natti

dags att sova! var en bra träning. jag är trött och alarmet står på 06.30.. godnatt

en gång vänder något åt andra hållet

vaknar på morgonen och hoppar näst intill bokstavligt upp ur sängen. Är i skolan - har hur kul som helst - kommer hem, tränar, sover. Det är så det ser ut, och det känns mer än bra. det känns mer än fint. Det är såhär jag vill att det ska vara, hur sjukt det än låter. det är såhär det SKA var i höst och jag ser verkligen fram emot dagarna, veckorna och månaderna som kommer. Min klass SMbe1b är grym och jag känner på mig att det bara kommer bli bättre och bättre. Det är fint mina vänner, riktigt fint. Nu ska jag sticka iväg och träna och det är fys på ip som står på schemat. låter la nice vah?  vi hörs senare :-)

så som himlen ser ut en tisdag över skolans kommunala korridorer

kom hem sent och hade fullt upp när jag kom hem. nu har jag fem min över innan det är dags att sova! som ni märker mår jag i alla fall bra, lever och njuter. typ så fint är det. innebandyn funkar kaaanon, skolan är grym och mina klasskamrater är bäst. Nu börjar huvudvärken komma, är nog bäst att sova. (vet att det blir lite tråkigt såhär, men det blir bättre.. hoppas jag själv, lovar jag mig själv.... snart) godnatt fina ni ♥

när du drömmer, kom ihåg mig då

livet känns bra. jag känner mig glad som bara den, konstigt nog. Allt känns kanon och snart är det dags för innebandyträning! kan ju inte bli bättre. vi hörs efter den :-)

söndagskväll

ligger i sängen och tittar på Irene Huss - Den krossade tanghästen som går på tvn. är trött som bara den trots att jag sovit flera timmar idag, vilket betyder att jag ska försöka sova så fort filmen är slut. Imorgon går bussen 08.16. så är det med det. hoppas ni mår bra! kram & godnatt ♥

en del dagar är precis som alla andra, en del inte

Maten står klar på spisen och jag sitter nybadad uppe i sängen och inväntar mamma och pappa som alldeles strax är hemma. Resten av kvällen ska spenderas i soffan tillsammans med familjen och tv'n. känns fint en söndagskväll som denna. imorgon vankas det skola med världens skönaste människor. en stor fet tumme upp

mat mat mat

sjukt slapp söndag och jag är tröttare än någonsin! har sovit i ett par timmar nu och behöver nog rycka upp mig lite innan det är dags att sova igen. Tar med mig syrra ner till köket nu och lagar lite mat. lövbiffgryta med ris/klyftpotatis får det bli. hörs senare!

det smattrar på rutan

Ligger i min säng och tittar på en Johan Falk-film! Har varit iväg till Inger (en arbetskamrat till mamma som fick vår katt för ett halvår sedan) och hjälpt henne mata Stighelmer som har dragit på sig feber och grejer. "vår" lilla misse. saknar honom så det gör ont ibland, men han har det i alla fall hur bra som helst. 






01.51

trött. riktigt trött. Idas mamma & pappa är här, även ida. Så kan inte lägga mig riktigt än, men snart kryper även jag ner under täcket för natten. Ska sova lääääääänge imorgon och bara slappa mig igenom dagen. (vill att det ska bli måndag så fort som möjligt) Godnatt finisar

bröllopsfotografen

sitter i min säng tillsammans med Elin, Ida & Syrran och tittar på bröllopsfotografen. mysigt som bara den en lördagskväll som denna. hoppas ni har det lika bra :-)

dom band som binder mig här ska jag långsamt lösa upp

nu har jag äntligen ett skinande rent rum! hur skönt som helst. nu ska jag bege mig ner mot badrummet och ta ett lååååångt bad. Sedan ska jag hjälpa mamma att laga tacos. hörs senare :-)

han säger att han varit i helvetet och vänt, jag tror en del av honom blev kvar

regning dag. en regning dag på stadens gator. Fick med mig två par skor hem. fintfint! Känner mig tråkigt, trist och grå. känns även som att jag inte har någonting att dela med mig av, som att det är totalt ointressant att läsa. hatar känslan. man vill ju försöka vara lite intressant i alla fall.. men det liksom... funkar inte. Dagarna går, det går mot höst. det är det bästa med alltihopa. jag älskar hösten, det har jag sagt förut. hösten är fin, vintern är finare. jag skulle kunna ha höst och vinter året runt. det är fint med årstider, men jag är ingen sommar/vårmänniska, inte alls. Jag älskar när vädret är såhär (fast det får gärna sluta regna någon gång ibland) jag får liksom ny energi. ja jag vet, det låter sjukt. alla andra går mot sin mörka tid av året, med depressioner m.m. medan jag går mot "ljusare" tider. Det är så det är, den här tiden på året gör mig lycklig. jag får någon slags frid, något slags lugn. jag kan på något sätt gömma mig, gå in i mig själv och prestera bättre än annars. det kanske låter sjukt, jag kanske är sjuk. men det är så det är. det känns som att min jord krymper på sommaren, jag får inte den plats jag behöver, den luft. Nu kan jag helt plötsligt andas. det är fint med luften. snart faller löven, och då blir livet ännu finare. snart faller allt, på ett bra sätt. snart ligger allt till rätta. en bra känsla mina vänner. ibland vet ni nog inte vad jag yrar om, det är nog lika bra.

nu ska jag i alla fall städa mitt rum. damma, dammsuga, skura. Efter det ska jag ta ett varmt, långt, skönt bad!

fredagskväll

nyss kommit hem efter en mysig liten kräfskiva i sofias stuga! nu sticker vi iväg till henne och sover.

