fortfarande...

... lika jävla trött på allting!

pluggandet hjälpte inte igår, vilket kanske är ett bevis på att jag faktiskt har pluggat så mycket den senaste tiden så jag inte kan koncentrera mig längre.  men vad gör det... skulle man kunna fråga sig!  INGENTING, proven sitter i vilket fall.  och det är det viktigaste. 

nu ska jag åka iväg på träning, vilket känns välbehövligt!
hoppas det går bättre än vad det känns som det kommer göra...


då var söndagen avklarad..

och matchen vann vi med 4-2!  spelat var inte det bästa, men det är resultatet som räknas.

Nu ska jag ta och plugga bort irritationen som finns inom mig.   för just nu är jag inte på bra humör.

JAG HATAR DIG, JAG HATAR DIG, JAG HATAR DIG.
FYFAN VAD STÖRD.  TRODDE FAKTISKT INTE RIKTIGT DETTA,
DU HAR IRRITERAT MIG LÄNGE NOG NU!
MEN NU ÄR GRÄNSEN NÅDD. VARFÖR SKA JAG ENS GE DIG EN TANKE?
FYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYFAN.

jag är så trött på grums.. så jävla trött.
jag vill bara här ifrån.

mätt och spelsugen

vaknade imorse av en Astid som låg på mig och bet mig i näsan..  mitt lilla busfrö <3

nu har jag nyss lagat mos och falukorv till mig själv och sitter och tittat på idol eftersom jag missade det i fredags. Har packat klart väskan och ska snart göra mig redo att gå upp till sporthallen för att se en period av U-lagets match och sedan dra ner på samling inför vår match som spelas 16.00 mot gs 86!


Eftermiddagen kommer sedan gå i pluggpluggplugg... precis som vanligt! är så van så det liksom inte känns längre. dock har väl livet försvunnit på något jävla vänster, men just nu spela inte det någon roll..
kanske kan få en helt okej framtid i alla fall med lite kunskap i bagaget..  man kan ju alltid hoppas


ha en bra söndag.

usch och fy

jag kom precis på att det inte spela någon som hellst roll längre. Jag skulle kunna ta mitt pick och pack och dra 100000000 mil här ifrån. (finns några få jag skulle packa med i väskan) men sedan skulle jag bara lämna allt bakom mig.   Och det är precis vad jag behöver göra,  ta ett steg ifrån och lämna saker och ting bakom mig.
steget är bara så otroligt långt.   jag har inte riktigt kommit på hur jag ska ta det, bara att jag på något sätt måste.

Matchen gick inte så bra förut, eller jo. egentligen... vi kämpade på bra mot ett motstånd som bestod av en femma från elitserien som gjorde en hel del,  fegt skulle jag vilja kalla det. men okejokej!  vi kör på det. vår tur nästa gång!

förutom matchen har dagen bjudit på herrmatch, och åter igen förlorade de vilket börjar kännas lite tråkigt.
De är värda en vinst nu, när de ändå spelar så bra som de gör!  men livet är inte alltid rättvist.

Har nyss kommit hem från Josefin H, efter en förfest som tog slut innan festen börjat.
så nu ska jag sova och invänta morgondagen som består av match mot gs med 94tjejerna!

LADDA!
godnatt

MATCH!

nu är det snart dags att åka upp mot sporthallen och samlingen..
laddad som tusan!

publik behövs, så det är bara att traska iväg!

Grums - Sjöstad,   13.15 - grums sporthall!

trött..tröttare..tröttast

otroligt trött! ska bli väldigt skönt att lägga sig i sängen nu, blunda.. och somna!   utan de jävla drömmarna jag haft hela veckan, tack. 

