långtråkigt

detta väder börjar bli riktigt tråkigt. jag är så trött på det så jag tror jag spricker.

vaknade senare än vad som var menat idag, vilket gjorde att dagen än en gång har blivit kort. men sånt är livet!
har nyss varit ute och gått en timma med emelie. skönt att få röra på sig lite!
Nu ska jag gå ner och ta mig en dusch och sen packa ihop mina grejer och det viktigaste: min bok som jag läser nu, Camilla Läckberg - stenhuggaren!    - stenhuggaren är den tredje boken i hennes romanserie. och jag har verkligen fastnat, de är skitbra..    rekomenderar!    - och åka vidare till david.








nattinlägg

sitter hos david och slappar. har nyss tittat på ett bb avsnitt och ska nog ta och dra mig ner mot sängen snart. känner mig trött och tänkte att jag skulle orka med ett träningspass imorgon.  

skriver mer imorgon
sov gott

visst finns det dagar när jag kan vara snäll








ligger i min säng och lyssnar på melissa horn - långa nätter.   älskar hennes musik                                  
lyssnar även på det återkommande regnet som smattrar på fönsterbrädan.

igår efter jag hade varit och handlat gjorde jag iordning kycklingsallad och inväntade david som hade varit i säffle och spelat match.  vi käkade och resten av kvällen blev lugn framför tv:n.  idag vaknade jag än en gång alldeles för sent för min smak, då jag tycker att hela dagen blir borta. men man ska väl kanske passa på och sova riktigt ordentligt nu under sommarlovet när man har rätt till det. dagen idag har precis som den senaste veckans dagar inte bjudit på speciellt mycket.  Men mitt kusinbarn fyller fyra år idag, så ska iväg och gratta henne nu!

hörs ikväll


dags att blogga igen

nu är det dags att ta tag i detta igen.

har en tillfällig förändring i designen som inom kort ska göras om till något bättre.  och jag är sugen på att börja dela med mig av mina inte allt för intressanta dagar igen.

sommarlovet har varit helt underbart och jag känner mig riktigt sugen på att börja skolan igen.
men först ska jag ta vara på de sista veckorna av den så kallade sommaren, som inte bjudit på speciellt bra väder.
men med greklandsresan, kusttrippen med familjen och stockholmsveckan med min d kan man inte klaga på vädret. allt har varit hur bra som helst ändå. och de första veckorna var ju vädret i alla fall bra.

framför mig har jag inte speciellt mycket. jag är bosatt hos min d veckan framöver då jag har fått uppgiften att vara mattant eftersom kurt och ragnhild än en gång har åkt till grekland.  så nu är de det som gäller
sen hade jag tänkt jag skulle ta mig till liseberg innan skonlan börjar, får väl se vad det blir med det. 
om inte annat har jag i alla fall kommit igång med träningen och det känns bra, längtar tills säsongen drar igång på allvar.     det ska bli hur kul och skönt som helst

nu ska jag iväg och handla inför pastasalladen som jag ska fixa åt grabbarnagrus senare, som är och spelar match var och en på sitt håll. 

från och med nu lovar jag bättre uppdatering.
ta hand om er
/a

underbart

är precis vad mitt sommarlov än så länge har varit!

dagen efter jag skrev det senaste inlägget åkte jag iväg med david och hans famlij till grekland, närmare bestämt till thassos. en jätte mysig ö i norra grekland som turisterna inte riktigt upptäckt än, vilket gjorde att folket som bodde där inte var speciellt bra på engelska, folket som fanns på stränderna var mest från fastlandet (Grekland) och det var riktigt lungt och hur mysigt som helst. dagarna vi var där hade vi även vädret på vår sida till 100%. 30-35 grader varmt i luften och vattnet var ljummet!        allt var hur bra som helst

nu har jag varit hemma i fyra dagar och bara slappat tillsammans med min david, eftersom vädret inte riktigt var lika bra här som i Grekland.  Men imorgon åker jag, david och min familj till kusten och stannar tills på tisdag.
Sedan på onsdag åker vi (david och jag) tillsammans med hans mamma, lucas och casper till stockholm och stannar tills på lördag. 

När vi kommer hem på lördag börjar davids träningar och då ska även jag ta tag i mitt träningsprogram!
här ska det byggas både muskler, kordination och kondition inför innebandysäsongn :)

ha en bra fortsättningen på sommarlovat
/a

RSS 2.0