ni får två godnatt denna kväll







ni måster erkänna att jag är så otroligt snygg såhär på kvällskvistarna? nej okej, ni behöver inte. det är okej. jag har bara så otroligt tråkigt. är rastlös fast jag egentligen vill vara jättetrött. ska vara hos tandläkaren vid 08.50 imorgon, säffle 10.00, v-bro och träffa sören 11.00 och massage i grums 12.00. schemat är fullproppat fram till 13.00, vad händer sen då? ja det är frågan. det återstår att se! dags att lägga sig i sängen och läsa någon timma!

godnatt, igen.

vilsna själar



dessa fyra mycket söta rådjur stod utanför vårt hus imorse och kunde inte riktgt bestämma sig för vart de skulle ta vagen. först testade de vägen, men då kom det en mycket läskig bil som fick dem att näst in till bokstavligt flyga upp på gräsmattan igen, då testade de gårdarna istället men då kom det en mycket hemsk människa och skrämde dem så de åter igen hamnade på vägen, där stod de några minuter innan de gick åt varsitt håll.. och då fick jag ont i magen, tänk om de inte hittar tillbaka till varandra? ja men jo, jag är skittöntig. stackars små vilsna själar.

har precis ätit kvällsmat bestående av sparris, räkröra, stekt salami och finn-crisp med ost. mätt? för mätt, men gott var det. sitter här i soffan och tittar på oscarsgalan medan jag tänker på helt onödiga saker, typ som att jag vill pierca mig, byta ut min garderob och köpa en ny mobil. jo jag tackar, det är så himla mycket skönare att tänka på en massa onödiga saker än att tänka sönder hjärnan med en massa skit som bara irriterar. så är det faktiskt. så nu ska jag fortsätta tänka på en massa onödigt och vara glad för att jag inte tänker på massa deprimerande och titta på oscarsgalan. fin måndagskväll, och det bästa av allt - (okej imorgon behöver jag gå upp tidigt) vi har lov vilket innebär att man kan sova ihjäl sig, vilket jag inte tycker är så speciellt fel utan snarare väldigt skönt. så det så! - godnatt.

nallebjörns-marcus

nu har jag mer problem... jag kan inte bestämma mig för om jag ska ta av mig kläderna, linda in mig i filten och läsa eller om jag ska se klart på wallander som jag redan sett?! mycket svårt. kanske ska läsa aftonbladet istället? är så sjukt dålig på att hålla mig uppdaterad när det gäller nyheter, jag vill liksom vara intresserad men tyvärr så är jag verkligen inte det. kanske möjligtvis när det gäller sporten och några få andra händelser i vår värld. okej.. jag läser aftonbladet först, ser klart filmen och sen läser jag. så får det blir!

vad står det i aftonbladet då tro? eller nej, alltså. det är så himla mycket ointressant, precis som alltid. "nu ska volvo bli lyxigare" "rulltrappan skenade, folk bildade en stor hög" "här är världens minsta dator" och massa mer onödiga rubriker som inte lockar mig ett dugg. lägger ner. nyheter är ingenting för mig. kan det ens vara så? ja, inte vet jag. idag är det så i alla fall. det står om Northug också, och om ni vill veta så blir jag arg bara jag hör hans namn. okej, jag erkänner. han är lite för bra. det är därför.  

och när vi ändå är inne på skidämnet så måste jag bara säga innan jag fortsätter titta på tv:n här att jag är lite småkär i den här killen..



Marcus "nallebjörnen" Hellner, han är ju så inihelvete söt. som en liten nallebjörn. gillar nallebjörnar. och hur bra är han inte? sjukt bra. det var väl typ det.  

GODATT.  

en kväll som denna dansar vi över ängarna





(lägg märke till att jag har en grym kamera på min fina dator) Här ligger jag i min ensamhet och kan inte bestämma mig för om jag ska titta på bigbrother eller wallander. ett mycket jobbigt problem. förövrigt vann Ulaget idag mot Vålberg med 9-2. en skön vinst? jotack. timmarna efter matchen har jag spenderat halvdäckad i en fin väns soffa. lyckades mycket bra med en sak förut - jag har insett att jag inte bara är klumpig, i det hela ingår nog också en gnutta otur - jag stod och pratade med ett par bekanta vid sidan av planen efter matchen, medan laget är i full gång med att ta ner sargen.. tror ni inte sargen välter så jag får den över den foten som redan är stukad? jo, det var precis vad jag fick. riktigt bra, riktigt jävla bra.

