dags för sängen

ligger i soffan och känner av halsont? :ooooo NEEEEEEEEEJ!
har bestämt att det bara är tillfälligt "kvällsont"
ska besöka sängen, se klart idol och sedan sova bort det.

imorgon är det en lång, dryg skoldag. får förhoppningsvis reda på hur soprovet gick, vilket jag hoppas gick bra eftersom det kändes bra. har även storsamling med alla nior i matsalen, ska prata lite om nonmob och hoppas verkligen det går bättre imorgon än det gjorde idag inför åttorna..

nu blir det tandborstning, sängen och idol.
godnatt

trött och sliten

känns att skoldagarnas timmar tar ut sin rätt på tröttshetsfronten. känns även att jag har tränat en del timmar den senaste veckan, och mer blir det då jag snart ska kila iväg upp till hallen för att träna en timma innebandy och en timma styrketräning, och så kommer det fortsätta under veckan med träning torsdag, fredag + fyra matcher fram tills på måndag.   det gäller att ligga i om man ska hinna med träningar, läxor och känna att man har lite fritid!

nu måste jag börja plugga på kemiprovet som vi har till veckan, annars kommer det gå åt skogen.


ska bli skönt med helg snart........

ryggbesvär

var meningen att jag skulle träna idag, ett ordenligt "spring-av-sig-efter-en-helg-med-mycket-träning-pass" men efter några få övningar får jag hjärthugg vilket jag tycker är otroligt obehagligt eftersom det känns som alla revben ska sprängas, så fick helt enkelt sitta resten av träningen eftersom det vägrade gå över.
fick reda på att det kanske kan vara kotor som ligger fel i ryggen, och det skulle absolut inte förvåna mig eftersom min rygg inte brukar vilja samarbeta speciellt ofta.

och ja, detta är väl naturligtvis bara mitt eget fel. jag måste väl helt enkelt ta mig upp till gymmet i alla fall en gång i veckan. och så jävla svårt ska det inte vara, det känns bara som så mycket extra jobb när jag redan tränar minst 4 gånger i veckan.  men tydligen är inte det nog - här ska det krånglas.

Sitter nu i min säng och det har fortfarande inte gått över vilket betyder att jag inte kan lägga mig ner för då kan jag inte andas, vilket inte är sådär jättebra.  så får helt enkelt sitta här tills jag somnar.  har hört att man kan sova sittande, är det inte så?    det lär märkas.

ska i alla fall göra ett försök till att sova nu, trots mina allt för störande smärtor i bröstet.
godnatt

trött som få

nu har jag nyss kört hem david, ska krypa ner under täcket och sova tills alarmet ringer 07.15!
måndag imorgon och början på en ny vecka, rätt skönt ändå.
snart helg igen.

godnattttt



hahahahahahahahahahahahahahaha.
en del människor är att bra roliga.

söndagskväll

morfar hade lite kläder, så får nog ta och delta på koret imorgon även om det känns väldigt ovärt.
förutom kortet med klassen ska vi ta nonmobkort imorgon och så ska jag ut och prata i några klasser.
ha lite att planera

men nu ska jag titta klart på "top model" vänta på min älskling, titta på "ensam mamma söker" och käka tacos.


vinster hit och vinster dit

shit vilket helg!  det mesta känns hur bra som helst nu

har som sagt haft innebandyläger denna helg med 94:orna. började i fredags med en träning + taktiksnack efteråt.  somnade hur skönt som helst bredvid min david på fredag kväll och vaknade upp och var hur nervös och laddad som helst inför matchen med damlaget mot sjöstad på lördag morgon (94:orna tränade innan matchen, men vi som skulle spela dammatchen hoppade den) fick stryk mot deras Ulag sist vi mötte dem med 4-2 och var rätt så sugna på att dänga deras Alag nu, eftersom vi vet att vi kan om vi bara vill.  sagt och gjort!  när 60 minuters hårt spel var avklarat hade vi vunnit med 5-3. bytte om efter matchen för att dänga sunne med 94tjejerna..  sagt och gjort!   efter en förstaperiod där vi spelade som krattor och låg under med 1-4, gick vi ut inför andra med inställningen lika, efter tre perioder hade vi vunnit med 8-4!  Lördagskvällen spenderades i skruvstad med brudarna. Käkade pizza, badade badtunna och tjatade.  somnade runt ett och klockan ringde 06.30, var bara att gå upp och käka frukost.  Halv9 var vi redo för träning, drog igenom lite frislag och kände oss allihopa totalt slut. Det var dags för match halv12 och uppvärmningen kändes allt annat är bra, men innan vi gick på planen sa vi att det skulle vara 150% tills matchen var slut.   sagt och gjort! efter 60 minuter hade vi vunnit med 6-3!     åååååååh, vad jävla gött det känns. 

