släktträff

spenderade gårdagskvällen och natten tillsammans med Matilda och Lucas. trevligttrevligt! Vid 14.00 idag åkte familjen upp till stugan, där hela släkten på mammas sida befann sig och fortfarande befinner sig. Mitt kusinbarn fyller år, så vi har haft tårtkalas här och nu ska vi snart grilla och bara umgås. inte ofta man är hela släkten på ett och samma ställe. kvällen kommer bli hur mysig som helst!

kommer inte lägga mer tid på datorn idag, ha en fortsatt bra dag och kväll så hörs vi imorgon vackra ni :-)

höhö

Matilda kom för några timmar sedan och sen dess har vi legat här i sängen och chillat, tittat på datorn och snackat. Sen kom Lucas och gjorde oss sällskap och nu sitter vi här alla tre och pratar, tittar på tv och är allmänt trött och fula.

nu ska vi fortsätta snacka.. är trött också, första gången på länge!
godnatt


du gjorde ingenting, du bara var där

jag har kommit på att jag är knäpp (ingen nyhet tänkte ni nu och skrattade för er själva - kul att man kan glädja någon) nej men såhär är det.. Jag älskar skolan, älskar att ha rutiner, regler och måsten. Att ha ett fullspäckat schema är något jag nästan njuter av. Problemet är bara att detta fullspäckade schema gör mig så jävla trött på allt annat runt om kring som inte ingår i "schemat" men ändå ska göras. typ som att städa rummet och toaletten (har en egen toa på övenvåningen som jag ska sköta) bädda sängen, tvätta mopeden, göra mat (även om det bara är till mig själv) vika in kläderna i garderoben, ta ner tvätten.. ja, listan kan göras lång. dessa saker är det värsta och tråkigaste jag vet. viserligen är jag nog inte ensam om det, det jag försöker säga är bara att jag är kass på det och att när jag annars har ett så fullspäckat schema så blir det ännu värre att behöva göra såna saker när man är ledig. Detta leder till att saker som jag skulle kunna hjälpa mamma och pappa med utöver mina jävla småsaker som inte är något (gigantiskt för mig) uteblir helt. blir arg på mig själv. men så är det. förlåt mamma & pappa, jag vill hjälpa er egentligen. det är tanken som räknas väl? 

Så är det. Jag ligger och lyssnar på min Lars varvat med tråkig radiomusik och försöker slappna av. Funderar på att stänga av datorn. stänga av mobilen. dra ut tvkontakten och blunda... Men ne, den tanken var dum.

ligger bra här :-)  


kom och var min vän

ååååå, vad jag älskar min säng ska ni veta. Har precis duschat och lagt mig i den efter ett sjukt blött träningspass. HELVETE vad det regnar. var inte en centimeter på kroppen som var torr när vi vara klara. en dusch satt fint.
Nu ska jag gå ner och prata lite med mina föräldrar, äta mat och sedan träffa Matilda en stund.

mår ni bra? :-)

nej

Godmorgon! vaknade 12.15 och ligger fortfarande kvar i sängen. Matilda är störd, och jag är övertrött. så är det sörrni. vädret? vad säger ni om det? är det inte vackert? Jag, Matilda och Marie ska upp till ip vid 7 och köra ett träningpass. ETT STORT JÄVLA + TILL OSS. grymma faktiskt.

hejdå, nu ska jag och mitt ragg stördmatilda mysa lite!


ge mig ett piller

oj.. kan inte jag somna? ovanligt. eller inte

GODNATT! :@

liten, som i liten som ett barn

ligger i sängen och tittar på scrubs med matilda. Var iväg till ica förut och köpte chips, dipp & godis för en riktigt myskväll... Från det ena till det andra, det jag blev påmind om igår var de oseriösa, oskyldiga förhållandena man hade när man gick i 1-2-3-4 typ. Träffade Alexander "bengan" Karlsson hemma hos elin igår (som jag inte träffade ordentligt sedan i 5:an då han slutade i vår klass) och vi började prata, och efter ett tag kom vi på att vi var tillsammans i 3:an. och precis när han sa det kom den där otroligt sköna känslan av att vara liten fram. jag kommer ihåg det som om det var igår, hur kul det var att gå till skolan. hur "kär" jag var och var roligt vi hade. Sen säger han "och jag har kvar det örngottet jag fick av dig".. och då var jag nära på att börja gråta. På alla♥dag när vi var tillsammans gav jag honom ett örngott som jag tror det stod något i form med "jag tycker om dig" på, och jag fick en mugg med ett hjärta på av honom. ärligt, hur gamla var vi? typ 9 år. och nu satt vi där 7 år senare och pratade om det. det kändes helt sjukt, fast ändå så jävla fint. och det finaste var ändå att han hade kvar örngottet. (och jag tror att jag har muggen i ett skåp i köket)

