stresssssss!

måste åka iväg till Elin nu, bilderna från midsommar kommer när jag kommer hem eller imorgon!

FYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

hade jag rätt eller hade jag rätt? fytusan vilken jobbig träning det var. Körde boxning och varenda muskel i hela kroppen är helt slutkörd.. längtar ärligt talat inte tills imorgon trots att jag gillar träningsvärk.

Arstan och Elin var här nyss, de drog iväg och käkade och sedan ska vi till Elin. Hoppas på en myskväll med några av mina favoriter innan jag drar iväg till kusten imorgon.

Nu kommer snart bilderna från midsommar :)


se på mig, men förvänta dig ingenting

Dagen idag har spenderats tillsammans med Sofia Gård. vilket har varit mycket trevligt! Var iväg till Värmskog en sväng förut och fikade på cafét och sen har vi enbart gjort det vi är bäst på när vi träffas - ligga och absolut råslappa i min säng! vilket är rätt nice.

Nu ska jag skjutsa hem Sofia och åka iväg på träning. Idag står Sören får tortyren och någonting säger mig att kroppen kommer vara rätt slut ikväll!  

dags att sticka

det är nu sommaren visar mig vägen

kvällen igår slutade bra trots alla tankar. jag blev sugen på att köra bil vid 23tiden, så jag och mamma tog oss en sväng runt borgvik till segmon och hem. När vi sedan kom hem gick jag med Linnea, Elin, Arstan och Pontus ut och gick en sväng. så kvällen blev helt okej trots mitt inte allt för positivia humör!

Idag är det meningen att jag träffa Sofia Gård en sväng, får hoppas att hon dyker upp om ett tag. Annars består dagen mest av ingenting, funderar på att åka upp till mormor & morfar i stugan ett tag. Får se vad som händer!

nu kom farmor vilket betyder att jag behöver vara lite social - vi hörs senare!

skulle vilja skriva något bra, det finns inte i denna värld

är så trött. så trött på mina tankar, de äter upp mig inifrån! alla ord gör mig galen, alla tankar kring vad som är rätt och fel gör mig ännu mer galen. vill bara må bra och accepterna att det är som det är. men tror ni det går? nej jag tänkte väl det. för det gör verkligen inte det!  FYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYFAN!

godnatt :(

det är fint att vara ensam










idag har jag spenderat tiden i min mammas arbetskamrats sommarstuga. Det behövdes kan jag säga. tankarna har vägrat gå min väg idag. Det var så fint, så varmt och så skönt. en välbehövlig dag tillsammans med mig själv, två underbara människor, en bra bok och lite jordgubbar.
 ______________________________________________________

Nu har jag precis kommit in efter en promenad tillsammans med Emelie och ska bara duscha en snabbis och sedan träffa henne igen, min fina vän :)  Bilderna från midsommar som jag lovat kommer senare eller imorgon!

titta inte på mig, det är ingen idé, du får inget tillbaka.

vaknade nyss av att pappas mobil ringde (irriterande) och kände med en gång att känslan från igår inte försvunnit. så ja, ännu en dag med tankar i hela kroppen. Får försöka göra det bästa av dagen ändå.. det återstår dock att se vad det blir!

hoppas vi får en bra dag i alla fall

jag ville verkligen vara din vän, det var du som lät mig gå

känns inte bra. inte bra alls faktiskt. hatar den här känslan. du förstör, inom mig. jag vill inte, jag vill vara stark. starkare än någonsin. men det funkar inte. det funkar inte alls. Stänger av mina sinnen, de har tröttnat. tröttnat på magontet, tårarna, skakningarna. det är liksom nog här. inte en minut till, inte en sekund ska läggas på tankarna. hur många gånger har jag inte sagt det? hur många gånger har jag inte sagt till mig själv att det räcker? att det inte kan vara så här om jag ska vara den jag egentligen är.. men det spelar ingen roll. magontet kommer, tårarna kommer, skakningarna kommer. tack vare han, hon den, det. mr. "svartvit" är där, hela tiden. minnen vill inte vändas till något bra, tankarna vill inte försvinna. så hårt arbete, helt i onödan. det hjälper inte. tiden läker alla sår? var det inte så? var det inte så någon en gång sa? .. jag börjar undra, undra vad som är rätt? vad som är fel? vad som är bak och fram och upp och ner? jag vet inte. jag vet ingenting! jag låter magontet komma, jag låter tårarna trilla, jag låter kroppen skaka sönder. En dag, om jag låter mig själv falla kanske jag når botten och det är då jag kan använda styrkan jag fått med mig till att bygga upp något bättre. bättre än någonsin. om det kan bli det vill säga? just nu vill i alla fall inte jag säga något mer. det blir inte bättre.