med tre vinster och en helskön kväll med laget i bagaget ska jag nu åka ner till mormor och morfar och hämta lite "bonniga" kläder in för skolkortet imorgon (funderar på att hoppa det, men känns inte bra det heller.. får la se hur det blir) behöver i vilket fall träffa mormor och morfar lite.   Efter besökter där hoppas jag på att min d kommer hit!  

nu drar jag.
ha en bra söndagskväll!  


innebandyhelg

nyss kommit hem från innebandyträningen, nu ska jag duscha och fixa mig lite och vid 20.15 åka till sporthallen och möta upp jennie för att se på herrarnas match. Senare ska kvällen spenderas med min älskling, för resten av helgen ska spenderas tillsammans med laget och imorgon ska vi sova i skuvstad. så blir bara en natt med d denna helg, men jag tror jag överlever ;-)

imorgon är det dags för träning, + två matcher och söndag bjuder på en träning + match!
känns så jäkla roligt,  är hur sugen som helst!
hoppas på en riktigt rolig helg med laget.

nu ska jag spinga ner till duschen.
ha en bra fredagskväll

att börja träna kanske skulle vara något

och då snackar vi inte mer innebandy, utan snarare träning för att hjälpa mina muskler att orka med innebandyn.
min rygg håller på att kollapsa. har lovat mig själv att inom de närmsta veckorna ta mig till gymmet regelbundet!
(och då menar jag mer än en dag i veckan mina kära vänner) 
 

då var det första och jobbigast provet för året avklarat. Soprovet som jag snackat om, i religon. och förhoppningsvis gick det bra! kändes faktiskt bra i alla fall :)
 
Ikväll är det dags för träning också, 21.15-22.30!  som jag sagt tidigare så är det inte en allt för skönt tid, men det får la gå.  träningarna är det roligaste under hela veckorna just nu (förutom när jag är med min david, som är det absolut bästa som finns)

ska lägga mig i soffan en stund nu, sedan får vi se vad timmarna bjuder på innan det är träningstime!


...

Danne vann, vilket var bra.
så nu kan jag sova, vilket jag kansk borde gjort för länge sen eftersom det är dags för konditionstest 08.10 imorgon.    inte allt för skönt efter några veckors förkylning. 

men nu ska jag i alla fall sova så jag kanske orka springa några steg i alla fall!


GODNATT

snart dags att sova

ligger och tittar på finalen av big brother från 2003 - försöker tänka genom engelskläxan - kliar på mina ben - funderar på att gå och dricka lite vatten - fick precis ett sms från jennie, där det mellan två sms bestämdes att vi ska se på herrarnas match tillsammans på fredag - saknar min david, som antagligen sover eftersom han inte svarar på mitt sms - tycker synd om mig själv,  för jag hatar att sova själv.  

Men nu ska jag sova i vilket fall.

godnatt




analyser hit och analyser dit

huvudet snurrar av allt vad islam och religon heter.  sharialagar, shiamuslimer, sunnimuslimer, bibeln, muhammed, fundamentalister, moské, suror, 570 e.kr, Mekka, Kaba, Medina, koranen är bara några få ord av allt som ska in i huvudet. Inte nog med alla ord och allt om islam, så ska minnet när det gäller kristendomen så som katoliker, protestanter, ortodoxa, reformerta m.m. finslipas tills allt är på sin rätta plats i huvudet.  sedan ska det analyseras, jämföras och dras slusatser.
- det är tur att detta när något av det roligaste jag vet!

har enbart hunnit med religonen nu, och ska snart ta tag i svenkan och engelskan.
När det är klart ska jag åka ner till mormor, fick precis ett sms där hon skrev att hon hade en påse nybakade bullar som jag fick komma ner och hämta om jag ville,   klart jag ville det.     min mormor är bäst


nu blir det svenska och engelska innan besök hos mormor och morfar!


plugg blir dagens tidsfördriv

är ledig idag, så ska försöka plugga in det sista av soprovet och skriva lite mer av svenskan, har även lite engelska jag måste ta tag i!   så jag har helt enkelt att göra.