...
Så var det med det! nu ska jag stänga av datorn och lägga mig brevid matilda som somnat!
godnatt finisar




Alex är han i mitten.


jag är hos dig igen

Nu har jag nyss kommit hem från ip där jag, Julia och Marie körde ett träningpass. sjukt skönt! Nu ska jag duscha och sedan träffa mitt ragg Matilda Skååre. Vad vi hittar på återstår att se.. (Igår blev jag påmind om något jag verkligen glömt, och som var sjukt kul att tänka tillbaka på... men tar det sen, har inte tid nu)

hej, så länge :-)


när varje dag känns lika dan, kom ihåg mig då

sitter och lyssnar på Lars winnerbäck och tänker tillbaka på saker som hände förr. förr? kan man säga så. ja, man kan nog det. det slog mig nu vad länge Lars, eller åtminstonde hans musik har varit en del av mitt liv. Kommer så väl ihåg när jag satte på en skiva tillhörande mamma och pappa som låg och skräpade i källaren för länge sedan och fick höra hans låt "kom ihåg mig då". jag blev kär. blixtkär. helt såld. sedan dess har jag varit besatt. jag lyssnade enbart på lars ett tag, verkligen hela tiden. från morgon till kväll, från kväll till morgon. Fyllde min mp3, mobilen, datorn och lät mina öron bedövas av hans röst från morgon till morgon. det har gått i perioder, men jag har hela tiden, alltid, jämt haft med mig hans texter i bakhuvudet och det har inte gått mer än någon dag utan att jag lyssnar på en lasselåt. jag lovar. han har verkligen påverkat mig. mina val. mitt sätt. jag säger inte att mina val och mina handlingar skulle vara anorlunda om jag inte hört hans musik. men det säger mig någonting, någonting fint. han är fin.





Lasse i karlstad 2007 - kortet är taget med världens sämsta mobil kamera





Lasse i lysekil 2008




så kan det vara



























där har ni lite bilder från gårdagskvällen &
nu ska jag åka till min moster

jag kanske stannar här, fast jag längtar bort

ligger i min säng och har nyligen vaknat. somnade typ vid 03.00 igår, så höll mitt mål rätt bra i alla fall. Något som också känns bra är att jag är grymt mycket piggare idag än jag varit på länge. GÖTT! idag är det träning som gäller, och sedan vet jag inte vad jag ska sysselsätta mig med. kanske ska träffa Sofia Gård en sväng!

så ser det ut, hörreni. Nu ska jag äta

tre ord

godnatt kära vänner :-)


ibland är det fint fast det är fult

nyss hemkommen från festen. blev tyvärr ingen höjdare, och eftersom jag sov dåligt inatt kände jag att jag lika gärna kunde gå hem. sitter i sängen nu och tittar på en Johan Falk film, ska fixa lite med bilderna på datorn och sedan sova. ska försöka att sova innan 03.00 idag i alla fall, bra mål! herregud, herregud...

mår ni bra där ute i natten? :-)

Girls just wanna have fun

nu sitter jag mätt och belåten efter en pizza tillsammans med brudarna hemma hos elin och fixas spelningslistan inför kvällen! kommer bli en grym kväll, en riktig jävla dunderkväll. VAR SÅ SÄKRA! nu ska vi fixa det sista sen kan alla kära vänner komma. FINT, så jäva nice.

