse skulle vilja befinna sig. så tappade jag bort vägen tillbaka till det där fina kvarteret med de fina husen och människorna. jag stod där i mörkret, i skiten, i en jävla massa skit. jag hittade inte tillbaka. konstigt, luddigt, osannolikt. jotack, jag vet. där har ni mig. öppen, naken, aningen "inte här". ta det för vad det är. en dag som denna är bra dåligt och dåligt bra. du är jag och jag är du. det bara är så. fint eller inte? hm.

typ lite som citron

det är mycket som känns bra nu. men matchen idag kändes så sjukt sur så det är inte sant. kan knappt förklara. låg under med 3-0 efter första. gick ikapp till 3-3 och i tredje tog vi ledningen med 4-3. vi drar på oss en sur 5minuters-utvisning när det är 5 min kvar, och när klockan står på 19.59 - jag menar det verkligen - !19.59! så gör de 4-4. SUG KUK! ville jag säga då och nu när jag tänker på det också. så inihelvete jävla URMEGASUPERSURT!

nu ska jag lägga mig och försöka sova bort irritationen.

I'm glad, I didn't die before I met you

sitter vid frukostbordet och tänker igenom dagen med mig själv, men jag är inte riktigt där. jag sitter i skolbänken med världens finste människor runt mig och en lärare som försöker på något sätt att nå ut med sin kunskap, men jag är inte riktigt där. går på stan i vintermörkret och låter kylan bita sönder mig medan vännerna går runt mig och jag hör långt borta hur de försöker få någon slags kontakt, men jag är inte riktigt där. Jag sitter på bussen hem från skolan, lämnar staden bakom mig och hör människorna runt mig prata om allt och ingenting som fyllt deras dag, men jag är inte riktigt där. jag kommer hem och ska försöka föra en vettig konversation med mina fina föräldrar, men jag är inte riktigt där. jag sitter här, framför datorn, och försöker skriva ner några fina rader, men jag är inte riktigt här.

en kärlek - så mycket finare än allt annat

man kommer in i olika perioder i livet, olika situationer framkallar olika saker och man ser inte alltid saker man borde se, ibland ser man för mycket. man upplever saker olika och ibland tänker man inte på det man egentligen borde tänka på. jag vet en sak, en sak mycket bättre än allt annat, en sak är klarare och tydligare än allt annat. frågan är bara vad fan det kan vara mitt i allt det otydliga som spökar? något så enkelt och fint som att jag älskar mina föräldrar och min syster över allt annat. man glömmer ibland att uppskatta det där nära och fina man har. och jag är urdålig på det och det kan jag erkänna på mina bara knän. men hur lite jag än visar att de är bäst så är det precis vad de är. De ställer alltid upp, stöttar mig och hjälper mig hitta rätt och gör allt för att jag ska lyckas. hur mycket problem som än spökar och hur mycket saker som blir fel för mig så har jag alltid de där, som de starkase stöttepelarna i hela världen. de är bäst - helt enkelt. de är finast av allt.


titta på mig sådär igen, bara en gång till

har ni sett vädret? ja? har ni sett vädret? det är så fint så jag spricker. jag önskar verkligen att det kunde vara såhär året runt. på riktigt. jag trivs när det är såhär, jag njuter som ett litet barn på julafton i full färd med att öppna alla julklappar. Jag inspireras och ser omvärlden på ett helt annat sätt. låter det sjukt? möjligen.. kanske är jag sjuk. kanske är jag bara inte riktigt som jag borde vara. men jag antar förtillfället att det är fint ändå.
saker och ting går framåt, i en takt som kanske inte ens skulle tillåtas att kallas duga men jag anser att det känns bra ändå. jag har bland annat slutat att bita på mina inte allt för (annars) fina naglar - men nu så! det känns lite sådär extra bra. jag har även hittat tillbaka till något som alltid ger mig något extra, som jag med jämna mellanrum helt tappar bort och glömmer - att läsa böcker.. (haha, får ni gärna tänka) För när jag väl är inne i en sån period är livet alltid lite finare. så är och var det med det. 