nu ska jag äta lite fukost och sen sätta igång med skolarbetet!

hörs senare :)

laddar inför träning

med att lyssna på walking in memphis! har på något sätt blivit kär i den låten. 
är som sagt dags för träning snart, ska bara packa väskan och bege mig iväg upp mot hallen.
är så otroligt träningssugen.. det skriker i varenda liten cell.  
har en känsla av att jag kommer vara hur trött som helst efter träningen,
för idag ska jag springa av mig allt som bara går.
LADDAD till tusen.


har hunnit med att plugga inför soprovet en sväng idag också, det är så himla roligt. känns verkligen som det sitter nu. Ska även försöka hinna med ett kapitel i "boken om mig" efter träningen.   mitt huvud ville inte riktigt samarbeta under svensklektionen förut, så får ta igen det efter en timmes träning samt urblåsning av hjärnan.


när jag sedan kommer hem står köttfärssoppa och nybakat bröd och väntar på mig.   inte allt för gott,  jo.

nu ska jag låta min öron njuta ca. två minuter till av låten innan jag packar väskan och kör järnet på sporthallsgolvet (som är fullt av äckligt jävla klister)     

ha en bra kväll

fotbollsdag

gårdagen spenderades som sagt i sporthallen. kollade davids innebandymatch, och tränade. Herrarna vann med 5-0 och min D gjorde tre mål!   efter matchen och träningen kollade jag och jennie herrarnas träning och sedan var jag hemma hos david resten av kvällen.

åkte iväg för att titta på min kära syster som spelade sin sista fotbollsmatch mot väse i förmiddags. Efter hennes match åkte jag, mamma och pappa till skattkärr för att titta på slutet av davids match.  min prins gjorde två mål, dock missade jag dem. Men de vann i alla fall med 4-2 :-)    

nu har vi slagit oss ner i soffan och jag vill se "ensam mamma söker" medan david vill se fotboll.
så ska slåss om det nu! ;-)

ha en bra kväll


myskväll

åkte till sofiaZ igår, så gick vi över till hennes grannar och passade två små supersöta ungar.  Vid halv11 kom david efter att ha tränat.  En jättemysig kväll blev det tillsammans med favorit sofia och min favorit david.
jag och D åkte hem till mig vid halvett (tror jag?) och somnade som två stockar.

Idag är ännu en sådan dag när ni kommer hitta mig i sporthallen.  Först är det herrmatch som ska tittas på,
och sen har vi träning/match med laget i ett par timmar. 

vad det blir senare, återstår att se.  tycker inte om för mycket planering under helgen!
är alltid skönt att kunna ta saker som det kommer.

Nu ska jag åka upp och titta på min älskling när han spelar innebandy!

ha en bra lördag


träning

sitter i soffan och är hur trött som helst. skulle jag slå ner huvudet på kudden nu skulle jag somna på två sekunder. Men det tänker jag inte göra, för ska ta och åka iväg och träna nu!

vad kvällen erbjuder åtestår att se, eller jag vet vad den erbjuder jag vet bara inte vad utav det jag ska göra!


nu blir det träning i vilket fall!

nytränad och supertrött

slänger in några ord här innan jag ska krypa ner i sängen.
träningen gick bra och det känns skönt att vara på G igen.
dock är matcherna inställda under helgen vilket gjorde mig grymt besviken,
eftersom jag var riktigt sugen på att spela.   men det kommer fler helgen.

har nu nyss ätit upp min toast och ska gå upp och borsta tänderna för att sedan gå och lägga mig.
är så otroligt skönt att sova,  det känns verkligen att man behöver sömnen när skolan tar så mycket energi som den gör just nu   - och antagligen kommer det bara bli värre.

helgen kommer bestå av lite party skulle jag tro, och sedan kommer ni hitta mig i sporthallen resten!

ha en trevlig natt.

funderingar

förlåt för min frånvaro under gårdagskvällen, men skrev faktist att det inte blev någon mer uppdatering om jag fick träffa min d.
och det fick jag! 