Känns skönt med fredag, väldigt skönt faktiskt.. och nu har jag gjort klart både tekniken och svenskan, vilket betyder att det bara är musik, fysik, spanska, geografi, biologi och engelskprov kvar! härligt

imogon är det match som gäller.. mot sjöstad! om jag inte säger något om den, har jag inget sagt.
så är det va?   .. kör på det!  (sa inte alls att det ska bli skönt med en vinst.. och inte heller att jag är laddad till tusen för att köra äver dem helt och hållet)       hur perfekt? ...  


godnatt små ugglor

trött på humörsvängningar

humöret går verkligen upp och ner nu för tiden... och jag vet ju precis vad det beror på, men det är ändå lika jobbigt.  vill bara att allt ska kännas bra, att saker och ting ska vara lika bra som förr... speciellt nu, när julen och allt börjar närma sig!  skulle kunna göra vad som helst för att få vissa saker att vara som tidigare.  Önskar att jag tänkt på det tidigare....     fan!


ingen bra dag.  för mycket plugg, för mycket tankar.

GODNATT ):


ont i armarna

på gympan idag visade jag upp min ringserire, vilket i för sig gick rätt så bra. Menshit, vilket träningsvärk jag har. snacka om dåliga muskler.    kanske är dags att hälsa på i gymet? .. 

nu ligger jag i min säng och pluggar lite so, samtidigt som jag skriver på tekniken. Två flugor i en smäll, perfekt!  då är det bara 7 prov och en inlämningsuppgift kvar innan lovet.   

ska sätta på tv:n nu mitt i allt pluggande och se om det kan finnas något bra att låta ögonen vila på ett tag.

hörs senare!

stress

nu har stressen verkligen kommit och hälsat på.  fytusan vad mycket det är i huvudet. skulle vara skönt att bara åka här ifrån ett tag. Men ska betygen se bra ut är det bara att ligga i!

förutom den lista på prov och uppgifter jag skrev senast har det även dykt upp ett biologiprov och ett engelskprov, och jag blir bara mer och mer trött på att plugga.  Jullovet kommer sitta fint!

Sitter i datasalen nu, ska skriva lite svenska och sedan är det bild som gäller.
hittade ett linne jag kunde trycka på i all hast igårkväll, men vad som ska tryckas är fortfarande oklart.

nu är det i vilket fall dags att ta tag i svenskan.

skriver inlägget först, kommer på rubriken sen...

sängen är bäddad och rummet dammat. (och det märks att jag är trött för nu var jag påväg att skriva att bädden är sängad) Har även hunnit läsa klart alla sidor i soboken och det känns faktiskt som det sitter rätt bra nu.

ligger och funderar lite på morgondagen, och FAN! nu kom jag precis på vad jag totalt glömt bort...
Jag skulle ha ritat ett mönster till trycket på bilden..   SKIT!

nu har jag och göra trots klockslaget..
bäst jag kilar.

godnatt


soplugg och sängbäddande

ännu en tråkig dag i skolan, och på något konstigt sätt är jag väldigt trött på tisdagar. La mig i sängen för att plugga när jag kom hem och somnade naturligtvis, var uppe på benen igen klockan sex.  Bravo amanda - tänkte jag då.    Men hade som tur var med mig i beräkningarna att somna var något jag kunde göra,  så han med det jag skulle göra i pluggväg ändå.   

nu sitter jag uppe i en halvbäddad säng och försöker tänkte igenom provet.. går inget vidare, så ska istället försöka mig på att bädda klart sängen och sedan återvända till provtankar. Ska även försöka hinna med att dammsuga rummet, vilket jag inte gjorde igår direkt. 

... 


skallurblåsare

fint ord.. mycket fint ord!

det var i alla fall vad dagens träning var.  kände hur alla problem för en kort sekund bara flög ur huvudet på mig. Dock tog de nog bara ett varv runt får fina skolgård för så fort jag satte foten utanför sporthallsdörren återtog de första parkett i huvudet.    Men nu när jag nyss duschat och satt på mig en t-shirt känns det faktiskt helt okej.

Nu återstår det lite plugg och sedan ska sängen våldgästas.

innan jullovet har jag att göra som föjer:

* samhällskunskapsprov
* spanskprov
* musikprov
* Fysikprov
* Geografiprov
* svenskinlämning på 12 kapitel (som tur är snart klar)
* teknikinlämning

det ser rätt så fint ut på provschemat, är bara att tacka och ta emot för all användbar kunskap som mina lärare trycker i mig....   blir slut i hela kroppen bara jag tänker på vad mycket onödigt man får i sig under dessa nio år.


sov så gott små träsktroll.
imorgon är en annan dag,
även exakt en månad kvar till julafton.
bra eller dåligt?   hm....

