hej mitt vinterland




















































bowling

skulle egentligen kört på ett bildinlägg nu. men det ville inte rikigt fungera med bildöverförningen, och eftersom jag inte orkade krångla med kameran just nu blev det inte så! orkar förhoppningsvis krångla mer imorgon.. så då kanske det kommer in lite bilder.. eller så kommer de i början på nästa år!  Eftersom det faktiskt är nyår imorgon, vilket kommer firas i skruvstad med en hel del människor!

dagen idag har bestått av träning på förmiddagen - bussen in till stan - möss/sjalköp - bowling - käk - bussen hem - till dessi - härj där - hem.

Nu:  SOVA.


gul&blå

ligger i min säng och inväntar hockeymatchen som visas.  Sverige - Ryssland!
Nu släpptes pucken, så struntar i att skriva mer.

(har fått in lite mer kunskap vad det gäller kameran i alla fall)

kanske hinner med några rader senare..
nu: HOCKEY!

jag ser genom dig en dag som denna

trupplägret gick kanon, trots förkylning.. tror till&med att träningarna och matchen gjorde att jag blivit friskare.. är en bra bit påväg mot ett mer friskt tillstånd i alla fall!  vilket känns super.  Känner mig grymt laddad inför nästa söndag, då vi - värmlands bästa 94tjejer & killar drar iväg till Linköping för sm i tre nätter.  det ska bli så jävla roligt!

Nu vet ni det och jag har inte så mycket mer att dela med mig av.. huvudet vill endast ta kort hela tiden, och jag trycker på kameran så fort jag får chansen!  Nu ska jag sätta mig vid tv:n och titta på en inlärningsdvd som jag fick med.    kanske kan bli någon kunskap rikare i denna kameradjungel!

god.... afton?


matlagning och tvtittande

Linnéa och Elin kom förbi och lagade mat, denna kväll då jag trodde jag skulle behöva vara själv.  så söta så!
Vi gjorde iordning tacos som vi käkade och sedan drog vi på oss allt vad vinterkläder heter och begav oss ut i vinterlandet.  fytusan, vad jag älskar detta vädret. jag blir lycklig från topp till tå!   när min kamera funkar så ska jag fota sönder hela samhället!       

Nu har vi slagit oss ner i soffan under varsin filt medan vi tittar på filmen "förtrollad" och käkar lite popcorn.
dock får vi nog snart göra ett besök i sängen, för imorgon kl. 08.30 ska vi befinna oss i tingvallahallarna!

godnatt små bollar


kameraköp

nu har jag äntligen köpt min efterlängtade systemkamera!  blev en sony a300. (för den som ville veta)

åkte som ni antagligen förstått genom meningen tidigare in till karlstad imorse för att titta på lite olika kameror. Efter någon timma hittade jag den jag ville ha, och så blev det!    så jävla värt pengarna. Dock var det fel batteriladdare med och en instruktionsbok på franska och italienska. Men pappa ska in till stan imorgon så han fixar det då!  

Sitter i min obäddade säng som snart ska bäddas och skriver. Ska efter bäddandet gå ner och börja packa inför imorgon, då vi har samling (värmlandslaget) kl. 08.30 för att kl. 09.30 spela match mot skattkärr och sen bege oss till Arvika för träningsläger tills måndag!    ska bli såååååå jäkla roligt att träffa alla brudar, och träna ihop oss det sista innan sm!     Min hals är även på bättringsvägen, så det ser rätt ljust ut!  tummen upp för det

eftersom jag nu delat ut en "tumme upp" idag, får jag ta och dela ut en "tumme ner" och den går idag till vägverket. eller grums kommun eller vilka jävla idioter det är som plogar vägarna?   
EN STOR FET TUMME NER TILL DOM I VILKET FALL!    - är ju inte en väg i grums som är normalt plogad! 

nu ska jag bädda och packa!







underbart

detta vädret är väl bara hur bra som helst. Det har snöat hela natten, och jag har just varit ute och hjälpt mamma och pappa att skotta bort ca 40 cm snö från garageuppfarten, så vi kan få ut bilen.  Ska snart hoppa in i duschen för att sedan bege mig in till karlstad tillsammans med familjen. Om vi får plats, vill säga! ¨

ha en bra dag, och glömt för guds (min) skull inte att gå ut i snön!  