HA EN BRAAAAAAAAAAAA KVÄLL.
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAOW.

fint ska det vara

dags att börja göra sig iordning inför kanonkvällen med fina vänner!

släppte du en bomb?





ja ni, mina damer & herrar.. jag har nämnt tidigare att jag inte är så bra på att packa! men jag är inte så jävla mycket bättre på att hålla ordning när jag rensar garderoben heller som ni ser :sss herregud....

du är fin

somnade till slut.. rättare sagt vid 05.00! fint ändå. att se solen gå upp. herregud! jag har något att ta tag i. Nu är jag i alla fall vaken och ska snart sätta igång att rensa min garderob, för det behövs verkligen. Ser ut som att någon slängt in vartenda plagg. hm... kanske kan det vara så? rensas, vikas och fixas ska det iaf!

ikväll är det party igen.. sova får jag göra någon annan dag!

jag har lite problem

KAN INTE SOMNA! ... så är det med det. har stängt av datorn och försökt, men det funkar verkligen inte. men nu måste jag fan ge mig på ett försök till. kan inte fortsätta såhär, imorgon är det fest.... SEN, kanske jag får tvinga mig själv att ta mig upp på morgonen och kanske även lägga mig tidigare. kroppen kommer vägran. hm... vi får se hur det går. Nu ska jag i alla fall stänga av här, GODNATT!

nice

en bildrensning på datorn, en film, en timmes träning och en måltid senare sitter jag nu här i min älskade säng och tittat på Wallander. är trött, fryser & glad. fråga mig dock inte varför jag är glad, det bara är en sån kväll! haha, det slog mig nu att jag nog är övertrött. Ska fortsätta koncenterar mig på filmen nu.

ha en bra kväll :-)


har ni sett skruven?

trodde jag skulle somna enkelt igår.. men icke. Fick på sängkläderna, la mig, stängde av datorn och försökte sova. gick det? NEJ. satte på en film, tittade lite, stängde av den, försökte sova. gick det? NEJ. låg och skrev lite sms, vred och vände på mig & somnade... runt 03.00. Är det fel på mig undrar ni nog nu, och vet ni? det gör jag också. går omedvetet runt och letar efter vart skruven tagit vägen, för någon stanns måste jag väl ha tappat den?

Nu har jag i alla fall vaknat, och känner mig ganska utvilad faktiskt. tänkte fortsätta ligga här i sängen, titta runt lite och enbart slappa mig igenom dagen. Kl. 19 är det träning tillsammans med några brudar från laget som gäller. då lever jag igen - vilket betyder att vi hörs då!  

jag ville leva farligt, så jag slängde mina skor
















där har ni lite översnygga bilder från gårdagen. var en råfin kväll & natt verkligen. tack än en gång!

_______________________________________________________

Nu har jag kommit hem från farmor efter några timmar av försök att vara social, vilket var riktigt svårt när man är så här trött. fattar ni vad trött jag är? ne, för det gör jag inte själv heller. har sovit 2h på ett dygn. tror jag går på någon slags överenergi nu. Ska försöka mig på att bädda rent sängen och sedan sova. kommer bli svårt känns det som. får nog dra på en film. eller? ne. somnar nog innan jag fått på sängkläderna....

godnatt


hungring som en gnuuuuuuuuuuuuuuu!

sitter här och är verkligen sjukt hungrig. Ska alldeles strax sticka iväg till farmor och få i mig lite grillat och träffa en del av släkten. ska bli trevligt, trots att jag varit något piggare i mina dagar än jag är nu. rätt sjukt att jag ens orkar hålla ögonen öppna faktiskt. får låna farmors säng sen!

Nu måste jag kila, lägger in några få bilderna från gårdagskvällen senare!

det blir vad man gör det till

mh.. ja.. WIIO! kvällen blev rätt grym ändå. Klockan drog iväg mitt i all städning så han inte med att skriva något mer igår innan allt folk kom. Men fest skulle det bli och fest blev det i alla fall. glada, fulla och goa vänner som härjade. De sista gick hem vid 05.00! då gick vi som var kvar (Jag, Casper, Lucas, Matilda, Lina & elin) och la oss. Dock gick det inte speciellt bra att somna. Matilda, lina och lucas härjade som idioter. Arstan vägrade sova utan skulle vänta på Elin som skulle hem vid 08.30. Så ja, det blev naturligvis så också. Arstan och Elin drog vid 09.00 och DÅ, kunde jag och Casper få sova. rätt snällt ändå, fick i alla fall sova 2h. nu har de flesta gått hem, förutom Matilda & Lucas. (ovanligt, ne.) och jag är trött så ska nog försöka mig på att sova lite innan vi ska till farmor på släktmiddag. trevligttrevligt!