GODNATT

gah!

extremt, äckligt, jävla trött på det här!
och inte är jag sugen på att plugga den jävla samhällskunskapen heller.

jag blir galen på dig, på mig, på allt! :@




tur att det är träning ikväll.

sängen väntar

eller, sängen väntar inte. för jag ligger redan i sängen och jag har en allt för go stig som ligger bredvid och snarkar.   däremot så väntar en morgondag som består av innebandy i skoghall för att sedan åka vidare till degerfors för att titta på herrarna tillsammans med pappa och jonas!  (ska även hinna med att plugga lite på samhällskunskapen)   

Marie ringde förut också, (tränaren för värmlandslaget) och berättade att det är två matcher inbokade och ett truppläger än så länge innan sm. hur skönt egentligen?  jag bara älskar det...  Börjar ladda från och med nu! 

Nu ska jag se klart comedy fight club och sedan ska jag sova!

godnatt små tomtar och troll

pluggdag som sagt..

har fortfarande inte kommit ur morgonkläderna bestående av mjukisbyxor och en huvtröja.
skulle som sagt plugga och det är vad jag har gjort också, har i alla fall gjort klart meteorologiuppgiten, skrivit ett till kapitel i svenskan och läst några sidor i soboken.

inte allt för rolig lördag, men ibland måste man ta tiden som ges.

snart jullov,
om det nu är så mycket bättre.....

detta blev inte bra

vaknade av en hemsk mardröm och inte blev det bättre av att jag gick ner och satte mig i soffan och kom på att jag faktiskt inte har ett skit att göra idag, mer än att plugga..

åh, vad trött jag är på det här.



saknar dig mer än någonsin.

3 poäng!

efter en usel match borta i molkom dängde vi örnen med 7-2. vilket satt otroligt skönt!
nu ska jag och mitt feta blåmärke på höften gå och lägga oss.

imorgon står PLUGG på schemat.

ha en bra natt
hörs imorgon

timmarna springer iväg

har nu legat här hemma i soffan sedan 12, tror jag.  Några uppätna kakor och en halv melon, 5 lästa sidor i soboken och en timmes sömn senare sitter jag nu här och känner mig en aning rastlös.  Spurtans biverkningar har lite smått börjar lämna mig och jag funderar på att ta en promenad och fånga lite frisk luft för att känna efter om träningen senare är något för mig, vilket jag hoppas att den är.

Trots att man bara ligger hemma såhär så går faktiskt dagarna rätt fort, och jag vet inte om det är bra eller dåligt. Imorgon är det i alla fall skolan som gäller igen, och då ska det göras ett matteprov och jag ska ha min lektion, alltså ännu en dag som kommer gå fort och sedan ska grums damer styra sina bilar mot molkom för att ge brudarna där rejält med stryk! 

så det så! 

nu ska jag andas in en nypa frisk luft i mörkret utanför.  

fan.

trots att jag bad febern hålla sig borta ville den inte lyda, så vaknde med en kroppstemperatur över det normala imorse och huvdet var nog så gott som påväg att sprängas.     Det blev en dag hemma,  ändå.

Det enda bra är att jag nu har tid att läsa igenom soboken, plugga lite matte och skriva klart kapitlet i "boken om mig"   .. om jag orkar vill säga.

Nu ska jag gå ner och göra iordning någonting att äta. 

återkommer! 


dåligt med träning

idag var det dags att ta svininfluensasprutan, vilket inte kändes alls när jag väl tog den och trodde därför att jag kunde träna. Det gick bra de första två övningarna med sedan kom illamåendet, så då blev duschen genast mer lockande.   Efter en dusch var det möte,  innan jag slutligen fick åka hem och sätta mig för att planera min idrottslektion som jag ska ha för klassen på fredag..  kör på temat sammarbetsövningar!

