besviken

blir så sjukt besviken. gör ont ända in i hela mig.
tänker inte skriva mer heller för den delen.

ÅH.

hejdå.

trött och magont

sitter i skolan och tittar runt på lite olika balklänningar. finns så otroligt många ursöta som man bara vill hänga i garderoben som smycke.. Har även huvudvärk som hängt i några dagar nu (dricker allt för lite vatten) och magont som känns som sån där tråkigt stressmagvärk som man får ibland. känner mig dock inte så stressad så vet inte vad det beror på. I eftermiddag är det första världskrigplugg som står på schemat. ska även ta mig ett varmt bad och läsa klart boken om andra världskriget. 

Nu är det dags att stänga av datorn och byta sal till bildsalen!  






Sherri Hill 1002

Sherri Hill 2207

Faviana 5801 dress - Marcia Cross

201006220 jovani



lördag igår - söndag idag

var som sagt lördag igår. Var en rikigt lugn förmiddag och en eftermiddag som spenderades hemma hos Sofia gård, som jag inte träffat på riktigt länge. var kul att se henne! Lördagskvällen tillbringades sedan hemma på rummet tillsammans med elin, elin och ida! tittade på melodifestivalen (som var världelös) och os (som var mindre värdelöst eftersom sverige körde hem två medaljer)

Idag har jag enbart hunnit med att spela match och pluggat. precis som det brukar se ut!
har bara en femminutare vid datorn.. så ska återgå till läxböckerna nu.

ha en fortsatt trevlig söndagskväll mina vänner!

helg

äntligen helg!

som förhoppningsvis kommer ge mig lite avslappning då jag bara har en match, som är på söndag mot sjöstad.
Har nyss varit uppe i hallen och hjälpt till lite på träningen. Hoppade över att träna idag för att spara på krafterna tills på söndag eftersom jag är väldigt förkyld. Nu ska jag snart ta mig en sväng ner till badkaret för att ta mig ett bad och läsa lite ur boken "om detta må vi berätta" som ska läsas innan auschwitzresan. Men läste en tredjedel igår, så ska nog hinna klart.

men nu började jag frysa, så sätter fart mot badet.
ha en bra fredag

mycket att göra

har som ni kanske märker lite för mycket att göra för att hinna skriva här.. men tänkte i alla fall lägga upp lite bilder från vår friluftsdag! - bättre sent än aldrig.






















förövrigt rullar allt på som vanligt. vaknar..går till skolan..går hem..pluggar..tränar..sovar..vaknar......
men det är väl ungefär så det ska vara antar jag?

snart sommarlov........

nu ska jag lägga mig och sova någon timma innan träningen.


stress

kom annat i vägen för mina bilder och skrivandet.. får helt enkelt ta det imorgon om jag hinner.
en sista sak innan sängen tappar rösten av allt skrik efter mig: DMsemi mot skoghall imorgon, 17.45 - grums sporthall!   glöm inte det


sov gott 

stress

kom annat i vägen för mina bilder och skrivandet.. får helt enkelt ta det imorgon om jag hinner.
en sista sak innan sängen tappar rösten av allt skrik efter mig: DMsemi mot skoghall imorgon, 17.45 - grums sporthall!   glöm inte det


sov gott 

stress

kom annat i vägen för mina bilder och skrivandet.. för helt enkelt ta det imorgon om jag hinner.
en sista sak innan sängen tappar rösten av allt skrik efter mig: DMsemi mot skoghall imorgon, 17.45 - grums sporthall!   glöm inte det


sov gott 

matlagning

skulle precis ladda upp lite bilder från vår friluftsdag på lassehall, men mamma ropade nyss och frågade om jag orkade fixa lite mat. och visst orkade jag det - eller inte. men snäll som jag är gör jag det ändå! 

bilderna kommer när maten är klar..

måndag

jättedålig uppdatering under helgen. ber om ursäkt.

Helgen var i alla fall bra! kortfattat: mys fredag, match lördag (vinst med 7-5 mot örnen) + mys med mina små flickor, match söndag (vinst med 6-4 mot skattkärr)


Måndag idag, vilket betyder snabb skoldag. som bland annat innehöll första mötet med polengruppen. diskuterade hur vi ska gå till väga för att fixa sponsorer m.m...  ska bli så jäkla roligt det här!
Dock börjar jag bli en aning stressad då det är en hel del prov och inlämningar/läxor framöver + att jag missar tre prov och en inlämningsuppgift under tiden jag är borta. men det ska nog gå bra.. hoppas jag!

en till sak som är mindre bra är att jag börjar bli sjuk, är jätteförkyld, har ont i halsen och huvudvärk. inte direkt vad som behövdes nu. och jag var riktigt sugen på att träna idag! men sånt är livet, tränar extra onsdag,torsdag och fredag om jag är bättre. Imorgon är det dags för friluftsdag och en heldag vid lassehall kanske inte är toppenbra för min förkylning, men va fasen! är sugen på att fota lite, så fångar tillfället som ges :)