du kunde valt en annan väg

ligger i min säng, tröttare än någonsin. skoladagarna är inte ett dugg jobbiga bara roliga, ändå är jag hur trött som helst. Inget värre kul - men så är det! Om en halvtimma kommer Sofia gård förbi och hämtar mig så ska jag följa med henne och hennes familj upp till deras stuga på lite kräftskiva, ska bli mysigt. vad ska ni göra ikväll? :-)

det är lättare att falla med ena foten utanför

blir lite dåligt med uppdatering nu när skoldagarna dragit igång. Dagarna rullar i alla fall på och jag känner att det lätt kan bli lite tjatigt nu alltå. Skolan är som sagt kanon och innebandyträningarna har kommit igång. så är det och jag trivs just nu. allt känns hur bra som helst. Har inget mer vettigt att deta med mig av, ska kolla busstider nu. godnatt

månen har vandrat sin väg

det slog mig just vad jag trivs, jag trivs med livet. det är fint, förjävla fint alltså. lars är med mig i natten, hans röst ekar i mitt huvud och ur mina högtalare. jag ska krypa ner under täcket nu, det är dags att sova. imorgon väntar en dag i skolan, och som jag längtar. ni ska veta.. jag känner mig som ett barn dagen innan julafton. förstår ni vad fint det är? lycka, jag tror det kallas lycka. det är något speciellt, något bra. något för bra. godnatt fina ni

en kväll tillsammans med tv4

fotbollen gick dåligt för grabbarna, så kan det vara ibland. det slog mig dock när jag skrev det där vad jävla surt det är att förlora. Sitter i min säng och tittar på "fångarna på fortet" fast borde egentligen lägga in alla mina kläder i garderoben! ska göra det nu, bara för att jag måste vara lite duktig. imorgon går bussen 09.41, fint att få sova lite. riktigt fint. nu ska jag titta på "time out" istället som började nyss och sedan ska kläderna få besöka hyllorna i garderoben.

vad gör ni en kväll som denna? :-)

hallå igen, hur är stan en sån här kväll i augusti när sommaren regnat bort?

gårdagen bjöd på för mycket roligheter för att jag skulle hinna blogga. men nu så! skolan känns kanon, överbra klasskamrater, sjuka lärare och mycket skratt. det blir inte bättre faktiskt. känns kanon, rakt igenom. Förövrigt börjar rutinerna komm igång och det känns bra, som jag nämnt tidigare är jag en rutinmänniska ut i fingertopparna, så allt börjar kännas riktigt bra nu. ligger och lyssnar på lars, (näh men? ovanligt..) och försöker slappna av lite. Ska strax äta och sedan åka iväg till strandvallen och se på herrarnas fotbollsmatch!

det är så det ser ut, det är så det är. det är nästan så jag längtar till skolan alltså. vet inte om det är illa eller bara jävligt bra? vi kör på att det är jävligt bra.

Oh, Susie we've run out of time

skulle träna idag. var taggad som fan. skulle bli skönt. sträckte mig i baksidan av låret. riktigt jävla ofint. nu ligger jag nyduschad i min säng och lyssnar på nyheterna (ligger med fötterna mot tv'n) samtidigt som jag tittar på busstider inför morgondagen. bussen går 07.48, dags att sova. sov ni också, det blir skönare att gå upp imorgon då. godnatt

ta min hand jag följer dig, vi ska åt samma håll

en grym skola. en grym klass. grymma lärare. det är typ så det känns nu. det känns riktigt bra med andra ord. när jag satt på bussen hem från stan idag slog någonting emot mig, som något vore allt. allt på samma gång. det kändes som jag förstod någonting, något viktigt. fast jag kan inte greppa vad det är. jag tror någon försöker säga mig något, något i form med att jag är påväg i rätt riktning. jotack, jag vet. allt känns så jävla rätt. och ja, jag har valt väg. jag vet vad jag ska göra, i slutändan - jag har bara inte riktigt valt avtagsvägen som tar mig på rätt väg mot slutmålet. och vet ni? det är fint. det känns hur fint som helst att veta, att veta precis.. men ändå har 1000 möjligheter. ibland känns livet fint, ibland inte. just nu känns det jävligt fint. Nu ska jag fortsätta lyssna på Lars, innan det är dags för träning vid 18.30!

jag är hög nu, sedan den dagen du kom

fin dag. har ni sett vädret? jomenvisst. klart att det kommer när skolan börjar. det är fint! Nu ska jag gå ner, snöra på mig conversen och traska vidare mot linnea! bussen går 08.47. JEPP! .. så var man igång, återigen.

vi tar nya steg ut i verkligheten, du & jag

fint att jag skrev raslös 2 av 3 gånger förut. skulle stå rastlös för er som inte fattade det. nu ligger jag i sängen och försöker att tänka på absolut ingenting, men det är svårt en kväll som denna. 10 veckor har gått, 10 hela veckor sedan världens finaste, bästa klass 9a gick skilda vägar från kyrkan. men det känns ändå bra, trots att jag kommer sakna alla överfina klasskamrater hur mycket som helst. de kommer alltid vara bäst. Men nu är det dags att ta ett nytt steg och jag är redo. och för att jag ska vara extra redo är det nog dags att stänga av datorn nu. vi hörs imorgon fina ni! och lycka till imorgon alla gymnasiebörjare ;-)

har varit vaken hela natten, känt om hjärtat sitter kvar





rastlös. raslös. raslös. lyssnar på lars, rättare sagt "ingen soldat" en av de finaste låtarna han sjöng i fredags. fytusan vilken fin kväll. känner mig fortfarande helt förtrollad. klockan går hur sakta som helst. det är tråkigt helt enkelt. och nu byttes låten av sig själv, till över gränsen. som är tyyyyyyyp lika fint. åhhhhhhhhhh. lars är bäst. så är det! nu ska jag lägga mig bakåt och blunda några minuter.  hoppas ni trivs!


love, oh love.

var en trevlig kväll hos martin igår, och restan av kvällen blev också riktigt trevlig och en aning mysig! :-)
Nu ska jag och Elin gå mot henne och sedan är det tänkt att jag ska titta på hennes match..

lördagsnatt

party med fina vänner hos martiiiin! det är så det ser ut. dags att fortsätta dansa..

it's always you

är fortfarande helt yr efter gårdagen. Lars förtrollade mig, helt och hållet. men nu håller jag i alla fall på att göra mig iordning för en kväll med fina vänner! hoppas ni får en fin afton..

jag ska samla mina krafter och göra något stort, för dig

jag nämnde något igår om att gårdagskvällen skulle bli den bästa kvällen någonsin. ack så fel jag hade, det blev så sjukt mycket bättre än så. Det finns inte ord för hur lyckokänslan i kroppen åkte den vildaste karusellen någonsin när Lars klev upp på scenen iförd en svart skjorta och ett par gråa byxor, med sitt hår uppsatt i en knut och en keps på, sådär fint som bara han kan få det. alltså, han är så fin denna man och igår var han finare än någonsin. han bjöd på något speciellt och lät oss vara med helt och hållet. Det var absolut den bästa kvällen i mitt liv, Lars var bättre än någonsin och finare än någonsin. Allt var helt fantastiskt. önskar jag kunde hitta några speciella ord, några ord som kunde beskriva för er, få er att förstå, får er att se det fina. men det går inte. det finns inga ord. Lasses röst ekar i mitt huvud, och det är fint. så jälva fint.









jag tror bilderna talar en aning för sig själva. han är finast, och kvällen var finast. helt enkelt!