Men nu har jag precis gjort klart allt vad läxor heter för dagen och ska snart gå upp för att byta rent i min säng vilket verkligen är behövligt + att det inte finns något som är så skönt som att lägga sig i en nybäddad säng med helt rena sängkläder (eller..  ja.) det ska bli gott i alla fall.


armen börjar värka nu också,  men förutom det har jag inga biverkningar från sprutan vilket känns rätt skönt. Känner för att gå till skolan imorgon och skulle därför vara tacksam om febern höll sig borta.


Nu väntar sängkläderna!
ha en bra kväll


blir inte riktigt klok

blev inget skrivade varken på "boken om mig" eller i matteboken igår, och inte kunde jag somna heller. Men börjar bli van nu, så problemen följer i alla fall inte när det gäller att komma upp på morgonen.  

dagens lektioner gick snabbare än väntat, och mattelektionen gick faktiskt helt okej den också.  
Resten av eftermiddagen ska jag nu anväda till samhällskunskapsplugg och letande efter gymnasieskolor utanför denna jäkla kommun.   blir bara mer och mer sugen på att ta mig härifrån.   ska bara hitta något gymnasium som passar det jag tänkt mig..   problemet är bara att jag inte riktigt vet vad jag tänkt mig.    

Men nu ska jag i alla fall titta igenom lite skolor och sedan köra ner näsan i soboken. 
 

full fokus

nu har jag precis kommit hem från träningen!

ska snart göra iordning lite mat och lägga mig uppe i sängen för att renskriva yttligare ett kapitel i "boken om mig" sedan ska jag kolla igenom den jävla matteboken en gång till, om jag orkar.

träningen gick bra idag, hur bra som hellst skulle jag nog vilja säga. och jag älskar när det går bra.
speciellt när det är mycket annat i livet som inte går lika bra. Jag ska verkligen lägga 100 % energi på skolan och innebandyn nu. Har varit spelledig två helger, så all energi ska läggas på matchen till helgen. Örnen ska få storstryk!

imorgon är det skolan som gäller, (har haft studiedag idag) och då ska jag verkligen ta en privat lektion med Lars, för just nu förstår jag ingenting av alla jävla x, y och z som det kryllar av i matteboken.  Men precis som mycket annat i mitt liv, ska det nog bli ordning på det också.

Nu är det kvällsmat och sedan sängen som gäller!




något väntar på mig

jag har världens läga att ta tag i saker och ting, blicka framåt och göra saker och ting till mitt eget.
en egen väg, som bara jag kan skapa och utnyttja.  enbart för mig.
innebandy och skola på heltid,   ett halvår kvar nu.    jag ska ta chansen!

en halvår. ett helt halvår.
sen.........

hm.

inget går som planerat

gårdagen spenderades tillsammans med min mamma framför filmduken,  bjöds på bröllopsfotografen som tyvär inte nådde upp till förväntningarna men var absolut sevärd.

under dagen idag var det meningen att jag skulle följa med min mor till kristinehamn för att se när min syster spelade hanboll men hon blev sjuk, så blev inget.  Vi skulle då istället gå ut i skogen en sväng, men naturligtvis gör min kära mor något med ryggen.    - en far som varit sjukskriven några veckor för ryggproblem, och nu en mor.   det går ju allt för bra det här!  

vad dagen nu bjuder på återstår att se.
men ikväll blir det nog handboll med sofia!

 

 


.

finns ingen mening med någonting längre.
otroligt hemsk känsla.
kan någon ge mig en väg bort från mig själv,
eller i alla fall bort från alla minnen som förföljer mig.


fyfan.

:'(

konstig känsla

jag förstår inte..
men jag är helt övertygad om att det mesta känns förjävligt.


däremot är det tanken på sm i januari tillsammans med alla superbra 94brudar som håller humöret uppe.
kommer bli grymt!

tröttare än tröttast

PÅ ALLLLLLLLLT!


nu sticker jag fan här ifrån.

ännu en dag börjar närma sig sitt slut...

...  och jag har i alla fall hunnit med att plugga på spanskprovet, och det känns som det sitter.  tillräckligt bra i alla fall.