TACK i alla fall, alla underbara, fina, söta, goa för en dunderbra kväll!

"dagens" mitt i all städning

Dagens humör: glatt som fan. är ju party ikväll!
Dagens mående: superbra!
Dagens borde ha gjort: tränat - men hinner det imorgon! 
Dagens frisyr: en stor fet äcklig knut mitt på huvudet - inte hunnit med håret idag.
Dagens smink: inget än.
Dagens klädsel: än så länge jeanstights och en tjocktröja.
Dagens materiella vill ha: glasögon
Dagens fundering: kommer kvällen bli bäst? - JAAA!
Dagens beroende: musik
Dagens tråkigaste: städning av rummet
Dagens roligaste: händer ikväll
Dagens längtan: längtar enbart till ikväll just nu
Dagens superlängtan: ..längtar faktiskt till skolan börjar också
Dagens tidning: ingen
Dagens låt: Veronica Maggio - måndagsbarn

le, det är sommar!

Me and my guitar

Min kusin kom i förmiddags och sa hej, hjälpte henne att fixa en skiva och satt och pratade lite. var mysigt att se henne efter veckorna på kusten. nu är det dags att börja ladda för kvällen som jag tror kommer bli grym! ska börja med att städa rummet och sedan fixa lite annat!

hörs senare


vi säger aldrig något

gårdagen blev som sagt riktigt bra. Åkte in med bussen vid 14.00 tillsammans med några överfina vänner. satt på torget från kl. 16.00 till 22.00 när allt var slut. det var sjukt mycket folk, bra artister och fint väder. hur bra som helst! tog 23bussen hem och var hemma vid 00.30. Väl hemma packade jag ihop mina badkläder och tog med mig Arstan, Elin O & Matilda och badade. Var hur skönt som helst i vattnet! nybadade och trötta åkte vi sedan hem till mig och somnade.. uh, vilken fin dag det blev. tycker om mina dunderbästa vänner hur mycket som helst ♥

Elin & Arstan åkte rätt tidigt imorse. Jag och Matilda la oss i soffan och blev kvar där till kl. 17.00 då tog jag mig i kragen och körde ett styrka/snabbhetspass. Sedan gjorde vi oss iordning och åkte iväg till Andreas svensson, där mer fina vänner var. Var där ett tag och åkte sedan hem och gjorde mina föräldrar och deras vänner sällskap.

Nu har jag nyss kört hem Arstan och ska gå och lägga mig.
sov så gott sötbollar :-)




















du är bra

fyfan vilken dunderbra dag det blev igår ska ni veta! berättar mer om den sen. tänkte bara säga att jag sitter här, lever och pratar med matilda. vad som händer idag återstår att se :-)

du är som jag, jag är som du, det bara är så

nu ska jag strax kila iväg till Elin Jansson, möta upp några fina vänner och hoppa på bussen in till stan. Det väntas lite mys på stan och sedan rixfm! vi ses där :-)













fredag? måndag? onsdag? söndag?

är det torsdag idag? blir helt yr i huvudet av alla dagar såhär när jag har lov.. vaknade i alla fall upp bredvid min söta josefin imorse. Nu sitter jag hemma och ska strax springa ner i duschen och sedan göra mig iordning för att åka in till karlstad med några vänner. Vi ska gå på stan en sväng och sedan är det rixfm som gäller.

ha en bra dag!

fame

Har spenderat dagen tillsammans med josefin. ätit jordgubbad & glass, hyrt film (fame) och lagat chicken faitas. Nu ligger vi i josefins säng och ska alldeles strax titta på filmen vi hyrde. Har inte så mycket mer att dela med mig av nu. har varit en bra dag, och var morgondagen har att erbjuda återstår att se!

ha det så fint, godnatt!