offside

ligger nere i soffan, precis som resten av familjen (fast vi har delat upp oss på två soffor). samtigt som vi ser på offside och käkar lite chips.  var för mätta för ost och kex när vi kom hem, med lite chips går alltid ner. Skrev även förut att jag skulle till skruvstad imorgon, men blir inte så heller. Min jävla förkylning går inte över, och det vore inte speciellt bra att bli sjukare nu till trupplägret.   Så får tyvär hoppa det!

nu är filmen slut, så ska bege mig upp till min säng. 
Imorgon bär det av till karlstad, precis som för resten av grums befolkning antar jag! 

godnatt, än en gång 

snö, snö, snö, mer snöööööö!

det snöar fortfarande, och hela grums bär just nu ett stort vitt täcke!   fytusan, vad götttttttttttt. 

Har nyss kommit hem från farmor efter en träff med släkten på pappas sida. Bjöds på god mat och efterrätt, samtidigt som vi fick någon mer julklapp!  Nu ska jag läsa igenom ett mejl som jag fått från marie (vår värmlandslagstränare) inför sm och sedan äta mig fet på halstabeletter.    önska mig lycka till, för nu ska jag fan bli frisk!

resten av kvällen spenderas under täcket med en kopp te och halstabletterna nära till hands. 

vi sätter punkt där, och godnatt!
hoppas era två "juldagar" varit bra

snöööööö

det snöar som bara den ute, och jag blir bara gladare och gladare!    usch, vad underbart

Per-åke ringde imorse och drog oss med till strandvallen för lite skridskoåkning,  i vår familj stod syrran för åkandet. Så pappa och hon åka dit, medan jag och mamma tog oss en promenad bort till slottsbron. Var där ett tag och gjorde alla skidskotokiga människor sällskap, innan vi begav oss hem med bilen (så pappa fick gå hem)

Nu ska jag snart duscha, sätta på mig lite finare kläder, lägga på ett lager med smink och åka till farmor för yttligare lite julfirande - med släkten på min fars sida!

ikväll blir det ost, kex, chips och dipp till en mysig film.
och imorgon blir det troligen en kväll i skruvstad med ett liten gäng, då det ska badas badtunna!

tjooho! 
-  vi säger så!


julaftonskväll












Ännu en julafton är avklarad, och jag är hur nöjd och glad som helst :)
tack allihopa för alla klappar!

Nu blir det tv:n, och sedan en film.




HUR MYSIGT?

hur mysigt är det inte med julafton egentligen? ..  och som det överraskat med vädret iår. Jag bara älskar det
har nyss öppnat julklapparna från mamma och pappa, som så fint låg under granen imorse, precis som vanligt. och det är just det där - precis som vanligt som gör julen så mysig.  Allt är precis som året innan.    (jo, jag kan hålla med om att det kan bli långtråkigt, och någon gång i livet ska jag göra något helt annat) men just nu är det bara hur mysigt som helst.      

I paketen fanns bland annat en parfym, bodyspray, trosor, handduk och lite mer såna småsaker. + att jag fick pengar så jag kan köpa min efterlängtade kamera!    tack mamma, pappa & syrran :)

Nu ska jag äta lite fruskort, som består av mormor/farmors nybakade bröd med julskinka!   hur gott är inte det såhär på julaftons morgon?       När frukosten är bortdukad och finkläderna på ska vi vandra ner till mormor, dit resten av släkten senare också kommer!

Ha en bra dag allihopa!
& GOD JUL!


julgran...julgröt...julskinka

granen är klädd, skinkan är fixad, och gröten är snart klar!  precis som det ska vara såhär, kvällen innan julafton.
om ett par minuter är hela familjen samlad här nere i soffan för att äta och titta på resten av bingolottos uppesittarkväll. 










ha en trevlig kväll allihopa!

en dag kvar

till julafton!


julbaket är i full gång här hemma. Dock är jag som sagt sjuk, halsen vill inte sluta göra ont och huvudet värker. så jag har nu en liten paus, som jag antagligen kommer få ta ett par gånger till innan dagen är slut.
Granen ska även upp idag, och skinkan ska fixas!    mmmmmm,   jag älskar denna tid på året

Nu ska jag fixa lite 5minuterskola om jag orkar, sedan blir det nog soffläge ett tag till!
ska nog se på mysteriet på greveholm för att höja julstämningen yttligare (eftersom jag bara sett de 24 avsnittet typ 10 gånger under den senaste månaden)  

Nu blir det kola!

speciell

mysig gårdagskväll. Och dagen började med ett besök nere på klippoteket. Utväxten är nu borta och det söndertvättade gula är nu mera rött.     brabrabra

något som inte är lika bra är att jag börjar bli sjuk. har huvudvärk, lite halsont och kroppen är helt slut!
så det blev ingen match idag ):      surt.   men måste vara frisk till helgen, så var nog bäst att stå över.