Just nu sitter jag och planerar min idrottslektion som jag ska ha med klassen nästa vecka. svårt att komma på vad man ska göra, men nu har jag i alla fall bestämt mig för att det får bli olika typer av samarbetsövningar.
så nu är det bara materialet som fattas, så blir det nog bra!

igen träning idag, vilket känns rätt skönt faktiskt. börjar där emot bli lite fundersam på värmlandslaget,  skulle inte det komma ut förra veckan? ..    hm?!

tror jag ska ta och titta på top model och ensam mamma söker nu, som jag missade i söndags.
sen blir det en dusch!

detta går inte

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
panikpanikpanik.

träningen gick åt helvete...
jag som var så laddad.


plugga borde jag göra också,
men jag orkar inte!

HELVETE!

måndag... än en gång!

det känns bara föööööör tråkigt.
är det något mer än måndag...fredag...söndag...måndag...fredag...söndag?
tror inte det faktiskt

är innebandyn som håller mig på benen nu.
det är en sak som är säkert.

skolan är tråkig, ingen motivation till plugg för fem öre,
att vakna känns lite onödigt som att somna.
skulle sitta perfekt att få vara vaken hela tiden,
för jag somnar aldrig ändå.

längtar till... ah jag vet inte.
tänkte säga sommaren,  men det menade jag inte. Längtar till jul, eller..
kanske bara ska erkänna att det faktiskt är dig jag längtar efter..saknar..  
blablabla...

det funkar inte nu.
systemet som styr mig är ur funktion.

återkommer.


tråkig lördagskväll

det är rikigt tråkigt åt mig. det är inge bra på tv:n. och det är flera timmar kvar innan jag kan gå och lägga mig.
en helt värdelös lördagskväll helt enkelt. 


SAKNAR DIG!


lördagseftermiddag

sitter åter igen här hemma och slappar, efter en match som gick helt suveränt. uppvärmningen kändes hur bra som helst, matchstarten ännu bättre och efter tre perioder hade vi vunnit med 3-0.   perfekt!

vad denna kväll har att erbjuda återstår att se, men ska i alla fall laga mat tillsammans med syrran då mami och papi är iväg till några kompisar.

det är när de här ensamma kvällarna börjar smyga sig på, och mörkret ligger som ett täcke utanför som jag känner hur mycket jag egentligen saknar dig...

vill inte ha det såhär.
): 



nu ska jag titta om det finns något sevärt på tv:n
sköt om er i mörkret

nyvaken

nu har jag nyss klivit upp ur sängen och förflyttat mig ner till soffan där jag nu sitter och försöker vakna till.
gårdagskvällen bjöd på kalas hos cacka med tacos och tårta, när idol började gick jag för att möta sofia och josefin för att sedan gå in till mig och titta klart på idol, prata massa tjejsnack och äta lite godis. 

dagen idag består av innebandymatch mot hagfors, och sen en lugn kväll med syrran!


nu ska jag än en gång packa väskan, äta lite och åka upp till hallen.

nu ska hagfors få stryk!

melissa horn, nu hittade jag de meningar jag saknat.

melissa horn - sen en tid tillbaka
melissa horn - jag kan inte skilja på 


det kan inte stämma in bättre än såhär, 
men på något vänster så löser sig allt tillslut. 
tålamodet har på något underligt sätt landat inom mig, 
och jag lovar att du ska få tiden som behövs.
allt har varit för bra för det här.....




allt är inte alltid lätt,
men det är det nog ingen som sagt heller

bilder från glaskogen med klassen






























två otroligt roliga dagar!




två superbra dagar

Nu har jag precis kommit hem från glaskogen, vilket precis som alla andra år vi varit där gått hur bra som helst.
och vi har haft så jäkla roligt!   skulle kunna bosätta mig på en öde ö med mina kära klasskompisar och leva på allt kul vi gör tillsammans.       något som var bra med denna gång var att vi faktiskt fick sova inomhus, även om dagen spenderades ute med så mycket som elvakamp!    sysslade blandannat med: Knivkastning, skytte på burkar, den-som-kan-bygga-högst-torn-av-ved, fotbollskickar, pingis, frågesporter som geografi och bamsekaraktärer, och det hela avslutades med hockeystraffar på hockeyspelet!    sjukt kul.
Vi var även ute och nattvandrade lite, med hjälp av reflexer ute i skogen.    dock hade inte våra lärare lyckats så bra med radion de ställt ute i skogen för att skrämma oss, eftersom vi såg radion redan innan de satte den i skogen.    men allt blev ändå riktigt lyckat, och efter en natt med massa härj somnade vi rätt oskönt i våra sängar runt 04.00!       kan inte bli bättre med er