jorden snurrar, jag också

sitter här och väntar på att maten ska bli klar. vid sådana här tillfällen börjar alltid min hjärna spinna på högvarv. tankarna beter sig som en orkan och vränger upp allt som går att vränga upp. skulle kunna skriva om en saknad större än någonsin som min hjärna vägrar släppa. men tänkte istället bara säga att jag längtar efter att få börja skolan. jag vet. jag vet. jag vet. nu tänker ni att jag är helt störd, dum i huvudet. helt körd. jag ser er framför mig med öppen mun och ett stort frågetecken över huvudet. så fina ni är! det är såhär, jag älskar skolan. har alltid älskat skolan. utmaningen, viljan att hela tiden bli lite bättre, lära sig lite mer, kunna lite mer. det är en grym känsla när man lyckas. och nu, om några veckor ska jag få lägga tid på sånt som jag vill, sån jag tycker är kul. vilket jävla erbjudande. Det kommer bli helt grymt. jag vet redan nu att det kommer bli tufft, gymnasiet är ingen dans på rosor. men jag har aldrig dansat på rosor, som många kanske tror. och det har gjort mig stark. att ha kämpat mig igenom åren på grundskolan, fått med mig kunskapen som jag nu ska ta med mig på nya vägar. de tuffa åren som väntar kommer ge mig ur mycket erfarenhet som helst. jag är beredd att nå botten av stress, nå så höga höjder som möjligt av glädje och köra på i mitt tempo, med min vilja. innebandysäsongen kommer ta tid, skolan kommer ta tid. och jag vet att det är så det blir. och jag är så jävla redo, jag är så grymt laddad för att ge de två sakerna i mitt liv som håller mig uppe all energi jag kan. ni skulle bara veta! det är en så skön känsla. det är FINT.

nu är maten klar

jag har lovat den här gången att jag ska ge allt jag säger och allt jag har

blev en riktigt trevlig natt. Efter att vi lagat mat och sett två filmer begav vi oss mot järpegatan och hälsade på
Tillman. blev kvar där till 04.00 och traskade sedan hem igen. somnade 04.30 och vaknade 13.40 idag. bra där, känner verkligen att jag har hela långa dagen framför mig. Men det kvittar just idag, för josefin är inte hemma än och det är henne denna fina dag ska spenderas med. filmmys och övernattning hos henne inatt, låter fint tycker jag, tycker inte ni?

Nu ska jag duscha, hörs senare :-)


sånt är livet

sitter hemma hos sofia, lyssnar på sånt är livet och tittar på medan hon lagar mat. är så sjukt hungrig så ni vet inte! under dagen har vi käkat glass, slappat, jag har tränat medan sofia satt på sid altan och käkade godis. nice dag, nice dag. nu ska vi äta och sedan får vi se vad som händer & fötter.

LEV!

det hörs på telefon, kan inte hålla något
















gårdagen blev inte som tänkt. men så grymt bra. Åkte med familjen till önaholm där familjen skååre har sommarstuga, spenderade dagen och kvällen in på nattimmarna där. Åkte båt, badade bland klippor och höga vågor, fiskade, grillade. det var såååååååå fint. skulle detta vara facebook skulle det vara en stor fet "gilla" på denna kväll. så det så! 

Idag ska jag tillbringa dagen med Sofia Gård :-)


känslan av att vara nära er

vi bestämde oss för att åka hem igår. så nu är jag helt enkelt hemma. skönt, rikitgt skönt. Även fast de två veckorna på kusten har varit översköna. kom hem vid 21tiden, och välkomnades med öppna famnar och stora leenden av mina kära vänner. spenderade kvällen med Elin, Arstan, mozzie och Linnea. var hur kul och skönt som helst att se dom, kändes som evigheter sedan.

Idag ska vi tillbringa dagen i hassedalen, tillsammans. tänk vad lycklig man kan bli av underbara människor!

sköt om er, vi hörs :)

det finns en fara i att inte hitta vägen, och det finns något vackert med att vandra den ändå




















dagarna är fina. vädret är fint. det är fint sörreni! idag fick vi besök av min fasters familj och ett par kompisar till dom. var riktigt trevligt att se några välkända ansikten. tidigare idag var vi till torp (ett stort köpcentrum i uddevalla) där fick jag tag på en bok till (snabba cash) och igår när vi var på konsum hittade jag den sista boken om världens vackraste och overkligaste par Edward & Bella - så längde vi båda andas! ska läsa den boken så sakta jag bara kan och hoppas på att den aldrig tar slut. så är det, finafina ni. är otroligt många fina ansikten som jag saknar där hemma nu. Ska blir skönt att komma hem om någon vecka. men fint är ändå vad det är.