Nu ska jag se "halv8 hos mig" och sedan slå mig ner i sängen för att läsa lite i spanskboken, GODNATT.


fredag eftermiddag

har precis ätit lite mat efter en mycket seg träning. Skrev för några dagar sedan att jag skulle skriva ett brev till lärarna, som en intresseanmälan för den årliga resen några elever och lärare gör till auschwitz. Och fick nyss ett samtal om att jag fick en plats :DDDDDDD Känner mig hur glad som helst. ville verkligen det här. så vecka 11? (tror jag det är bestämt) bär det av till polen - krakow - auschwitz!  såååååååååå roligt. ryser bara jag tänker på det. det här kommer garanterat bli en av de störta och bästa upplevelserna i mitt liv! .. även om de låter konstigt när det är ett sånt ställe vi ska till.  men det ska bara bli så grymt häftigt. ÄR HUR GLAD SOM HELST. 

nu ska jag lägga mig i sängen, fortsätta vara överlycklig för den absolut bästa nyheten på länge och se klart det sista avsnittet av auschwitzfilmen jag tittar på!  

ha en bra fredagskväll

ryggont

Så var veckan igång.

Igår var jag inne i stan hos en massör som verkligen masserade upp hela ryggen på mig. Har så ont i dag så det är helt sjukt. Fick reda på (precis som jag redan vet) att jag stretchar alldeles för dåligt och måste därför sätta igång med det nu om mina axlar ska orka med innebandyn och allt annat. Så nu är det bara att börja stretcha helt enkelt.. eller nej, inte helt enkelt. för hon sa till mig att vi har ett hästjobb framför oss då det inte bara var stretching som skulle lösa upp mina sönderknutna muskelfästen utan behöver tillbaka till henne några gånger till.

Idag hade vi första nationella provet, läsförståelse i svenskan stod på schemat. och det gick väl helt okej. På torsdag väntar uppsatsen. Känns lite mer nervöst eftersom fantasin inte alltid vill vara på min sida när det kommer till såna typer av uppgifter. men det blir säkert bra!

nu ska jag ta ett bad, stretcha min nacke och mina axlar, för att sedan (kanske) åka iväg på träning.

ha en fortsatt trevlig dag, mina kära vänner.

Bio

precis kommit hem från bion, som jag tittade på tillsammans med mamma, pappa och syrran! jättemysigt att vara bara vi, eftersom det händer rätt sällan att man bara åker iväg familjen och gör något speciellt. Dock var väl inte göta kanal 3 något jag skulle rekommendera, men nu har vi sett den i alla fall.

Förövrigt är jag på rätt trist humör just nu, och funderar på att krypa ner under täcket och stanna där resten av kvällen..  men först ska jag renskriva brevet som ska lämnas in imorgon.


... godnatt.

_________________


vill inte :'(
<3

lycka

jag blir så glad när jag tittar ut. hela jag ler ända ner i fötterna. Låt det bara vara så här fint ända till i juni. då kan sommaren få komma. jag älskar det här vädret! Mamma och pappa var inne i stan och köpte mitt objektiv i fredags också. så nu har jag ett till att leka med när det ska tas kort på vårt fina vinterlandskap!

Gårdagen bjöd som sagt på kioskjobb från 12-14. under eftermiddagen sen tittade jag på en liten del till av auschwitz filmen och sen kom jennie och gjorde mig sällskap till melodifestivalen. myskväll helt enkelt.

Idag var det meningen att jag och syrran skulle upp och se ulagets match. men den blev inställd så vi bestämde oss istället för att åka in på bio hela familjen. Så nu ska vi snart käka och sen bär det iväg in på bio!

ha en bra dag


Kalas och match

Kalaset igår var riktigt mysigt. precis som alltid när den lilla men goa släkt jag har kommer hit! fick lite kläder, ett halsband och pengar. tack så mycket allihopa.. än en gång :)

Idag var det först skolan som gällde, tillskillnad från igår gick denna dagen kanonsnabbt. När jag kom hem la jag mig och tittade på en dokumentär om auschwitz. Apropå det så är det varje år 8 elever och 4 lärare som åker ner till polen - närmare bestämt till krakow och auschwits på studiebesök. och nu är det vår tur. Problemet är bara att för att få åka med ska man ha skrivit ett brev och formulerat varför man själv vill med och varför man skulle vara lämplig. och just nu känner jag att jag inte vet hur jag ska formulera ner mina tankar om detta i ett brev till lärarna. för denna resa har jag velat gjort sedan jag gick i trean. och: JAG VILL VERKLIGEN! .. räcker det inte att jag säget det? .. vill verkligen med och uppleva något som är så fruktansvärt och ... finns inga ord för det faktiskt. jag vill dit - helt enkelt!

Efter en timmes tittande på dokumentären som jag förövrigt lånat av min solärare, (inget som går på tv:n alltså) så åkte vi iväg till hagfors. för att få stryk med 6-2. Men vi spelade på bra ändå, och gav dem absolut en match! 