L som i Lars

har varit en bra dag hittils. Har tillbringat några timmar i hockeyhallen tillsammans med Matilda. Nu ska jag laga lite mat. Kvällen kommer bli den finaste kvällen någonsin, sådär fint som det bara kan bli med världens finaste lars på en scen en dag som denna. åååååååååh, vad fint. det finns inte ord nu och det kommer inte finnas ord sen heller. för fint helt enkelt.

jag vet mer än du tror

tog mig en tur bort till Elin Jansson runt 21.30. tittade på en film och tog oss en promenad förbi hos Adde där vi stannade och pratade lite. Han följde oss sedan hem till Elin där jag hade min moped så jag kunde skjutsa hem honom igen, men naturligvis ville inte min moped starta då (som det ALLTID annars gör) .. men tillslut så!

nu är jag i alla fall hemma och ska bädda ner mig under täcket och sova!

i ljust format

lyssnar på lars och njuter av stunden. mitt hår är klippt och jag är grymt nöjd. Lousie är grym, riktigt jäkla grym! Dock är jag inte lika nöjd över bilderna som jag försökt ta för att visa er hur det blev, men det får helt enkelt bli som det blir. det syns inte riktigt. men det är i alla fall rakat på vänster sidan och långt på andra (det långa är svart, det rakade är lila) yes, så är det!




nu ska jag göra något vettigare än att ligga här...

ibland är det som att man längtar

NU.. sticker jag iväg till Åmål och fixar mitt hår........ ÄNTLIGEN!

harry potter

Ligger i soffan och tittar på Harry Potter... försöker få timmarna att gå så jag kan få åka iväg till Åmål.
Finns ingen ork till att skriva mer just nu, är trött.. riktigt trött. sova någon timma vore. Vi hörs senare

ställ mig inte i ett led, du får mig aldrig att stå still

Lars gör mig sällskap i natten. det är fint. kan inte riktigt sova. en natt som denna har tankarna fått övertaget. ibland är det fint, ibland inte. inatt vet jag inte. jag förundras över hur du förändrats. eller ni, nej inte ni fina som läser utan mer ni som i vissa personer i mitt huvud, i min omgivning. jag vet inte vart jag är länge, vilket steg, vilken nivå. jag förundras över hur olika vi alla är, och vad ofta vi på något sätt helst inte ska vara det. Det är alltid någon som har något att klaga på, något att säga, något ofint. Det går inte att sticka under stolen med vad otroligt avundsjuka vi människor är. hela jävla mänskligheten. Alltid är det något som inte är bra, någon känsla av att det hela tiden kan bli bättre, kanske om man pratar om vad alla andra gör för fel? jomenvisst, om man pratar om alla andras "fel" då blir man nog bättre själv, då känner man sig nog lite mer som människa. det låter väl fint? FÖR HELVETE. släpp avundsjukan. livet blir inte finare för att människor runt om kring har det varken bättre eller sämre. ditt liv kan bara bli bättre med hjälp av dig själv, dina viljor, tankar och handlingar. varför ska man lägga så mycket energi på andra? vart kommer all denna negativa energi ifrån? vänd på den. få det negativa att bli postivt och lägg denna energi på att förbättra, och gör inte detta genom att snacka en jävla massa skit om andra. det funkar inte så. det blir förjävla ofint alltså. trött på människor, ja ibland känner jag mig trött på oss. vi är för smarta för vårt eget bästa. eller kanske osmarta. jag vet inte, det är i alla fall ofint. ofint så det skriker om det. godnatt


det skulle kunna vara den 23/12

åh, nu är det snart torsdag. ärligt talat, känner mig som ett barn dagen innan julafton. ligger här och bara vill att timmarna ska springa iväg. imorgon sticker jag och mamma iväg till åmål och klipper oss! ni tycker nog jag låter helt sjuk nu, men när mitt hår ser ut såhär mår jag dåligt på riktigt. det bara är så. imorgon blir det förhoppningsvis bättre - för det kan i vilket fall inte bli sämre. Nu ska jag göra ett försök till att sova. godnatt små tomater

det liksom rör sig under ytan och fasaden

sagt och gjort! lagade till fläskfilégryta m. ris som mamma mycket riktigt blev glad över. Så nu har vi precis ätit och jag ligger här åter igen. det är rätt skönt i min säng ska ni veta, dock sjukt obäddat. orkar verkligen inte bädda. lyssnar på lars och drömmer mig framåt, eller bakåt. det är fint

du ville bort, du ville ut

en måltid och en film senare ligger jag här och känner mig ännu lite piggare. skönt! var längesedan jag ville att dagarna skulle gå fortare, men nu får det gärna vara så. Imorgon ska jag klippa mig och jag har väntat på det i tre månader snart. Ser ut som FAN (rent ut sagt) i håret. ska bli så jäkla skönt att få göra om sig lite. fintfint. Nu ska jag gå ner. Blev sugen på att laga mat, så tror jag ska göra det! så blir mamma glad när hon kommer hem också :-)

du stod där, precis som förr

svettades som en gris inatt och somnade aldrig ordentligt. Gick därför ner och undersökte min kroppstemperatur, och mycket riktigt. 39,1! NEEEEEEEJ, tänkte jag då - tog två alvedon och gick och la mig. vaknade nu och känner mig mycket bättre, huvudvärken sitter dock kvar. Antingen kom febern på grund av träningsvärken och bara ville retas lite, eller också kommer den snart tillbaka. hoppas på det första. Ska förflytta mig till soffan nu och titta på en film.

ha en fin dag!