Idag var jag uppe hos Lotta (syv) och diskuterade min framtid, som man så fint och skrämmande kan säga. och det är väl det besöket som rubriken syftar på. Det är så otroligt svårt att veta hur man ska göra...
har vetat sedan fyran vad jag vill bli och vad jag ska göra, men så nu helt plötsligt trots att jag är inne på samma spår vet jag inte riktigt vilken väg jag ska gå. finns hel del vägar att gå, och just nu lutar mina tankar åt flytt och allt vad det innebär.     det känns som ett så himla stort steg att ta, även om jag skulle kunna hamna i både växjö, mora, Umeå eller något helt annat ställe.    detta kräver funderingar och planering!
Kanske ändå i slutänden hamnar i karlstad, och det blir nog precis lika bra det.

det enda jag är otroligt glad över är att jag har haft och har orken att kämpa mig igen de här åren.
och det är verkligen så otroligt värt allt kämpade och alla timmar jag suttit och lagt ner mig på läxor och allt vad skolan innebär.

så jag ber er, som tänkt er att ni kan vänta med satsningen till slutet: det går riktigt snabbt, och tillslut står man där med ett litet ynka år kvar. och då är det för sent att ta tag i saker och ting man missat! allt går så otrolgit mycket snabbare än man tror.  man kan göra skolan rolig, det gäller bara att komma på vilken teknik som man själv klarar av bäst!


Nu ska jag byta om, packa väskan och göra mig redo för träning!
tror även jag ska ta mig en promenad upp till träningen idag,
älskar luften som man möts av när man tar ett steg utanför dörren.
det är verligen höst i luften, och jag älskar det.

nu blir det packning av väska!




idag är en ny dag

dagen igår blev helt upp och ner.
idag är det bättre.

skoldagen gick snabbt, och hemma var jag runt kvartöver tre. Satte mig diret och pluggade lite so för att jag skulle hinna med att träna.  för det är vad jag ska göra nu, ska packa väskan och åka iväg upp till hallen och hålla i klubban och känna lite på bollen för första gången på tre veckor (tror jag?)  ska bli riktigt skönt.
har jag tur får jag kanske träffa min david efter träning,
och isf blir det nog ingen ner uppdatering för idag.   

ha ha en fortsatt bra onsdagseftermiddag och kväll
missa inte idol! ;-)

ibland vänder allt sig upp och ner

känner mig totalt värdelös. och har aldrig tyckt om när folk skriver sånt, förknippar det mest med tyck-synd-om-mig-stilen!   men jag vet inte vart jag ska ta vägen även om jag inte söker tröst.
mycket som inte stämmer nu, både med mig själv och med saker runt och kring. 


allt snurrar. 


godnatt 

dags för en tur till sporthallen!

vet inte riktigt varför jag åker upp och tittar, tycker egentligen det är rätt tråkigt att titta på handboll!
men har inget bättre för mig och får träffa josefin som jag inte träffat på länge, superbra! 
så så får det blir..

hon var vid orrby nu, så ska sätta mig på moppen och åka upp! 

hörs senare ikväll  



plugg...plugg...plugg

spyr snart på detta, men ändå är det på något sätt väldigt roligt.  konstig känsla! 
men har i alla fall pluggat färdigt nu, får ta ett litet so-ryck senare. 
bestämde mig för att åka upp och titta på handbollsmatchen uppe i sporthallen 19.00,
(B-laget tror jag det var som spelade?) istället för att sitta hemma och glo i böckerna.
blir ändå inge smartare.

nu ska jag besöka lite gymnasiesidor och sedan byta kläder.

AAAAAAA.

tät i näsan och osugen på att plugga

min förkylning går inte över och jag är hur sugen på som hellst på att träna. Imorgon är det dags för träning vilket jag är såhär förkyld eller inte!

har nyss kommit hem från skolan och ska snart slå ner huvudet i kemiboken, spanskboken och matteboken.. dock inte alla på samma gång (som tur är) men först tror jag att jag behöver lägga mig här i soffan och vila några minuter.  kroppen blir helt slut av allt pluggande! 

men när kör hårt på veckorna blir helgerna så mycket skönare och roligare!
så ser verkligen fram emot helgen.

imorgon är det redan onsdag och då måste jag ta mig i kragen och gå upp till Lotta (syv)
för att diskuterna lite om framtiden...  mycket beslut som ska fattas inom kort!

nu blir det ryggläge några få minuter innan det ska pluggas!

sängen väntar

nu har vi kommit hem från nysäter efter två timmar hur skön massage som helst. är så otroligt gott att ligga där och bara kunna slappna av och inte tänka på någonting!