så var det med det. det har varit en skön dag, en lagomt bra helg och nu väntar en veckas lov. finfint.

en lördagskväll

här sitter jag i min ensamhet och tänker igenom allt och ingenting. är trött och lite småhungrig, det är dags att sova. kvällen har jag spenderat i borgvik tillsammans med många glada människor. jag har insett att man ibland måste möta sig själv, borra sig in och gräva djupt för att hitta rätt. jag har inte hittat rätt. men kanske att jag är på rätt väg, rätt bana, kanske att jag åtminstonde står i rätt startfält. vem vet. matchen vann vi i alla fall förut, med 4-2 och jag kan nog nästan säga i ärlighetens namn att jag gjorde en av mitt livs bästa matcher. känns bra.





jag har insett att det är lättare att vara oseriös och mycket ful när man tar bilder på sig själv. vackert.
godnatt snyggon

matchdags!



Nu sticker jag iväg och spelar match mot munkfors, eller ska i alla fall göra ett försök trots den jävla foten!
vi hörs ikväll.. hoppas ni har en bra lördag fina ni!

fredagkväll

ja, här sitter jag med en ansiktsmask som gör mitt ansikte stelare än stelast. tittar på bigbrother gör jag också samtidigt som jag är väldigt trött. nu har jag inte så mycket mer att skriva för dagen. vad tycker ni om big brother? att det liksom har återuppstått från de döda? jag vet inte riktigt vad jag tycker. vi tar den diskussionen en annan dag! nu ska jag tvätta bort masken och krypa ner under täcket! just det, läsa lite ska jag göra också!

vi hörs imorgon, det gör vi!

hade en mycket snygg bild på mig själv här, slitnast ever med en ful ansiktsmask, men datorn vill naturligtvis inte göra som jag vill så den tar vi någon annan dag! godnattttttt.


G.Ö.T.T

GÖTT - är ordet för kvällen. har precis kommit hem från boxningen som gick grymt idag, trots en halvstukad fot så dängde jag pappi - gött som sagt! det är fredag kväll, det är helg, det är lov. det är också gött! något mer som är gött är att vi har börjat med LCHF-metoden här hemma, mest för att se om man mår bättre kroppsligt och själsligt. och än så länge känns det kanon. man är mätt, man är pigg och man är framför allt glad. jo men de fungerar faktiskt! tänker inte dra en massa onödigt tjaffs om varför, hur, si och så utan bara säga såhär: klicka här om ni vill veta vad det är!

annars då? dags att duscha kanske? - YES! - hörs sen!







presidenter, nakenchocker och guld

presidenter sparkas. jorbävningar begraver människor. sverige plockar hem vm-guld. Zlatan spelar bra fotboll. Aftonbladet skvallrar om att årets nakenchock i meldifestivalen har kommit. bigbrother-människorna fortsätter skämma ut sig i ett snyggt hus. Tina thörner erkänner för aftonbladet att hon och lets dance-tobias har en relation. nya zeeland har drabbats av en naturkatastof. och rubriken jag läser nu gör mig som mest förbannand "tysklands Fritzl, fick åtta barn med styvdottern" alltså. inför dödstraff på alla äckliga gubbar för fan! nej så får man inte säga nej. Hej förresten! här stampar världen på i full takt och här ligger jag i soffan och tittar på rallybrudar. jag är så förbannat trött ska ni veta. men det är väl också typ det enda. jag mår förjävla bra egentligen. tränar, spelar innebandy, äter bra mat, lever. lever är vad jag gör - med en stukad fot. mindre kul.

det är så det är. ska vi köra lite igen eller? vad sägs om att jag skriver något mer fint eller ofint ikväll efter jag boxat skiten ur min far? vi säger så!







höhö. pigg och glad!


inte paus bara lite motivationshämtning

jag vet, jag vet. jag är kass! jag är inne i en såndär period när allting känns lite mer vettigt än att blogga. Försöker komma igång med träningen, pluggar lite extra och sover så mycket jag bara kan! låter trist - men jag mår bra, vilket känns viktigaste för tillfället! har inte lagt ner det här, har bara ingen motivation förtillfället. Ni som har läst ett tag vet att det brukar bli såhär ibland, denna gången beror det dock inte på något negativt! vi säger inte hejdå, vi säger bara att vi helt enkelt hörs när jag orkar, vill och har någonting mer intressant att skriva om än att jag pluggar, tränar och sover!