graderna stiger

och de stiger bokstavligt. börjar få feber och är totalt utmattad. hoppas inte på någon långvarig skit nu. har inte tid med att vara sjuk. men nu ska jag i alla fall göra ett försök till att sova och kanske sova bort det värsta. hoppas kan man alltid göra. godnatt

ibland vill man erövra världen

man vill så mycket. men har inte orken. och nu menar jag inte att jag inte orkar för att mina ben skriker av träningsvärk, utan mer sådär att man inte riktigt vet vart orken finns till att våga gå sin egen väg. egentligen är det nog inte orken som fattas, utan modet. men om det känns som man har mod då? vad är det då som inte stämmer? man vill så mycket. man vill visa sig vara något. man vill, man vill, man vill.. det är dags att göra något nu. man börjar visst bli stor. det är fint, på sätt och vis. jag lyssnar på lars och samlar kraften att göra något. något stort, något fint. det kommer gå, så mycket vet jag. när är en tidsfråga. drömmar, mål, mod, kraft, vilja, styrka. vackert, riktigt vackert.

tror inte ni vet vad jag snackar om. men det bara är så ibland, ni är fina & det räcker så. le, snälla. man blir gladare då. nu är det dags för kvällens promenad.







mina muskler skriker

hemma. hemma. hemma. aldrig haft mer träningsvärk än jag har nu, någonsin. är helt jävla död. Skulle inte köpa något i dag, utan bara gå på stan och chilla. kom hem 700 kr fattigare. men det var det värt. Nu ska jag byta om till träningskläderna och åka upp till träningen (om jag ens kommer ta mig ut till mopeden) ..  DÖD.

se dig om

sticker in till stan med Matilda.. hörs senare :-)

tankar

dags att sova. mina tankar förvirrar mig. du förvirrar mig. du är en jävla gåta. en såndär jobbig gåta som man bara blir irriterad när någon säger och vägrar ge svaret på för än man gissat femtioelva gånger.

GODNATT

välkomna på begravning

här med skickar jag er en inbjudan till min begravning imorgon kl. 13.00.

NEJ, okej. så illa är det inte. men den här träning dödade i alla fall mina ben. fytusan, vad trött jag är. seg som kola. dags att ta en dusch nu och försöka göra något vettigt. typ lägga mig och skriva. så får det blir. en dusch och lite skrivande.

var det bara som du sa?

sitter i träningskläderna redo att bli upphämtad av marie och åka vidare upp till ip för ett träningspass. ska bli skönt att springa av sig lite. vad gör ni en dag som denna? :-)

över torgen här går var och en för sig

ibland kommer känslan av ensamhet.
precis så ensamt som det bara kan vara när man tappat något.
typ tron.


ibland är det inte fint. inte fint alls.
man måste vända på sig för att se det bra,
visst är det ansträngande att behöva vända på sig?

det blir liksom sådär jobbigt som det inte ska vara.
när man väl vänt sig om inser man att det inte är så mycket finare.

det står still. står still här. du är borta, jag är längre bort.
är du nära, är jag närmre. vi står inte på samma ställe, samma nivå.
vi är olika, och det har vi alltid varit. det var det som var fint.
som gjorde det fina fult.

det är dags att leta upp något annat, ännu finare. inte bakom, inte framför.
här. här. här. nuet, vi lever väl nu?

ja.

solen gick ner, precis som vi















kräftskiva i båtklubbstugan med trevligt sällskap. var en fin kväll med miljarder mygg som åt upp mig. inte så skönt. men kvällen var fin ändå. Att sova i båten var inte heller helt fel. en bra lördag och söndag helt enkelt.
Gårdagskvällen avslutades med Matilda.. riktigt trevligt.





Vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn







min fina Julia kom till mig i fredags & stannade till på lördag. pratade, låg i min säng, tittade på friidrott tillsammans med Elin och Sara, käkade tacos, var ute på promenad och hamnade i en lägenhet full av hockeykillar tillsammans med Lina & Matilda, tittade på film, umgicks. så fint det bara kan bli. Tack för att du kom julia, du gör mig så glad det bara går ♥ 


du gör mig hel som så många andra misslyckas med

imorgon väntar en alldeles för fin dag. bäst att sova - Godnatt

nytränad & nyduschad ligger jag i min säng och känner mig helt dööööööööd samtidigt som jag försöker få tag matilda vilket går jättedåligt. Vad jag ska göra nu återstår att se, träffa M & L egentligen, men får jag inte tag på dem blir det svårt. imorgon kommer i alla fall Julia till mig vilket ska bli hur fintfintfint som helst. ♥

Nu är det dags att få på sig lite kläder...

du, jag, vi, dom

hyrde två filmer, köpte pizza och chillade hemma hos lina igår tillsammans med henne, Matilda och Lucas. fintfint. Idag har jag varit med mamma & pappa till skövde och köpt bil. blev en mörkblå, fin volvo v50. Nu är det helt plöstligt bråttom också. ska byta om, hämta matilda och åka iväg på träning! (jag som ville se klart mio min mio som är på tv'n) 

jajajajaja. hejdå söööööööööööötisar.

du säger väl till om jag ska gå?

Blev mopedåkning & matlagning tillsammans med Matildis. jag snart åka iväg och träna och sedan blir det en finfin kväll tillsammans med Lina & Matilda. filmmys står på schemat. NU, är det dags att byta om.

fint är det

Nu sticker jag iväg till matilda. Dags att styra upp den här dagen! tänker inte fråga vad ni gör, för ni är riktigt dåliga på att svara. hoppas ni har en bra dag i alla fall! kram på er ♥

det finns en värld bredvid den här

en halvtimma tidigare somnade jag inatt. en hel halvtimma. ser ni.. det kan ju faktiskt bli min grej. Ligger fortfarande i sängen. Dags att göra sig redo för att möta dagen, eller i alla fall mina två små gurkor som jag pratade om igår. timmarna innan träningen ikväll ska spenderas med Lina & Matilda. det blir nice, var så säkra.

vi hörs sen va?

lät du henne komma närmre?

blev en lång promenad med mina gurkisar. fint i grums ändå. trevligt sådär.. ljög jag nu? jag vet inte. inte ni heller.
Nu ska jag snart stänga av datorn, sätta på en film och försöka sova. gick ju rätt bra igår, kan bli bättre. Att sova ska bli min grej. jag lovar, så småningom ska det de. när jag fått lite tid, ge mig lite tid bara. så ska ni se, då jävlar!