börjar bli riktigt mörkt ute också, vilket jag tycker är hur mysigt som helst.
så till helgen ska det utnyttjas med mysdagar och tända ljus. 
ge mig helg nu,   veckorna är få långa!

kanske inte ska klaga när det går så fort som det faktiskt gör.

men nu blir det i alla fall sängen för kroppen behöver lite sömn för att orka med morgondagens skoltimmar.
godnatt



dags för massage

nu ska snart jag och mamma åka iväg till nysäter.
Känner mig inte på något bra humör, så ska bli skönt att bara få ligga och slappna av i ett par timmar.
skoldagen har varit riktigt dryg och tråkig. När man sedan kommer hem och måste fortsätta på samma lina och plugga skallen av sig känns det bara hur tråkigt som helst. Inte för att jag är trött på skolan eller tycker att själva pluggander är tråkigt, men det blir tråkigt när dagen försvinner och man enbart har hunnit med att plugga.
men det är väl så det är, enbart ett år kvar av grundskolan nu.. sedan bär det av mot nya äventyr som jag tänker möta med stor förväntan och nyfikenhet!

Nu bär det av mot nysäter.

God morgon

idag är det måndag och starten på en ny vecka!
skulle tro att den kommer bjuda på en hel del plugg och träning.
(precis som vanligt)
Men i eftermiddag ska jag och mamma iväg till Ing-marie i Nysäter och få lite massage,
vilket gör att jag missar träningen nu när jag äntligen kan börja träna lite smått,
men tar igen det onsdag-torsdag-fredag. 

nu ska jag borsta tänderna och trampa iväg till skolan på mammas fina lila cykel!




när spel och tur inte går hand i hand

mötte som sagt sjöstad idag, jag var dock plaserad på läktaren.  Spelade på som vanligt och använde det spel vi skulle, men när bollen hellre vill studdsa sjöstads väg så är det inte lätt. de hade en osäker målvakt och en hel del som inte stämde, ändå ville inte bolljäkeln gå in i målet. hade världens läge flera gånger då bollen näst intill var bakom ryggen på deras målvakt, ändå gick det inte.  och det är så det är, sport är sport.  det kan sluta precis hur som helst, vilka som än möter varandra (dock skulle vi vunnit om vi hade haft turen på vår sida)
mathcen slutade i alla fall 2-4.        Men vi har sjöstad till helgen igen, och det finns ingenting som säger att vi inte kan ge dem en match som dom sent ska glömma.       börjar ladda från och med nu,  för på lördag är jag frisk!

om en timma ska jag kila upp till ip och titta på när herrarna möter kronoparken (fotboll)
tills dess ska jag lägga mig här i soffan och låta mina ögon vara stängda ett tag.

ha en fortsatt trevlig dag.

(bilder på rummet som jag lovade kommer när kameran funkar)

lördag kväll

blev en tur till karlstad, närmare bestämt till sommaro för att kolla på när grums spelade. matchen slutade 1-1 även fast Grums skulle ha gjort ett antal mer mål än de gjorde.

nu har jag precis slagit mig ner i davids soffa och ätit lite. vad som ska göras under kvällen är inte bestämt än. men det blir nog i vilket fall något åt det lugna hållet.   Imorgon är det match som gäller,  Grums - sjöstad. 11.00!
taggat som bara den.   dock kan jag inte spela på grund av förkylningen ):     men håller tummarna för att resten av brudarna också är laddade för att ge sjöstad storstryk! (y

nu ska jag mysa med min d.
ha en fortsatt trevlig lördagskväll.


090912

Det blev en lugn fredag igår. mamma och pappa kom hem med lite saker från ikea, så satte ihop det och gjorde fint på rummet (bilder kommer senare under dagen) sen åkte jag en sväng till david för att vi sedan skulle åka tillbaka hem och sova.  gissa om jag somnade skönt, med min godisbit bredvid mig efter att inte ha sovit med han något under veckan!    

vaknade dock rätt tidigt idag, och vad denna dag har att erbjuda återstår att se. Kanske blir en tripp in till Karlstad för att titta på när grumsingarna spelar fotboll.

nu tror jag där emot att jag ska återvända till min säng och krypa ner under täcket hos min goding.
ha en bra dag!