mår ni bra? :)

ta hand om dig själv, det var det sista du sa

kände i duschen nyss, som jag tog efter att jag varit ute på en träningsrunda tillsammans med solen (som stekta sönder mig) att jag är rätt så bränd. har legat och solat hela dagen, och det har för en gångs skull gett resultat. Nöjd, var ett fint ord. Nu känner jag mig riktigt pigg, så efter att vi har ätit ska jag ta med mig min kamera (sony a300) och gå ut och fota i detta fina samhälle! - bilderna kommer senare ikväll eller imorgon :)

kram på er gullisar ♥


jag ska ge allt jag kan

efter 7 timmar segling befinner vi oss nu åter igen i hunnebostrand. Känns skönt att vara här! har egentligen inte så mycket att dela med mig av. Hade tänkt åka hem denna helg, för en tjejkväll och lite fest med mina kära vänner, men fick tyvärr inte ihop det med skjutsen. så blev kvar här! det är väl typ det som händer. dagarna går, tankarna lika så. känns som saker och ting börjar orda upp sig i mitt huvud. skönt ska jag säga er. Nu ska jag lägga mig och lyssna på melissa horn och sova någon timma, sen väntar en träningsrunda!









ta min hand jag följer dig här ifrån

det kanske är bäst att börja med att tala om att jag andas och lever. Efter några dagar då jag lyst med min frånvaro (internet har inte funkat) har vi hunnit med två nätter på dyrön och en natt i marstrand, där vi även befinner oss nu. Här är det så otroligt fint, allt är fint hela tiden. (trots att hemlängtan har spökat ett par gånger) Gårdagen spenderades på klipporna tillsammans med familjen, min nyinköpta bok, solen och havet. fytusan vad underbart det är att bara vara. om ni undrar vad jag sysselsätter mig med de timmar som dygnet erbjuder så kan jag enkelt -utan att behöva samla kraft för att fylla en lång lista- säga att jag inte gör någonting. så enkelt är det.. jag läser, det är precis vad jag gör. och äter när det behövs! idag är det torsdag, och det betyder att vi har varit borta i två veckor. på dessa två veckor har jag läst snart 8 böcker.

böckerna jag har läst:

böckerna ur Camilla Läckbergs kriminalromansserie - olycksfågeln, tyskungen & sjöjungfrun (detta är den 4:e 5:e och 6:e boken i hennes serie, LÄS DEM FRÅN BÖRJAN. Isprinsessan - Predikanten - Stenhuggaren - Olycksfågeln - Tyskungen - Sjöjungfrun - fyrvaktaren)
Kajsa Ingemarsson - lyckans hjul
Babben Larsson - jag vägrar dö nyfiken
Stephenie Meyer - om jag kunde drömma, När jag hör din röst & ljudet av ditt hjärta (dessa böcker är som de flesta säkert vet de böcker som filmerna twilight, new moon & eclipse är baserade på)

så.. nu har ni lite boktips om ni får för er att läsa! själv ska jag nu bege mig upp på klipporna för några timmar med sol & bad!

sköt om er ♥


du saknas, men inget mer så det är lika bra att le

Åkte ifrån Göteborgs inre hamn igår och åkte 3h mot vrångö, när vi kom fram insåg vi att det inte fans någon plats så det var bara att bestämma nytt resmål, åkte tillbaka mot göteborg och la oss i långedrag, ett ställe några mil utanför göteborg. så det tog oss 5h att åka en sträcka som skulle tagit 1h egentligen. HEJDÄR, smartskallar!

så kan det vara... gårdagskvällen var i alla fall den finaste på länge och jag låg länge utanför båten på piren och läste tillsammans med solnedgången. Nu har jag nyss duschat efter en sjukt jobbig träningsrunda. Dags att tända grillen och fortsätta leva. det är så fint!























hey där, vackra varelser

nu lämnar vi göteborg bakom oss efter två dagar i den fina staden med shopping och mys. Har fått i oss den stadsluft vi behöver och shoppingtarmen är mättad. Nu är vi redo för några dagar med sol och bad igen! vi påväg mot vrångö och motorn låter så jag får ont i huvudet, ska lägga mig på däck och läsa lite nu istället för att sitta här.