nu säger vi godnatt i alla fall snyggingar!

leeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

nyss fått på mig kläder. Nu vänter en promenad med mina gurkor Lina och matilda. fintfint.. måste skynda. träning gick grymt. sköööööööööööööööööööönt.

hej

sa någon fys?

spenderat några timmar tillsammans med min mor nu. Ska strax byta om och sticka iväg på träning. är som sagt fys med Sören ikväll så förvänta er inte en pigg Amanda ikväll. kommer nog vara närmre döden! håll tummarna, just nu verkar det intressant. vi säger så, måste nog fan ladda!

det luktar lite dig och mig

somnade faktiskt i rätt bra tid igår. skönt. nu ligger jag här i sängen och lyssnar på lasse. Dagarna går fort och jag blir fortfarande lika glad i hela kroppen av att jag snart ska få stå och se på denna underbara människa. såååå fint. Idag har jag ingenting planerat och ikväll är det fys med sören. har en känsla av att jag kommer vara död efter träningen, vilket är riktigt bra.

vad ska ni göra? :-)

fundersamt

sova. sova. sova. sova. sova. sova. sova. sova. sova. sova. sova. sova. sova. sova. sova. sova. sova. sova. sova.sova. sova. sova. sova.sova. sova.sova. sova. sova. sova. sova. sova. sova. sova. sova.

Tror ni jag kommer klara detta? .. hm! lika bra att säga godnatt

aldrig riktigt normalt







nu ska mongona ner till grönberg för lite fotbollstittande!

you and me and a bottle of wine

dags att fixa håret (som fortfarande ser förjävligt ut - bara 10 dagar kvar till klippning), sminka mig en aning, dra på jeansen, tröjan, sjalen, jackan, snöra på mig conversen, möta upp M & L och bege oss upp till ip. hörde jag något om match? jo, jag gjorde nog de. Grums - Segmon 19.00, vi ses där :-)

ser ni?

två vänninor. en promenad. ett glas vatten. prat med fyra vänner. påhälsning i en lägenhet. en trevlig natt tillsammans med tre fina människor. långa samtal. skratt. leenden. hemkomst kl. 03.00 - En fin natt.

jag njuter. ibland är det verkligen fint. Nu är det dags att ta tag i livet. mat på bestämde tider. sova ska det göras - i mängder. magen ska bli bra. huvudet ska sluta värka. dags att lyssna på mannen i den vita rocken (kvinnan på telefonen i detta fallet) Nu ska vi besöka ikea. Ingvar Kamprads ställe you know?

ha det nice!

i en tid för länge sedan

bestämde mig för att åka upp till stugan och hälsa på mormor, morfar, Weronica & Alva. sitter här nu, och det är väldigt fint ska jag säga er. tyst, lugn, skönt. så det ska vara

like a rainbow





Ligger i min säng och skriver. har inte så mycket bättre för mig. fint väder ute, ändå orkar jag inte gå ut. Magen fortsätter göra ont, så kan lika gärna ligga här. Lasse gör mig ju sällskap

jag borde ringt

skulla ladda upp några bilder. men det vill inte fungera alls. så säger godnatt utan några bilder. Det har varit en fin kväll!

löven faller sakta

fin afton. nu blir det några ord i kollegieblocket, en hamburgare med siss och filmtittande med E & L.



kan du se det som jag ser det?

hemma. hämtade mitt objektiv, köpte ett par nya skor och fixade tabletter mot magvärken. biverkningarna på tabletterna: smärta i magen. jo men, tack för den. Blir nog bra förhoppningsvis. nu har jag slagit mig ner här, ska snart stänga ner internet, sätta på lite musik och slappna av några minuter. sedan kommer Elin & Arstan.

ha en fin afton :-)

mannen i den vita rocken

magjäveln vägrar ge med sig och har tydligen tänkt sig att väldigt ofint fortsätta tortera mig inifrån. det värker i hela jävla maggropen och huvudvärk har jag också på grund av detta, har inte idioten (magen) givit med sig på måndag och låtit sig besegras blir det ett besök hos farbror doktor. ingen jag ser fram emot, hundra frågor och tyvärr lika många dåliga svar. det är svårt att svara en doktor när de kommer med såna avslöjande frågor på ett bra sätt. man känner sig liksom helt naken där man sitter på stolen framför mannen i den vita rocken som ler lite smått och kladdar ner något totalt oläsbart på sitt lilla papper. Man koncenterar sig mer på att känna medlidande för den personen som ska tyda de svarta krumilurerna sen än att svara på frågorna. helt plötsligt kommer man på att mannen i den vita rocken nog vill ha ett svar, man mummlar något ofint som "öhm, ursäkta. vad sa du?" och detta händer inte en gång, utan snarare under de flesta minuter av det eviga samtalet med mannen i den vita rocken. det känns jävligt ofint faktiskt. ska försöka göra samtalet finare om jag behöver göra besöket på måndag. 

sitter och lyssnar på lasse, inte helt ovanligt. Ska strax åka in till Karlstad och hämta mitt objektiv som varit på lagning. hoppas det funkar nu, skulle inte vara helt fel att ta några fina bilder på lars den 20e. låter bra om ni frågar mig. Nu ska jag fixa håret som jag snart spyr på, klippa mig ska jag göra om 12 dagar och det känns som en jävla evighet. sköt om er  

ont, det gör ont

det gör ont i min mage ): både på grund av magkatarren (eller vad det nu är) och på grund av att jag är PROPPPPMÄTT ): usch&fy. ska sova, ska sova, ska sova. SKA SOVA. snart. är trött egentligen, men ja. det är inte alltid det är så kul att sova. men det behövs, det gör det faktiskt. tjatar gör jag, om ingenting. saknar en gammal vän, saknar så det gör ont i magen. ibland kan man sakna någon som finns i ens liv, så är det. ska ta fram mitt block och skriva lite nu. skriva ner något fint om saknad. det kan bli fint. nu kom kvällens huvudvärk också, ofint.