Idol!

sitter här och har nu bytt från lasse till en av killarna som sjöng på idol igår - Calle Kristiansson.  sikken stjärna!  har en liten förhoppning om att han står som segrar i slutändan, jag gillar verkligen personer med en sån röst som han har.    ---->        ta en titt för era kära örons skull!


snabbt avklarat

mötet tog endast 45 minuter, vilket var skönt eftersom jag inte kände för att "slösa" bort hela min fredagseftermiddag.  Fast ska kanske inte säga att jag slösade någon tid, för när det kommer till mötets innehåll vilket var att bestämma vår blivande rektor så känns det som ett rätt viktigt val och jag tycker om att få vara med på och påverka!  dock blev det inget bestämt idag, men det lutar åt rätt håll. 

idag är det som sagt fredag och det känns så otroligt skönt efter en rätt tuff vecka, och värre blir det när proven kommer igång ordentligt m.m. fast på något konstigt sätt känns ändå allt så otroligt kul.

hoppas på en myskväll med min d ikväll, eller en kväll av något annat slag. det suger lite att hitta på något riktigt roligt. får la se vad kvällen bjuder på, vill vara med min david i alla fall.   då är allt som bäst

sitter och lyssnar på lasse nu, måste inom kort beställa biljetter till hans spelning den 4/11. 
en helt otrolig känsla när man har biljetterna i handen och vet att man än en gång ska få se den mannen stå på scenen.
lycka på hög nivå

nu ska jag lägga mig i soffan lite och känna efter om jag egentligen inte borde ligga där utan gör något annat, och då ska jag gå upp och komma på vad jag ska göra.
cool teknik för att komma på att det finns roligare saker att göra än att ligga i soffan.

ha en skön fredag

 

 




möte

ska iväg på möte med skolledningen och rektorerna nu..
skriver mer när jag kommer hem om det inte dyker upp något annat mycket viktigt.


sängen väntar

precis käkat efter att ha varit uppe i sporthallen och kollat på träningen en stund. kan fortfarande inte träna, och det svider. för sjöstad som gäller till helgen, och jag är taggad till tusen (trots att jag inte kommer få spela)

idag har jag klippt mig, och jag är nöjdare än på länge. älskar det!   (y)

har inte så mycket mer kul att skriva om. skolan imorgon, orientering på gympan och det känner jag mig inte påG för. men ska i alla fall vara med och springa lite för betygens skull!

nu ska jag packa kläderna och sova.

godnatt

SNORIG!

om man får säga så.. min näsa kan bara dra åt helvete
förkylning går inte över, och jag hostar så fort jag ansträninger mig.
detta börjar gå mig på nerverna.  JAG VILL RÖRA PÅ MIG!
och då menar jag inte gå upp för trapporna och bädda sängen och städa som jag borde göra.
utan jag menar sätta på mig träningskläderna och traska iväg upp till sporthallen och träna,
men icke.    min näsa, min hals och mina lungor vägrar samarbeta.  detta är skit!

jag får väl helt enkelt gå upp på mitt rum och göra det jag inte vill ändå.

...

fotboll med elin

nyss varit uppe och tittat på fotboll med elin och nu har jag slagit mig ner i soffan och tittar på idol!
skulle ha pluggat lite förut, men gjorde enbart det absolut vikigaste. orkade verkligen inte mer idag.
saknar min david en massa, är otroligt tomt i sängen på nätterna.  usch!

nu ska jag se klart idol och göra iordning något att äta.

design

håller på att fixa designen, kan inte riktigt bestämma mig för hur jag vill ha den.
får vara så här ett litet tag. i alla fall tills jag ätit och pluggat lite till.

det kommer mer eller mindre om ett tag.

roligt.

helt okej dag i skolan. har inte så speciellt mycket att skriva om just nu.
ska lägga mig och plugga lite, och sen ska jag duscha och försöka komma i säng
lite tidigare för en gångs skull.

nu blev jag väldigt besviken mitt i allt.
kul...  jätteroligt.   gillar sånna test.
det går inte alls en ledsen, iskall och hatande blixt genom hela mig!
inte alls!