Nu ska jag gå ner till källaren och ta mig ett bad!


trötter

har hittat de rim som behövdes, och träningen bjöd på en hel del spring!   perfekt

Förövrigt börjar jag bli rätt trött och ska snart krypa ner i sängen och titta på någon bra film! lutar åt den andra johan falk filmen tror jag.  Ska försöka somna i någorlunda tid också, för imorgon ska jag upp 9 för att klippa mig och sedan väntar ju matchen mot sjöstad!  

nu blir det tandborstning och sedan sängen.

godnatt

i skuggan av din stolthet ska jag resa mig och gå

sitter vid datorn på övervåningen, och tittar ut över det inte allt för vackra grums annars, men som just nu glittrar så jag blir helt lycklig. denna årstid gör mig verkligen lycklig

Var meningen att jag skulle träffa josefin idag, men så blev det inte. Så har istället städar rummet och grejat lite. Laddar inför träningen ikväll, som jag hoppas kommer innehålla mycket spring.   Behöver få bort helgens tre matcher ur benen, för att vara helt pigg inför morgondagens match mot sjöstad med vlaget!   laddaladdaladda..

Nu ska jag leta upp lite rim till några julklappar..

 


som sagt...

det blev vinst mot hertzöga!  jäääääääääävla gött.   tre mål fick vi in, mot noll. vi har verkligen kommit på hur bollen ska rulla, och vi vet exakt vart vi har varann. allt känns så jävla roligt!   

Efter matchen åkte vi förbi ikea och köpte med en gran samt julgranskulor. Är bara fyra dagarn kvar till julafton, och jag börjar faktiskt tack vare detta väder känna lite julkänslor. ska bli mysigt med jul

Nu ligger jag och tittar på sporten samtidigt som jag tänker igenom veckans planering, som består av josefin, klippning/färgning av håret, match med värmlandslaget, massa julgodisbak, klädning av granen och sedan JULAFTON.

bara massa myyyyyysss.

gooooodnight.

rubrik hit och rubrik dit

Laddar inför dm-match mot hertsöga!  ska dänga skiten ur dom också idag, och ta denna viktiga match..
Men innan det ska jag käka lite och packa väskan.



snabbinlägg fick det bli.
kommer mer ikväll.

ha en bra dag, och glöm inte gå ut i världens bästa väder


vinst..vinst..vinst!

10-0 mot sunne! uuuuuuuuuuuuuuuh, vad bäst vi är.
vi bevisade verkligen att vi är värda denna serieledning, och vi spelade bort sunne totalt.
vi brukar annars ha problem att möta lag som är så mycket sämre (sunne ligger sist i vår serie) men idag bevisade vi verkligen motsatsen.  Vi spelade bra som tusan, och vi sa innan matchen att resultatet skulle vara 10-0 när vi lirat klart, och så blev det!      PEEEEEEEEERFEKT.

Har lagat tacos till familjen som vi nyss käka upp. Och nu står Alva och äter godis för fulla muggar bakom mig. godisungen våran!  Känner mig jättetrött i kroppen, så funderar på att krypa ner i sängen snart och se lite filmer
samtidigt som jag ska ladda om inför dmmatchen imorgon med 94brudsen.  ännu en vinst står på schemat!

Nu ska jag byta läge här i soffan och inta ett lite bekvämare ryggläge, innan jag smyger upp till min säng och tittar på den nyaste harry potter filmen som jag missat totalt.