Det finns en man, en man som hela tiden gör vissa stunder hm.. kanske inte bättre, men ljusare. Lars Winnerbäck, skulle jag kunna tacka den mannen skulle jag göra det. tusen gånger om ♥ 




"tid har förlöpt, dagar har gått. månen har vandrat sin väg genom vitt och svart och grått. jag har saknat ditt skratt, jag har saknat ditt hår, jag har saknat att ringa ibland och berätta om hur det går. Det har tidvis gått bra, tidvis har skakandet lagt sig. ibland har jag vaknat på morgon och gjort det jag ska. men jag har saknat din hand, saknat din röst, ensamma dagar har jag saknat ditt huvud mot mitt bröst. somliga dagar tar jag in vad jag hör, det går kvällar ibland när jag inte ens undrar vad du gör. ibland som förut, ibland har jag känt att jag duger, jag har hämtat och samlat ihop nog med kraft att gå ut. jag ser dig fortsätta nu, med varsamma kliv, ser dina drömmar sakta lossna från mitt liv."    

genomskinligt.


du brände alla skepp tills ingen orkade vara din vän

vi kör ett snabbt inlägg där jag enbart tänker berätta att jag lever, trivs och njuter. Filten ligger utrullad på gräsmattan och två böcker ligger på den och väntar. Väntar enbart på mig. för just nu spenderar jag tiden med mig själv. och Lars då såklart. helt perfekt faktiskt!

senare väntar hasseldalen med Elin och Arstan (än så länge) efter det är det dags för lite träning och sedan titta på fotbollsmatch!

GÅ UT I SOLEN, så ses vi där!


det kan inte bli så mycket bättre tillsammans med er och era leenden

nu är jag äntligen hemma från kusten, eller nej. där ljög jag! det är verkligen inte äntligen, jag skulle kunna stanna där föralltid. För som jag sagt tidigare, det finns inget mer ställe på hela jordklotet där jag trivs bättre än på västkusten och i Hunnebostrand. Att då även få spendera tiden bland klipporna, sjöbodarna, båtarna, husvagnarna och folket tillsammans med världens bästa människor gör det hela mer perfekt än någonsin. Denna helg har varit helt underbar och för er som undrar, och även för er som inte undrar så har den spenderats med familjen + Arstan, Elin Janssons familj, Rebecca hagströms familj, Ida kronbergs familj och Matilda skååres familj! Det var verkligen hur kul som helst, och mer lyckat kan det inte bli (framför allt inte vädret)   - Bilderna jag lägger upp imorgon (har inte tid nu) berättar resten, var så säkra.

När vi kom hem idag åkte vi direkt och käkade mat jag, Arstan och Elin O. Sedan åkte vi och hämtade Elin j och vidare ut mot hasseldalen, blev lite bad, mys och skoj och sedan tillbaka hem igen!

hörs senare eller imorgon.. nu vet ni att jag lever och inte har glömt er, fina ni! tiden räcker inte riktigt till bara. Sköt om er ♥

På G!

nu är vi snart klara för att åka iväg mot västkusten och Hunnebostrand! är lite stressad så detta blir inget värre inlägg.. Hoppas på en grym midsommar och det är nog precis vad det kommer bli. Ha en dunderbra midsommar och helg ni också!

vi hörs på söndag :)

du var en del, jag var en annan

nyduschad, hungrig och trött sitter jag nu här efter en promenad med mamma! var riktigt skönt att gå ur benen lite träningsvärk. Nu ska jag steka korv, äta och sedan sova. Imorgon är det bad på trulsön som gäller med barnen.. vilket betyder att det nog är bra om man är utvilad när man ska hålla koll på 15 helvilda ungar! håller tummarna för bra väder

sov så gott


jag lever.. som ni märker

är grymt rastlös och träningsvärken bränner i hela kroppen! ända från fotsulorna upp till pannan.. ska ta med mig mamma ut på en promenad nu, en riktig powerwalk, behöver verkligen gå ur benen! så det ska bli nu, sedan en dusch och sängen! 

hörs kanske efter promenaden, annars får ni ha en fortsatt trevlig kväll & godnatt :)

fint, så fint

packningen går bra och imorgon drar jag med familj, familjen Jansson, familjen Skååre, Familjen Hagström och familjen Kronberg iväg till kusten och hunnebostrand. Denna midsommar kan inte blir allt annat än hur bra som helst. fattar ni vad fint det kommer bli? fint väder (hoppas jag) fint sällskap bland världens finaste landskap med segel/motorbåtar, sjöbodar, husvagnar, husbilar, fiskmåsar, havslukt och en massa fulla och glada människor! så jävla fint. ordet för dagen: FINT. 

nu ska jag titta på fotbollen som vår television bjuder på. Sedan blir det en promenad!