DAGS FÖR DAGENS LUNCH!


rätt håll? kanske fel? kanske bara bra

ena dagen är allt åt helvete andra dagen är allt bättre än någonsin. idag är det mer åt allt-bättre-än-någonsin-hållet. det är fint helt enkelt och jag är trött. jättetrött.. ska försöka skriva något lite finare här imorgon. vi säger så! godnatt


söndagar i all ära...

jag säger ingenting - så har jag ingenting sagt. ska krypa upp i soffhörnet med filten runt mig, tända myslampan och sjunka in i min egen värld och fortsätta läsa "det ska bli en sant nöje att döda dig." fin söndagskväll!

ibland sitter det extra fint med lite poäng

idag blev vi 3 poäng rikare efter en överskön vinst mot sjöstad med 4-2. så jävla gött! efter matchen bjöds det på en dunderbra lagfest tillsammans med alla fina brudar! nu sitter jag här med en sprängande huvudvärk och ska därför i turbofart tvätta bort sminket, borsta tänderna och krypa ner undet täcket. imorgon väntar en helt vanlig söndag - innehållande vila, lite plugg och hockey! fint. godnatt

matchdags!

sticker iväg till sporthallen och ger sjöstad en match som de sent ska glömma! sönderladdad... hörs sen

det är typ nu.. eller aldrig

en vanlig skoladag som innehöll nystart i samhällskunskapen med tema "ungdomskriminalitet" vilket kan vara det roligaste jag någonsin kommer att göra i mina år vid skolbänken. så sjukt intressant. det är såna saker som gör att jag brinner för skolan. Efter skoldagen fördev jag några timmar hemma med att städa rummet och tog sedan bussen in till karlstad igen för att tillsammans med sötJennie se två innebandymatcher. fin dag, fin kväll. nu väntar boken på mig i sängen och imorgon väntar match mot sjöstad kl. 13.15 i Grums sporthall! godnatt

två flugor i en smäll

sådär... utmattad, trött och aningen jättetrött sitter jag nu här efter kvällens dubbelpass. Har precis målat om mina naglar i ett svart lack och tvättat mitt ansikte som vägrar lämnas ifred utan promt ska ha besök av dessa jäkla finnar. sånt är livet, antar jag? förövrigt känns livet fint och jag har tidigare idag fått en knasig idé som jag ska ta tag i inom kort. de senaste dagarna har det strömmat fullt med idéer i mitt huvud - dags att ta tag i sakerna som tänks också! Nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta läsa några kapitel i boken jag lånade på biblioteket igår "det ska bli ett sant nöje att döda dig" av Magdalena Graaf. Läser ju även "glaskupan" så bestämde mig för att köra två flugor i en smäll och läsa den ena boken innan jag somnar på kvällarna och den andra på bussen till och från skolan.

effektivitet kör vi på, det blir finare så. godnatt

sweden sport academy

fick trots allt ihop cv:t och det personliga brevet igår, hur ofint det än var och jag har nu i vilket fall som helst skickat in mitt livs första jobbansökan. känns bra! nu ska jag äta lite och åka upp till sporthallen för kvällens dubbelpass..  

This time - it's different

funderar, skriver, funderar, skriver och funderar igen. kliar mig i huvudet, biter mig i läppen, tänker, vider ut och in på mina tankar, på mina hjärnceller, ser mig om, ser tillbaka, ser framåt, ser runt, ser om, ser igen. kliar lite till, tänker lite till, drar mig i håret av frustration, ler åt mig själv. fyfan vad bra jag vill vara - fyfan vad bra jag inte är. inte alls för tillfället. vill så mycket - verkställer så lite. Det är dags att skapa en förändring och genomföra det jag tänker. det är dags att se om, se runt och se rätt och göra något bra av alla tankar. Har precis skrivit ihop ett inte allt för välfyllt cv och en personlig brev som är destomer fyllt med tankar. men det knyter sig, drar ihop sig och vägrar bli helt bra, bokstäverna snurrar och orden vill inte hamna i rätt ordning, det blir inte så där fint som jag vill, sådär överbra förklarat och sådär klockrent, pricken över i:t nivet... - det är nog bara att acceptera att jag inte är helt bra för tillfället. jag är halvbra, och det räcker inte.

kom igen nu för fan!


som i en glaskupa

jag är trött, frusen och har fått en gigantisk låsning i ryggen. känns inte bra, inte bra alls. men snön är fin i alla fall. nu ska jag låta lasses röst strömma genom mig några minuter till innan jag kryper ner under mina två filtar och duntäcket och läser boken "glaskupan" som jag lånade av min svensklärare idag. godnatt med er, söta ni ♥






en höstdag, kanske vinter

höstkyla som biter sig fast innanför vartenda klädesplagg. ett mörker som omsluter vartenda litet hörn i den tysta staden. ungdomar till höger och vänster i enorma nyinköpta jackor. föräldrar påväg hem från jobbet. duktiga människor på cykel som ångrar att de inte gjorde valet bättre tidigare och tog bilen. tanten som går fortare än hunden i kopplet för att ta sig undan kylan. fina människor med espressomuggar i händerna påväg mot något viktigt. jag bland alla andra, en dag som denna, aningen nere, frusen och trött. väldigt trött.