ni är grymma


en fredagskväll i mjukisbyxorna

jani, vad ska vi prata om? jag har lite idétorka sådär, inget intressant på lager, ingenting roligt. kanske ni undrar över vad jag fick för fint i födelseldagspresent? eller kanske inte? för er som undrar så fick jag i alla fall: parfym (bruno banani) ansiktskräm, smink, ansiktsmaskar, thaimassage-presentkort, två böcker (självbiografier), smycken från snö of sweden, choklad, trisslotter, pengar, mjukisdress, en huvtröja och två prydnadshjärtan + de fina sov-sakerna av mina finaste klasskompisar ♥ tack för allt alla som förgyllt mina födelesedags-dagar!

förövrigt då? vad har jag gjort idag? har spenderat några helt-okej-timmar i skolan, gått typ två minuter på stan, åkt en dryyyyg buss hem full med jobbigt folk som ger mig panik på riktigt, hjälpt pappa fixa tv:n han fick för sig att åka in och köpa idag och dängt honom på ett boxpass, ätit middag  och tårta med min kusin Weronica och hennes söta barn Alva.. och ja, det var väl typ det.

Dags att krypa ner under täcket, ringa ett kvällssamtal till min hannah och sedan ladda inför morgondagens match! godnatt på den, fina ni.


en superfin dag

Det var 17 år sedan jag föddes idag.. känns konstigt, och... bra! väldigt bra faktiskt. mycket som är fint med livet. Har världens bästa familj som jag har fått jättemycket fint av idag. något som också är så grymt fint så jag nästa gråter är mina bästaste vänner i klassen. slutade halv12 idag, då vi bara hade en lektion och jag då, pluggisen nr.1 bestämde mig för att sitta kvar och göra lite spanska. Hanna får helt plöstligt för sig att vi ska gå upp och göra hannah sällskap som sitter uppe i matsalen, tror ni jag orkade det eller? nej, så jag vägrade och sa till hanna att hon förstörde min födelsedag (med lite skämt inblandat).. men tillslut fick hon med mig och väl uppe blev jag mottagen av fyra helt underbara flickor som hade köpt en jättesöt present till mig innehållande ett örngott, pluggtugg för nattugglor (tuggummi) och bebisnappar (allt detta för att jag har svårt att sova på nätterna). de hade bakat en jättefin kladdkaka/tårta med daim och gjort det jättefin med rosa tallrikar och awwww. så goa! ni är bäst flickor :*

nu är det dags att plocka iordning här innan släkten kommer och firar mig!


gubben gjorde min dag

stod och väntade på bussen förut tillsammans med Hanna och Hannah. vi ser ut det går en lite halvskum gubbe mot oss som sedan stannar till och ställer sig för att precis som oss vänta på bussen. plötsligt öppnar han munnen och säger med halvläskig röst "går den här bussen till centrum eller?" "ja, det gör den" svarar vi och försöker lite diskret vända oss ifrån honom. han fortsätter "okej, kan man betala kontant eller hur gör man?" vi svarar lite lätt "nja, nej. du kan köpa smsbiljett" mannen drar fram sin gamla nokia-telefon och ger den till mig medan han snällt ber mig att hjälpa honom då han tror att vi ungdomar är lite bättre på såntdär. jodå, vi fixar det allt och han sätter sig sedan på bänken. Det går några sekunder och sedan säger han "alltså, jag var på en sån jäkla svensexa igår.. jag är så jävla bakfull" (vilket syntes på honom) vi skrattade lite och jag vara bara tvungen att fråga honom om det var kul och efter lite ohörligt snack tror jag han uttryckte något i form med att det var en gammal polare till honom som skulle gifta sig och de hade hyrt in några strippor som den blivande maken inte fick röra. Han skrattade lite lätt medan det kom en liten utländsk tant över vägen och sa något till honom i form med "joishfhsfa jiofhjfa phfjhigds  hfioldajfioasfasfdo gujfsfodifjoi afaoifoifodhfo" han gav henne en cigg och sen kom bussen! - en skön snubbe en skön morgon. han gjorde min dag.

har ni förresten sett vädret? fint.

RSS 2.0