Godnatt igen. FINA ni. ja, ni är fina? det visste ni va?

magen gör ont

ligger i sängen nu efter en kväll som har spenderats med Elin O. har fixat lite inför imorgon och lagat mat. har varit en mysig kväll. Dock har jag börjat få ont i magen, vet inte vad det beror på. typ magkatarr? väldigt irriterande är det i alla fall. Nu ska jag snart stänga av datorn och lägga mig!

godnatt :-)

har du hittat hem?

sitter och lyssnar på lasse, försöker lugna ner mig efter irritationen. Har väldigt svårt för att bli lugn efter sådana där saker. det sitter liksom i flera dagar. låter knäppt, men så är det. tur Lasse finns - än en gång! vet inte ens om ni orkade läsa min "roman" jag skrev tidigare men skrev det i alla fall. sådana där texter och många andra knäppa saker jag skriver är kanske egentligen sådana texter som ska vara nerkladdade i mitt sönderskrivna kollegieblock som ligger i nattduksbordet. men ne, ibland blir det liksom fullt där, fullt i huvudet, då får ni ta del av det helt enkelt.

det är varmt åt mig och jag har precis städat mitt rum. ska ta mig en dusch och sedan invänta Elin för lite fix och trix. Ikväll ska vi antagligen se fotboll och sedan är det lite annat planerat! vi hörs senare :-)

det är något fel

ibland blir jag bara för trött. det bara är så. vi tjejer? visst är det fel på oss ibland? JA. jag har det både bevisat och dokumenterat. ärligt talat. blir så arg, så trött, så irriterad, så besviken, så ledsen, så JÄVLA FÖRBANNAD. & ja, där har ni mig. Amanda René Nilsson. så fort ett problem dyker upp, så blir jag arg. Jag hatar att bli anklagad för saker, eller påhoppad med saker som det sägs att jag gjort, fast jag egentligen inte har gjort det. jag har kontroll, och jag vet när jag gör fel. jag vet när jag kliver över vissa osynliga gränser, och gör jag det gör jag det medvetet. jag står upp för det jag tycker, även fast det kan skrämma människor och jag är den personen jag är. både på gott&ont. det blir ibland för hårt.. tack vare att människor väljer så svåra vågar. varför ska man ta senvägen när man kan ta genvägen? varför ska man vänta med problemet när man kan lösa det nu? varför, varför och jag säger det igen.. VARFÖR ska man gå bakvägen med saker när man kan ta det med rätt person med en gång? Jag pratar inte om någon speciell person eller något speciellt tillfälle, jag försöker bara uttrycka min ilska kring oss tjejer och vårt skitsnack. och var uppmärksamma på det där "vårt" där. Jag pratar alltså om mig själv också. klart man pratar skit ibland. det gör alla. alla. alla. men det finns gränser, det finns saker man behöver tänka på och det viktigaste för mig är ändå att man pratar sådan skit som man ändå kan stå för. och jag kan ärligt säga att de absolut flästa gångerna skitsnack förekommer i min omgivning och jag bli meddragen i snacket säger jag saker jag skulle kunna säga till personen. Jag har även vid flera tillfällen fått detta bevisat genom att behöva lösa problem som uppstått. och jag är trött på det, så jävla trött. jag spyr snart på det. jag är ingen JÄVLA problemlösare, ändå är det jag. jag. jag som lättast blir anklagad, trots att det är jag som får lösa problemet sedan. försvara mig, prata rätt, vända avigsidan rät, förklara den rätta åsikten i det hela osv osv osv.. ALLTID. Jag vill bara ge er tjejer (även killar) där ute ett tips om ni får reda på att er vän snackat skit om er. GÅ TILL DEN PERSONEN. snälla, för guds skull, eller för min. skriv inte ett sms till en kompis om att du hört "han" eller "hon" snackat skit om dig. då väljer ni den där jävla senvägen, det är då ni väljer att skjuta på problemet. vilket är så jävla onödigt. ni tror att ni löser det? men ni gör det bara värre. skitsnacket har antagligen gått från mun till mun, och slutligen nått dina öron. varför ska då dina frågor och reflektioner kring om detta kan vara sant också gå från mun till mun? FRÅGA personen i fråga istället. "ursäkta mig, men jag har hört av "den" personen att du har pratat skit om mig. (har man hört vad skitsnacket handlade om skadar det inte att säga det också) stämmer detta?" det är så enkelt, då tvingar du personen att ge dig ett svar. och gör det inte på sms, inte på msn. det skadar mer än det ställer till rätta. och den där "den", alltså personen som berättat om skitsnacket för dig, säg dens namn. annars får du miljarder frågor om vem denna "den" är. Personen som snackat skit har annat att tänka på än att bry sig om den, det är upp till dig och skitsnackaren att lösa problemet utan att blanda in den som lite snällt berättade om det. som sagt, LÖS problemen utan omvägar, senvägar och krångel. Det finns så sjukt många tillfällen där jag varit med om detta, och varje jävla gång önskar jag bara att personen hade kommit till mig med en gång. så JAG (som blir anklagad för att ha snackat skit) kan få berätta hur det ligger till med en gång, så JAG kan få stå upp för anklagelserna, så JAG kan få ge min version utan att det har sagts 10 innan. snälla, snälla, snälla. det blir så mycket lättare om man bara går rakt på sak. det är svårt, det kan vara hårt, krävande och det gäller att man står upp för det man vill, tycker och tänker. men det kan inte bli annat än fel. ibland måste man göra fel för att kunna göra rätt. det bara är så. Stå upp för dig själv, för det du tycker, tänker och känner så kommer du långt. våga ta tag i problemen, lösa dem och stöta på nya. man blir stark av problem. Det viktigaste är att man kör sitt eget race, utan att köra över någon. att trampa några på tårna och rycka lite hårstrån för att kunna köra ditt race rakare gör ingenting, du kommer själv märka att några tår värker och några hårstrån försvinner. Kör på, så länge du inte kör över någon helt. välj de raka vägarna, de rätta vägarna. LÖS problemen och gör dig redo för nya. lösta problem ger dig självförtroende, styrka och mod. Ju fler problem som du löser, ju starkare blir du. gå inga omväga! livet är redan fint, men du kan göra det finare. stå på dina egna ben, gå din egen väg, sätt upp mål, våga stöta på motgångar, våga skapa problem och lösa dom, våga tycka att du har rätt, våga ta emot tips och råd, våga se dig om på det som paserat efter din väg mot framgång, våga fortsätta kämpa, våga falla mot botten, våga ta dig upp igen, våga skapa din egen styrka, våga vara DU. det blir finast så

jag erkänner på mina bara knän att jag hade fel

Precis sett klart Twilight tillsammans med Matilda och siss. Vilken grym film, trodde verkligen inte det. Speciellt inte efter att jag läst böckerna (eftersom böcker alltid brukar vara bättre än filmer) men den här filmen var verkligen bra. Har ni missat den? SE DEN!



och jag insåg, tidigare totalt ovetande om det faktum att Robert Pattinson
onekligen kan vara en av de snyggaste männen i världen! :$


jag minns vad jag minns

Nu sitter jag här nyduschad med handduken runt mig. Träningen gick bra och det gjorde mötet också. Säsongen kommer bli kanon och förhoppningsvis får vi gå in i hallen till veckan. som jag längtat. är råsugen och superladdad för denna säsongen, ska verkligen träna och spela ihjäl mig.