hoppas ni mår bra fina ni :)


(det tar 2837532875309732 miljoner år att ladda upp bilderna här ute på sjön, så jag bjuder på de om några dagar)

jag hör regnet smattra på rutornan

var meningen att vi skulle bege oss av här ifrån mot Göteborg idag, men så blev det inte då vädret inte var på vår sida. Vi stannde istället kvar här och tog färjan här ifrån över till källö-knippla för lunch. (när man inte har något annat att göra är det sådana saker man får sysselsätta sig med) Pizzan vi käkade smakade rikitgt bra, och mätta tog vi sedan färjan hem igen. Väl hemma drog jag på mig träningskläderna och gick ut och sprang.. vilket var rikitgt jävla dunderskönt! - rent ut sagt..

nu sitter jag här nyduschad och ska krypa ner under täcket medan regnet smattrar på rutorna och vattnet guppar lite lätt mot båten och läsa! kan inte bli så mycket bättre just nu faktiskt, det är fint att bara vara ska ni veta!


så nära men ändå så långt bort











bilderna talar för sig själv, vi har det bra här på hyppeln!

Men nu är det såhär mina kära vänner - under helgen kommer vi antagligen befinna oss i Göteborg, och det kan ju inte betyda något annat än att ni (ni vet precis vilka ni är) ska ta tåget och komma och hälsa på och besöka liseberg med mig? :) låter inte det rätt nice? ... tycker vi säger så!

...idag är vädret inte riktigt lika bra här, så ska bädda min säng nu och läggga mig och läsa!

vind i seglen, om man säger så

idag begav vi oss från käringön mot hyppeln, där vi befinner oss nu.  Tog ca 6h att ta sig hit då vi seglade mestadels av vägen, och då snackar vi segling mina vänner, fytusan vilka vågor och vad det blåste, men ska det va så ska de, och fram kom vi! Har dock mått illa konstant sen vi kom fram och har ingen ork till någonting, saknar sängen där hemma en aning och alla glada leenden som annars finns i min omgivning. ibland vill jag hem, ibland inte. det är så jävla fint här, här, liksom överallt. och jag njuter varje sekund. men med ett huvud som värker och en mage som typ har vänt sig upp och ner och ut och in, så är det inte riktigt lika nice. Borde även gå ut och ta mig en springtur.. tror ni orken finns? ne, just det.

... inge bra nu ):

käringön















Kom till käringön igår, efter en riktigt skön seglingstur på 5h. Dock fungerade inte internet när vi kom fram, så kunde inte blogga något (bilderna är från gårdagen) Vi kom i alla fall till rätta snabbt och gick ut i detta lilla samhället som typ består av ett café, två resturanger och en fiskaffär - det är hur mysigt som helst!

Idag har vi varit ute på en liten runda för att se oss omkring, vilket vi i för sig har gjort de andra gångerna vi varit här också, men man slutar aldrig njuta bland alla fina hus och klippor. Nu ska vi äta lite mat och sedan gå iväg och bada!

hoppas ni har det bra :)

fint sällskap är finare än allt

kvällen avslutades hos en supermysig och trevlig vän till annci och uno på hans båt igår, så hann inte skriva något mer under kvällen. Nu har Annci och Uno åkt hem och vi ska snart åka iväg och handla för att senare kunna starta semesterna och åka iväg mot kärringön!

hade tänkt jag skulle lägga mig och läsa en stund nu och sen gå iväg och duscha!
kram på er ♥

det är fint som det är

nyss kommit in efter en riktigt skön dag, som inte är slut än. Min moster Annci och hennes man kom ner till kusten på motorcykel idag. (de har båten här de också egentligen, men har inte lagt i det iår) Så dagen har spenderats tillsammans med dom i båten, på en resturang och i bergen. hur mysigt som helst!