du är snart där

sitter och studerar mina lilalackade naglar medan jag kliar mig i huvudet försjunken i tankar. tankar kring att människor är så sjukt olika, så sjukt fina och så sjukt lika mitt i allt. tittar ni på sommarpratarna? om inte.. titta på det här avsnittet. rörande, gripande och hur fint som helst. Paolo Roberto måste ju vara världens finaste människa, på något vis. nog sagt om det. lever ni? hur mår ni? jag känner mig lite borta, lite tråkig och allmänt ointressant. det är nog så det känns ibland. livet är fint trots allt.

det var speciellt.. då

blev en fin kväll med mina kära vänner och de sista timmarna fram till nu spenderades tillsammans med elin och andreas hemma hos honom! nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på att resten av familjen ska komma hem så jag kan gå och lägga mig lugnt och tryggt.. känns alltid lite bättre att lägga sig när hela familjen är hemma och har jag tur kommer de snart! hoppas ni haft en bra lördag

gud fader som i himlen bor kanske vill ha det så

spelade en match idag som gick sisådär, 3 poäng till mig (2 mål 1 assist) men en förlust med 9-5 till laget. surt, så surt. men jag antar att det är precis sådär det är. Nu ska jag ladda om, sminka mig, fixa håret, dra på mig kläder som är okej att visa sig i och välkomna mina kära vänner med öppna armar. det är så otroligt fint att man sådär efter 9 år bara kan skiljas, skaffa nya bekantskapskretsar och sen en såhär fin lördagskväll spendera timmarna ihop igen. livet är fint ibland. Nu ska jag höja volymen här och låta lasses röst eka i hela huset!  


har du ett fönster vi kan sitta vid, och blicka ut mot ån?

det är en fin lördagsmorgon. en sån där morgon när man vill sova men istället väcks av tusen (kanske egentligen typ 4) sms och bestämmer sig för att gå upp, och sedan inser att det var ett rätt bra val. en sån där morgon när man står i köket och pratar med mor och far om allt och ingenting tills man börjar frysa. en sån där morgon när det lockar mer att bara vara än att åka hemifrån. en sån där morgon som är sådär lördagsfin, som när man var liten. det är fint. nu lyssnar jag på lars och laddar för match. ikväll väntar reprisernas repris med världens finaste människor. det lär bli finast, var så säkra. nu är det annat som gäller. hoppas ni får en fin lördag ni också

somliga ser upp medan andra ser ner

en dag på gatorna i karlstad tillsammans med jennie gav mig två ringar och en mysig middag. de senare timmarna av denna fina fredag har jag spenderat med trevligt sällskap hemma hos Ida. överfina tjejer och killar gjorde min kväll hur bra som helst. nu är det dags att sova - imorgon väntar match och träff med ännu mer fina människor! kram på er

du har ett sätt att bara glömma när problemen tränger på

jag är så gott som död. efter en dag med 8 timmar innebandy ska jag nu gå raka vägen till sängen och sova! imorgon väntar en dag på karlstads gator tillsammans med Jennie Olsson. hur fint som helst - godnatt!

tröttttttttttt

har varit på breddläger med innebandyn idag, gick åt helvete. helt enkelt. Sitter med svart färg i håret nu som kliar sönder så ska ta och skölja ur det.. sen är det dags för träning!

terapi när den är som bäst

ibland är som sagt inte allt som man vill att det ska vara och trots att det kanske egentligen inte blir bättre av ytliga saker så är jag helt säker på att shopping alltid får en på bättre humör.. så även nu! har varit några timmar på bergvik tillsammans med världens bästa mamma och bytt ut en hel del i garderoben, vilket resulterar i att mycket faktiskt känns bättre.. det är sådär det är - det gäller att unna sig lite saker ibland för att liva upp tillvaron! Nu ska jag liva upp den ännu ett snäpp genom att träffa matildis!

jag har världens bästa föräldrar - även när de inte lägger pengar på mina kläder.