Nu håller min syster på att laga mat till mig, söt som hon är. Så vore nog bra om jag får på mig lite kläder innan det är dags att äta. hörs senare

det kan vara så bra

jag är sugen på att skriva. det är jag viserligen jämt. men nu är jag sugen på att skriva något speciellt. Ska leta upp en fin penna och ett oskrivit block och kladda ner något fint och oförståligt. det blir liksom bättre om pennan är fin, det bara är så

du är fin, men det här är finare







bilderna talar för sig själva.
lycka. lycka. lycka. lycka. lycka

det känns fint ibland

har bokat biljetten till Lasse. förstår ni hur fint det känns? hur jävla bra det kommer vara? Blir galen enbart av tanken på att jag ska få se denna fina man, denna fantastiska människa så på scenen - än en gång. det ska bli helt underbart, vackert, fint, bäst.



från det ena till det andra så håller jag på att städa mitt rum, samtidigt som jag kokar ris för att kunna äta lite. är hungirg som bara den. Ska bädda sängen nu, äta och sedan åka ut på lite ärenden!

jag skulle vilja, om jag bara kunde

ligger åter igen och tittar på filmen "Solen i ögonen - en film om Lars Winnerbäck" och det är nästan så tårarna kommer. Har kommit in i någon väldigt speciellt "Lasse-tid", lyssnar på hans röst, hans låtar dygnet runt. Mår så mycket bättre när jag hör hans röst. det bara är så.

Trots att tankarna har spökat även idag har denna dag varit mycket bättre än gårdagen. Har varit med Sofia hela dagen, chillat och bara varit. hur skönt som helst! NU ska jag snart krypa ner under täcket, se klart filmen och försöka, verkligen försöka sova. håll tummarna, tack.

hoppas ni mår så bra ni bara kan må, fiiiiiiiiiiiiiina ni.

trötter

trött. trött. trött. trött. trött. trött.

Sofia sitter vid vår ena dator, jag vid den andra. Nördigt. nördigare. nördigast. Trötta är vi båda två också, så det skriker om det till och med. Ska lägga oss i min säng och sova lite snart, vilket vi är rätt grymma på måste jag säga. Det är typ det vi gör när vi umgås. myspys.

lever ni? :-)

du fick inte följa med

vaknade vid 13.15 idag, vilket kanske inte var så konstigt eftersom jag somnade runt 06.00. Idag ska jag träffa min fina Sofia Gård, om vädret bara tillåter mig att gå utanför dörren. det verkligen öser ner regn. Men nu har det faktiskt (nästan) slutat, får skynda mig!


verkar det gå bra?

lyssnar på samma låt. tänker samma tankar. enda skillnaden är att jag typ lyckats somna, och sedan vakna igen. vaknade till av att jag behövde gå på toa. då var det kört. förbannade jävla skit.  fint? nej.. inte det minsta. ser ni vad klockan är? det gör inte jag. blundar, lägger mig under täcket och skriker, tyst. kanske skulle gå ut och springa?

fytusan. godnatt.

den vackraste stunden i livet var den när du kom

vad tror ni jag gör? tänkte väl det. sitter och lyssnar på exakt samma låt som tidigare, vad kan det var.. 20e gången idag? 25e? 30e? har tappat räkningen. jag känner mig helt bedövad. en del av tankarna som jag släppt har letat sig upp till ytan. känslorna som inte får finnas biter sig fast.. på nytt. känner mig helt slut i huvudet, enbart på grund av tankar. Lasses röst dunkar i huvudet och stänger av en del. & tur är väl det. Försöker tvingar tillbaka tankarna till de dagar som mina ben vandrade runt på gatorn i krakow, när jag andades in stadsluften i den finaste staden jag någonsin skådat, när mina tankar enbart svävade fritt, friare än någonsin. det var fint. tänkt att det är de dåliga tankarna som tar över? det är väl så det ska vara.. det är i alla fall inte fint.
inte alls. det gör ont. inte så ont så jag vill skrika. inte så ont så jag viker mig dubbel av smärta. bara tillräckligt ont för att tårarna ska komma. och det är då man känner sig som svagast. hur ofint får det blir egentligen? varför kan tankarna inte bara lämna mig ifred? frågor. frågor. frågor.

sängen, täcket & kuddarna väntar.
sov gott

för att du syns över allt är det inte säkert att du finns

Nyss kommit hem från Karlstad, där jag gått på stan och ätit tillsammans med de jag mände tidigare. Har varit en jättetrevlig afton och jag fick med mig en skjorta, en väska och ett par byxor hem. helnöjd! .. tankarna irriterar mig, skulle hellst bara vilja lägga mig under täcket och blunda. Tänker dock trotsa det och åka iväg till Elin O en stund och träffa henne och Arstan.

ska lyssna på lasse i 5min till, samla lite kraft, byta kläder och åka!
vi hörs nog när jag kommer hem vackra små troll :-)


det sägs att allting vänder och det stämmer väl på sätt och vis

sitter här. tittar hur fingrarna rör sig över tangenterna utan att egentligen veta vart det är påväg. Har lyssnat på samma låt 10 gånger i rad nu. mina öron är bedövade, denna dag har tankarna bedövat hela mig. idag är en dag utan början, utan slut. tankarna ekar, tar över mig, ger mig ingen ro. saknar något. det är något som fattas. jag vill ha ett svar, utan att veta frågan. jag vill se något, något osynligt. jag vill se dig, fast jag vet att du inte finns. inte i mitt liv, inte i min tillvaro. vissa dagar är det inte fint, inte fint alls. vill framåt, men just nu står jag still. här. här. här.

blundar, det är lika bra. startar om låten för 12e gången, låter tårarna trilla ett tag och tar nya tag. idag blir det inte fint.


du förföljer mig

sover alldeles för länge, det är en sak som är säker. Nu ska jag göra mig iordning och åka iväg till Elin O en stund. Ikväll bär det iväg in till staden en sväng för lite shopping med mammi, siss, min kära moster & kusin. fintfint

har inte så mycket mer att dela med mig av just nu, så vi säger så.