en dag som denna står jag still, precis som du gjorde

hem från Karlstad fick jag med mig en skjorta, en body, en klänning, en stickad tröja & hårspännen. Jag är nöjd - garderoben också! Nu ska jag sätta igång med packningen inför helgen. Känner dock inte ett dugg för det eftersom jag, precis som jag nämnt förut är så otroligt dålig på att packa. får alltid bestlutsångest över vad som ska med och vad som får stanna hemma, tar alltid med mig fel saker och det där med att vika kläderna vet jag inte ens vad det betyder. Det råder liksom något slags organiserat kaos när jag packar då det ändå ser rätt bra ut, men blir aldrig så bra som jag tänkt mig!   men denna helg kommer bli grym hur dumt jag än packar. 


vi säger så, dags att styra upp detta!

jag kan känna mig bekväm i dina ögon när du ler

Nyss kommit hem från josefin. nu är det dags att åka in till staden och kanske hitta ett och annat reaplagg!
vi ses ute i solen mina vänner :)


ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll

precis som jag slog mig ner här kändes det som hela världen ramlade över mig. inte bokstavligt, men inte heller psykiskt. hela jag blev tung, armarna trycks ner och huvudet hänger som en boll eller något i den stilen. jag känner mig tyngre än någonsin, som att något satt vikter på hela mig. är nog trött, riktigt trött egentligen. Men det har jag inte tid med nu.. har nyligen kommit hem från jobbet och nu ska jag ta mig en dusch för att sedan sticka iväg och säga grattis till min fina Josefin Haraldsson som fyller hela 18 år på fredag! :)

Nu ska jag skaka av mig vikterna och ta en dusch.. vi hörs väl senare?


kom, här är världen här är livet vi ska leva i

nu säger jag och min ömmande, bultande, brännande kropp godnatt för idag. ska göra ett sista, tappert försökt att ta mig till sängen. benen orkar snart inte mer! (världigt mycket klagande nu)

vi hörs imorgon, sov så gott vackra människor

AJ!

trodde jag skulle orka med en proemenad.. men det kunde jag ju glömma! jag har verkligen helt sjukt ont i kroppen. egentligen är det väldigt skönt.. men nej,  inte just nu, det liksom bränner. fyhundan! skippar helt enkelt promenaden. Sitter bättre här tillsammans med Lars winnerbäck.

Snart väntar sängen!

hej där!

Jag lever... nätt & jämt.

Precis kommit hem från ett fyspass som var hur sjukt jobbigt som helst - och sjukt skönt! mina ben/armar och mage är TOTALT döda, mitt huvud likaså. fytusan, fyfan, fybubblan... vad jag älskar att träna! (även om mina föräldrar inte riktigt tror det) 

dagen idag har besått av, förutom träning jobb och några timmar stugmys tillsammans med mamma, syster, mormor, morfar, weronica och alva. Åkte upp direkt efter jobbet, käkade glass med jordgubbar, solade lite nere vid bryggan och lekte med Alva. hur mysigt som helst. Jag körde sedan hem från stugan och åkte direkt upp till träningen.

Nu hänger jag här, bokstavligt. kan knappt sitta upp. Lyssnar på älskade lars och ska snart gästa duschen. Efter det ska jag äta lite och ta en promenad för att gå ur benen lite lätt! behöver det för morgondagens träningsvärk kommer inte vara skönt ska jag säga er.   

NU: dusch
SEN: mat
SENARE: promenad

vi hörs senare finisar :)


helt utan rast

kan kanske bli rastlös.. höhö! ja, jag är trött. och inte bara jag, utan kroppen också. om det nu är två olika saker. det kan diskuteras, dock inte just nu. jag är för trött!  ögonen håller på att ramla ihop, huvudet håller på att sprängas och benen värker som aldrig förr.. ändå är jag sjukt rastlös och sugen på att göra något! mycket konstigt. men lägga sig och läsa kanske vore något?

vi får la se vad som händer.. somnar nog om jag lägger huvudet på kudden!
imorgon är det upp och leka med barnen igen som gäller, så är kanske lika bra att sova..
godnatt fina ni :)

det finns något bra i alla om och alla men

jag tittat ut och möts av ett landskap som bara skriker sommar.. kan man göra annat än känna någon slags lycka? det är något speciell lycka jag känner. jag kan inte beskriva. jag har bara kommit fram till att det finns olika sorters lycka. och det är räcker så. det är fint.