HEJDÅ!

ta det tråkiga före det roliga

åkte upp till sporthallen och kollade träningen, när jag satt där kom jag på att jag i allt skrivande på boken om mig glömt bort att jag har fysikläxa tills imorgon. på något sätt började jag och peråke prata om det, och då säger han något som jag ska tänka på i fortsättningen när det gäller läxor (då jag gärna tar de roliga läxorna före de lite tråkigare) "gör det tråkiga före det roliga"       smart!

men nu har jag i alla fall gjort både& och känner mig nöjd med att hunnit med lite extra på svenskan som jag sa förut. och imorgon är det dags för en ny skoldag!

nu ska jag äta lite kvällsmat, är riktigt sugen på en fetaosbaguette men tror inte vi har någon ost ):
får bli en vanlig macka.

sov gott

"boken om mig"

har missat så många svenklektioner i skolan så nu var det dags att ta tag i det och jobba lite hemma. Som vanligt så fastnar jag i arbetet när jag väl börjat, så nu har jag legat i sängen sedan jag kom hem från skolan 15.30 och skrivit tre kapitel i boken om mig. känns bra att ligga lite före nu istället för efter, så kan jag även lägga lite energi på so:n som vi har prov i om två veckor (ja, jag vet att jag överdriver pluggningstiden ibland) 

men nu har jag i alla fall pluggat klart för idag, 
så ska bege mig upp till sporthallen och kolla på träningen! 

 

har ni också problem att sova?

det har i alla fall jag.

alltid lika svårt att somna ordentligt när inte min prins ligger bredvid mig och jag känner att han verkligen är där. Kanske skulle ta och tända lampan och skriva lite mer på boken om mig. valde att blörja med kapitlet: "sommaren 2009" så har en hel del roligheter och underbara minnen att skriva om.

tror jag tar och gör det, om jag hittar någon bra lampa att tända. gillar inte taklampan!

godnatt för andra gången denna kväll.


läggdags

nu har jag kollat på spanskglosorna lite extra inför imorgon.
klasstiden den första timmen imorgon sen dax för den sista rektorsintevjun.
ska bli skönt att få det avklarat så jag kan återgå till alla de vanliga lektionerna igen.

ska jobba för att bli frisk till hundra denna veckan och lägga energi på skolan


godnatt


upp och ner

kände mig som sagt lite nere i förmiddags, och gjorde därför som jag personligen tycker man ska göra när man känner sig åt det hållet.    göra precis vad man känner gör, och inga måsten - man hinner ändå.
så skippade att åka upp till sporthallen och följde med mamma in till karlstad istället (blir alltid (oftast) på bra humör när min älskade mamma är i närheten) när jag sedan kom hem var jag på mycket bättre humör och satte igång med matten. Har nu gjort ett par tal och ska gå över till svenskarbetet "boken om mig" som jag verkligen ligger efter i på grund av att jag inte varit på en enda svensklektion sedan vi började (har varit lite för mycket engagemang i annat nu i början) - vilket i för sig är väldigt bra eftersom jag var så sugen på att egnagera mig i en massa saker efter sommarlovet. så det känns bra ändå!   jag har lärt mig efter mycket om och men att jag faktiskt hinner det mesta ändå!

ska ta och skriva lite nu, hade i alla fall tänkt hinna med ett kapitel!
sen följer jag med mamma och pappa till Lena och Tomas!




den nya desginen som jag pratade på att jag skulle fixa kommer när jag har tid och lust

söndag

och jag borde städa rummet, plocka ihop kläderna, åka ner till mormor med lite tvätt, läsa om islam, plugga ikapp matten ..     blablabla  - men jag orkar verkligen inte.

känner mig lite nere på något sätt. hatar att vara sån här. näsan är även tät och jag hostar som en galen. denna efterlängtade träningshelg har jag inte riktigt kunna avnjuta då jag inte varit iklädd träningskläder på hela helgen.  SKIT!  rent ut sagt.

nu ska jag ta tag i lite saker tror jag faktiskt, ska i alla fall gå upp till rebecca och hämta matteboken, så kommer innebandy brudarna snart hit på mat så följer jag nog med dom upp till sporthallen och kollar deras sisa träning sen! 

nu kör vi,      - på låg nivå.

dags att sova!

nu ska jag kura ner mig under täcket och försöka sova.
är inte på det bästa humöret, även om jag skulle vilja vara det!

men imorgon är det en hel dag som enbart kommer bestå av innebandy!
underbart.


godnatt, sweethearts.