GODNATT



en natt senare

har jag åter igen slagit mig ner här i soffan!

nyss lagat pasta och köttfärssås till mig och min kära syster. Ska snart byta om och packa väskan för att bege mig upp till sporthallen. Hinner se en period av herrarnas match innan det är dags för samling och uteuppvärmning i denna kylan!        SUNNE SKA FÅ STRYK.    -  LADDALADDALADDA!


vad som händer efter matchen är oklart.. men Alva kommer hit, så blir kanske en lugn kväll och massa lek med det busfröt! :D

Nu ska väskan packas,
tjooooooo.

fredagsarg!

matchen gick åt skogen.. än en gång! börja kännas lite tråkigt detta. vart är lagandan? vart är spelet? vart är fokuset? vart är allvaret? vart är beslutsamheten? vart har allt det viktiga och drivande tagit vägen?
i think we are on our way down. 
men det är bara att ta nya tag.

har även bestämt mig för att träna lite extra under uppehållet, kommer behövas och det gör ingenting att visa sig motiverad att vända detta. 

Förövrigt har jag redan börjar ladda om inför imorgon.. för då är det en klar vinst som gäller med 94laget då sunne ska få smaka på grums bästa tjejer.     smack, pang, bom! - en sista klar seger innan uppehållet kommer sitta fint, och vi har då gått obesegrade genom denna hösten! 


nu ska jag ta av mig kläderna, rulla in mig själv i en filt och krypa ner under mina två duntäcken och kika på en bra film.. om jag hittar någon :)

ha en bra fredagsnatt

matchdags!

nyss kommit hem från karlstad.. och nu är de sista klapparna inhandlade!  känns skönt att vara klar med det.
tittade även in på expert för lite jämförelser mellan olika kameror. längtar verkligen tills jag kan gå ut ur butiken med en helt egen kamera i handen!

sitter i soffan och laddar för match! är trött och sugen på att bara ligga hemma i soffan, samtidigt som jag är hur sugen som helst på att spela.. ska vända detta nu och ta tre poäng ikväll!


nu ska jag kolla recept inför julbak under nästa vecka!
godkväll

lång dag

fick lite brottom förut då jag kom på att jag var tvungen att fixa glöggflaskor till mina två lärare. men nu är det fixat och sittet åter igen i min säng som jag bäddat. jag har faktiskt hunnit med att packa in alla julklappar jag köpt också, så nu har jag inte det som väntar längre!

skulle behöva förnya desginen en aning här, men känner inte att jag har något insperation alls.
Får se om jag tar med mig kameran ut någon dag och fotar lite, eller om jag väntar tills jag köpt systemkameran efter jul!        


nu ska jag packa väskan, och dra iväg på träning.
ska springa skiten ur kroppen idag, sen ska jag försöka somna i "tid" ikväll.. svårt när träningen är slut halv11. men ska i alla fall försöka (: 

tjolahopp 

trött, trött och åter trött

jag är verkligen hur trött som helst nu för tiden! .. kan bero på att jag på något konstigt sätt somnar rätt sent på kvällarna. men tycker jag är trött även när jag inte gör det, vet inte vad detta kan bero på.
hoppas på ändring nu när det efterlängtade lovet börjar.



Slapp dag i skolan idag. käkade godis, pizza och tittade på film.

oj, nu blev det brottom... ska åka iväg till affären och fixa en sak med mamma!


hej så länge



segt

sitter i skolans datasal och gör absolut ingenting.. vilket känns rätt ovärt.  Kanske skulle ta och ladda lite inför träningen ikväll, eller för tekniken som börjar om 30 min. ska fortsätta bygga på vår snygga husmodell!

känner att längtan efter jul smyger sig på mer och mer. Speciellt när snön ligger kvar på marken!  har funderat lite på julklappar, och kan fortfarande inte komma på något mer att önska mig än pengar till kameran.
... kommer sitta där på julaftonn och öppna tråkiga kuvert.   men det är det värt, för jag ska ha en kamera! 


nu ska jag leka olydig och springa runt lite i klassrummet.

snöööööööööööööööööööööööööööööö!

i lööööööööve it.

det finns ju inget som ger mer julstämning än när snön faller ner och lägger sig som ett täcke på marken. Jag älskar det verkligen, jag blir glad i hela kroppen! 

Idag har vi haft den sista luciavisningen, för pro nere i gruvan. Skönt att slippa dra på sig tomtekläderna mer. Något som också är skönt är att det bara är tre och en halv dag kvar innan lovet, vilket heller inte är de tre jobbigaste dagarna skulle jag tro eftersom vi gjorde årets sista prov idag. 