Sitter och lyssnar på Lars winnerbäck, min egen humörcoach. det var inget bra ord insåg jag direkt efter jag skrivit det.. men kom inte på något bättre. utan att han vet om det gör han i vilket fall som helst mitt liv mycket lättare. och när ni läser "så" där, så kan ni betona det lite extra. för det är SÅ. jag vaknar till hans röst, och när jag kryper ner under täcket på kvällarna har jag honom i öronen, runt mig, i mig! det där lät inte bra.. tolka det hur ni vill.. han gör min tillvaro sjukt mycket ljusare vissa tider. en tid som denna. han är grym, denna fina man. det är fint.



mycket som är fint nu. speciellt Spaniens spel nere på svt1. titta vettja!


stackars han som tror att livet är en dröm

de bilder jag bjöd på nedan kan nog vara några av de absolut fulaste bilderna som tagits på mig,  men vad gör det om hundra år?! jag är som jag är, och är man laddad för träning så är man! och snacka om träning då.. FYFAN (inte ens fytusan) vad underbart det var.. (det trodde ni inte jag skulle säga) dock även sjukt jobbigt. sitter här nu nyduschad inlindad i handduken och samlar kraft för att ens klara av att resa mig upp. hur jag ska ta mig in på rummet och få på mig kläderna blir ett senare problem! träningsvärken som kommer dyka upp imorgon rätt rejält ska vi inte ens prata om.. 

Nu har fotbollen börjat och kraften att resa sig börjar lite smått visa sig! 
vi hörs i pausen :)  


nu ni.. ska kroppen få!







vi hörs sen hörreni :)

det har hänt att jag vaknat på morgonen och gjort det jag ska

sitter här och tänker fortfarande lika mycket som jag gjorde förut. idag är ingen bra dag, det är det verkligen inte. men det kan ju faktiskt bara bli bättre. Om 30 minuter börjar dagens fyspass och då jävlar.. jag ska springa bort varenda tanke, vartenda löpsteg ska få huvudet att skaka, och varenda muskel ska få tortyr för flera veckor framöver! NU NI!  jag är redo.


nu är det du som går i solglasögon och saknar någon du aldrig haft








sitter och lyssnar på melissa horn och tänker tillbaka på förra sommaren.. vilken sommar, vilken sommar. hur fin som helst...     så kan det vara! nu ska jag tänka på annat.

orkar inte skriva mer här just nu, vi hörs senare efter min träning!



friheten ger mig andrum

detta ställe är så fint, så underbart, så vackert. det ger mig lugn och trygghet. Havslukten och kustluften ger mig rum att andas och en känsla av frihet. bland båtarna, fiskmåsarna, sjöbodarna, havet och klipporna är jag mig själv, där är jag fri. jag älskar detta ställe & jag älskar min familj ♥













3.......

...ta er i röven!  är så förbannat jävla trött på mitt abonnemang som vägar stämma, och på 3 som vägrar skicka hem räkningar som jag tycker stämmer med vad jag ringt för på en månad. BLIR SÅ TRÖTT! (var tvungen att avreagera mig lite... nu är jag lugn igen)

gick upp 07.00 i morse och var på gymmet 07.30. tränade till 09.00, åkte hem, duschade och gjorde mig redo för jobbet. (Jag har insett nu var sjukt mycket piggare man blir under dagen av att träna på morgonen! helt underbart verkligen) Idag var den slappaste dagen på hela veckan. vi spelade enbart spel, lite pingis och tittade på film med barnen, och jag åkte även hem en timma tidigare för att vi skulle kunna åka iväg till kusten så fort som möjligt! så det är vad vi pysslar med här hemma just nu, packar och fixar, för snart bär det iväg mot västkusten och hunnebostrand.. och som jag längtar! fytusan vad skönt det ska bli att komma ner och andas lite västkustluft och låta vinden blåsa ut varenda tanke ur huvudet. Inte ska jag röra en dator på hela helgen heller.. (söndag möjligtvis) 

Vi säger så, vi hörs på söndag mina vänner :) sköt om er!  

det var en morgon i juni

det är så vackert mornar som dessa. solen skiner och alla färger utanför huset får mig att vilja hoppa av glädje. för att inte prata på värmen? hur skönt är det inte när man kan gå ut utan att frysa? (trots att jag tycker om vintern mer) Hoppas ni får en bra dag mina vänner.. nu ska jag borsta tänderna och kila iväg till jobbet! idag står friidrott och vattenkrig på schemat.

Kram ♥

 


solen skiner, i alla fall inom mig

nyduschad sitter jag nu här och försöker ladda upp lite bilder från avslutningsdagen på facebook.. har laddat upp så mycket bilder den senaste tiden så jag blir helt yr i huvudet. känns hela tiden som jag laddat upp de bilder jag fixar med nu en gång tidigare.. men ändå så har jag inte det?! (tror jag) Bara här på bloggen, så blandar nog ihop det!

Tror jag ska säga godnatt till både er & datorn nu och styra benen mot sängen! inatt gästar jag mammas säng för pappa är borta och syrran sover i tält i trädgården (haha) .. Godnatt med er

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

det där med att jag skulle se en film och sedan sova gick inget vidare. Mamma kom hem och frågade om jag ville med ut och gå, och träningsklädd som jag var kunde jag ju inte göra annat än att hänga på. hur skönt var det inte? rikitgt skönt, i detta fina väder..