.. Nu ska jag och jessica titta på fotbollen och sedan ska vi ut och äta! hörs senare fina människor :)

















det blåser genom hallen

Nu har jag precis slagit mig till ro i båten. Dagen har bestått av ett besök i Kungshamn där jag hittade en klänning från rut m.fl. och en bok.. läsnörd som jag är var jag ju bara tvungen att införskaffa mig ännu en bok inför sommarens lediga timmar. (boken jag köpte heter olycksfågeln och är en av böckerna i Camilla Läckbergs kriminalromansserie) Efter besöket en mil här ifrån tog vi oss ut på en liten träningsrunda på en timma och sedan stod jag läskigt bra i duschen. mina ben är fortfarande förgiftade med träningsvärk och inte blev det bättre utav dagens träning. fytusan vad stelt, benen är som två pinnar.. inte skönt, inte skönt. Nu står mamma och jessica och gör iording en kycklingsallad som vi alldeles strax ska sätta oss och äta! låter inte allt för fel faktiskt. 

har ni haft en bra dag ute i solen? :)  









sol, svett & lyckans hjul

uschamejen, vad varmt det är! har legat ute och solat i någon timma nu. Men vintermänniska som jag är känner jag aldrig att det är speciellt skönt att ligga och stekas sönder av solen, jag blir mest svettig, och det är något jag verkligen inte tycker om. så nu har jag slagit mig ner inne i båten istället och har tänkt att fortsätta läsa min bok som jag började på igår, "lyckans hjul" heter den för den som är intresserad.  Snart kommer syrran med glass också, vilket jag är sjukt sugen på!

hoppas ni har det bra vart ni nu än befinner er.. vi hörs senare :)

det är så fint när solnedgången möter mig på det finaste stället i världen

klev ur bilen förut och det första som möter mig är havet, båtarna och solnedgången. Man blir så lycklig. Jag trivs verkligen här. Nu har jag precis bäddat min säng, lagt in alla kläder i garderoben och gjort det lite mysigt i min hytt. Hemtrevligt var ordet! När vi åkte ner fick vi två presenter av mamma och pappa, som innehöll högtalare till datorn och ett mobilt bredband. så nu kommer uppdateringen bli bättre än vad jag först trodde även om mestadels av tiden ska spenderas på helt andra ställen än vid datorn!







som ni ser börjar jag bli lite för trött!
vi säger godnatt för idag och hörs imorgon :)


ett steg framåt, två bakåt. vi vänder här

Nu är jag äntligen klart med packningen, städningen och allt fixande inför de kommande 4 veckorna som ska spenderas så långt här ifrån som möjligt.. ne, inte riktigt. men på västkusten och i Danmark i alla fall! det räcker så, och dessa veckor ska bli helt underbara! Åker iväg för att rensa huvudet, tankarna, kroppen. För att vara med min kära familj och för att orka med kommande veckor i denna håla innan livet börjar igen. Det kommer bli 4 överfina veckor mina vänner, var så säkra. Dock kommer uppdateringen här vara minde fin, har inte tillgång till internet alla veckor och speciellt inte den veckan i danmark. Men det kommer några inlägg, framför allt bilder. 4 veckor med talande bilder, är inte helt fel det heller.. vi hörs i alla fall, fina ni.

Nu ska jag bränna över lite lasselåtar och melissahornlåtar på en skiva som ska spelar sönder alla fyra veckor. är förhoppninsvis en ny person, eller i alla fall samma person som jag var när jag återvänder hem. det återstår att se...det återstår att se! 

Nu ska jag träffa min älskade vänner en sista gång innan jag sticker iväg.. komma blir 4 långa veckor utan dom, men det har gått förut och ska gå igen! dags att kila, glassätande står på schemat.


nu pysslar jag åter igen med något jag inte kan



och jag skulle tro att ni vet vad jag menar....

TYST....

...Lyssna, bilderna talar sitt egna, tydliga, vackra språk! det är fint












































































det är dags att lägga på

nu har jag nyligen kommit hem från elin och håller egentligen på att kissa ner mig, men som vanligt verkade datorn mer intressant än toaletten. Dock känns det lite jobbigt och skriva just nu då jag måste trycka in knapparna extra tyst, vilket betyder att det går mycket saktare att skriva på grund av att jag inte vill väcka hela huset. Så jag tror vi säger så. Kvällen har varit riktigt trevlig, och jag älskar mina kära vänner grymt mycket! ♥

godnatt kära ni, eller godmorgon? vad säger man vid denna tiden?
hoppas ni sover skönt!


RSS 2.0