Nu ska jag och syrran åka in till klarstad..   julklappar ska inhandlas!

ses ute i snön, små rumpnissar :)


tröööööööööööööööööt.

var en rolig lagfest igår.. och grannarna i lägenhet bredvid bjöd på fin underhållning! (haha)
kom hem vid tolv, var i säng kvartitvå.. och gick upp allt för tidigt idag, då vi hade samling 10.20 inför en match mot skattkärr som vi vann med 5-4!   GÖTTGÖTTGÖTT,  sitter fint med 5 vinster i bagaget nu när vi gästar sunne nästa helg!

ligger i min säng just nu. Har nyss ätit jättegod mat som min far lagat till. Ska plugga lite sexualkunskap eftersom vi har prov imorgon innan jag bäddar ner mig ordenligt för att sova.

ha en fortsatt trevlig kväll små grodor.

tråkigt

tre förluster i rad nu.. känns lite segt faktiskt, och orättvist!  men det är bara att ta nya tag
har inte så mycket att dela med mig av just nu.. mysig gårdagsafton + att fel person vann idol. 

så äre!

nu ska jag sminka mig en aning, dra på festkläderna och åka in till stan!
lagfest står på schemat


dagarna springer iväg

kanske ska börja med att säga att jag lever. och att jag nog lyst en del med min frånvaro den senaste veckan! Haft lite annat för mig som tagit tid, bland annat skolan och innebandyn. Men nu är betygen satta och innebandyn rullar på. så nu börjar det lugna sig igen, vilket är skönt!

Idag har jag bakat lussebullar, närmare bestämt ca. 100 stycken! så nu har vi ett tag framöver.
imorgon är det luciavisning i skolan, och bra som jag är ska jag vara med trots att jag inte ville först. men eftersom jag inte är något klänningmänniska har jag tänkt att vara tomte!      blir nog bra, trots att ingen sjunger.

Nu ska jag åka iväg på träning!


helvete.

är ett bra ord nu.
nya tag imorgon.

godnatt

som sagt..

vi vann över skoghall igår! och det var så jävla roligt att spela..  de tog lednigen med 2-0 de första fem minuterna, sen kom vi igång och tog snabbt ikapp. efter första stod det 2-2. och då spelade vi riktigt bra. vi tog ledningen och höll sedan det resten av matchen, och vann med 5-3 (tror jag) .. är så jäkla roligt att spela tillsammans med laget, och när vi nu har vunnit fem matcher i rad och står som serieledare kan det ju inte kännas annat än bra!  

idag vaknade jag halv12 och kände mig faktiskt riktigt utvilad.. somnade skönt inatt utan några drömmar för en gångs skull, vilket kanske påverkade det hela.  Idag ska jag baka lussebullar och sedan iväg på kalas hos min kusin.   trevligt att träffa en del av släkten som jag inte träffat på länge!  

Nu kommer pappa snart med saffran så ska jag sätta igång med de gula bullarna!


en av alla dom...

Jag är en av alla dom som drabbas då och då av något jag vill förklara.
Jag är en av alla dom som har ett liv utan nätter, utan dagar,
och jag är en av alla dom som kan gå vilse när som helst om jag behagar,
och jag går gärna vilse just i natt. 

Jag är en av alla dom som ser något svårt i dessa jämngrå vinterdagar, är du en av dom som vill försvinna när det känns som mörket klagar, så är vi två. och jag försvinner gärna just inatt. 
Jag är en av alla dom som faktiskt aldrig riktigt bara ville vara en av alla dom.
Jag vill vara lite mer för dig inatt....  Men ibland så är jag fast, kan du känna lika dant, att allt man gör är bara plast och faktiskt föga intressant, ibland är alltid kaos, jag blir mörkrädd mitt på dagen, ibland behöver jag en paus.. är du hyfsat lika dan kan vi gå vilse genom stan.



en tanke, ett steg, en väg..   tusen möjligheter.
jag ska aldrig någonsin vandra på den väg som håller mig kvar i den här omgivningen.  