Nu har jag precis ätit lite mat och slog mig ner här 2 sekunder för att lyssna lite på kent och rensa tankarna. ska snart bege mig ner mot duschen och tömma huvudet helt på tankar. en dag som denna behövs det. ibland, inte som förut. men ibland sådär... och man tackar, det går mot ljusare tider!

ha en fortsatt bra kväll :)

min kropp skrattar av glädje

jobbet var riktigt drygt idag och mot slutet gick det saktare än någonsin.. men väl hemma såg jag att min mobil hade kommit och då blev humöret bättre. Åkte iväg och hämtade den och la några timmar på att fixa allt som skulle fixas. vid 18.00 kom sedan Marie förbi och plockade upp mig, vi åkte och hämtade Julia och vidare ner till trulsen där vi körde ett träningspass. fytusan vad skönt det var.  lite spring och styrketräning var precis vad min kropp behövde. tror fan jag blev frisk! var längesedan min kropp mådde såhär bra. sjukt skönt ska ni veta!
Nu känner jag mig tillräckligt trött för att bädda ner mig i soffan, se en film och sedan sova.

hoppas ni haft en bra dag :)

dagen börjar närma sig sitt slut

klockan är rätt mycket och Linnea, Elin och Arstan har precis åkt hem. Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner under täcket. hur gott ska inte det bli? ska skynda mig som bara den. är sjukt trött! Imorgon väntar gymmet precis som idag, 08.00! dags att komma igång på riktigt. Godnatt med er, sov så gott

jag tittar över axeln och ser dig blinka till

Jag känner mig glad. sådär som är så skönt att känna sig. ni vet, när det hoppar i hela kroppen och man bara vill skrika ut sin lycka och krama halvt ihjäl någon. så känns det faktiskt, och det börjar bli riktigt bra. jag lever och trivs. Jag hoppas att ni känner det samma, fina ni. det är underbart. vackert. fint. fantstiskt. ja, det ÄR. Le, det är lika bra i en tid som denna.

det är tokigt, det är glatt, det är en stor tumme upp!


det kryper fortfarande i kroppen på mig

jobbet idag gick riktigt bra och ungarna är hur duktiga som helst på att lyssna, leka och ha kul. perfekt! Efter jobbet körde jag hem Arstan och sedan åkte jag hem och var med min fina Josefin Haraldsson som jag inte träffat på sjukt länge. var jättekul att träffa henne! 

Nu har jag precis skjutsat hem henne och ska göra mig iordning en smula för om ett tag kommer elin och några hit och spelar lite kubb osådär! trevligttrevligt...

tänkte bjuda på en rikitgt fin sak också, jag och josefin fick nämligen besök av mr. långben förut!
varning för rysningar i några timmar...




<3

godnatt fina ni, sköt om er.


du håller ingens hand, du tror att alla skulle titta då

precis kommit hem från vår fina grannstad Karlstad som en helt vanlig måndag var befolkat som bara den. Kan det kanske bero på detta underbara väder? på att sommarvärmen låg som ett täcke över staden? att sommarlovet för många precis hälsat på? eller för att studenten står som ett bokslut bakom dem? kanske kan det bero på att denna lilla stad är så vacker en dag som denna? ja.. var tror ni. jag tror inget alls, det blir som finast då. Det som gjorde min kväll var sällskapet tillsammans med en sjukt god nachostallrik på tempels uteservering. När jag sedan kom hem gjorde jag det jag alltid gör för att behålla mitt leende på läpparna, besökte denna blogg, och som vanligt var min kväll än en gång gjord. han är som han är och hans ord gör mig glad, på något vänster!  det ni...  kolla vettja, han kanske kan göra er kväll också! 



Nu ska jag fortsätta ladda upp Gotlandsbilderna på facebook och sedan krypa ner i sängen. Har lovat Arstan att hänga med till gymmet 08.00 imorgon, önska mig lycka till kära ni.. det lär behövas

småbarnsben och grönt gräs

solen skiner och jag har precis kommit hem från jobbet. Vilken otroligt skönt jobb jag jag fått hörreni. Enbart leka med små barn (10-12år) hela dagarna samtidigt som jag får hänga med mina vänner. kan ju inte bli så mycket bättre när man dessutom får betalt. Om någon timma, när jag fixat ett album med bilder från gotland på facebook ska jag springa ner till duschen, vid 17.00 ska polengänget in till Karlstad och äta middag.  vi hörs senare


ingen är som du, ingen är som jag och ingen är som oss

jag är så glad. så lycklig. så stolt. Ja, stolt över mig själv. Fytusan vad bra jag är! jag har klarat av 9 år i grundskolan. Kämpat som tusan för allt jag velat, nått upp till de betygen jag velat ha och gjort allt så bra jag bara kunnat. Både för mig själv och för andra. När jag stod där framme, framför alla underbart vackra människor på balen och tog emot mitt stipendium för "bästa elev 2010" kände jag verkligen i hela kroppen vad jag lyckats. Tack vare mig själv och många andra. jag satte upp ett mål, följde det & lyckades. och inte bara jag, hela min klass har varit så otroligt duktiga. kämpat, slitit och försökt.. alla på sitt sätt! och alla har lyckats hur bra som helst.