Nu ska jag prata lite med min pappa innan jag packar väskan och åker upp till hallen för träning.
Efter träningen blir det lugn hemmakväll med idol och mys, ladda inför match imorgon och somna i tid!

bilder kommer senare


glasskogen väntar

då var sista skoldagen för veckan avklarad! imorgon bär det av mot glasskogen, närmare bestämt till gägne (tror jag)!  blir kvar där ett dygn, men denna gång har vi turen att få sova inomhus, för en gångs skull!  
ska bli skönt att komma iväg ut i naturen, ska bli skönt att få vara med klassen, ska bli otroligt jävla roligt att i två dagar bara få höra killarnas allt för torra med dock så roliga skämt och allt snack som alltid bli, som alltid är lika kul efteråt.    jag bara älskar att vara iväg med klassen :')

på lördag är det match som gäller, egentligen dmmatch i arvika, men ska istället vara kvar här hemma och spela match med 94tjejerna mot hagfors!   

nu ska jag packa inför imorgon samtidigt som jag packar träningsväskan och dra mig upp mot hallen där det vankas innebandyträning!


från den ena dagen till den andra

då var det tisdag!
ännu en dag närmare helg vilket känns bra.

ska snart åka in till karlstad för att kolla skor och lite smått och gott.
sen ikväll ska jag försöka ta mig ner och sola lite.  skulle sitta fint med lite färg,
om nu kroppen går med på det.

ska även börja packa lite smått inför torsdag.
ska bli så jäkla skönt att komma iväg, och framförallt ska det bli riktigt rolig.


nu ska jag käka lite innan jag tar med mig mor och syrran till karlstad!


följ mig på vägen bort här ifrån

jag blir helt ärligt galen.  det drar i hela mig. det svider, värker, skriker och gör ont.
jag vet inte vart jag ska ta vägen, skulle bara vilja lämna mig själv och flyga, springa, åka, vad som helst bara jag kommer här ifrån.   Det räcker inte att sluta tänka, för det går inte.

har aldrig känt mig så här jävla dålig.
börjar bli allt för mycket inom mig nu.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAå.
:'(

ny vecka

ny vecka.. känns värdelöst om jag ska vara ärlig.
det är ingenting som är kul och jag mår kasst.
gud vad positiv jag är
men helt ärligt så är det såhär det står till just nu.

har nyss varit iväg på träning, slapp skotträning i slottsbron.
rätt skönt att bara slappa på träningarna ibland, slippa prestera när humöret
inte riktigt är på rätt nivå.

åker iväg på torsdag,
ska bli skönt.
kommer dock hem på fredag.
men det är alltid något.


nu ska jag lägga mig i badkaret, tända ljus och bara slappna av.
(om inte tankarna tar över, vilket de gjort den senaste veckan, så bara hoppas att jag orkar slappna av någon timma) 

ha en bra kväll

TOKIG

jag blir galen. helt jävla galen.
jag känner mig helt ärligt inte värd det här.
kanske skulle ta mig ur det, innan hela jag spricker.
innan jag gör något dumt.
innan hela jag går under. 
på något sätt går det inte,
något inom mig säger att jag ska vänta,
att jag ska låta hela stormen inom mig lugna sig,
men jag vet inte om det är värt det.
jag vet ingenting. 
men jag vill inte ha det såhär. 
jag vill verkligen inte det! 

hjälp mig........ 
 

det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart

lyckad kväll igår, tills känslorna tog över.

förfest hos josefin med massa goa tjejer, och några pojkar. vid tio drog vi vidare till folketshus där det var totalt dött.  men blev bättre under kvällen, så stannade.    var kul att vara ute lite, och träffa folk.

Idag är det träning som gäller,  12.00 - 14.00! 





vet inte hur jag ska göra?
vet varken in eller ut.
efter den komentaren.....
blir tokig.
 


RSS 2.0