02.16

Drog till elin en sväng, men blev sugen på att träffa Arstan som jag inte sett på länge. Så jag, han och Elin O gick ut och gick. Efter vår lilla promenad med ett besök hemma hos mig gick jag tillbaka till Elin J, var där ett tag och nu ligger jag i min kära säng. Ska sova alldeles strax, trött som bara den.

Godnatt :-)

vandrar gatorna i timmar här

Nu är träningen avklarad, och det var längesedan det var så kul att träna! TACK brudar. Även mammas kalas är avklarat och gästerna har gått hem. jag sitter här i mina egna tankar, med skavsår som kliar och ett totalt övertråkigt hår som gör mig irriterad. (tur jag ska klippa mig snart) Tänker, är vad jag gör. dock tänker jag inte dela med mig av tankar just idag. idag är det privat. Ska snart åka bort till Elin J en sväng, var bara tvungen att få in lite lars-röst i huvudet först.  det är fint.

jag hoppas ni mår bra, gör ni inte det (eller om ni gör det) så tänkte jag bjuda på den mest missbildade bilden jag någonsin tagit på mig själv. det gick liksom inte sådär jättebra, som ni kanske ser? herregud, vad sorgligt. misslyckat, ja. snälla skratta åt mig. tack!  








jag är störd. men det så det är, fin utsikt har jag här ifrån också. nu ska jag dra!  


trött som en björn

JAG ÄR TRÖTTTTTTT. skulle kunna lägga mig på golvet och somna med en gång. Egentligen borde jag passa på att sova lite, men det finns ingen tid till det. Har precis skurit klart löken och paprikan till kvällsmaten som vi ska bjuda på. Är dags att byta om och sticka iväg på träning snart. ingen vila här inte! GASCH, är inte ett dugg sugen på träning nu faktiskt. men ska man orka med säsongen så ska man! 

skulle vilja säga GODNATT, vi hörs imorgon. Men ne, säger istället: dags att fixa lite mer till maten, och sedan träna. vi hörs efteråt!

är ni vakna?

Det är jag! har precis kommit in efter en timmes promenad med mamma. är verkligen jätteskönt ute. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka med mamma ut på lite ärenden. ska bland annat lämna in beställningen på mina balkort som jag helt glömt att göra. Ska även handla mat tills ikväll då lite av släkten kommer hit och ska fira mamma!

vi hörs senare finiiisar


nattttti

jag är trött så jag ska sova. vi säger så. godnatt!

en man, kan vara den finaste mina ögon någonsin sett, mina öron någonsin hört

ibland saknar man något. ibland känns det som man saknar allt. ibland är det farligt att en gång uppleva något, att äga något, för risken att förlora det. ibland saknar man kärlek, ibland saknar man allt det innebär. ibland är inte alltid, ibland är bara tillräckligt ofta för att det ska göra ont. ont som bara den. men kanske finns det något fint med det också? Just nu sitter jag och tittar på filmen "med solen i ögonen - en film om Lars Winnerbäck" och jag inser, att jag är helt förälskad i denna människa, denna man. han är en så sjukt fin människa. hans röda hår, hans tatueringar, hans fina ögon och hans blåa skjortor. Nej, jag är inte kär som i "kom och ta mig, jag vill ha dig-kär" utan mer "du är världens finaste människa och du gör mig helt omedvetet lyckligare än någonsin, och jag önskar jag kunde berätta det för dig-kär"  Det är konstigt. men han är en stor del av att jag orkar stå på benen vissa stunder. det är sjukt. ni tycker nog jag är dum i huvudet. men jag tycker det är fint.







finissssar

orkade inte med matlagningen.. mamma & pappa håller på att fixa korv&strips, lät rätt gott just nu faktiskt.
Ska beställla biljetter till min lasse nu. GOOOOOOOETTTTTTTTTTTTTT - att jag tar mig i kragen.

:-)

MATLAGNING PÅ G

hellu muppisar! Nu har jag nyss tränat och slagit mig ner här. nördigare kan man nog inte bli.. inte ens hunnit till duschen än. men så det, och så får det vara. Är sugen på att laga mat, något gott. ska gå ner och säga till pappa att jag sköter kvällsmaten idag!

hörs när jag gjort mig ren...

bäst är ett fint ord

heyyyy, sötisar.

Vaknade klockan 11 idag, gick upp och åkte direkt till affären. Mamma fyller år imorgon så skulle inhandla grejer för tårtbak. Eftersom pappa börjar jobba imorgon får vi fira henne idag. Köpte med grädde, jordgubbar &sånt hem och satte igång att baka. blev nöjd med resultatet faktiskt. Efter tårtbaket lagade jag middag till min kära familj som varit iväg på syrrans fotbollsmatch.

Nu har vi nyss käkat och ska snart hugga in av tårtan.
har ni haft en bra helg? :-)







datorn har krånglat som tusan.. bilderna har vägrat att laddas upp. Men nu så, nu är bilderna uppe och tråtan halvt uppäten! NU sticker jag iväg och tränar.




det är med er jag är jag

blev en överfin kväll igår. Tårtkalas, god mat, gitarrspel, sång, skratt, mys, prat! så fint, så fint. jag verkligen älskar min släkt! dagens timmar har också tillbringats i stugan och några i karlstad. Föjde med min kusin och hennes barn (alva, som fyllde 5 igår) och köpte en kanin. En pytteliten, grå, söt en blev det! uuursöt!






'





















Några smakprov från "Alva som modell":







det var en fin kväll, en grymt fin kväll.
än en gång - jag älskar min släkt ♥

RSS 2.0