Jag skulle vilja "hålla" ett tacktal, för det är så sjukt många som funnits där och som käpat tillsammans med mig både för dem själva och för mig. MEN, tänker bara ge några få ord till de två personerna som betyder mest av allt: MAMMA & PAPPA. jag läste i en bok en gång "han sa inte hur jag skulle leva, han levde och lät mig se hur han gjorde" "min far gav mig den största gåva man kan ge en annan människa, han trodde på mig" "det var min pappa som lärde mig tro på mig själv" "Hon är den bästa av alla mödrar och jag är skyldig henne evig tacksamhet" "En mamma förstår vad barn inte säger" "Allt jag är har mina föräldrar gjort mig till" Detta är de bästa ord jag någonsin läst. Det stämmer så sjukt bra. Min mamma och pappa har alltid funnits där, och jag är helt säker på att de alltid kommer göra det. De har alltid gett mig allt jag behöver, de har skapat något alldeles speciellt. Jag har haft den tryggaste uppväxten någonsin och de har lärt mig allt man behöver veta. De har gett mig möjligheten att vara det personen jag är, och de har gett mig styrkan att våga vara jag. Jag är så obeskrivligt tacksam, för allt.  Jag älskar er, mamma & pappa ♥

_______________________________________________________________

sitter i min säng och tittar på "hairspray", ska snart gå ut och klicka hem mobilen jag bestämt mig för och sedan ska jag lägga mig. Imorgon väntar jobb 08.00 - 16.00! hoppas på två roliga och lärorika veckor framöver tillsammans med vänner & små ungar!

nu säger jag godnatt för idag





ni är det finaste jag vet













































lycka så jävla högt över allt annat. jag älskar er ♥













avslutningsfest 2010

varning för sjukt fina människor



































det var en allt för fin kväll.



trött, tröttare, Amanda

Helgernas bravader i sisådär 15 helger (säkert mer) tillbaka börjar ta ut sin rätt och jag känner mig tröttare än någonsin. har precis sovit tre timmar och är fortfarande lika trött. Varför jag är trött just idag kan i för sig även bero på att jag inte kom hem från Linnea för än kl. 03.00 inatt efter att jag kört hem Arstan i kylan och att jag idag var tvungen att gå upp 08.00 för en jävla kurs.. som var rätt rolig trots allt.

Var en trevlig kväll igår med mina fantastiska vänner, en blandning av fest & mys.. sånt gillas. blev dock som sagt en lite för sen kväll. Men det är som det är. Börjar jobba imorgon och då är det slut på det roliga (i två veckor)

Nu ska jag springa över till linnea en snabbis och sen hem tillbaka och beställa en ny mobil!












 


hej underbara kväll

nu sticker jag iväg till Linnea och festar med mina kära vänner!
ha en superbra kväll ni också, för det ska vi

vi mot världen

måste än en gång nämna att avslutningsfesten var så sjukt fantastisk. alla mina underbara vänner var vackrare än någonsin och allt var så kul. Fick även stipendium, vilket jag skulle kunna tacka för miljoner gånger. blev hur rörd som helst. TACK!  

Igår efter avslutningen i kyrkan började vår lilla hämnd för Niklas & Andreas som klassen planerat i några veckor tillsammans med föräldrarna. turen började med att jag, Linnea & hennes pappa åkte och hämtade Niklas och Andreas hemma hos dem vid 14.00 i en raggarbil, vi åkte sedan ner till grillhuset där de blev sminkade och iordninggjorda. Där ifrån cyklade de först till malsjö där de fick köra cross. vidare till översjön där ett tält skulle upp. Efter tältuppsättningen åkte de vidare till Ludde där de skulle hugga ved och rida. Efter ridturen skulle de cykla till degerbyn och därifrån bara ett 25L vattendunk till min sommarstuga. Där bjöds det på mat & tårta. Blev en riktigt lyckad kväll fram tills kl. 23.00.. eller, kvällen var lyckad rakt igenom. men vid den tiden, när Niklas och Andreas gick kom tårarna. Det var så sjukt jobbigt, mycket värre än jag trodde. När vi väl börjat, gick det inte att sluta. Fick bevisat att tårarna faktiskt kan ta slut, vi grät i 3 h.. sen tog tårarna slut. då fortsatte vi gråta utan tårar, och sen kom tårarna igen. fytusan säger jag bara. alla minnen, alla känslor. 9a, det finns inte ord i världen. det är BARA vi, bara vi. vi är bäst. och jag älskar er alla, föralltid ♥  

Dagen idag har besått av städning i min stuga eftersom de flesta av mina underbara sov kvar. Ska snart göra mig iordning, för ikväll ska vi på't igen. Mer fest än någonsin!  det är ikväll det gäller mina vänner.