Nu är det dags att sova. är helt trött i kroppen och två spelare i hagfors lyckades köra in sina jävla knän i vaden på mig, på exakt samma ställe. så fick en väldigt skön "vadkaka". Imorgon ska även jag och jennie stå i kisoken i två timmar, då Grums är med och ordnar lilla vm för 95killar. tror jag? 

I vilket fall som helst: GODNATT. 
(hade egentligen lite bilder från mitt kalas. på släkten. men just nu känner jag mig verkligen för trött för att lägga in dem på datorn, så får fixa det imorgon)  

lååååång skoldag.

Rikigt seg skoldag. långa dryka lektioner. och fick även tillbaka ett prov som jag inte känner mig nöjd med! tråkig dag. 

nu sitter jag hemma i soffan och gosar med astrid som just nu ligger här bredvid mig och tokar sig. min hårboll <3
Nu ska jag se klart på reprisen av mästarnas mästare och sedan fixa till lite här hemma inför kalaset!














födelsedag

Idag var det exakt 16 år sedan jag föddes. Går fort som bara busen, och allt är egentligen hur bra som helst. Trvis verkligen med livet (oftast) och är hur tacksam som helst för att jag får gå upp varje morgon, vara i skolan, träffa mina få men underbara vänner, lira innebandy 8 gånger i veckan och leva med världens bästa mamma, pappa, syster och två hårbollar till katter. Kan inte ha det bättre än jag har det. Och nu är jag verkligen påväg att ta ett stort steg ut i livet. hur det än blir efter nian tror jag det kommer bli riktigt bra, och steget känns stort men ändå litet. är redo att stå på egna ben, om det är så det blir i slutändan. Tänker ta vara på de sista månaderna i nian med ett stort leende på läpparna tillsammans med världens bästa klass. Vara redo för en kanonsommar, och sedan kommer hösten! en stor förändring, en stor - riktigt bra - FÖRÄNDRING!

Dagen har varit bra, fick lite smågrejer av familjen imorse. I form av smink, hudvårdsprodukter, träningsstrumpor, sjal, pengar osådär! Mormor och morfar var även här och fikade lite. De kommer även imorgon, då resten av släkten på mammas sida kommer och ska fira mig! ser fram emot en riktig myskväll med släkten!

Nu ska jag väcka min arm som precis somnat, och gå ner och äta lite mat!
ha en fortsätt bra kväll kära vänner.

en gång - kanske för bra.

Då jag krossades brutalt vände du dig inte om, fast du hade bett mig hoppa - fast du hade viskat kom.
då jag fallit trodde jag inte du såg, hur förkrossad jag var där jag låg. kanske har jag fel men jag tyckte att du log, och jag tänkte om jag dör.. blir det för detta leende jag dog. Jag trodde du kommit hit för att möta mig, men halvvägs i luften såg jag - att jag misstagit mig. du var inte där för mig. Jag föll som om jag trodde att jag var, beskyddad av dig, ja osårbar. jag visste inte då att ett ja, kan bli ett nej. men halvvägs i luften såg jag att du hade ändrat dig. för utan tvekan vända du och gick.. du gick utan att möta min blick. kanske har jag fel, men jag tyckte att du log. och jag minns jag såg ner från en svinlande höjd, där såg jag dig, leende och nöjd. Jag trodde du kommit hit för att möta mig, men halvvägs i luften såg jag - att jag misstagit mig. du var inte där för mig.

skön träning

Precis slagit mig ner i soffan och ätit en stor portion mat medan jag tittar på "mästarnas mästare" och börjar känna hur träningsvärken smyger sig på lite smått. alldeles för skönt. Laget (damlaget) har nämligen haft besök av Gabbi på vår fysträning idag. som körde skiten ur oss med stryka och koordination. Ska bli så skönt att vakna imorgon, på min födelsedag och allt - Med träningsvärk! 

Imorgon är det onsdag.. känns verkligen som veckorna går för fort, alldeles för fort. Är i för sig skönt att skoldagarna rullar på, men livet utanför skolan går ju liksom i samma takt. träning..skolan..träning..skolan.. Men, jag trivs ändå. skolan är rolig, träningarna är roliga.  så de ska va...

Nu ska jag gosa med mina katter, bla. borsta stig som jag tyvär är för dålig på.
Ska även hämta ett par byxor, för det är sjukt kallt här!

:)


vanlig skoldag

precis som vanligt har dagen bestått av skolan, plugg och träning.
Det enda som sticker ut från den vanliga schemat är att jag varit hos tandläkaren, och som tur var gick det jättebra. 

Nu ligger jag i sängen och läser på fysik och spanskläxan medan jag tittar på paradise hotel och nördar vid datorn på samma gång. ingen värre kombination. Så ska lägga energin på tv:n och läxorna nu.

Vilket betyder: GODNATT


RSS 2.0