ibland förstör man verkligen för sig själv

och det är precis vad jag har lyckats med.  jag blir så arg.
det ena felet efter det andra, jag kommer på mig själv med att tänka saker, säga saker jag inte borde.
varför? ..   idiotiskt, onödigt, dumt, dåligt .... blablabla.  kan rabbla hela natten lång!
jag känner mig själv, och vet att jag egentligen bara menar väl. men det blir så fel. 
varför utsätter jag mig själv för detta?    jag begriper inte.   när allt kan vara en stor tumme upp!
men icke, något måste naturligtvis pluppa upp i min inte allt för stora hjärna - har jag märkt.
och det blir så fel.    vet ni, JAG HATAR HUMÖRSVÄNGNINGAR!
  undrar om det går att få tabletter för det?
då ska jag önska mig det snart, nu, med en gång, genast!       - det funkar inte att låta kroppen bestämma hur man ska bete sig och yttra sig.   jag måste helt enkelt ta tag i detta nu!

skärpning amanda.  med en gång!


David, jag älskar dig över allt annat.

kvällsträning

nu ska jag och min pappa åka upp till sporthallen! för andra gången idag är det dags för träning (som jag endast får titta på) men imorgon är det en träning till + en match! så får hoppas på att jag är piggare imorgon!
skulle vara kul att spela lite!

nu ropar pappa, ska åka iväg!
uppdaterar senare. 

- men lovar inget,  om inte:  ha en mysig fredagskväll!

morgonpigg

tänkte jag precis säga att jag kände mig tills jag lät mina nyvakna ögon studera siffrorna nere i hörnet, ops!
tror jag tar tillbaka det!    

har i alla fall precis vaknat och ska snart lägga mig till ro igen och titta på "män som hatar kvinnor", har sett den förut men ska helt enkelt se den igen.  en film jag aldrig kommer tröttna på

efter det ska jag försöka fixa till designen på min blogg, känner att den börjar bli lite tråkig nu. kul med lite förändring ibland, och när man ändå är hemma på grund av en kropp som inte vill samarbeta kan man lika gärna fördriva tiden med alla koder, siffror och bokstäver som ska vara på rätt plats för att få en snygg design!
tänkte jag skulle gå lite åt det höstliga hållet, i alla fall en aning!  får la se vad det blir.


nu:  leta upp Astrid, lägga henne bredvid mig i sängen och titta på "män som hatar kvinnor"


ändrade planer

som jag nog inte har skrivit, eftersom jag inte haft orka att skriva något alls idag - var det meningen att jag skulle pallra mig iväg till skolan imorgon. men jag bestämde mig för att stanna hemma en sista dag och vila upp mig. skulle vara kul att vara pigg inför helgen som enbart stavas I.N.N.E.B.A.N.D.Y! 

dagen har spenderats i davids soffan.   myspys med min sjukling.  
men jag åkte nu under kvällen upp till sporthallen och kollade på vår träning. 
och nu befinner jag mig hemma i sängen, utan david som ska upp till skolan imorgon.   

så var det med det 

imorgon är det fredag, som jag trots att jag är hemma tänkte skulle gå åt till att plugga det jag missat.
så ska ta och sova nu och vakna pigg och utvilad imorgon!

gooooooooodnight

det blir värre på kvällen

och så är det alltid när man är sjuk. och just nu är det väldigt störande, för det ger mig problem då det kommer till försöken att somna. inatt sov jag ca. 2timmar.   och imorgon måste jag upp till skolan en snabbis! det går inte riktigt hand i hand,  tyvär. 

men nu sitter jag i alla fall i soffan hemma hos min david (som jag gjort hela dagen) och tittar på tv.
har inte haft så ont i halsen under dagen, men känner att det börjar komma nu ):

ska lägga mig ner nu - se klart tvprogrammet och sen göra ett försök till att sova.

godnatt :-)

sjukling

är precis vad jag är!  naturligtvis åkte jag på denna jäkla förkylning.  känns inte speciellt kul, då jag både missar lektioner och viktigt information i skolan samt (kanske) en hel träninshelg + match till helgen.  inte precis vad jag hade hoppats på.

ska lägga huvudet på kudden här i david soffa och titta på tv nu, istället.

ha en bra dag!

halsont

usch på david, som har smittat mig med halsont. men jag får nog skylla mig själv som har envisats med att vara hos honom trots hans huvudvärk, halsont, hosta och diverse andra saker som har med en förkylning att göra.  så nu får jag stå mitt kast.

skolan väntar imorgon, dags för två invervjuer till! ska bli kul.

jag är sugen på pizza! kanske skulle ta och äta det tillsammans med min sjuka d

tjillevippen


RSS 2.0