Nu hade jag tänkt bjuda på liter bilder.. kör bilderna från gårdagen i detta inlägg (inte avslutningen), så kommer bilderna från balen & avslutningen i ett senare inlägg!




























































tack mina underbara, fina, vackra, bästa vänner för en underbar dag, kväll & natt!






























en dag, inte som alla andra

var med om den finaste kvällen någonsin igår. fint väder, fin dukning, fin musik och så otroligt fint sällskap. Kvällen kunde inte blivit bättre. dans, sång, skrik, kramar, skratt. Helt underbart!  och 9a, vilken klass. vilka stjärnor. så sjukt mycket kärlek. jag älskar dom ♥

Idag har vi varit på avslutnigen i kyrkan, som också den var otroligt fin. Fick betygen, kramades, grät, kramades och grät mer.... så sjukt mycket känslor. Som tur är ska vi spendera hela dagen/kvällen tillsammans.
Efter avslutnigen åkte vi kärra genom grums och skrek halsen av oss. När vi var klara med allt kramande följde Arstan med mig hem tillsammans med familjen, mormor, morfar & farmor. Nu har vi precis käkat lite mat och ska gå ner och äta tårta.

de finfina bilderna från gårdagen och idag kommer imorgon.
ha en bra kväll


kvällen närmar sig

en dusch och en måltid senare sitter jag nu här och ska alldeles strax åka ner till katrin som ska få fixa till mitt hår och sminka mig. jag är redo för en toppenkväll, det hoppas jag ni också är!

NU KÖR VI!
ta hand om er i natten så hörs vi imorgon

stoppa tiden

Nyss kommit hem efter en sväng hos Johan. Hjälpte till att fixa kärran inför imorgon. Tror den kommer bli riktigt grym! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och fixa allt utom frisyren och sminket inför kväll. ÅH, vad jag längtar. denna kväll kommer bli helt fantastisk. Efter ikväll kan vi stanna....  tack

DAGS ATT GÖRA SIG REDO FÖR EN TOPPENKVÄLL!


ååååååååååååååååååååh.

vad jag är lycklig. solen skiner, blommorna glittar i alla möjliga färger, himlen lyser. här är jag, där är du. och kvällen kommer bli den finaste på länge. fytusan, jag har verkligen fastnat för det orden. FYTUSAN vad allt är bra. sommaren gör mig lycklig, sommarkvällar gör mig lycklig, tanken på morgondagen gör mig lycklig, och kvällen kommer bli underbar. var så säkra mina fina vänner, var så säkra.

jag ler mot världen, och den ler tillbaka

lycka. lycka. lycka. det är så det känns nu. Tänkt alla glada studenter som har eller ska springa ut och aldrig mer behöva återvända till skolan, ett stort jävla GRATTIS till alla dom! och här sitter jag, glad som bara den, precis hemkommen från tandläkaren och ska lägga all energi denna dag på att göra mig iordning inför balen ikväll. Det kommer bli så grymt, det kommer bli så fint, det kommer bli bäst. Nu ska jag åka ner till min moster och hämta mina smycken sedan ska jag iväg till Johan och fixa vår kärra tills imorgon!

vi hörs senare mina vänner





en känsla av tomhet stryker runt i sin ensamhet

en stor fet känsla av tomhet stryker runt mig, helt ensam. jag vägrar delta i ensamheten än. Men ändå är det så det känns, som att det kommer bli totalt ensamt att på fredag kväll gå ifrån mina älskade klasskamrater och helt plöstligt inte ha något klass mer. fytusan säger jag bara, fytusan. de är bäst, bäst av allt och jag älskar hela högen... men nu är det nog bäst jag pratar om något annat innan krokodiltårarna tar över.

Efter glassätandet förut åkte jag, mamma & elin iväg till karin (en av våra lärare) och lämnade en "tack"present för alla år. Sedan släppte vi av elin och åkte vidare till min moster som snart gjort klart mina smycken till balen/avslutningsfesten, och de blir hur fina som helst. Tack så jättemycket Cacka :) Efter besöket hos min kära moster satte jag mig bakom ratten och åkte upp till stugan där vi blev bjudna på kvällsmat tillsammans med mormor, morfar, weronica och alva. Efter någon timma med avslappning vid världens finaste stuga återgick jag till förarsätet och körde hem både mig och mamma. 

Nu ska jag hjälpa min mor att hänga en tvätt och sedan gå och lägga mig. Tandläkaren väntar imorgon kl. 09.00 och sedan börjar förberedelserna inför balen/avslutningensfesten!

godnatt små grodor

jag snurrar, mot världen

alla nior är lediga idag eftersom vi var i Stockholm igår. Fytusan viken vacker huuvudstad vi har, ni som mot förmodan inte varit där tycker jag verkligen ska åka dit och beskåda denna stad som på något sätt varje gång jag är där smittar mig med något slags lugn. Jag blir alltid lika påverkad av staden, man känner sig trygg bland stades gamla byggnader, uppklädda människor, museum och affärer. det är vackert.