F som i fredag

och det är match som står högst upp på schemat!
-
mot skoghall kl. 19-15, mörmohallen! (ändringvi spelar i djupsundshallen)  så ni som har vägarna förbi skoghall vet precis vad som ska göras!  
är även vinst som gäller, så ni vet vad ni bjuds på!


skoldagen skulle jag vilja sammanfatta som: SEG!  och sedan lämna det ämnet.
något som däremot sitter fint just nu är ju att helgen står precis framför fötterna på mig, dock kan vädret bara dra åt skogen, för såhär grått vill jag inte ha det. (jag som nyss blivit lite glad utav det fina vintervädret)

nu ska jag ladda ladda ladda!

vi ses i skoghall!

alltid något

- jag har fått in världens länder.
- jag har intagit ryggläget i soffan som jag skulle undvika.

rummet får vänta. ska se "vem vet mest" och vila mig lite innan träningen som förhoppningsvis kommer gå bra idag också. precis som det faktiskt gjorde i måndags, och med gårdagens match i ryggen ser det ju rätt ljus ut i alla fall!     

imorgon är det fredag, jäkligt konstigt att veckorna kan gå så fort? Jul snart..  känns lite konstigt faktisk, och jag måste inom kort skriva en liten önskelista och skicka iväg till tomten.    har bara väldigt svårt att komma på vad jag skulle kunna önska mig iår..    mer än en kamera!  

får se vad det blir..
kanske skriver upp lite saker sen, så kanske även ni får lite inspiration!

hej så länge :)

trött..

men ändå pigg!  vädret gör mig överlycklig. 

Sitter på övervåningen vid datorn och skriver lite samtidigt som jag fyller i ansökan till innebandygymnasiet i mora.  två ansökningar ivägskickade snart, mora och umeå!    känns bra.

är sugen på att ta mig en promenad, men samtidigt behöver jag plugga.. så får se vad det blir! ska försöka undvika ryggläge i soffan i alla fall, för då vet jag en som inom kort kommer sova som en stock. vilket inte är så bra eftersom det är träning ikväll.  Hade det inte varitt träning hade jag nog följt med josefin och tjejerna på hockey, eftersom brynäs är här och spelar!  skulle varit kul att sett..  men nä, innebandyn går absolut före!
idag ska jag testa salmingklubban sista gången innan jag bestämmer mig för vilken jag ska ha, fast tror redan jag bestämt mig..  

men nu tjatar jag bara om massa onödigt! 

- ansökningslappen ska fyllas i.
- rummet ska städas
- världens länder ska in i huvudet.
- väskan ska packas!

TJO.

ett ord: GRYMT

det är så grymt kul att spela innebandy. jag älskar det.
att spela med värmlands bästa 94:or gör inte det hela mindre grymt.
matchen idag gick grymt bra, vinsten satt hur gott som helst.  (6-1 mot gs)
och sm kommer bli det grymmaste av allt!    uuuuuh, vad taggad. äckligt, läskigt, jävla GRYMT!





Nu ska jag läsa igenom spanskboken och sovasovasova!
goooooooooooooodnatt, (små apor och kor)

trött är bara förnamnet

Känner mig riktigt trött idag, samtidigt väldigt glad. Vilket jag enbart känner mig på grund av detta underbara väder som vi bjuds på! skulle jag ha tid nu skulle jag absolut snöra på mig skorna, dra på mig mössan och halsduken, sätta armarna i vinterjackan och vandra ett varv runt vår by som har ett täcke av frost över sig. Jag bara älskar det!  Dock har jag inte tid nu, då jag ska ta mitt pick och pack över till wallgren's för bilåkning till forshaga och match med värmlandslaget!

Det där med att jag skulle behöva plugga på spanskprovet har jag förträngt idag.. vilket inte är så smart eftersom Anette troligen inte kommer ta hänsyn till min trötthet imorgon när hon ger mig betyget.
Så får nog helt enkelt ta tag i det ikväll, eller...  nu kanske vore ett smart drag för jag lär ju inte vara piggare efter matchen!  ibland gäller det att tänka lite extra.

nu blir det spanskplugg!

ibland är det bra.. ibland är det dåligt

det börjar ljusna.. på något sätt! samtidigt som det inte gör det.  det är allt bra konstigt
igår var i alla fall en helt okej dag. eller en bra dag från träningen och framåt.  träningen gick bra, för en gångs skull.

idag är jag trött, samtidigt som jag lagt ett musikprov och ett fysikprov bakom mig. det känns i alla fall bra.
sitter och funderar på vad jag önskar mig i julklapp, vilket jag just nu inte har någon aning om..
eller jo, jag önskar mig en kamera. en systemkamera.




en sån skulle sitta fint..  dock kostar den 7000!  
inte lika fint.  


nu ska jag bädda ner mig i min säng, tända ljus och titta på andra avenyn.
efter det ska jag försöka somna, i tid en dag som denna.


RSS 2.0