det känns ibland som att alla har förstått - utom jag

varför går livet så upp och ner? varför är inte allt alltid som man vill det ska vara? varför känns det ibland som att fram är bak och bak är fram? varför känns det ibland som att allt är upp och ner? man vill något - gör något annat. man tänker något - glömmer det lika snabbt. man ser något - som inte ser tillbaka. man vill framåt - dras bakåt. och jag antar att det är såhär livet är hur surt det än är. dalarna är bra mycker djupare än de höjder man med jämna mellanrum bestiger. man står där, nöjd, glad och med en känsla av att livet är fint - i två sekunder och faller sedan sagta men säkert ner i dalarna igen. uppförsbackarna kommer alltid vara lite tyngre än nedförsbackarna. drömde en mardröm inatt, något i form med att jag befann mig i ett tvspel där "huvudpersonen" var ungefär som en av dementorerna i harry potter - denna dementor hade fått i uppgift att döda de människor som inte lyckades döda honom i tvspelet, och naturligvis hade jag inte lyckats och var helt plötsligt på ett gigantiskt spökskepp långt nere på havets botten tillsammans med tusentals människor som hade samma uppgift som mig, att döda denna hemska svartklädda "människa" utan ansikte. det var sjukt läskigt och sjukt konstigt. mycket som är sjukt konstigt.

- dags att städa rummet.

vi fem

sitter i syrrans säng tillsammans med lillasyster och tittar på "vi fem", är dock väldigt trött och ska snart gå över till mig och sova. imorgon väntar en dag innehållande plugg och städning av rummet!

jag får liksom ingen ordning på mitt liv

jag får ingen ordning. ingen ro. vet inte vart jag har andra, vet inte vart jag har mig själv. vart är upp, vart är ner? hittar inte rätt - inte för fem öre. ska ta med mig min Ben & jerry's nu och krypa ner under täcket!


ta mig härirån, dit och tillbaka

sitter i syrrans säng efter en dagstur till Årjäng och Töcksfors tillsammans med mamma, syrran och mormor. fikade, gjorde iordning på mormors pappas grav och var i töcksfors köpcentrum som förövrigt inte gav någonting mer än lite godis. men det var mysigt ändå! nu ska jag sova lite och sen är det träning som gäller!


ta mig härirån, dit och tillbaka

sitter i syrrans säng efter en dagstur till Årjäng och Töcksfors tillsammans med mamma, syrran och mormor. fikade, gjorde iordning på mormors pappas grav och var i töcksfors köpcentrum som förövrigt inte gav någonting mer än lite godis. men det var mysigt ändå! nu ska jag sova lite och sen är det träning som gäller!


våga vara lite fel - det blir fint tillslut

det är mörkt. det är kallt. det är höst - snart vinter. träningen förut kan sammanfattas typ: ur fokus. fråga mig inte varför. förövrigt går livet sin egen väg, jag min. mer komplicerat än så är det inte, jag har bestämt mig för att sluta tänka på saker som jag inte kan påverka. kommit fram till att det tar för mycket energi. nu skulle ni kunna säga något i form med "men lilla vän, skulle det behöva ta så lång tid att komma på något så enkelt?" och då skulle jag svara "ja, mina kära vänner.. antagligen så skulle det de - och fan så mycket jag lärt mig" för det är ju precis sådär.. man traskar på, glömmer att se upp, och helt plötligt så inser man att man gjort rätt mycket utan att reflekterna över konsekvenserna och man tror att man gjort saker fel, eller helt i onödan. men nej.. gör du inte fel, kan du inte göra helt rätt - så - våga göra fel, våga gå omvägar och senvägar för sen kommer genvägarna.. våga göra lite onödiga saker och våga tänka en tanke för mycket - vartenda litet fel, vartenda litet snedsteg och vartenda litet misstag ger dig bara större möjligheter att göra rätt, ger dig bara lite mer erfarenhet - lite mer hjälp på traven att lära dig något som du tar med dig då du istället tar genvägarna på en gång, går utan snedsteg och inte tänker en enda tanke för mycket. det blir fint tillslut - var så säkra.

godnatt

jag vet vem jag är, när jag är hos er























sjukt dålig uppdatering under helgen - jag ber så hemskt mycket om ursäkt. har varit en fin helg med kalas hos mormor, tjejkväll med underbara brudar, efterfest med fina (och sjukt roliga) pojkar, en söndag innehållande hockey, pizza och vanligt häng i fina vänners lag. det så det sett ut kort och gott.

Dagen idag har varit slapp, fram till 15.00 då det var dags för återträff med världens bästa 9A. och snacka om att det var helt underbart att träffa alla igen, och nu saknar jag dom bara ännu mer. Nu är det dags att åka upp till träningen och efter den ska jag träffa Arstan en stund som jag inte sett på hur länge som helst!


RSS 2.0