Idag väckte mamma mig vid 07.30 då vi skulle upp och sjunga lite för min syster som fyller år idag. stort grattis till henne ♥. La mig sedan och sov några timmar till. vid 14.00 åkte jag upp till skolan och pratade lite med min lärare, följde med elin o hem till henne och fixade lite bilder som vår lärare skulle ha. åkte tillbaka upp till skolan, lämnade bilderna, snackade lite med Arstan och Tobbe och åkte sedan hem och städade. Elin kom nyss och hjälpte mig planera det sista inför fredag (som kommer bli mer än grymt) ...

nu blev det brottom..  vi ska visst iväg och käka glass med Tobbe och Arstan!


det enda man kan göra är att le




























utklädnadsdag med lite inslag av vattenkrig - med världens bästa klass! ♥

ni ger mig lycka, lycka högt över allt annat

 








































































































































































































Det kan inte bli bättre. Jag är så kär, ja kär.. i dessa underbara människor. det finns inget bättre ord, de gör mig så lycklig. ta det för vad det är, det är kärlek.















FULLT UPP!

när jag hade skrivit det där inlägget i måndags och nämnt att bilderna från gotland skulle komma upp "imorgon" alltså igår, insåg jag snabbt mitt misstag. hur dum får man bli? glömsk? jag skulle ju till vår finfina huvudstad "imorgon", när skulle jag ha tid för datorn och bloggen? .. och som några av er säkert märkte. det kom inga bilder! ber så mycket om ursäkt för det.  men nu, nu, är jag ledig. BILDERNA KOMMER, inom någon timma.  

där satt jag, och där satt du

en riktigt lång och bra dag! var utklädnadsdag i skolan idag. (bilder kommer imorgon) vilket resluterade i en massa lekar, jätte många fina utklädnader och vattenkrig. (hämnd kan väntas av vissa) Efter skolan gick jag, elin j och arstan ner och köpte glass. Skjutsade sedan hem dem båda och åkte med mamma på brännboll/grillkväll med hennes klass. Vid 19.00 åkte vi upp till stugan och jag satte mig bakom ratten för första gången,  körde några varv på en parkering och sen körde jag hela vägen hem. rätt stolt över mig själv faktiskt, trots att jag skrek rätt ut ett antal gånger!  

Imorgon är det dags för alla nior att åka till stockholm, bussen går 06.00 och jag ska upp senast 05.00.. så tror det är dags att gå och lägga sig nu! har ju lovat er gotlandbilderna, och jag har suttit här i tre timmar nu och har fortfarande inte fått in alla. Känner dock att de precis som bilderna från idag helt enkelt får vänta tills imorgon. Jag behöver sömn.

godnatt fina ni

ditt leende säger mer än tusen ord min vän

roligare saker tog över den tid jag egentligen skulle lagt på datorn och bloggen ikväll. Mina kära vänner som var med till stugan igår kom förbi + mossie och spelade lite kubb & fotboll. Har precis kommit in nu efter att linnea, mossie och arstan dragit. Mina bilder från Gotland kommer förhoppningsvis upp imorgon! får försöka hålla tillbaka med roligaheterna nu.

nu säger jag godnatt och kryper ner under täcket

dags för kalas

insåg att klockan är med än vad jag trodde och måste springa ner till duschen nu. Släkten kommer snart så ska vi ha ett litet kalas för syrran som fyller år under veckan.

bilderna kommer ikväll :)


tusen kilo kärlek

håller på att lägga in alla bilder från gotland på datorn, så kika in här om någon timma så bjuds det på en uppsjö av lycka.

en blå himmel ovanför världens vackra leende

åkte in till stan förut och hittade de avslutningsskorna jag skulle ha, perfekt. nu är allting fixat inför avslutningen! Direkt efter besöket i staden åkte jag, elin o, elin j, jocke, arstan och linnea upp till min sommarstuga och hade lite grillmys tillsammans solnedgången. Nu har jag nyss duschat och ska gå ut och spela kubb här hemma med elin o, arstan & linnea. Bilderna från gotland kommer imorgon!

kram på er  ♥




som i en saga

jag har just varit med om en av de absolut bästa veckorna i mitt liv. om inte den bästa. dit pirrar i hela mig när jag tänker tillbaka på allt, en helt obeskrivlig känsla. vilken vecka mina vänner, vilken vecka.  JAG HAR VERKLIGEN VÄRLDENS BÄSTA KLASS.  SÅ JÄVLA MYCKET KÄRLEK ♥ 

nu ska jag packa upp mina väskor och fortsätta njuta av alla finfina minnen innan jag lägger upp alla dundersnygga bilder här!

RSS 2.0