det kan inte bli så mycket bättre tillsammans med er och era leenden

nu är jag äntligen hemma från kusten, eller nej. där ljög jag! det är verkligen inte äntligen, jag skulle kunna stanna där föralltid. För som jag sagt tidigare, det finns inget mer ställe på hela jordklotet där jag trivs bättre än på västkusten och i Hunnebostrand. Att då även få spendera tiden bland klipporna, sjöbodarna, båtarna, husvagnarna och folket tillsammans med världens bästa människor gör det hela mer perfekt än någonsin. Denna helg har varit helt underbar och för er som undrar, och även för er som inte undrar så har den spenderats med familjen + Arstan, Elin Janssons familj, Rebecca hagströms familj, Ida kronbergs familj och Matilda skååres familj! Det var verkligen hur kul som helst, och mer lyckat kan det inte bli (framför allt inte vädret)   - Bilderna jag lägger upp imorgon (har inte tid nu) berättar resten, var så säkra.

När vi kom hem idag åkte vi direkt och käkade mat jag, Arstan och Elin O. Sedan åkte vi och hämtade Elin j och vidare ut mot hasseldalen, blev lite bad, mys och skoj och sedan tillbaka hem igen!

hörs senare eller imorgon.. nu vet ni att jag lever och inte har glömt er, fina ni! tiden räcker inte riktigt till bara. Sköt om er ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0